Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Olu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kinia, Anetko,ivy, Spirea, kamiku, Monia ( :lol: ), Mirelko, Emilko, Ślężanka, rasia, rere, Alu :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

Dzieeeeeeekuje Wam z całego sreducha, ze skrobnełyscie zyczonka hazelce, która, jak zawsze se poszła w siną dal:rolleyes: i jest obibokiem strasznym:lol:

Po tym, jak zaatakował nas jakis wirus-mutant, Święta były jednak kaszlące w przypadku Małego (a tak sie chwaliłam,ze jest super:sick: ) Potem było słodkie nicnierobienie i jedzenie, no a potem był Sylwek spedzony z Przyjaciółmi:wiggle: I jakos tak dochodzimy do siebie-M ma jeszcze kilka dni urlopu, wiec sie obijamy:rolleyes:Moze do kina skoczymy w weekend...oglądał ktos Hobbita?Polecacie? Aaaa i czekam na trzecią częsc Greya....:lol: czytajac poprzednie dwie-narzekałam, ze nuda i ....w ogóle troche hardcore...ale jednak strasznie sie wciagnelam:rolleyes:

Dobraaaaa, lecę do Was;)

Kinia, Anetko,ivy, Spirea, kamiku, Monia ( :lol: ), Mirelko, Emilko, Ślężanka, rasia, rere, Alu :hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug:

A dlaczego przy Moni jest taki wytrzeszcz a przy mnie nie ma :eek:

Jezdem zazdrosna , foch .....

:hug:

Ps. miło, że wróciłaś :) Na jak długo, jesli mozna spytać ...? ;)

Edytowane przez 1976pinacolada

Czesc Kochane:wiggle: Przy Moni wytrzeszcz, bo jakies grozby (karalne) mi tu zapodała:hug:

Oj bo ja tak mam, ze jak od fm odpoczne, to to potem ciezko wrócic-Marjelka, Ty mnie rozumiesz, prawda?:rolleyes: Ale tesknie za Wami, jak gópia:rolleyes:

Własnie M mi fosza strzelił, ze nie ide sie polozyc....faceeeeeci:bash:

Cześć Olu,

Ja tez chciałam iść na Hobbita ale slyszalam ze nudny, oczywiście nie doradzam bo sama nie widziałam i chyba nie zobaczę;)

A podobał Ci sie "Wladca"? Nam bardzo i słyszałam, ze jak ktos lubił trylogie, to to tez ok ale z drugiej strony....ksiazka Hobbit ma tylko 180 stron.....to chyba rozciagneli akcje do granic mozliwosci:sick: Ostatnio bylismy na Batmanie...ale mile bylam zaskoczona-myslalam, ze usne w pierwszej minucie ale bylo ok;) Emilko, nie podziekowalam Ci za przepisy...:hug: Niestety, nie moglam sie wykazac, bo w Wigilie wyladowalismy u lekarza z Małym i te wszystkie potrawy typu barszczyk, czy grzybowa przygotowała moja Mama:rolleyes:

Mój syn był i jemu się podobał aleee on ma 12 lat:lol: może być trochę nieobiektywnie:p

:rotfl:

pasiulku, no to 2:0 dla "niepójscianahobbita":rotfl: Bez obrazy dla Twojego Synka-ale w taki sposób to napisałas:lol2:

Czuje, ze skonczy sie ogladaniem Na Wspolnej:lol2:

kakusku, co mam do Na Wspólnej...?:rolleyes: Zawsze powtarzam, ze ten serial jest beznadziejny, co nie przeszkadza mi go ogladac prawie codziennie:D Wyleczylam sie za to z M jak Masakra:lol: i jestem z tego dumna:lol:

Ja tam najbardziej lubie filmy i seriale z lat 70 i 80:rolleyes:

Venuuuuusek:lol::hug:

Do kina idziemy w sobote-szczele Wam pozniej recenzje:yes::D

Spadam zaraz, bo misja na dzis, to wyrobienie paszportu mnie i Malemu. Nie bedziemy juz wtedy mieli wymowek i moze ruszymy sie gdzies dalej niz do Wisly:rolleyes: Milego dzionka-wpadne wieczorkiem i sie pochwale, jaka tłorebkę dostałam od mojego M pod choinkę. Czailam sie na nia od jakiegos czasu ale szkoda mi bylo kaski na nia:rolleyes: buziaczki,spadam, bo jak zwykle nic nie załatwie:rolleyes: