Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivy, Marjelka, Ilonka:hug: ja jestem z Wami zawsze-nawet teraz, jak M oglada ..."Starcie Tytanów II":sick:

Martusiu, ja sie nigdy nie zmienie, choc czasem bym chciała:rolleyes: wiecie, co ja dzis zrobiłam? Robilam pizze i telefon wpadł mi do garnka z sosem pomidorowym:rotfl: przez chwile nie dzialal glosnik ale jakos sie udalo:sick: jakis miesiac temu moj roczny tel spadł mi na płytki i sie roztrzaskał w nic. Koszt naprawy 500 zł, wiec nie opłacało sie. Musialam kupic nowy.Kupilam taki sam, tylko biały. Kilka dni temu, powtórka z rozrywki-spadł dokładnie w identyczny sposób ale na szczescie, choc roztrzaskany ma ekran, działa...no i dzis ten sos......:sick::bash: Trzy wypadki z tel w przeciagu miesiaca, to juz chyba przestaje byc smieszne:rolleyes: znacie jakis pancerny model?:lol:

EDIT: Ilonkoto piateczka:bye:

Edytowane przez hazeleyes1982

O jaaaaaaaa:oops::oops::oops: Nie wiem,co napisac z wrazenia.....skad wiedziałyscie?:rolleyes:

Olu, sama o tych urodzinach napisałaś w zeszłym roku, a w tym tylko telefon mi przypomniał, jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

Edytowane przez emiranda

Dzieki Emilko:hug: To Tobie tez sie naleza jak najbardziej zasłuzone zyczonka-a jestes przed czy po?:wiggle:

Bo nie wiem, czy juz moge z bukietem wyskakiwac:lol:

Słuchajcie Kochane...powraca moj stary problem, czyli-chce sie wypisac z komentarzy a zamieszkac w galeriach-na stałe:rolleyes: Tylko po pierwsze, czy nie pogniewacie sie, ze usune ten watek....:oops: a po drugie, czy on jest w ogóle do usuniecia?:rolleyes: Do kogo składac podanie w tej sprawie?;) Poratujcie, proszszszsz:rolleyes:

hazeleyes-przyczlapalam bo dziewczyny mowily ze masz eams- i teraz sobie wlasnie kojarze ze ja chyba z Toba na maila pisalam?!!!Czyz nie tak?!!!Czy mnie sie cos juz kielbasi..

W kazdym razie nie jestem w stanie przeczytac TYLUUUUSTRON,ale przelecialam i udalao mi sie jakims cudem wsrod tylu stron i gadajacych babek znalezc krzesla.troche lazienki z drewnem i BOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSKA KUCHNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z wrazenia zapomnialam po co przyszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO CO ZOBACZYLAM JEST PIEKNE!!!

Duzo zdrowia dla calej rodziny w nowym roku!!!!!!!!!!!