rere79 08.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Olu, spóźnione STO LAT!!! Ja też koza Tak jak dziewczyny piszą, do góry trzeba pisać w sprawie likwidacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2013 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Ja jeszcze przed:rolleyes:Ale dzięki za zyczenia, kwiaty chętnie przyjmę Z tego co wiem to możesz usunąć wątek, musisz napisać do administratora. Ola U.usuwała swoj dziennik i komentarze i chyba robiła podobnie;) A proszszszsz http://images37.fotosik.pl/1918/939b039cb6fcaa13.gif I zyczenia sto lat, sto lat-o wiek nie pytam, chociaz mnie korci strasznie:lol: Z tego co pamietam, to Oli chyba nie udało sie usunac komentarzy...ale nie jestem pewna:rolleyes: hazeleyes-przyczlapalam bo dziewczyny mowily ze masz eams- i teraz sobie wlasnie kojarze ze ja chyba z Toba na maila pisalam?!!!Czyz nie tak?!!!Czy mnie sie cos juz kielbasi.. W kazdym razie nie jestem w stanie przeczytac TYLUUUUSTRON,ale przelecialam i udalao mi sie jakims cudem wsrod tylu stron i gadajacych babek znalezc krzesla.troche lazienki z drewnem i BOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSKA KUCHNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z wrazenia zapomnialam po co przyszlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO CO ZOBACZYLAM JEST PIEKNE!!! Duzo zdrowia dla calej rodziny w nowym roku!!!!!!!!!!! Gumisiowa, :welcome: Dzieki, ze przyszłas, bo tyle razy, co ja sie do Ciebie wybierałam.....to łoooo:rolleyes: dobrze pamietasz, wysłałas mi swoja cudna kuchnie i krzesła w jadalni, na które kiedys chorowałam okrutnie:) A Ty teraz je wymieniasz??? Gdybym nie miała juz swoich, to bym bez zastanowienia je odkupiła-w ciemno:yes: Musze wpasc do Ciebie:wiggle: Dla Ciebie i Twojej rodzinki równiez wszystkiego dobrego:hug: Strrrasznie sie ciesze, ze wpadłas-zostan juz prosze. Ja czasami jestem obiboczek, jesli chodzi o swoj watek i fm w ogóle ale zawsze wracam;) Ola ale że nie będzie miejsca na ploteczki w ogóle? nie pomogie! Venuseczku, beeeeedzie-tylko w galerii-pod fotkami:wiggle: Olu, spóźnione STO LAT!!! Ja też koza Tak jak dziewczyny piszą, do góry trzeba pisać w sprawie likwidacji. rere, dziekuje:hug: Dla Ciebie równiez wszystkiego najlepszego Nie pogniewasz sie, jesli dostaniesz taki sam bukiet, jak Emilka? http://images37.fotosik.pl/1918/939b039cb6fcaa13.gif A do góry...to do kogo? Bo ja blondi jestem:rotfl: Edytowane 8 Stycznia 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziekuje za pikne kwatuszki:wiggle: U mnie 27 w tym roku:o Aż chwilkę musiałam zastanowić się czy na pewno tyle;) Olu do góry tzn do administracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziekuje za pikne kwatuszki:wiggle: U mnie 27 w tym roku:o Aż chwilkę musiałam zastanowić się czy na pewno tyle;) Olu do góry tzn do administracji;) to Ty gufniasz jesteś straszny Ja tez tak kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 niom:rolleyes: .... ale nie taka gufniara jak Venusek:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Olu do góry tzn do administracji;) Nie noooo, nie az taka blądina A znalezc go mozna....gdzie? Małolatko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pffff a idź Ty raszplo :P: P Hazelka to do Joliśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 jestem sobie krakowianka mam fartuszek po kolanka a spódniczkę jeszcze wyżej coby chłopcom było bliżej :P:P:P:P:P paskudna zbereżnica:P:P:P Pffff a idź Ty raszplo :P: P Hazelka to do Joliśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) :P:P:P:P:P paskudna zbereżnica:P:P:P a od kiedy Ty taka świętojebliwa , co ????????????????? Edytowane 8 Stycznia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziefffffczęta, tylko mi sie tu nie pobijcie:lol2: Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick: no i dostałam w serwisie zastepczy,taki: http://images48.fotosik.pl/552/2079caaec9e4cc02med.jpg ......ale lubicie mnie jeszcze,prawda? Zaraz usypiam Mi i pisze do Joliski. Dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 a od kiedy Ty taka świętojebliwa , co ????????????????? :P:P Dziefffffczęta, tylko mi sie tu nie pobijcie:lol2: Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick: no i dostałam w serwisie zastepczy,taki: http://images48.fotosik.pl/552/2079caaec9e4cc02med.jpg ......ale lubicie mnie jeszcze,prawda? Zaraz usypiam Mi i pisze do Joliski. Dzieki:hug:lIKWIDUJESZ CALKIEM WĄTEK??? NIE BĘDZIEMY GADAĆ:confused: o ty utopilas takie cudo!!! co ty robisz z tym telefonem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Moniaaaa, chce gadac tylko cały czas ktos pisze na pw z prosba o zdjecia no i pomyslalam, ze one powinny byc w galerii a nie tu....no chyba dobrze mysle, co? Fotki na poczatku watku a potem pogaduchy.Jak u Venuska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Moniaaaa, chce gadac tylko cały czas ktos pisze na pw z prosba o zdjecia no i pomyslalam, ze one powinny byc w galerii a nie tu....no chyba dobrze mysle, co? Fotki na poczatku watku a potem pogaduchy.Jak u Venuska;) no ale mozesz zrobic tak ze tu dalej bedą pogaduchy za kolejnością a na poczatek/edytujesz pierwszy czy 2 swoj post/ i wstawisz ładne foteczki jak u Venuski czy Marjelki tak to dziewczyny robia, i potem jako cos dochodzi to dalej edytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 no własnie !!!! Dobrze Ivy gada - wódki jej polac Wstaw w 2 pierwsze posty zdjatka jedno po drugim i problem z głowy.... a nie do góry pisac jeszcze byś do samego Boga skrobnęła Telefon masz czadrski i nie powinnac w ogóle żadnego innego do łap dostać . Pachnący pomidorówą telefonik do kiba wrzucić, toz to barbarzyństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Moniaaaa, chce gadac tylko cały czas ktos pisze na pw z prosba o zdjecia no i pomyslalam, ze one powinny byc w galerii a nie tu....no chyba dobrze mysle, co? Fotki na poczatku watku a potem pogaduchy.Jak u Venuska;) sluchaj Ivy i Kingi;) a tego sprzeciocha ze zdjęcia chyba nie dasz rady utopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hazelka rozwalasz mje! nie mogę co za zakręt Ivy dobrze mówi, ja mam wyłącznie w pierwszym poście zdjęcia, liczę sobie które np kasuję i zastępuję nowym lub gdzie dodaję i już pogaduchi muszą być. Jolę możesz poprosić o przeniesienie wątku do Galerii domów Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 no własnie !!!! Dobrze Ivy gada - wódki jej polac Ola gdzies zniknęła i nie chce wódeczki polać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 o matko uśmiałam się;)Ola bardzo spóżnione ale najszczersze życzenia zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Olcia spóźnione sto lat!!! Ponieważ duzo spóźnione, może w ramach rekompensaty drineczek ??? http://img855.imageshack.us/img855/8186/drinkr.jpg Oluś powedz mi dobra kobieto, czy Twój synio ma małego pantona ??? Czy dobrze wieść na FM niesie ??? no i czy jesteś zadowolona, albo raczej czy synek jest ???? Buziaki wileki i jestem za ogarnięciem Twoich zdjeć, cudnych wnętzr w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.01.2013 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Słuchajcie... ale na bank nie uwierzycie...............po tym, jak moj tel wylądował wczoraj w sosie pomidorowym ale działał, myslalam, ze juz mnie nic nie zdziwi ale nieeeee-dzis moj tel wpadł mi do...wc :sick: Widze że dużo nas łączy tzn nasze telefony Na pocieszenie napisze że mój już wrócił z naprawy i działa Tylko nie mam czasu przełożyć karty -------------------- No to kiedy mnie odwiedzisz? Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts