monika996 03.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ola grozby podziałały, jak prośby nie:P Byłam u mamy w mieście od dziury:l:lol2:tam wszyscy zagrypieni, zaslimaczeni . Chyba u was tak panuje grypsko. Nas omija, choć młody po wizycie tam kaszle jak oszalały. jutro musi lekarz go osłuchać ja bylam wczoraj na Gambicie- polecam . lekki ,fajny i przyjemny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.01.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Obiecałam, to sie chwale:rolleyes: http://images50.fotosik.pl/1805/b8eeb894031efb7bmed.jpg Monia, wirus zaatakował Łysice, to pewne. W swieta wszyscy bylismy chorzy-włacznie z moimi Rodzicami i bratem plus my.....wszyscy na antybiotykach a w przychodni czekałam dwie godz zeby sie dostac do lekarza:o Monia, ja chyba sie wybiore w Twoje strony niedługo, wiesz? Dzisiaj pozałatwiałam paszporty i jestem mega dumna z mojego trzylatka. Pozował cierpliwie do zdjec, jak mały model:p Potem w Tesco spotkalismy Admete.Pozdrawiam Agus:bye: Ogólnie, to padam i chyba nawet do Magdy G. nie dotrwam, bo strrrasznie chce mi sie Mały zasypia u siebie w pokoju ale w nocy wedruje do nas i sie gniezdzimy we trójke.....niewyspana jestem przez to okropnie:sick: Edytowane 3 Stycznia 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 ola ale torba:P:P te chcę taką ......... za to mam buty z ćwiekami na czubkach ( oczywiście płaskie) żeby nog nie powykręcać a cos ty paszport do mnie??????:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a cos ty paszport do mnie??????:lol2: Ola - Torba bomba !!! Ale wiesz co - dzisiaj to siedzisko wiatrołapowe mi się beżowe wydaje a przeca ono chyba szare było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Phi Torba z ochnika burżujka Piękna!!!!! :o:o:o:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ola widze ze juz o wakacjach myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Super torebka - jezu, jak ja lubię torebki nawet bardziej od butów i biżuterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ola - Torba bomba !!! Ale wiesz co - dzisiaj to siedzisko wiatrołapowe mi się beżowe wydaje a przeca ono chyba szare było przybrudziło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 przybrudziło się błotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 błotkiem no nie błotkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no nie błotkiem;) Monia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waryjatka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Monia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Waryjatka :rotfl: no co Ola taplala się w blotku, czy duży M , czy mały M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.01.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A podobał Ci sie "Wladca"? Nam bardzo i słyszałam, ze jak ktos lubił trylogie, to to tez ok ale z drugiej strony....ksiazka Hobbit ma tylko 180 stron.....to chyba rozciagneli akcje do granic mozliwosci:sick: Ostatnio bylismy na Batmanie...ale mile bylam zaskoczona-myslalam, ze usne w pierwszej minucie ale bylo ok;) Emilko, nie podziekowalam Ci za przepisy... Niestety, nie moglam sie wykazac, bo w Wigilie wyladowalismy u lekarza z Małym i te wszystkie potrawy typu barszczyk, czy grzybowa przygotowała moja Mama:rolleyes: I jak byliście w kinie? Ja ksiązki Hobbit nie czytalam, ale slyszalam opinie ze jak ktoś ksiązkę czytal to i film zrozumie, jeśli lubicie tego typu filmy to może warto sie wybrac i ocenisz sama ( juz wolałabym iśc na ten film niż oglądać Na Wspólnej:p itp ) Ja Władcę oglądałam, ale mnie tego typu filmy szczególnie nie kręca;) Torebka extra, ja torebki przeważnie dostaje od M na urodziny ( czyli już niedługo:rolleyes:) i imieniny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 no właśnie jak wrazenia po hobbicie? torba - mniammmmmm, ja mam słabosc wielką do torebek i butów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Olu przyjmij ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe, zdrowia, spełnienia marzeń, pogody ducha, optymizmu, pomyślności i Miłości takiej przez wielkie M w szerokim znaczeniu tego słowa, zadowolenia z życia i żebyś zawsze była uśmiechnięta http://www.superpani.pl/kobiety/psyche/kwiaty/kwiaty_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.01.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Olu Z okazji urodzin dużo zdrowia, miłości i samych pogodnych dni, by uśmiech zawsze gościł na Twojej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 hazelku moj najslodszy100 lathttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPptFwSGKiWxfFVinOSkL0WVAeePdDgkyvfOFCcJwYmgLgW0cwCg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.01.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O jaaaaaaaa:oops::oops: Nie wiem,co napisac z wrazenia.....skad wiedziałyscie? Alu, Daila, Olus,Monia jestescie kochane:hug::hug: No tak...czyli nie da sie ukryc, ze 30-stka, która tak przezyłam w zeszłym roku jest juz za mna:sick: No cóż...31 juz tak nie boli:D Chciałam wpasc sobie do Was dzisiaj ale była kolezanka i nie mogłam:rolleyes: ale musze sie zreflektowac, wiec zapraszam na drineczka: http://images41.fotosik.pl/1898/9590352ef4cd50c3.jpg Emilko, Anetko na Hobbicie w koncu nie bylismy:rolleyes: bo mielismy niezapowiedzianych gosci i strrrrasznie pozno poszlismy spac-do tego stopnia, ze na drugi dzien, eksmitowalismy Malego do Babci, zeby sie wyspac... tacy z nas imprezowicze z Bozej łaski:lol: Torebka dziekuje za kompimenta:hug:-zwlaszcza, ze jej pozycja w mojej szafie jest niezagrozona:rolleyes: to moja pierwsza torba z prawdziwego zdarzenia-nigdy nie przywiazywalam do nich wagi i nie wchodzilam do takich sklepow, jak Ochnik ale chyba mnie Marjelka zainspirowała:lol2: W kazdym razie warto było ja kupic, bo zrobiłam taki porzadek w poprzedniej, ze nawet znalazlam paragon za sliwki z zeszłego roku:lol2: Całuje Was i obiecujeeeeeee, ze nadrobie szybko te kilka dni nieobecnosci:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 buziaki urodzinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts