kakusek 13.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Hazelku nie stresuj sie tak bardzo-do Swiat jeszcze ponad tydzien wiec zdazysz ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ivy, a czy ja Ci pisałam, ile zapłaciłam?kakusku kochany, wiem ze jest jeszcze troche czasu ale wieeeesz-zawsze Wigilia była u Mamy a teraz ...to beda jaja normalnie:-D dobrze, ze Mama chce mi pomóc z wiekszoscia rzeczy;-)Co u Ciebie? Przyjezdzacie na Swieta?Musze Ci pewu skrobnac i Cie porzadnie przepytac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A tam zawsze musi byc ten pierwszy raz Mama pomoze wiec nie masz sie co martwic. My zostajemy tutaj i nawet nie jest mi z tym najgorzej.Mama i siostra sa z nami a w PL wspomnienia bylyby mocniejsze wiec moze i dobrze .Mam nadzieje ze kiedsy bedzie mi dane zrobic dla calej rodzinki wigilie w moim nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Mariomili Kochana, pewnie juz nie kochają i nie tęszszszknią...;-( Gópoty opowiadasz tęsknią tylko nie maja czasu żeby o tym pisać bo w przeciwieństwie do Ciebie czynią przygotowania do świąt Ps. szczerze to chyba chciałabym aby na kilka dni spsuł mi sie internet - na pewno zrobiłabym o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ola coś Twoje sekretarki słabo się spisują taka praca jaka płaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.12.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Oluś,cieszę się ,że pomalutku do nas wracasz :hug: I nie stresuj się Wigilią waryjacie,dasz radę .U nas też ,w tym roku Wigilia i zdradzić Ci coś ,w Pl będę od 20-stego ,więc mam na wszystko 4 dni ,w tym jeszcze fryzjer ,kosmetyczka ,a mąż musi położyć listwy przypodłogowe w całym domu .Ale ja wiem ,że damy radę ,bo u nas zawsze wszystko na wariackich papierach .Ale potrafimy się spiąć ,jak mało kto ;)Pamiętam jak mieliśmy tydzień do przeprowadzki ,a do zrobienia tyle rzeczy ,że innym zajmuje to z miesiąc;)Co niektórzy pukali się w głowę z niedowierzaniem i co ??i udało się Także będzie dobrze ,buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Hazelkowa;) Smutno bez Ciebie, ogarniaj się kobito i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.12.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ivy, a czy ja Ci pisałam, ile zapłaciłam? nie, a napiszesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Gópi światłowód (czy jakos tak:-D) sie popsuł i jeszcze nie naprawili internetu-chociaz i tak z zerowego zasiego, mam juz dwie kreski (wczesniej były cztery) i zamula ten moj bidulinek strasznie:-( jak otwieram jakas strone, to spokojnie moge isc, nastawic wode i zrobic sobie "hierbate":-D:-D Pani z plusa powiedziała mi, ze została utworzona specjalna grupa, do rozwiazania tego problemu (bo zgłoszen z mojej okolicy maja duzo)...myslalam, ze padne:-D jakos mało skuteczna ta specgrupa-moze agenta T... zabrakło:-D Tak to jest jak się na wsi zachciało mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.12.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ola ja ostatno spedziłam kilka minut w poszukiwaniu przepisów na wigilie, jak coś to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Tak to jest jak się na wsi zachciało mieszkać własnie. i niech ta twoja spec- grupa od plusowego internetu sie stresci:lol2: a w ogole to zaostawiam buziaki zakrętrasie;):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 wielki bracie , czuwasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ufff to dobrze, że ja już fryzjera zaliczyłam czyt. moją mamę. Takie mam baki zmalowane że masakra Też u nas będzie na wariackich papierach, nastrój złości już mi się udziela i ciągle daję oper de menrzu Chyba trzeba się tu trochę powspierać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.12.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 A tam zawsze musi byc ten pierwszy raz Mama pomoze wiec nie masz sie co martwic. My zostajemy tutaj i nawet nie jest mi z tym najgorzej.Mama i siostra sa z nami a w PL wspomnienia bylyby mocniejsze wiec moze i dobrze .Mam nadzieje ze kiedsy bedzie mi dane zrobic dla calej rodzinki wigilie w moim nowym domku kakusku, zycze Ci tego z całego serca i jestem pewna, ze bedzie to niedługo. Dwa lata temu, nawet o tym nie marzyłam...przytulam Cie a emotek sie nie chce wstawic:-( Gópoty opowiadasz tęsknią tylko nie maja czasu żeby o tym pisać bo w przeciwieństwie do Ciebie czynią przygotowania do świąt Ps. szczerze to chyba chciałabym aby na kilka dni spsuł mi sie internet - na pewno zrobiłabym o wiele więcej Wiem, wiem Kochana...tak tylko sprawdzałam czujnosc.... Co tam nawywijałas do tej pory, oprócz uszek i pierogów? Pewnie juz wszystko hd ready,co? taka praca jaka płaca pfff:-D Oluś,cieszę się ,że pomalutku do nas wracasz :hug: I nie stresuj się Wigilią waryjacie,dasz radę .U nas też ,w tym roku Wigilia i zdradzić Ci coś ,w Pl będę od 20-stego ,więc mam na wszystko 4 dni ,w tym jeszcze fryzjer ,kosmetyczka ,a mąż musi położyć listwy przypodłogowe w całym domu .Ale ja wiem ,że damy radę ,bo u nas zawsze wszystko na wariackich papierach .Ale potrafimy się spiąć ,jak mało kto ;)Pamiętam jak mieliśmy tydzień do przeprowadzki ,a do zrobienia tyle rzeczy ,że innym zajmuje to z miesiąc;)Co niektórzy pukali się w głowę z niedowierzaniem i co ??i udało się Także będzie dobrze ,buźka Olus, wracam, wracam-juz mam trzy kreski zasiegu:-D czyli nie tylko u nas wszystko na waryjata? Cześć Hazelkowa;) Smutno bez Ciebie, ogarniaj się kobito i wracaj Martusia, ogarniam sie ogarniam-tylko jeszcze te emotki mnie wkurzaja, bo sie zacieły pierony jedne:-) nie, a napiszesz ?? napisze:-) Tak to jest jak się na wsi zachciało mieszkać ano.... Ola ja ostatno spedziłam kilka minut w poszukiwaniu przepisów na wigilie, jak coś to daj znać. proszęęęęęę bardzo sie przyda.Chciałam kota ze Szreka wstawic i ...tyz sie nie da:-) własnie. i niech ta twoja spec- grupa od plusowego internetu sie stresci:lol2: a w ogole to zaostawiam buziaki zakrętrasie;):):) buziaczki Monia. wielki bracie , czuwasz ??? czuwam...troche... Venusku, Ty mi sie tylko nie zacytowałas.....poka, poka fryke:-) ja tez sie zrobiłam wczoraj-po łysince z boku nie ma sladu i wróciłam do swojego ukochanego koloru włosów-do ciemnego brązu:-) Bydewej...czy Wy wiecie, jak zmniejszyc zdjecie? Chciałam Wam pokazac swoje dekoracyyyyje swiateczne i moze nawet sama siebie w nowej fryce a mam info, ze zdjecie jest za duze.....to sie jakos w paint'cie robi? Prezenty juz mam (jupiiiiiii!!!!) a co do reszty...to dalej lezy i kwiczy:-D w piętek uszka i pierogi a reszta-jak u Oli-na spontanie:-D Mam miec 12 osób... czy któras z Was, moje kochane robi moze zupe rybną? Zrobiłam w zeszłym roku na próbe taki...jakby bulion a moj M mnie meczy o taka ...a'la pomidorowa....dacie znac, jakby co? Buziaczki kochane-zajrze dzis do Was wieczorkiem. Teraz spadam oddac samochód na przegląd i zrobię napad na Obi.Podobno sa super dekoracje:-) Małego mam dzis u Babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 to może Obi w krk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.12.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Monia, nie dzisiaj:-D O i mi przypomnialas, ze jeszcze musze sobie zastawe kupic....bo mam komplet na 6 osób tylko:-D:-D a Ty co dzis działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 ja ????? nic szczegolnego. ! drzewko ubrałam mikroskopijne przy drzwiach:D ( plan wykonany). zaraz jadę po codzienne zakupy. pieczenie i gotowanie dopiero w niedzielę , bo ja 2 torty pieke i salatkę jarzynową robie i tyle:D święta u teściow i rodziców:wave::wave::wave: jeszcze dzieckiem się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ok, nie chcecie bezinteresownie, to moze małe przekupstwo poskutkuje....stawiam drineczki http://images35.fotosik.pl/1748/60ea1aaf7326b7c2.jpg dla kazdego, kto pomoze mi zmniejszyc fotki-bo nie chca mi sie załączyc:-( bu:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ok, nie chcecie bezinteresownie, to moze małe przekupstwo poskutkuje....stawiam drineczki http://images35.fotosik.pl/1748/60ea1aaf7326b7c2.jpg dla kazdego, kto pomoze mi zmniejszyc fotki-bo nie chca mi sie załączyc:-( bu:-( ja, ja potrafię !!!! Dawaj. Za drinka zrobie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 klikasz na fotkę prawym przyciskiem myszy ----> otwórz za pomocą-----------------> Microsoft Office Picture Menager potem: Obraz (na górnym pasku ) ------> zmniejsz rozmiar----------------> Po prawej otworzy Ci się okno i zznaczasz pozycję Niestandartowa wysokośc i szerokość , wymazujesz tą cyfrę, która pojawi sie w okienku (zazwyczaj 1024) i wpisujesz w to miejsce 500. Klikasz ok. I przyciskasz równocześnie Ctrl i literkę S. I gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts