MarJel 07.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 stoljat, stoljat Olunia! Dużo zdrówka i obyś nigdy się nie zmieniła , a przede wszystkim więcej tu z nami bywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Urodzinki? To Ty też jesteś Koziorożcem? Nie wiedziałam albo nie pamiętałam W takim razie wszystkiego najlepszego - sto lat, sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.01.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Ivy, Marjelka, Ilonka ja jestem z Wami zawsze-nawet teraz, jak M oglada ..."Starcie Tytanów II":sick: Martusiu, ja sie nigdy nie zmienie, choc czasem bym chciała:rolleyes: wiecie, co ja dzis zrobiłam? Robilam pizze i telefon wpadł mi do garnka z sosem pomidorowym:rotfl: przez chwile nie dzialal glosnik ale jakos sie udalo:sick: jakis miesiac temu moj roczny tel spadł mi na płytki i sie roztrzaskał w nic. Koszt naprawy 500 zł, wiec nie opłacało sie. Musialam kupic nowy.Kupilam taki sam, tylko biały. Kilka dni temu, powtórka z rozrywki-spadł dokładnie w identyczny sposób ale na szczescie, choc roztrzaskany ma ekran, działa...no i dzis ten sos...... Trzy wypadki z tel w przeciagu miesiaca, to juz chyba przestaje byc smieszne:rolleyes: znacie jakis pancerny model? EDIT: Ilonkoto piateczka:bye: Edytowane 7 Stycznia 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 : znacie jakis pancerny model? może wystarczy ... http://www.telix.pl/images/gal/2812/test_b2710_27.jpg http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile-phone/mobile-phones/bar/GT-B2710IKAPLS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 http://img24.imageshack.us/img24/5286/telefonkomorkowypistole.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Albo http://img651.imageshack.us/img651/5185/pierwszynaswiecietelefo.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Waryjatka z tymi telefonami Ja swój upuściłam juz srylion razy i nic mu nie jest oprócz obudowy z odpryskami Olu - jeszcze raz bo w telefonie się nie wyświetlaja te nasze hugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.01.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 :rotfl: Jestescie niemozliwe:rotfl: Ja wybieram bramke nr 1-ten od Ivy, bo jakis taki ...subtelnie pancerny:D a moj M wybrał dla mnie 3:lol2: I jeszcze ten dziadzio....nie moge....wiek mi wypominaja w dniu urodzinek:P:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Albo http://img651.imageshack.us/img651/5185/pierwszynaswiecietelefo.jpg Uploaded with ImageShack.us:lol2: mialiśmy taki 100 lat temu do samochodu:p a dziadziuś Ola to pradziadziuś:rotfl::rotfl: a u mnie spokoj na razie Top gear leci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.01.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kinia, dziekuje:hug:Monia, to Wy byliscie "sfiatowy" ludzie-ja takiego w zyciu nie widziałam na zywo-tylko "we" filmach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a co :P:P:P:P krakowianka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) O jaaaaaaaa:oops::oops: Nie wiem,co napisac z wrazenia.....skad wiedziałyscie? Olu, sama o tych urodzinach napisałaś w zeszłym roku, a w tym tylko telefon mi przypomniał, jeszcze raz wszystkiego najlepszego Edytowane 7 Stycznia 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a co :P:P:P:P krakowianka;) jestem sobie krakowianka mam fartuszek po kolanka a spódniczkę jeszcze wyżej coby chłopcom było bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Olu, sama o tych urodzinach napisałaś w zeszłym roku, no najpierw sie kwali a potem się dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.01.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No i Kinia rozwaliła impreze-w pozytywnym znaczeniu tego słowa:rotfl: Alu, jestes nieziemska:rolleyes: mnie by sie takie przypomnienie przydało. A Ty w jakim miesiacu masz urodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Olu sto latek P.S . Ja tez Koziorozec:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dzieki Emilko To Tobie tez sie naleza jak najbardziej zasłuzone zyczonka-a jestes przed czy po? Bo nie wiem, czy juz moge z bukietem wyskakiwac:lol: Słuchajcie Kochane...powraca moj stary problem, czyli-chce sie wypisac z komentarzy a zamieszkac w galeriach-na stałe:rolleyes: Tylko po pierwsze, czy nie pogniewacie sie, ze usune ten watek.... a po drugie, czy on jest w ogóle do usuniecia? Do kogo składac podanie w tej sprawie? Poratujcie, proszszszsz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja jeszcze przed:rolleyes:Ale dzięki za zyczenia, kwiaty chętnie przyjmę Z tego co wiem to możesz usunąć wątek, musisz napisać do administratora. Ola U.usuwała swoj dziennik i komentarze i chyba robiła podobnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 hazeleyes-przyczlapalam bo dziewczyny mowily ze masz eams- i teraz sobie wlasnie kojarze ze ja chyba z Toba na maila pisalam?!!!Czyz nie tak?!!!Czy mnie sie cos juz kielbasi..W kazdym razie nie jestem w stanie przeczytac TYLUUUUSTRON,ale przelecialam i udalao mi sie jakims cudem wsrod tylu stron i gadajacych babek znalezc krzesla.troche lazienki z drewnem i BOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSKA KUCHNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Z wrazenia zapomnialam po co przyszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO CO ZOBACZYLAM JEST PIEKNE!!! Duzo zdrowia dla calej rodziny w nowym roku!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ola ale że nie będzie miejsca na ploteczki w ogóle? nie pomogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts