aneta s 31.12.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Olu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 31.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Hazel :bye: Niech zbliżający się Nowy Rok przyniesie same radosne momenty, w których poczujesz nie tylko stabilność finansową, ale też doświadczysz ciepła i miłości ze strony bliskich. Wszystkiego Najlepszego! http://images39.fotosik.pl/1888/ab3be5072ab960a1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANA!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Oluhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.12.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Olu :hug: 2013 życzy Ala z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Kinia, Anetko,ivy, Spirea, kamiku, Monia ( ), Mirelko, Emilko, Ślężanka, rasia, rere, Alu :hug::hug::hug::hug::hug: Dzieeeeeeekuje Wam z całego sreducha, ze skrobnełyscie zyczonka hazelce, która, jak zawsze se poszła w siną dal:rolleyes: i jest obibokiem strasznym:lol: Po tym, jak zaatakował nas jakis wirus-mutant, Święta były jednak kaszlące w przypadku Małego (a tak sie chwaliłam,ze jest super:sick: ) Potem było słodkie nicnierobienie i jedzenie, no a potem był Sylwek spedzony z Przyjaciółmi:wiggle: I jakos tak dochodzimy do siebie-M ma jeszcze kilka dni urlopu, wiec sie obijamy:rolleyes:Moze do kina skoczymy w weekend...oglądał ktos Hobbita?Polecacie? Aaaa i czekam na trzecią częsc Greya.... czytajac poprzednie dwie-narzekałam, ze nuda i ....w ogóle troche hardcore...ale jednak strasznie sie wciagnelam:rolleyes: Dobraaaaa, lecę do Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 O zaginiona w akcji się znalazła Cześć Potworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Hazelku i ja przydreptalam zyczyc Tobie i Twoim bliskim udanego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Kinia, Anetko,ivy, Spirea, kamiku, Monia ( ), Mirelko, Emilko, Ślężanka, rasia, rere, Alu :hug::hug::hug::hug::hug: A dlaczego przy Moni jest taki wytrzeszcz a przy mnie nie ma Jezdem zazdrosna , foch ..... Ps. miło, że wróciłaś Na jak długo, jesli mozna spytać ...? Edytowane 2 Stycznia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Cześć Olu, Ja tez chciałam iść na Hobbita ale slyszalam ze nudny, oczywiście nie doradzam bo sama nie widziałam i chyba nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Czesc Kochane Przy Moni wytrzeszcz, bo jakies grozby (karalne) mi tu zapodała:hug: Oj bo ja tak mam, ze jak od fm odpoczne, to to potem ciezko wrócic-Marjelka, Ty mnie rozumiesz, prawda? Ale tesknie za Wami, jak gópia Własnie M mi fosza strzelił, ze nie ide sie polozyc....faceeeeeci:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Cześć Olu, Ja tez chciałam iść na Hobbita ale slyszalam ze nudny, oczywiście nie doradzam bo sama nie widziałam i chyba nie zobaczę A podobał Ci sie "Wladca"? Nam bardzo i słyszałam, ze jak ktos lubił trylogie, to to tez ok ale z drugiej strony....ksiazka Hobbit ma tylko 180 stron.....to chyba rozciagneli akcje do granic mozliwosci:sick: Ostatnio bylismy na Batmanie...ale mile bylam zaskoczona-myslalam, ze usne w pierwszej minucie ale bylo ok;) Emilko, nie podziekowalam Ci za przepisy... Niestety, nie moglam sie wykazac, bo w Wigilie wyladowalismy u lekarza z Małym i te wszystkie potrawy typu barszczyk, czy grzybowa przygotowała moja Mama:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mój syn był i jemu się podobał aleee on ma 12 lat:lol: może być trochę nieobiektywnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mój syn był i jemu się podobał aleee on ma 12 lat:lol: może być trochę nieobiektywnie:p pasiulku, no to 2:0 dla "niepójscianahobbita":rotfl: Bez obrazy dla Twojego Synka-ale w taki sposób to napisałas:lol2: Czuje, ze skonczy sie ogladaniem Na Wspolnej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.01.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 A co ty chcesz od Na Wspolnej he? Ja tam sobie chwale en serial i jeszcze kilka innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 kakusku, co mam do Na Wspólnej...? Zawsze powtarzam, ze ten serial jest beznadziejny, co nie przeszkadza mi go ogladac prawie codziennie:D Wyleczylam sie za to z M jak Masakra:lol: i jestem z tego dumna:lol: Ja tam najbardziej lubie filmy i seriale z lat 70 i 80:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Ola on był z moim bratem - ten mniej więcej w Twoim wieku:D i on mówi, że może być tylko długo się rozkręca:rolleyes:nie oglądam Na Wspólnej ani M jak ... ale za to uwielbiam RodzinkęPl:D Edytowane 2 Stycznia 2013 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ooo Hazelinda Ja kiedyś trzaskałam wszystkie brazylijskie na tewuenie Na Wspólnej to się ciągle tak komplikuje, że to aż nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.01.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Venuuuuusek Do kina idziemy w sobote-szczele Wam pozniej recenzje:yes: Spadam zaraz, bo misja na dzis, to wyrobienie paszportu mnie i Malemu. Nie bedziemy juz wtedy mieli wymowek i moze ruszymy sie gdzies dalej niz do Wisly:rolleyes: Milego dzionka-wpadne wieczorkiem i sie pochwale, jaka tłorebkę dostałam od mojego M pod choinkę. Czailam sie na nia od jakiegos czasu ale szkoda mi bylo kaski na nia:rolleyes: buziaczki,spadam, bo jak zwykle nic nie załatwie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 czekamy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts