1976pinacolada 22.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 wyzdrowiałas zakrętasie??????? z cała pewnościa wyzdrowiała Nikt, nawet zakrętas, nie choruje tak długo Obstawiam, ze zapomniała, iz wróciła na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 masz rację Kinga, na pewno szykuje suprise:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 z cała pewnościa wyzdrowiała Nikt, nawet zakrętas, nie choruje tak długo Obstawiam, ze zapomniała, iz wróciła na fm http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif ----------------------- Olu gdzie Ty się podziewasz??? Na tygodniu czy chcesz czy nie zabieram Cię do mnie żebyś oddała głos w sprawie schodów Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wydawało mi się, że Ola wróciła? hazelku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 26.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Wydawało mi się, że Ola wróciła? hazelku, Przysniło Ci się chyba Pobudka Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.11.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Czesc Kochane Juz sie tłumacze-NIE,nie zapomniałam ze wróciłam na łono fm ( :lol2: ) , tylko tak: najpierw mnie zmogła niefajna infekcja, potem Mi a potem...znowu mnie:( No i se pochorowalismy troche:eek: ale nie ma tego złego-pojechałam do Mamy i sie przynajmniej wyspałam za wszystkie czasy:lol2: do bólu znaczy sie:lol2: Dziekuje Wam za zyczenia zdróffffka.Jestescie mega kochane:hug: W miedzyczasie pojawił sie u mnie owiutki aparacik (prezent od Mikołaja:)) wiec jak juz kiedys wstawie te fotki na stałe, to na pewno nie bedziecie narzekac na ich jakosc:D Aaaa i od razu sie wytłumacze, czemu fotek nie ma....no bo ja sie kapnełam (a raczej Kinia mnie przypadkiem oswieciła ) ze jakies tam duperelki, które obfociłam sa ogólnodostępne na fotosiku i nie umiałam zmienic tej opcji, zeby był album prywatny a nie publiczny, sie wkurzyłam no i usunęłam....sooorki ale jeszcze kiedys wkleje:yes: A swoja droga, to ...jak to zmienic? Na prywatny...w sensie... Dusiu, chciałam Ci baaaaaaaaaaaaardzo podziekowac za namiar na pana od poduszek:hug: Skorzystałam i taki oto efekt jest: http://images49.fotosik.pl/1715/c43aa8cfd4c05ccamed.jpg Poduszki sa REWELACYJNE:yes: Tylko jeden problemik mam z nimi, bo pan miał tylko 4 czarne a reszta białe, wiec te ostatnie musze obic u tapicera. Czarnych juz na pewno nie bedzie:( Venusku, Witeks ma rzeczywiscie rewelacyjna porcelane. Dzieki za cenny namiar Na pewno cos tam zamówie, tylko nie moge sie zdecydowac:rolleyes: i bede Was prosic,Kochane o pomoc:) Ivy, siedzisko ma jakies 70 cm ale jutro zmierze dokładnie, jesli nie jest za pozno (M skitrał gdzies metrófffkę) Sharlotko kochana, juz Ci wysyłam foteczki domeczku i przepraszam, ze tak długo....no wiesz.....niestety, to cała ja:oops: Edytowane 27 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.11.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Jak takiemu zakrętu nie wybaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ola, jak dobrze pamiętam przy ładowaniu zdjęcia do folderu wyskakują Ci ustawienia zdjęcia: jakie to zdjęcie, do jakiego folderu i czy ogólnodostępne czy nie. A jak nie to wchodzisz w ustawienia zdjęcia i tam sobie zmieniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Czesc Kochane ledwo przyszła i już słodzi - no ale w sumie narozrabiała to teraz sięb boi W miedzyczasie pojawił sie u mnie nowiutki aparacik (prezent od Mikołaja:)) Jesli ten poniższy żółtek jest z tego aparatu to.... kochana przeczytaj instrukcję, plissss Aaaa i od razu sie wytłumacze, czemu fotek nie ma....no bo ja sie kapnełam (a raczej Kinia mnie przypadkiem oswieciła ) ze jakies tam duperelki, które obfociłam sa ogólnodostępne na fotosiku aż żałuję, że nie przeglądnełam do konca bo może tam było co więcej może fotka z "modłów" pod obrazkami Poduszki sa REWELACYJNE:yes: Tylko jeden problemik mam z nimi, bo pan miał tylko 4 czarne a reszta białe, wiec te ostatnie musze obic u tapicera. Czarnych juz na pewno nie bedzie:( Naprawdę som białe ? To ja kcem 6 białych Daj mi namiar pliss (przecież wiesz, że Cie lubię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.11.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Jak takiemu zakrętu nie wybaczyć? Ola, jak dobrze pamiętam przy ładowaniu zdjęcia do folderu wyskakują Ci ustawienia zdjęcia: jakie to zdjęcie, do jakiego folderu i czy ogólnodostępne czy nie. A jak nie to wchodzisz w ustawienia zdjęcia i tam sobie zmieniasz. przestudiuje jutro w takim razie.Dzieki rere ledwo przyszła i już słodzi - no ale w sumie narozrabiała to teraz sięb boi Jesli ten poniższy żółtek jest z tego aparatu to.... kochana przeczytaj instrukcję, plissss Oj, nie znasz sieeeee:P to taki bajer.....i celowy zabieg był aż żałuję, że nie przeglądnełam do konca bo może tam było co więcej może fotka z "modłów" pod obrazkami łiiii, tam:D powiedz lepiej, czy do kosciola dotarłas swojego-bo ja dalej nie:eek: Naprawdę som białe ? To ja kcem 6 białych Daj mi namiar pliss (przecież wiesz, że Cie lubię ) zaraz wkleje-(jo tysz ) http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sklep.meblefmf.eu%2F Edytowane 27 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 cześc młoda!!!!zdrowa cała???? fajne te poduchy dostałas, i jak s zybko fotki zrobiłas:yes: zostaw sobie może 2 białe, jak ci się znudzą obijesz:yes: a witeks jest w KRk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ola może zajrzyć na sekundę czasami do siebie:stirthepot: bo włoczysz się po innych wątkach. dziś nie dochodzą moje sms do ciebie:stirthepot: towjego mmsa odebrałam / szpile zaje...fajne. kurcze jak ty tylko w nich autem będziesz jeżdzić/???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ja tez chce szpile zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 może ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Monia, to podeslij Kini ale sie nie smiejcie.... Sa sexy-flexy, prawda Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 oj sexy:D ola nie przejdziesz spokojnie w nich ulicą ja się nie śmieje , jakbym nosiła obcasy to bym takie chciała. pozazdrosćilam i kupię sobie takie niższe:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Monia, to podeslij Kini ale sie nie smiejcie.... Sa sexy-flexy, prawda Monia? Ola - toz to szczudła a nie buty :jawdrop: od samego patrzenia boli mnie w kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kinga w kostce mowisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.11.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 kinga w kostce mowisz????? tak tradycyjnie monia, z rodziną łączę się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 tak tradycyjnie monia, z rodziną łączę się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts