Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

CZeść Hazelku :hug:

100 latek dla małego mężczyzny :hug:

Julka jest z 24 stycznia, ale urodzinowa impreza bedzie juz w tą sobotę :rolleyes:

Akcja z Kubusiem na torcie bezbłedna :lol2: :D

Cudnie wyglądacie cała Rodzinką :rolleyes:

No i ta Twoja kuchnia....., no uwielbiam :D

Miłęgo dnia :bye:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wystawiła, nie wystawiła-tylko dopiero wróciła z tour de Kielce:D

pasiu, Venusku dzieki Kochane:hug:

Mały zrobił taka akcję, ze mamusia go nie usypiała tylko tatus, ze M az sobie musiał drinka nalac i jest nieprzytomny:sick:

to co on wypił:confused::confused::confused::confused:

Ola mam dla ciebie focie :p tylko wyślij jeszcze raz maila bo wykasowałam niechcący :sick:

Martus, done:hug:

Czy ja dobrze czytam, że zdjęcia mają być w jednym miejscu???? Nareszcie, bo ja nigdy na nie nie trafiłam a szukać mi się baardzo nie chce :no: (pomijając fakt, że dawno temu obiecałaś mi przysłać zdjęcia ogrodzenia- nie śmiem się upominać, ale gdyby to było możliwe :D:D:D:D)

ups, naprawde?:oops::oops::oops:To przepraszam:rolleyes: Ogrodzenie i elewacje wysyłałam kilku dziewczynkom, wiec.....musiałam zapomniec:rolleyes: Podaj mailika i wysle jeszcze dzis:yes: Co do galerii, wczoraj skompletowałam fotki i moze nawet juz dzis wieczorkiem sie wezme za to......:rolleyes:

Olcia masz WIADOMOŚĆ :D :D :D:hug:

:hug:

Ola chyba sie teraz nie opędzi od tych naszych wiadomości :D

Oj taaaam:rolleyes: W kazdym razie dziekuje ze dajecie mi mozliwosc wykazania sie....i zaufanie:rolleyes::hug: