Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Venusku:hug: co do wnetrz, to nie mysl sobie, ze sie podlizuje ale Twoje (i i jeszcze kilku Dziewczynek) sa w stylu ...mojego nastepnego domku :wiggle::yes:

Monia, dzieki Kochana. :hug: U nas tez niefajnie za oknem i ciemno, jakby był wieczów:( Nie moge sie zmobilizowac zeby zrobic cokolwiek a czekaja mnie zakupy, ugotowanie obiadu i ogarniecie domku po weekendzie::eek: aaaa i odpisanie na posty:lol:

Olu wcześniej nic nie pisałam o salonie ale czegoś mi tam brakuje;), a może to tylko zdjecia jakie wstawiasz nie oddaja w pełni uroku całego pomieszczenia:rolleyes:

Dzieki za szczera opinie. Takie bardzo cenie:hug: Wiesz co.....jest tylko jeden sposób zeby sie przekonac ososchozi -Aga ma do mnie podjechac, to Ja poprosze, zeby wszystko obfociła swoim extrapałerowskim aparatem i wtedy sie zobaczy:D

Świetne są te plakaty :yes:

Czekam na gabinet :popcorn:

Oluś sie zrobi (ale po tym jak bedzie obiad-który notabene sam sie zrobic nie chce:lol2:)

Ola u Kigi wstawiałaś kawłek sypialni szare łóżko i szara szafka dałabyś radę pokazać więcej , aktualnie czekam na szare łóżko żeby zmóić szare komodo-szafki nocne. czekam bo chcę dopasować kolor i wyskość idealnie. ciekawa też jestem w jakie dodatki poszłaś??

a i parę dni temu pytałam i drzwi łamne , namiar gdzie robione i czy to drogo wychodzi?;)