aneta s 13.11.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ola już jest jutro:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kinia, Ty to lepiej wkleju siebie fotki-zanim goscie przyszli, to siedziałam juz u Ciebie z popcornem a tu ...pupa:lol2: nie kszycz jusz wyślę Ci mms-a tylko sie nie śmiej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ola - salon świetny ! lampa jest genialna, takiego wysięgnika jeszcze nie widziałam. Monia wspominała ze to z Almi..... Co w starym abażurze (boziu jak to dziwnie brzmi) było nie tak że wymieniałaś i gdzie nabyłaś ten nowy?? A jaki stolik planujesz do salonu bo na zdjęciach nie ma żadnego ..... Edit . mnie troche ten dywan nie leży ale ja juz na etapie kupowania go pisałam zeby go do gabinetu A venuska dobrze prawi - zdjęcia nijakie mimo, iz jedno nawet spod sufitu trzasnięte Aga zrobi zdjęcia, ja wstawię i będzie zachwyt Kinguś, poprzedni abazur był srebrny w srodku i dawał zimne swiatło-a my jestesmy maniakami cieplutkiego:rolleyes: kupiłam go razem z lampa w Almi, wlasnie. Oj te foty....w sekrecie Wam powiem, ze dzis -troche przedwczesnie ale ciiii-wpadnie do mnie Mikołaj :rolleyes:z nowym aparatem wiec beda super foty:wave: ola przecież ja się już twoim salonem zachwycalam Lampa superowska, nawet ze starym kloszem:yes: ściana telewizyjna piękna, kominek bajka. Bardzo fajnie. ja byłam za zwierzęcym dywanem- zeberką ale ty jesteś animal person wiesz, ze chodził za mna ten dywan....ale zycie by zweryfikowało i tak-ze przy trzyletnim chłopcu i jego kolekcji aut i klocków, ta zebra nie byłaby najlepszym pomysłem:D na pewno jest ślycznie w sralonie , bo to widać po jadalni narożnik bahhhhzoooo fajny łoj-tam, łoj-tam Ola - tak a propo salonu jeszcze . To gdzie jest Twój kominek? tak robisz te zdjęcia że nie idzie sie połapać gdzie co jest Zrób z każdego kaa szeroką perspektywę coby nam lepiej zobrazować kształt i ustawienie salonu względem jadalni i kuchni bo ja nie łapię Szczele foty nouvu aparatem, to bedzie wszystko jasne;) Hazelku, łazienka mnie zachwyciła :yes::yes: Piekne drzwi łamane, Mirelki pytałam nie ma łamanych, napisz mi prosze koszt za mb na priv i gdzie zamwiałąś. bo ja chcę do wiatrołapu:D Malkul, dziekuje bardzo:hug: Zaraz skrobne pe-wu Fajne te plakaty i jak równo powieszone;) Jak ja lubie twoje oświetlenie w korytarzu:) To zasługa mojego kochanego Męzusia, który jest nota bene nietechniczny (w sensie nie ima sie takich zadan w domu ale tutaj sie spisał chłopak:lol2:) Oswietlenie tez lubie ale musze wymienic spalone zarówki-zdecydowanie:D Świetne są te plakaty Czekam na gabinet Dzieki Olus Gabinet bedzie-moze juz z nowego łaparatu? Hazelka czyś Ty druga Karolka i będziesz domy budować tempem błyskawicy? Coś Ty,Venusku....budowa jest nie na moje nerwy:lol2: Ola u Kigi wstawiałaś kawłek sypialni szare łóżko i szara szafka dałabyś radę pokazać więcej , aktualnie czekam na szare łóżko żeby zmóić szare komodo-szafki nocne. czekam bo chcę dopasować kolor i wyskość idealnie. ciekawa też jestem w jakie dodatki poszłaś?? a i parę dni temu pytałam i drzwi łamne , namiar gdzie robione i czy to drogo wychodzi? O drzwiach malkulku zaraz napisze a sypialnia....nie wiem, czy nie rozczaruje z tymi dodatkami...bo sypialnia jest ciemnoszaro-jasnoszara:rolleyes: wstawiamdla Ciebie fotke -na razie-kiepskiej jakosci:rolleyes: http://images49.fotosik.pl/1695/79c4f06ba8db87d9m.jpg http://images46.fotosik.pl/1851/4415e3bbf5a93caam.jpg http://images49.fotosik.pl/1695/917c8478568a8076m.jpg Piękne plakaty Salon zajebiszczy i ta lammpaaa. Cudnie. Mi też jakoś ten dywan się nie widzi, ale i tak jest klimatycznie Olus - odkąd zobaczyłam plakaty u Ciebie kombinujem gdzie je u siebie wstawić . Pieknie wyglądają kombinuj, kombinuj Kochaniutka:wiggle: no to chyba jeszcze obiad robisz;) ja juz po obiedzie, zakupach .... i kurcze ciemno masakrycznie się zrobiło:eek: Wczoraj chyba pogoda tak mnie zabiła-bo:upiekłam chleb, zrobiłam krem pomidorowy i zapiekanke ziemniaczaną z sałatką z rukoli ...a miała byc tylko zupka... Plakaty SUPEROWE! Bardzo mi się podobają dzieeeeki:wiggle: Ola dzięki za namiar plakatowy:hug: łazienka cacy, i ja czekam na resztę zdjątek;) spoksik, polecam sie Anetko Ja też poproszę o namiar na plakaty http://twojainspiracja.pl Ola już jest jutro:popcorn: nie kszycz jusz wyślę Ci mms-a tylko sie nie śmiej proszę ja nie kszycze a juz na pewno nie na moja Kingusie:hug: ale fotki poka poka, hihi:wiggle: Edytowane 13 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 uprzejmie donoszę, że lampa disko bandżo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 hejka Ola. piję kawkę i czytam , oglądam choć w sypialni masz zeberkę mowisz,że upiekłas chlebuć , zapiekankę ziemniaczaną i zupke. BRAVO ja dziś ma pieczarkową z wczoraj, na szybko bedzie gulasz z kurczaka z pampuchami;) mama moja przyjeżdza nakilka dni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ola - sypialnia piekna !!! Mam taki sam obrazek z I komunii Wiesz, że z tego zadupia na którym mieszkam nie mozna wysłać po ludzku mms-a A na dworze zimno wiec nie usmiecha mi sie stac przy otwartym oknie Ok 13 jade na wystep Julki to puszcze z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 czemu te zdjęcia takie małe, ja sie pytam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 uprzejmie donoszę, że lampa disko bandżo pasuje prawda? hejka Ola. piję kawkę i czytam , oglądam choć w sypialni masz zeberkę mowisz,że upiekłas chlebuć , zapiekankę ziemniaczaną i zupke. BRAVO ja dziś ma pieczarkową z wczoraj, na szybko bedzie gulasz z kurczaka z pampuchami;) mama moja przyjeżdza nakilka dni;) Super, ze Mama przyjezdza:wiggle: ja dzis robie kurczaka w curry i z mlekiem kokosowym (z kwestii smaku) i....znowu pieke chleb, bo tamtego juz wieczorem nie było:rolleyes: Ola - sypialnia piekna !!! Mam taki sam obrazek z I komunii Wiesz, że z tego zadupia na którym mieszkam nie mozna wysłać po ludzku mms-a A na dworze zimno wiec nie usmiecha mi sie stac przy otwartym oknie Ok 13 jade na wystep Julki to puszcze z drogi Spoksik;) i wcale nie zadupie-byłam i widziałam, to zlego slowa nie dam powiedziec;) Gdzie Ty wyczaiłas te obrazki z I komunii? czemu te zdjęcia takie małe, ja sie pytam.... Anetkooo.....no....zebyscie nie mówiły, ze zdjęcie do bani... Emoty mi sie psują i nie otwiera sie ta opcja, zeby ich było siecej...bu EDIT: Juz działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Gdzie Ty wyczaiłas te obrazki z I komunii? Mów mi CBŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Serio pytam.....ja pierdziu....chyba ten smog z krk dotarł do kielc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kochane, czestujcie sie-jeszcze gorący:) http://images35.fotosik.pl/1704/9a00c50ff207b285med.jpg http://images35.fotosik.pl/1704/7eab63d1124e05d2med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Serio pytam.....ja pierdziu....chyba ten smog z krk dotarł do kielc.... Ola - przyjechałam do Ciebie, stoje za oknem (sypialni akurat) i zagladam Wpuścisz mnie na kawkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.11.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Olu przepisik poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 kinga dośc ,że pracowita , to jeszcze szybka:lol2: ola ty to druga Monsabia jesteś:jawdrop: naprawde taki chleb pieczesz??? z mamą super jest do 3 dni, potem zaczyna się jazda:wiggle: no ale wytrzymam..... obiecałam sobie. aha i M ma dziś ten wirus bostonski- dalam mu nifuroksazyd i leży:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Jak ja lubie twoje oświetlenie w korytarzu:) Fakt, cudne jest.. I plakaty na scianie fajnie pasuja.. Sypialnia tez super.. Raaaany, jakie to nudne tak podziwiac i podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 13.11.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kochane, czestujcie sie-jeszcze gorący:) Pyyyychotka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-532500.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.11.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Na chlebek chetnie się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 aha i M ma dziś ten wirus bostonski- dalam mu nifuroksazyd i leży:eek: na bostoński nifuroksazyd ???????????????????? no co Ty, Heviran na to się daje ( 3 x po 2 tabl) Aleś go podleczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ola - przyjechałam do Ciebie, stoje za oknem (sypialni akurat) i zagladam Wpuścisz mnie na kawkę ?? najgorsze, ze ...poszłam sprawdzic:rotfl: Olu przepisik poproszę Mariomilku, 150 g wody 250 g mleka 40 g drozdzy 250 g orkiszu (zmielonego) 1 łyzeczka cukru 250 g maki pszennej 1 łyzeczka soli 150 g płatków owsianych górskich 20 g oliwy pestki słonecznika i sobie rosnie pół godz w misce a potem 15 min w foremce. 200 stopni na 40 min. Tylko ja jestem maszynistką i wszystkie ciasta robie w Thermomixie. Jak ktos ma kitchen aid albo jakakolwiek inna maszyne, to tez moze skorzystac z tego przepisu kinga dośc ,że pracowita , to jeszcze szybka:lol2: ola ty to druga Monsabia jesteś:jawdrop: naprawde taki chleb pieczesz??? z mamą super jest do 3 dni, potem zaczyna się jazda:wiggle: no ale wytrzymam..... obiecałam sobie. aha i M ma dziś ten wirus bostonski- dalam mu nifuroksazyd i leży:eek: oj, to zycze zdrówka:( Monia, z Mamą-dasz rade;) Oj, nie pisz, ze ja druga Monsanbia-bo ja jestem taka pasjonatką gotowania ale w wersji dla leniwców-ma byc pysznie ale szybko. Ciasta w przeciwienstwie do Moni robi za mnie maszyna:oops: Fakt, cudne jest.. I plakaty na scianie fajnie pasuja.. Sypialnia tez super.. Raaaany, jakie to nudne tak podziwiac i podziwiac Pyyyychotka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-532500.gif Oj tam nudne... Zartuje kamiku , konstruktywna krytyke podobnie, jak komplementy-przyjme w kazdej ilosci:yes: Na chlebek chetnie się załapię Alu pychotka jest, wiec mysle, ze by Ci posmakował. Od kiedy mamy maszyne-rzadko kupujemy chleb, czy soki. Dziefffczynki, mam pytanko-gdzie moge kupic poduszki pod pupe do moich eamsików? Bynajmniej nie chodzi mi o to ze sa niewygodne, bo sa baaaardzo komfortowe ale chodzi mi bardziej o dekoracje. dus chyba taka miała-musze do niej wpsac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na bostoński nifuroksazyd ???????????????????? no co Ty, Heviran na to się daje ( 3 x po 2 tabl) Aleś go podleczyła Kinia, Ty znachorko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts