Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alez poruszenie wywołały moje szpilencje:lol2: Słuchajcie, jak sie nie ma wzrostu Mirelki albo Madzi Zet, to trzeba kochac szpile:D Jutro odbieram je ze sklepu, wiec sie obfoce :D

Co do naszego wyjazdu do Ali, to było tak, jak Mirelka napisała-ja szpile na nogach ale jak mi Aga powiedziała przez tel, ze ona bedzie w wersji casualowej...to jakos tak...chciałam sie dostosowac i wzielam tenisówki a szpile w bagaznik.No a potem zalowałam, bo mogłam Mirelce pod nogami chodzic:lol2: Dobrze, ze mnie niechcący nie zdeptała:lol2: Modelka jedna:D W kazdym razie, tak sie dobrze bawiłam, ze zapomniałam o tym, ze mam szpilki w bagazniku:D

A, mały ot-Ivy, siedzisko ma głębokosc ok 45 cm....a nie 70...poniesło mnie, przepraszam:rotfl::rotfl:

oj Kinga :D wez ty przecież \Super są . i ja zazdroszczę Oli i innym dziewczynom umiącym chodzić w tak wysokich butach, bo dla mnie 8 cm to jest max:lol2:

:lol2:Moja mama się śmieje że ja się w szpilkach urodziłam :lol2: bo ja w nich zaczęłam od razu biegać a nie chodzić :D

Ja zaczynam od 8 cm :p Jak Bozia wzrostu modelki nie dała to trzeba sobie jakoś radzić :rotfl:

Edytowane przez Ślężankaaa

Fajne te Twoje butki Ola :)

Tez lubie szpile, ale niestety nie zawsze moge je nosic, szczegolnie na spotkania sluzbowe ze sredniego wzrostu mezczyznami.. :D

Faceci nie lubia jak sie na nich patrzy z gory :lol2: :rotfl::rotfl:

dlatego nie noszę/ moj m jest prawie mojego wzrostu:yes: i jego rodzina mi sięga do pasa