Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

ola grozby podziałały, jak prośby nie:P

Byłam u mamy w mieście od dziury:l:lol2:tam wszyscy zagrypieni, zaslimaczeni . Chyba u was tak panuje grypsko. Nas omija, choć młody po wizycie tam kaszle jak oszalały. jutro musi lekarz go osłuchać:o

ja bylam wczoraj na Gambicie- polecam . lekki ,fajny i przyjemny:p

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obiecałam, to sie chwale:rolleyes:

http://images50.fotosik.pl/1805/b8eeb894031efb7bmed.jpg

Monia, wirus zaatakował Łysice, to pewne. W swieta wszyscy bylismy chorzy-włacznie z moimi Rodzicami i bratem plus my.....wszyscy na antybiotykach a w przychodni czekałam dwie godz zeby sie dostac do lekarza:o

Monia, ja chyba sie wybiore w Twoje strony niedługo, wiesz?:rolleyes:

Dzisiaj pozałatwiałam paszporty i jestem mega dumna z mojego trzylatka. Pozował cierpliwie do zdjec, jak mały model:p

Potem w Tesco spotkalismy Admete.Pozdrawiam Agus:bye:

Ogólnie, to padam i chyba nawet do Magdy G. nie dotrwam, bo strrrasznie chce mi sie :sleep: Mały zasypia u siebie w pokoju ale w nocy wedruje do nas i sie gniezdzimy we trójke.....niewyspana jestem przez to okropnie:sick:

Edytowane przez hazeleyes1982

A podobał Ci sie "Wladca"? Nam bardzo i słyszałam, ze jak ktos lubił trylogie, to to tez ok ale z drugiej strony....ksiazka Hobbit ma tylko 180 stron.....to chyba rozciagneli akcje do granic mozliwosci:sick: Ostatnio bylismy na Batmanie...ale mile bylam zaskoczona-myslalam, ze usne w pierwszej minucie ale bylo ok;) Emilko, nie podziekowalam Ci za przepisy...:hug: Niestety, nie moglam sie wykazac, bo w Wigilie wyladowalismy u lekarza z Małym i te wszystkie potrawy typu barszczyk, czy grzybowa przygotowała moja Mama:rolleyes:

I jak byliście w kinie? Ja ksiązki Hobbit nie czytalam, ale slyszalam opinie ze jak ktoś ksiązkę czytal to i film zrozumie, jeśli lubicie tego typu filmy to może warto sie wybrac i ocenisz sama ( juz wolałabym iśc na ten film niż oglądać Na Wspólnej:p itp ) Ja Władcę oglądałam, ale mnie tego typu filmy szczególnie nie kręca;)

Torebka extra, ja torebki przeważnie dostaje od M na urodziny ( czyli już niedługo:rolleyes:) i imieniny:p

:bye:

Olu przyjmij ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe, zdrowia, spełnienia marzeń, pogody ducha, optymizmu, pomyślności i Miłości takiej przez wielkie M w szerokim znaczeniu tego słowa, zadowolenia z życia i żebyś zawsze była uśmiechnięta :)

http://www.superpani.pl/kobiety/psyche/kwiaty/kwiaty_1.jpg

O jaaaaaaaa:oops::oops::oops: Nie wiem,co napisac z wrazenia.....skad wiedziałyscie?:rolleyes: Alu, Daila, Olus,Monia jestescie kochane:hug::hug::hug: No tak...czyli nie da sie ukryc, ze 30-stka, która tak przezyłam w zeszłym roku jest juz za mna:sick: No cóż...31 juz tak nie boli:D Chciałam wpasc sobie do Was dzisiaj ale była kolezanka i nie mogłam:rolleyes: ale musze sie zreflektowac, wiec zapraszam na drineczka:

http://images41.fotosik.pl/1898/9590352ef4cd50c3.jpg

Emilko, Anetko na Hobbicie w koncu nie bylismy:rolleyes: bo mielismy niezapowiedzianych gosci i strrrrasznie pozno poszlismy spac-do tego stopnia, ze na drugi dzien, eksmitowalismy Malego do Babci, zeby sie wyspac...:rolleyes: tacy z nas imprezowicze z Bozej łaski:lol:

Torebka dziekuje za kompimenta:hug:-zwlaszcza, ze jej pozycja w mojej szafie jest niezagrozona:rolleyes: to moja pierwsza torba z prawdziwego zdarzenia-nigdy nie przywiazywalam do nich wagi i nie wchodzilam do takich sklepow, jak Ochnik ale chyba mnie Marjelka zainspirowała:lol2::hug:

W kazdym razie warto było ja kupic, bo zrobiłam taki porzadek w poprzedniej, ze nawet znalazlam paragon za sliwki z zeszłego roku:lol2:

Całuje Was i obiecujeeeeeee, ze nadrobie szybko te kilka dni nieobecnosci:wiggle::hug: