Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kiniaaaaa, ja wiem, ze to jest pewnie na poziomie trzylatka (pozdrowienia dla Lenki, bajdewej) ale ja, jak juz zmienie te ustawienia, to nie umiem zapisac...:-D tzn biore okejem i komp mysli 15 min....no i sie nie zapisuje...no nic, nie bede Ci głowy zawracac tylko jeszcze bede próbowac:-)

Ok, no to próbuje....jak mi nie wyjdzie, to drink Ci sie nalezy tak czy inaczej:-D

p.s. widziałam filce..............masz wpierdziel:-D

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Kiniaaaaa, ja wiem, ze to jest pewnie na poziomie trzylatka (pozdrowienia dla Lenki, bajdewej) ale ja, jak juz zmienie te ustawienia, to nie umiem zapisac...:-D tzn biore okejem i komp mysli 15 min....no i sie nie zapisuje...no nic, nie bede Ci głowy zawracac tylko jeszcze bede próbowac:-)
:stirthepot::stirthepot::stirthepot: we nie umie zdjęc wklejać:D

a czy one mailem przejdą??

jesli tak to ślij !!!!!!!!!!!!!!!

wysyłaj pojedynczo - o 1 zdjęciu na maila w razie gdyby rozdzielczosc była zaskakująco wysoka

Czesc Ilonka, czesc rere. :-)

Dupka z tego zmniejszania wyszła-tzn nie wszystkie trzeba zmniejszyc ale przeciez nie pokaze Wam czesci...:-) Kinia zaproponowała, ze wklei mi fotki-wiec Kiniuuuuuuuuuu, słyyyyyszysz mnie?jestem na tak:-D

Tylko jeszcze chłoinki ni ma a to przeca najwazniejsze:-) u Was juz pewnie stoi od tygodnia,co?:-D

M jutro wraca z wyjazdu, to wezmie na siebie kwestie doprowadzenia drzewka do salonu:-)

A my sie tak pochorowalismy, ze masakra. Wczoraj byłam z Małym u lekarza (miał goraczke i kaszel) i dzis po nieprzespanej nocy (bardzo wysoka goraczka, wymioty i ból wezłów chłonnych) wyladowalismy znowu u lekarza. Mamy oboje grype i dostalismy antybiotyki. A Mezus w trasie i tez narzeka na zatoki i gardło...:-( koszmar.

Jedna dobra wiadomosc w tym wszystkim, to taka, ze Małemu przeszły dusznosci po szczepionce na pneumokoki. Dlugo zwlekałam, bo sie troche naczytałam o dodatkowych szczepieniach ale warto było.

W piątek (jak dozyję:-D) lepie z Mamusia i Teściuuuffffką uszka i pierożki.

To co, poczekacie do pt na fotki, prawda? Powiem w sekrecie, ze postanowiłam wcielic w zycie swoje niedawne postanowienie i sie przenoszę z komentarzy do galerii :-D i dlatego tez tak drąże ta kwestie ze zmniejszeniem fotek:-)

PS Buziek wciaz wstawiac nie moge...ale lipa:-)