Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja jeszcze przed:rolleyes:Ale dzięki za zyczenia, kwiaty chętnie przyjmę;) Z tego co wiem to możesz usunąć wątek, musisz napisać do administratora. Ola U.usuwała swoj dziennik i komentarze i chyba robiła podobnie;)

A proszszszsz :wiggle:

http://images37.fotosik.pl/1918/939b039cb6fcaa13.gif

I zyczenia sto lat, sto lat-o wiek nie pytam, chociaz mnie korci strasznie:lol:

Z tego co pamietam, to Oli chyba nie udało sie usunac komentarzy...ale nie jestem pewna:rolleyes:

hazeleyes-przyczlapalam bo dziewczyny mowily ze masz eams- i teraz sobie wlasnie kojarze ze ja chyba z Toba na maila pisalam?!!!Czyz nie tak?!!!Czy mnie sie cos juz kielbasi..

W kazdym razie nie jestem w stanie przeczytac TYLUUUUSTRON,ale przelecialam i udalao mi sie jakims cudem wsrod tylu stron i gadajacych babek znalezc krzesla.troche lazienki z drewnem i BOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSKA KUCHNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z wrazenia zapomnialam po co przyszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO CO ZOBACZYLAM JEST PIEKNE!!!

Duzo zdrowia dla calej rodziny w nowym roku!!!!!!!!!!!

Gumisiowa, :welcome::welcome::welcome: Dzieki, ze przyszłas, bo tyle razy, co ja sie do Ciebie wybierałam.....to łoooo:rolleyes: dobrze pamietasz, wysłałas mi swoja cudna kuchnie i krzesła w jadalni, na które kiedys chorowałam okrutnie:) A Ty teraz je wymieniasz??? Gdybym nie miała juz swoich, to bym bez zastanowienia je odkupiła-w ciemno:yes: Musze wpasc do Ciebie:wiggle:

Dla Ciebie i Twojej rodzinki równiez wszystkiego dobrego:hug:

Strrrasznie sie ciesze, ze wpadłas-zostan juz prosze. Ja czasami jestem obiboczek, jesli chodzi o swoj watek i fm w ogóle ale zawsze wracam;)

Ola ale że nie będzie miejsca na ploteczki w ogóle? :cry: nie pomogie!

Venuseczku, beeeeedzie-tylko w galerii-pod fotkami:wiggle:

Olu, spóźnione STO LAT!!! :hug:

Ja też koza :)

Tak jak dziewczyny piszą, do góry trzeba pisać w sprawie likwidacji.

rere, dziekuje:hug: Dla Ciebie równiez wszystkiego najlepszego :wiggle: Nie pogniewasz sie, jesli dostaniesz taki sam bukiet, jak Emilka?:rolleyes:

http://images37.fotosik.pl/1918/939b039cb6fcaa13.gif

A do góry...to do kogo? Bo ja blondi jestem:rotfl:

Edytowane przez hazeleyes1982

Dziefffffczęta, tylko mi sie tu nie pobijcie:lol2:

Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick::sick::sick: no i dostałam w serwisie zastepczy,taki:

http://images48.fotosik.pl/552/2079caaec9e4cc02med.jpg

......ale lubicie mnie jeszcze,prawda?:oops::lol:

Zaraz usypiam Mi i pisze do Joliski. Dzieki:hug:

a od kiedy Ty taka świętojebliwa , co ????????????????? :rotfl:
:p:P:P

Dziefffffczęta, tylko mi sie tu nie pobijcie:lol2:

Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick::sick::sick: no i dostałam w serwisie zastepczy,taki:

http://images48.fotosik.pl/552/2079caaec9e4cc02med.jpg

......ale lubicie mnie jeszcze,prawda?:oops::lol:

Zaraz usypiam Mi i pisze do Joliski. Dzieki:hug:

lIKWIDUJESZ CALKIEM WĄTEK??? NIE BĘDZIEMY GADAĆ:confused::confused:

o ty utopilas takie cudo!!! co ty robisz z tym telefonem?????

Moniaaaa, chce gadac :D tylko cały czas ktos pisze na pw z prosba o zdjecia no i pomyslalam, ze one powinny byc w galerii a nie tu....no chyba dobrze mysle, co?:rolleyes: Fotki na poczatku watku a potem pogaduchy.Jak u Venuska;)

no ale mozesz zrobic tak ze tu dalej bedą pogaduchy za kolejnością a na poczatek/edytujesz pierwszy czy 2 swoj post/ i wstawisz ładne foteczki jak u Venuski czy Marjelki :-) tak to dziewczyny robia, i potem jako cos dochodzi to dalej edytują :-)

no własnie !!!! Dobrze Ivy gada - wódki jej polac :D

Wstaw w 2 pierwsze posty zdjatka jedno po drugim i problem z głowy....

a nie do góry pisac ;) jeszcze byś do samego Boga skrobnęła :rotfl:

Telefon masz czadrski i nie powinnac w ogóle żadnego innego do łap dostać . Pachnący pomidorówą telefonik do kiba wrzucić, toz to barbarzyństwo :D :lol2: :rotfl:

Moniaaaa, chce gadac :D tylko cały czas ktos pisze na pw z prosba o zdjecia no i pomyslalam, ze one powinny byc w galerii a nie tu....no chyba dobrze mysle, co?:rolleyes: Fotki na poczatku watku a potem pogaduchy.Jak u Venuska;)
sluchaj Ivy i Kingi;)

a tego sprzeciocha ze zdjęcia chyba nie dasz rady utopić:p

Olcia spóźnione sto lat!!!

Ponieważ duzo spóźnione, może w ramach rekompensaty drineczek ??? :D

http://img855.imageshack.us/img855/8186/drinkr.jpg

Oluś powedz mi dobra kobieto, czy Twój synio ma małego pantona ???

Czy dobrze wieść na FM niesie ??? :p no i czy jesteś zadowolona, albo raczej czy synek jest ???? :p

Buziaki wileki i jestem za ogarnięciem Twoich zdjeć, cudnych wnętzr w jednym miejscu :yes: ;)

Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick::sick::sick:

Widze że dużo nas łączy :rotfl: tzn nasze telefony :lol2:

Na pocieszenie napisze że mój już wrócił z naprawy i działa :lol:

Tylko nie mam czasu przełożyć karty ;)

--------------------

No to kiedy mnie odwiedzisz? :popcorn:

Buziole :hug: