hazeleyes1982 18.12.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ok, no to próbuje....jak mi nie wyjdzie, to drink Ci sie nalezy tak czy inaczej:-Dp.s. widziałam filce..............masz wpierdziel:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 p.s. widziałam filce..............masz wpierdziel:-D ale o so cho nie bij, błagam (i tu kotek ze szreka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kiniaaaaa, ja wiem, ze to jest pewnie na poziomie trzylatka (pozdrowienia dla Lenki, bajdewej) ale ja, jak juz zmienie te ustawienia, to nie umiem zapisac... tzn biore okejem i komp mysli 15 min....no i sie nie zapisuje...no nic, nie bede Ci głowy zawracac tylko jeszcze bede próbowac:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ok, no to próbuje....jak mi nie wyjdzie, to drink Ci sie nalezy tak czy inaczej:-D p.s. widziałam filce..............masz wpierdziel:-D:lol2::lol2: Kiniaaaaa, ja wiem, ze to jest pewnie na poziomie trzylatka (pozdrowienia dla Lenki, bajdewej) ale ja, jak juz zmienie te ustawienia, to nie umiem zapisac... tzn biore okejem i komp mysli 15 min....no i sie nie zapisuje...no nic, nie bede Ci głowy zawracac tylko jeszcze bede próbowac:-):stirthepot: we nie umie zdjęc wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kiniaaaaa, ja wiem, ze to jest pewnie na poziomie trzylatka (pozdrowienia dla Lenki, bajdewej) ale ja, jak juz zmienie te ustawienia, to nie umiem zapisac... tzn biore okejem i komp mysli 15 min....no i sie nie zapisuje...no nic, nie bede Ci głowy zawracac tylko jeszcze bede próbowac:-) a czy one mailem przejdą?? jesli tak to ślij !!!!!!!!!!!!!!! wysyłaj pojedynczo - o 1 zdjęciu na maila w razie gdyby rozdzielczosc była zaskakująco wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ola masz nowy aparat>>>>>???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ola masz nowy aparat>>>>>???? no ma, ma i co z tego skoro nie umie zdjęć wkleic czekam i czekam i chyba sie nie doczekam...... ide wziąć prysznic, ale wróce jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Co ja czytam: będą foty??? Jak dobrze trafiłam To ja sobie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 wróciłam i so ni ma cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 ale się dogadalyście z kinią:cool: Wklejaj dziś!!!!!!! a widzę ,że internet działa!!!!!! naprawili???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Hihihi, całe szczęście długo nie czekałam Będę zaglądać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ola dalej zmniejsza foty??? Może przed świętami się wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Czesc Ilonka, czesc rere. Dupka z tego zmniejszania wyszła-tzn nie wszystkie trzeba zmniejszyc ale przeciez nie pokaze Wam czesci... Kinia zaproponowała, ze wklei mi fotki-wiec Kiniuuuuuuuuuu, słyyyyyszysz mnie?jestem na tak:-D Tylko jeszcze chłoinki ni ma a to przeca najwazniejsze:-) u Was juz pewnie stoi od tygodnia,co? M jutro wraca z wyjazdu, to wezmie na siebie kwestie doprowadzenia drzewka do salonu:-) A my sie tak pochorowalismy, ze masakra. Wczoraj byłam z Małym u lekarza (miał goraczke i kaszel) i dzis po nieprzespanej nocy (bardzo wysoka goraczka, wymioty i ból wezłów chłonnych) wyladowalismy znowu u lekarza. Mamy oboje grype i dostalismy antybiotyki. A Mezus w trasie i tez narzeka na zatoki i gardło... koszmar. Jedna dobra wiadomosc w tym wszystkim, to taka, ze Małemu przeszły dusznosci po szczepionce na pneumokoki. Dlugo zwlekałam, bo sie troche naczytałam o dodatkowych szczepieniach ale warto było. W piątek (jak dozyję) lepie z Mamusia i Teściuuuffffką uszka i pierożki. To co, poczekacie do pt na fotki, prawda? Powiem w sekrecie, ze postanowiłam wcielic w zycie swoje niedawne postanowienie i sie przenoszę z komentarzy do galerii i dlatego tez tak drąże ta kwestie ze zmniejszeniem fotek:-) PS Buziek wciaz wstawiac nie moge...ale lipa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.12.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Do piatku mamy czekac! Wrrr, przeslij zdjecia kindze, ona po masazach wypoczeta to z checia wstawi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mariomilku,mam do Ciebie słabosc:-D o ile Kinia wstawi, to pokaze, jaka piękną zimę mielismy jeszcze niedawno tej wiosny:-D bo u nas jest wiosna teraz, nie wiem, jak u Was;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.12.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Mazury zasypalo, syberia. Zaspy po uszy. Jak Kinga bedzie robila sprzeciwy do daj mi znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Kinia, poszlo.Dzieki:-)Pokaze Wam zime u nas i ... naszych kumpli (4 sarny, choc na fotke załapały sie dwie:-)Mariomilku, to zazdroszcze tej Syberii. U nas przez ta "wiosnę" wirusy nie daja nam zyc:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No to co z tymi fotami, a? ile można żreć popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 :stirthepot::stirthepot::stirthepot: a ja coś pogotuje, bo żreć nie powinnam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts