Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivy, a czy ja Ci pisałam, ile zapłaciłam?

kakusku kochany, wiem ze jest jeszcze troche czasu ale wieeeesz-zawsze Wigilia była u Mamy a teraz ...to beda jaja normalnie:-D dobrze, ze Mama chce mi pomóc z wiekszoscia rzeczy;-)

Co u Ciebie? Przyjezdzacie na Swieta?Musze Ci pewu skrobnac i Cie porzadnie przepytac:-)

A tam zawsze musi byc ten pierwszy raz ;) Mama pomoze wiec nie masz sie co martwic.:) My zostajemy tutaj i nawet nie jest mi z tym najgorzej.Mama i siostra sa z nami a w PL wspomnienia bylyby mocniejsze wiec moze i dobrze .Mam nadzieje ze kiedsy bedzie mi dane zrobic dla calej rodzinki wigilie w moim nowym domku :)

Mariomili Kochana, pewnie juz nie kochają i nie tęszszszknią...;-(

Gópoty opowiadasz :mad:

tęsknią tylko nie maja czasu żeby o tym pisać bo w przeciwieństwie do Ciebie czynią przygotowania do świąt :p :rotfl:

Ps. szczerze to chyba chciałabym aby na kilka dni spsuł mi sie internet - na pewno zrobiłabym o wiele więcej :yes:

Oluś,cieszę się ,że pomalutku do nas wracasz :hug::hug:

I nie stresuj się Wigilią :no:waryjacie,dasz radę :yes:.U nas też ,w tym roku Wigilia i zdradzić Ci coś :rolleyes:,w Pl będę od 20-stego ,więc mam na wszystko 4 dni ,w tym jeszcze fryzjer ,kosmetyczka ,a mąż musi położyć listwy przypodłogowe w całym domu :lol2:.Ale ja wiem ,że damy radę ,bo u nas zawsze wszystko na wariackich papierach :lol2:.Ale potrafimy się spiąć ,jak mało kto ;)Pamiętam jak mieliśmy tydzień do przeprowadzki ,a do zrobienia tyle rzeczy ,że innym zajmuje to z miesiąc;)Co niektórzy pukali się w głowę z niedowierzaniem i co ??i udało się :p

Także będzie dobrze ,buźka :hug:

Gópi światłowód (czy jakos tak:-D) sie popsuł i jeszcze nie naprawili internetu-chociaz i tak z zerowego zasiego, mam juz dwie kreski (wczesniej były cztery) i zamula ten moj bidulinek strasznie:-( jak otwieram jakas strone, to spokojnie moge isc, nastawic wode i zrobic sobie "hierbate":-D:-D

Pani z plusa powiedziała mi, ze została utworzona specjalna grupa, do rozwiazania tego problemu (bo zgłoszen z mojej okolicy maja duzo)...myslalam, ze padne:-D jakos mało skuteczna ta specgrupa-moze agenta T... zabrakło:-D

Tak to jest jak się na wsi zachciało mieszkać;)

A tam zawsze musi byc ten pierwszy raz ;) Mama pomoze wiec nie masz sie co martwic.:) My zostajemy tutaj i nawet nie jest mi z tym najgorzej.Mama i siostra sa z nami a w PL wspomnienia bylyby mocniejsze wiec moze i dobrze .Mam nadzieje ze kiedsy bedzie mi dane zrobic dla calej rodzinki wigilie w moim nowym domku :)

kakusku, zycze Ci tego z całego serca i jestem pewna, ze bedzie to niedługo. Dwa lata temu, nawet o tym nie marzyłam...przytulam Cie a emotek sie nie chce wstawic:-(

Gópoty opowiadasz :mad:

tęsknią tylko nie maja czasu żeby o tym pisać bo w przeciwieństwie do Ciebie czynią przygotowania do świąt :p :rotfl:

Ps. szczerze to chyba chciałabym aby na kilka dni spsuł mi sie internet - na pewno zrobiłabym o wiele więcej :yes:

Wiem, wiem Kochana...tak tylko sprawdzałam czujnosc....:-)

Co tam nawywijałas do tej pory, oprócz uszek i pierogów? Pewnie juz wszystko hd ready,co?:-D

taka praca jaka płaca :p

pfff:-D

Oluś,cieszę się ,że pomalutku do nas wracasz :hug::hug:

I nie stresuj się Wigilią :no:waryjacie,dasz radę :yes:.U nas też ,w tym roku Wigilia i zdradzić Ci coś :rolleyes:,w Pl będę od 20-stego ,więc mam na wszystko 4 dni ,w tym jeszcze fryzjer ,kosmetyczka ,a mąż musi położyć listwy przypodłogowe w całym domu :lol2:.Ale ja wiem ,że damy radę ,bo u nas zawsze wszystko na wariackich papierach :lol2:.Ale potrafimy się spiąć ,jak mało kto ;)Pamiętam jak mieliśmy tydzień do przeprowadzki ,a do zrobienia tyle rzeczy ,że innym zajmuje to z miesiąc;)Co niektórzy pukali się w głowę z niedowierzaniem i co ??i udało się :p

Także będzie dobrze ,buźka :hug:

Olus, wracam, wracam-juz mam trzy kreski zasiegu:-D czyli nie tylko u nas wszystko na waryjata?:-D

Cześć Hazelkowa;):hug: Smutno bez Ciebie, ogarniaj się kobito i wracaj ;)

Martusia, ogarniam sie ogarniam-tylko jeszcze te emotki mnie wkurzaja, bo sie zacieły pierony jedne:-)

nie, a napiszesz ??

napisze:-)

Tak to jest jak się na wsi zachciało mieszkać;)

ano....:-)

Ola ja ostatno spedziłam kilka minut w poszukiwaniu przepisów na wigilie, jak coś to daj znać.:)

proszęęęęęę:-) bardzo sie przyda.Chciałam kota ze Szreka wstawic i ...tyz sie nie da:-)

;) własnie. i niech ta twoja spec- grupa od plusowego internetu sie stresci:lol2:

a w ogole to zaostawiam buziaki zakrętrasie;):):):):)

buziaczki Monia.

wielki bracie , czuwasz ???

czuwam...troche...:-D

Venusku, Ty mi sie tylko nie zacytowałas.....poka, poka fryke:-) ja tez sie zrobiłam wczoraj-po łysince z boku nie ma sladu i wróciłam do swojego ukochanego koloru włosów-do ciemnego brązu:-)

Bydewej...czy Wy wiecie, jak zmniejszyc zdjecie? Chciałam Wam pokazac swoje dekoracyyyyje swiateczne

i moze nawet sama siebie w nowej fryce a mam info, ze zdjecie jest za duze.....to sie jakos w paint'cie robi?

Prezenty juz mam (jupiiiiiii!!!!) a co do reszty...to dalej lezy i kwiczy:-D w piętek uszka i pierogi a reszta-jak u Oli-na spontanie:-D Mam miec 12 osób...

czy któras z Was, moje kochane robi moze zupe rybną? Zrobiłam w zeszłym roku na próbe taki...jakby bulion a moj M mnie meczy o taka ...a'la pomidorowa....dacie znac, jakby co?

Buziaczki kochane-zajrze dzis do Was wieczorkiem. Teraz spadam oddac samochód na przegląd i zrobię napad na Obi.Podobno sa super dekoracje:-) Małego mam dzis u Babci :-D

ja ????? nic szczegolnego. ! drzewko ubrałam mikroskopijne przy drzwiach:D ( plan wykonany). zaraz jadę po codzienne zakupy.:yes: pieczenie i gotowanie dopiero w niedzielę , bo ja 2 torty pieke i salatkę jarzynową robie i tyle:D

święta u teściow i rodziców:wave::wave::wave::wave::wave: jeszcze dzieckiem się czuję:wave:

Ok, nie chcecie bezinteresownie, to moze małe przekupstwo poskutkuje....stawiam drineczki

http://images35.fotosik.pl/1748/60ea1aaf7326b7c2.jpg

dla kazdego, kto pomoze mi zmniejszyc fotki-bo nie chca mi sie załączyc:-( bu:-(

ja, ja potrafię !!!!

Dawaj.

Za drinka zrobie wszystko :D

klikasz na fotkę prawym przyciskiem myszy ----> otwórz za pomocą-----------------> Microsoft Office Picture Menager

potem:

Obraz (na górnym pasku ) ------> zmniejsz rozmiar----------------> Po prawej otworzy Ci się okno i zznaczasz pozycję Niestandartowa wysokośc i szerokość , wymazujesz tą cyfrę, która pojawi sie w okienku (zazwyczaj 1024) i wpisujesz w to miejsce 500. Klikasz ok. I przyciskasz równocześnie Ctrl i literkę S. I gotowe :D