Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

z cała pewnościa wyzdrowiała :yes:

Nikt, nawet zakrętas, nie choruje tak długo :no:

Obstawiam, ze zapomniała, iz wróciła na fm :rotfl:

:bye:

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif

-----------------------

Olu gdzie Ty się podziewasz???

Na tygodniu czy chcesz czy nie zabieram Cię do mnie żebyś oddała głos w sprawie schodów :cool:

Buziaki :hug:

Czesc Kochane :bye::rolleyes:

Juz sie tłumacze-NIE,nie zapomniałam ze wróciłam na łono fm ( :p:lol2: ) , tylko tak: najpierw mnie zmogła niefajna infekcja, potem Mi a potem...znowu mnie:( No i se pochorowalismy troche:eek: ale nie ma tego złego-pojechałam do Mamy i sie przynajmniej wyspałam za wszystkie czasy:lol2: do bólu znaczy sie:lol2:

Dziekuje Wam za zyczenia zdróffffka.Jestescie mega kochane:hug:

W miedzyczasie pojawił sie u mnie owiutki aparacik (prezent od Mikołaja:)) wiec jak juz kiedys wstawie te fotki na stałe, to na pewno nie bedziecie narzekac na ich jakosc:D Aaaa i od razu sie wytłumacze, czemu fotek nie ma....no bo ja sie kapnełam (a raczej Kinia mnie przypadkiem oswieciła :D ) ze jakies tam duperelki, które obfociłam sa ogólnodostępne na fotosiku i nie umiałam zmienic tej opcji, zeby był album prywatny a nie publiczny, sie wkurzyłam no i usunęłam....sooorki ale jeszcze kiedys wkleje:yes::yes::D A swoja droga, to ...jak to zmienic? Na prywatny...w sensie...:???:

Dusiu, chciałam Ci baaaaaaaaaaaaardzo podziekowac za namiar na pana od poduszek:hug: Skorzystałam i taki oto efekt jest:

http://images49.fotosik.pl/1715/c43aa8cfd4c05ccamed.jpg

Poduszki sa REWELACYJNE:yes::hug: Tylko jeden problemik mam z nimi, bo pan miał tylko 4 czarne a reszta białe, wiec te ostatnie musze obic u tapicera. Czarnych juz na pewno nie bedzie:(

Venusku, Witeks ma rzeczywiscie rewelacyjna porcelane. Dzieki za cenny namiar :hug: Na pewno cos tam zamówie, tylko nie moge sie zdecydowac:rolleyes: i bede Was prosic,Kochane o pomoc:)

Ivy, siedzisko ma jakies 70 cm ale jutro zmierze dokładnie, jesli nie jest za pozno (M skitrał gdzies metrófffkę:bash:)

Sharlotko kochana, juz Ci wysyłam foteczki domeczku i przepraszam, ze tak długo....no wiesz.....niestety, to cała ja:oops::hug:

Edytowane przez hazeleyes1982

Czesc Kochane :bye::rolleyes:

ledwo przyszła i już słodzi - no ale w sumie narozrabiała to teraz sięb boi :D

W miedzyczasie pojawił sie u mnie nowiutki aparacik (prezent od Mikołaja:))

Jesli ten poniższy żółtek jest z tego aparatu to.... kochana przeczytaj instrukcję, plissss :lol2:

Aaaa i od razu sie wytłumacze, czemu fotek nie ma....no bo ja sie kapnełam (a raczej Kinia mnie przypadkiem oswieciła :D ) ze jakies tam duperelki, które obfociłam sa ogólnodostępne na fotosiku

aż żałuję, że nie przeglądnełam do konca bo może tam było co więcej :rolleyes:

może fotka z "modłów" pod obrazkami :rotfl:

Poduszki sa REWELACYJNE:yes::hug: Tylko jeden problemik mam z nimi, bo pan miał tylko 4 czarne a reszta białe, wiec te ostatnie musze obic u tapicera. Czarnych juz na pewno nie bedzie:(

Naprawdę som białe ? :jawdrop: To ja kcem 6 białych :wiggle:

Daj mi namiar pliss (przecież wiesz, że Cie lubię :D )

Jak takiemu zakrętu nie wybaczyć? :p

:hug:

Ola, jak dobrze pamiętam przy ładowaniu zdjęcia do folderu wyskakują Ci ustawienia zdjęcia: jakie to zdjęcie, do jakiego folderu i czy ogólnodostępne czy nie. A jak nie to wchodzisz w ustawienia zdjęcia i tam sobie zmieniasz.

przestudiuje jutro w takim razie.Dzieki rere:hug:

ledwo przyszła i już słodzi - no ale w sumie narozrabiała to teraz sięb boi :D

:hug:

Jesli ten poniższy żółtek jest z tego aparatu to.... kochana przeczytaj instrukcję, plissss :lol2:

Oj, nie znasz sieeeee:P to taki bajer.....i celowy zabieg był:lol2:

aż żałuję, że nie przeglądnełam do konca bo może tam było co więcej :rolleyes:

może fotka z "modłów" pod obrazkami :rotfl:

łiiii, tam:D powiedz lepiej, czy do kosciola dotarłas swojego-bo ja dalej nie:eek::D

Naprawdę som białe ? :jawdrop: To ja kcem 6 białych :wiggle:

Daj mi namiar pliss (przecież wiesz, że Cie lubię :D )

zaraz wkleje-(jo tysz :D)

http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sklep.meblefmf.eu%2F

Edytowane przez hazeleyes1982