Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola - salon świetny ! lampa jest genialna, takiego wysięgnika jeszcze nie widziałam. Monia wspominała ze to z Almi..... Co w starym abażurze (boziu jak to dziwnie brzmi) było nie tak że wymieniałaś i gdzie nabyłaś ten nowy??

A jaki stolik planujesz do salonu bo na zdjęciach nie ma żadnego .....

Edit . mnie troche ten dywan nie leży ale ja juz na etapie kupowania go pisałam zeby go do gabinetu :p

A venuska dobrze prawi - zdjęcia nijakie mimo, iz jedno nawet spod sufitu trzasnięte :rotfl:

Aga zrobi zdjęcia, ja wstawię i będzie zachwyt :D

Kinguś, poprzedni abazur:lol: był srebrny w srodku i dawał zimne swiatło-a my jestesmy maniakami cieplutkiego:rolleyes: kupiłam go razem z lampa w Almi, wlasnie.

Oj te foty....w sekrecie Wam powiem, ze dzis -troche przedwczesnie ale ciiii-wpadnie do mnie Mikołaj :rolleyes:z nowym aparatem wiec beda super foty:wave:

ola przecież ja się już twoim salonem zachwycalam Lampa superowska, nawet ze starym kloszem:yes: ściana telewizyjna piękna, kominek bajka. Bardzo fajnie.

ja byłam za zwierzęcym dywanem- zeberką:yes: ale ty jesteś animal person ;)

wiesz, ze chodził za mna ten dywan....ale zycie by zweryfikowało i tak-ze przy trzyletnim chłopcu i jego kolekcji aut i klocków, ta zebra nie byłaby najlepszym pomysłem:D

na pewno jest ślycznie w sralonie , bo to widać po jadalni :yes: narożnik bahhhhzoooo fajny :D

łoj-tam, łoj-tam:lol::hug:

Ola - tak a propo salonu jeszcze . To gdzie jest Twój kominek? tak robisz te zdjęcia że nie idzie sie połapać gdzie co jest :mad: ;) Zrób z każdego kaa szeroką perspektywę coby nam lepiej zobrazować kształt i ustawienie salonu względem jadalni i kuchni bo ja nie łapię :no:

Szczele foty nouvu aparatem, to bedzie wszystko jasne;)

Hazelku, łazienka mnie zachwyciła :yes::yes::yes::yes:

Piekne drzwi łamane, Mirelki pytałam nie ma łamanych, napisz mi prosze koszt za mb na priv i gdzie zamwiałąś. bo ja chcę do wiatrołapu:D

Malkul, dziekuje bardzo:hug: Zaraz skrobne pe-wu;)

Fajne te plakaty i jak równo powieszone;) Jak ja lubie twoje oświetlenie w korytarzu:)

To zasługa mojego kochanego Męzusia, który jest nota bene nietechniczny (w sensie nie ima sie takich zadan w domu ale tutaj sie spisał chłopak:lol2:) Oswietlenie tez lubie ale musze wymienic spalone zarówki-zdecydowanie:D

Świetne są te plakaty :yes:

Czekam na gabinet :popcorn:

Dzieki Olus:wiggle:

Gabinet bedzie-moze juz z nowego łaparatu?:rolleyes:

Hazelka czyś Ty druga Karolka i będziesz domy budować tempem błyskawicy? :lol: :o

Coś Ty,Venusku....budowa jest nie na moje nerwy:lol2:

Ola u Kigi wstawiałaś kawłek sypialni szare łóżko i szara szafka dałabyś radę pokazać więcej , aktualnie czekam na szare łóżko żeby zmóić szare komodo-szafki nocne. czekam bo chcę dopasować kolor i wyskość idealnie. ciekawa też jestem w jakie dodatki poszłaś??

a i parę dni temu pytałam i drzwi łamne , namiar gdzie robione i czy to drogo wychodzi?;)

O drzwiach malkulku zaraz napisze a sypialnia....nie wiem, czy nie rozczaruje z tymi dodatkami...bo sypialnia jest ciemnoszaro-jasnoszara:rolleyes: wstawiamdla Ciebie fotke -na razie-kiepskiej jakosci:rolleyes:

http://images49.fotosik.pl/1695/79c4f06ba8db87d9m.jpg

http://images46.fotosik.pl/1851/4415e3bbf5a93caam.jpg

http://images49.fotosik.pl/1695/917c8478568a8076m.jpg

Piękne plakaty :rolleyes:

Salon zajebiszczy i ta lammpaaa. Cudnie.

Mi też jakoś ten dywan się nie widzi, ale i tak jest klimatycznie

;):hug:

Olus - odkąd zobaczyłam plakaty u Ciebie kombinujem gdzie je u siebie wstawić . Pieknie wyglądają :yes:

kombinuj, kombinuj Kochaniutka:wiggle:

no to chyba jeszcze obiad robisz;)

ja juz po obiedzie, zakupach .... i kurcze ciemno masakrycznie się zrobiło:eek:

Wczoraj chyba pogoda tak mnie zabiła-bo:upiekłam chleb, zrobiłam krem pomidorowy i zapiekanke ziemniaczaną z sałatką z rukoli ...a miała byc tylko zupka...:lol2:

Plakaty SUPEROWE! Bardzo mi się podobają:yes:

dzieeeeki:wiggle:

Ola dzięki za namiar plakatowy:hug: łazienka cacy, i ja czekam na resztę zdjątek;)

spoksik, polecam sie Anetko:wiggle:

Ja też poproszę o namiar na plakaty :rolleyes:

http://twojainspiracja.pl ;)

Ola już jest jutro:popcorn::lol2:

:rolleyes:

nie kszycz jusz

wyślę Ci mms-a tylko sie nie śmiej proszę :eek:

ja nie kszycze a juz na pewno nie na moja Kingusie:hug: ale fotki poka poka, hihi:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982

hejka Ola. piję kawkę i czytam , oglądam

:wiggle: choć w sypialni masz zeberkę:wiggle:

mowisz,że upiekłas chlebuć , zapiekankę ziemniaczaną i zupke. BRAVO

ja dziś ma pieczarkową z wczoraj, na szybko bedzie gulasz z kurczaka z pampuchami;) mama moja przyjeżdza nakilka dni;)

Ola - sypialnia piekna !!! Mam taki sam obrazek z I komunii :D

Wiesz, że z tego zadupia na którym mieszkam nie mozna wysłać po ludzku mms-a :mad: A na dworze zimno wiec nie usmiecha mi sie stac przy otwartym oknie :bash: Ok 13 jade na wystep Julki to puszcze z drogi ;)

uprzejmie donoszę, że lampa disko bandżo pasuje :yes:

prawda?:lol:

hejka Ola. piję kawkę i czytam , oglądam

:wiggle: choć w sypialni masz zeberkę:wiggle:

mowisz,że upiekłas chlebuć , zapiekankę ziemniaczaną i zupke. BRAVO

ja dziś ma pieczarkową z wczoraj, na szybko bedzie gulasz z kurczaka z pampuchami;) mama moja przyjeżdza nakilka dni;)

Super, ze Mama przyjezdza:wiggle: ja dzis robie kurczaka w curry i z mlekiem kokosowym (z kwestii smaku) i....znowu pieke chleb, bo tamtego juz wieczorem nie było:rolleyes:

Ola - sypialnia piekna !!! Mam taki sam obrazek z I komunii :D

Wiesz, że z tego zadupia na którym mieszkam nie mozna wysłać po ludzku mms-a :mad: A na dworze zimno wiec nie usmiecha mi sie stac przy otwartym oknie :bash: Ok 13 jade na wystep Julki to puszcze z drogi ;)

Spoksik;) i wcale nie zadupie-byłam i widziałam, to zlego slowa nie dam powiedziec;)

Gdzie Ty wyczaiłas te obrazki z I komunii?:jawdrop:

czemu te zdjęcia takie małe, ja sie pytam....

Anetkooo.....no....zebyscie nie mówiły, ze zdjęcie do bani...:lol2:

Emoty mi sie psują i nie otwiera sie ta opcja, zeby ich było siecej...bu

EDIT: Juz działają:wiggle:

kinga dośc ,że pracowita , to jeszcze szybka:lol2:

ola ty to druga Monsabia jesteś:o:jawdrop: naprawde taki chleb pieczesz???

z mamą super jest do 3 dni, potem zaczyna się jazda:wiggle: no ale wytrzymam..... obiecałam sobie.

aha i M ma dziś ten wirus bostonski- dalam mu nifuroksazyd i leży:eek:

Ola - przyjechałam do Ciebie, stoje za oknem (sypialni akurat) i zagladam :rotfl: Wpuścisz mnie na kawkę ??

najgorsze, ze ...poszłam sprawdzic:rotfl:

Olu przepisik poproszę:popcorn:

Mariomilku,

150 g wody

250 g mleka

40 g drozdzy

250 g orkiszu (zmielonego)

1 łyzeczka cukru

250 g maki pszennej

1 łyzeczka soli 150 g płatków owsianych górskich

20 g oliwy

pestki słonecznika

i sobie rosnie pół godz w misce a potem 15 min w foremce. 200 stopni na 40 min.

Tylko ja jestem maszynistką i wszystkie ciasta robie w Thermomixie. Jak ktos ma kitchen aid albo jakakolwiek inna maszyne, to tez moze skorzystac z tego przepisu

kinga dośc ,że pracowita , to jeszcze szybka:lol2:

ola ty to druga Monsabia jesteś:o:jawdrop: naprawde taki chleb pieczesz???

z mamą super jest do 3 dni, potem zaczyna się jazda:wiggle: no ale wytrzymam..... obiecałam sobie.

aha i M ma dziś ten wirus bostonski- dalam mu nifuroksazyd i leży:eek:

oj, to zycze zdrówka:(

Monia, z Mamą-dasz rade;)

Oj, nie pisz, ze ja druga Monsanbia-bo ja jestem taka pasjonatką gotowania ale w wersji dla leniwców-ma byc pysznie ale szybko. Ciasta w przeciwienstwie do Moni robi za mnie maszyna:oops:

Fakt, cudne jest.. :rolleyes:

I plakaty na scianie fajnie pasuja.. :yes:

Sypialnia tez super.. :rolleyes:

Raaaany, jakie to nudne tak podziwiac i podziwiac ;) :rotfl:

Oj tam nudne...:lol: Zartuje kamiku , konstruktywna krytyke podobnie, jak komplementy-przyjme w kazdej ilosci:yes::hug:

Na chlebek chetnie się załapię :)

Alu:bye: pychotka jest, wiec mysle, ze by Ci posmakował. Od kiedy mamy maszyne-rzadko kupujemy chleb, czy soki.

Dziefffczynki, mam pytanko-gdzie moge kupic poduszki pod pupe do moich eamsików? Bynajmniej nie chodzi mi o to ze sa niewygodne, bo sa baaaardzo komfortowe ale chodzi mi bardziej o dekoracje.

dus chyba taka miała-musze do niej wpsac:yes: