Ola.U 30.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 a te u Karolki przy konsolce twoje były??? yhy :yes: Ale masz sokole oko :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 yhy :yes: Ale masz sokole oko :lol2: ja:lol2: coś ty piękna, ja mam takie bez palcow - imprezowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 03.12.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dlatego nie noszę/ moj m jest prawie mojego wzrostu:yes: i jego rodzina mi sięga do pasa Moj M ma rowne 200 cm, takze nawet w szpilach jestem od niego wciaz ciut nizsza :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.12.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja nie mogę w szpilach chodzić ze wzgędu na wzrost. Męża nie przeraża, że jestem od niego wyższa, mnie też (nawet bez szpilek i o cały jeden cm). Ale jak założę szpilki to wyglądam masakrycznie. Mam za długie nogi i jestem za chuda do nich. A tak bardzo bym chciała . Max 6 cm mogę. A tyle pięnych butów jest na wysokim obcasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.12.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja nie mogę w szpilach chodzić ze wzgędu na wzrost. Męża nie przeraża, że jestem od niego wyższa, mnie też (nawet bez szpilek i o cały jeden cm). Ale jak założę szpilki to wyglądam masakrycznie. Mam za długie nogi i jestem za chuda do nich. A tak bardzo bym chciała . Max 6 cm mogę. A tyle pięnych butów jest na wysokim obcasie . Chciałabym mieć za długie nogi Hazelku czy ja mogę prosić o bardzo konkretne informacje odnośnie blatu w kuchni? Z czego, od kogo i za ile? Może być na pw będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 mirelko ja też bym chciała mieć zaa długie nogi:lol2: ja wciąz na plaskim, ale ostatnio zakladam częsciej obcasy( dla mnie 8cm to max) cześć Hazelko:lol2: jak tam szpile, smigasz w nich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 cześć Hazelko:lol2: jak tam szpile, smigasz w nich??? Taaaa, po sniegu Ps. chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Taaaa, po sniegu Ps. chciałabym to zobaczyć chyba nie znamy możliwości Oli:p Kinga śnieg przecież dopiero dziś zaczął padać., to pośmigała w nich parę dni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.12.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 W szpilach się super wygodnie chodzi po śniegu - szpila się wbija jak cyrkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 W szpilach się super wygodnie chodzi po śniegu - szpila się wbija jak cyrkiel powiedziała ta co w szpilach chodzi:p a tak w ogóle Hazelka przywolana do porżadku. może byś się u siebie ujawnila . jędzo jedna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a tak w ogóle Hazelka przywolana do porzadku. może byś się u siebie ujawnila . jędzo jedna:P dobrze napisane, Monika!!! OLA, PRZYŁAŹ NO DO SWOJEGO WĄTKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 zakopałaś sie w tych szpilach , czy co:p:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zakręcie - dzięki za telegram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) OLA czyta, ale niestety nic nie może pisać , bo u siebie w laptopie nie ma internetu, a w męzowskim nie zna hasła:p:no::no: sprostowanie nie zna hasła do zalogowania się( dostałam reprymendę smsową jaka cwaniara cały czas czuwa Prosiła mnie o przekazaniew wiadomości dla was. przesyła buziaki Edytowane 4 Grudnia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 grunt, że czyta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 grunt, że czyta;) no widdać ,że tak;) Ola ma robola:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ola ściski zostawiam Co tam się u Cię dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.12.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 WIELKI BRAT CZUWA :rotfl: Ja też dostałam sms-a ale kąpałam Lene i dopiero teraz odczytałam. Ola napisała, że $%#$@^*^%&^%$^$ Monia miała napisac posta ale najwyraźniej zapomniała No i Ola prosiła kochaną Kingusię, żeby to zrobiła lepiej i szybciej niz ta %^%$#$@&& Monia No ale widzę że ta nasza %$^$#$^%$&^%*& Monia juz cos napisała, więc kochana Kingusia juz nie musi * %^$%#@%^ Monia = najukochańsza Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.12.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 WIELKI BRAT CZUWA :rotfl: Ja też dostałam sms-a ale kąpałam Lene i dopiero teraz odczytałam. Ola napisała, że $%#$@^*^%&^%$^$ Monia miała napisac posta ale najwyraźniej zapomniała No i Ola prosiła kochaną Kingusię, żeby to zrobiła lepiej i szybciej niz ta %^%$#$@&& Monia No ale widzę że ta nasza %$^$#$^%$&^%*& Monia juz cos napisała, więc kochana Kingusia juz nie musi * %^$%#@%^ Monia = najukochańsza Monia Cześć Olu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 WIELKI BRAT CZUWA :rotfl: Ja też dostałam sms-a ale kąpałam Lene i dopiero teraz odczytałam. Ola napisała, że $%#$@^*^%&^%$^$ Monia miała napisac posta ale najwyraźniej zapomniała No i Ola prosiła kochaną Kingusię, żeby to zrobiła lepiej i szybciej niz ta %^%$#$@&& Monia No ale widzę że ta nasza %$^$#$^%$&^%*& Monia juz cos napisała, więc kochana Kingusia juz nie musi * %^$%#@%^ Monia = najukochańsza Monia :lol2::lol2: wy żmije.... ja bylam w mieście, gotowałam obiad , czyściłam kuchnię , odsniezałam i dopiero na fm siadłam:P a z tego waszego języka bym nic nie zrozumiałsa. dzięki Kinga za tłumaczenie:lol2: OLA śpisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts