MarJel 17.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Zapomniałam sie Wam pochwalić(czyt: pożalic:lol:), ze jutro mam wizyte księdza.......Matko i córko, bedzie sie działo:o:lol: Ja już mam z tym roku z głowy aaaa jakby coś nie teges, daj znać to zrobie fotke pod innym kątem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.01.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Co do galerii, wczoraj skompletowałam fotki i moze nawet juz dzis wieczorkiem sie wezme za to...... Hazel, Ty już nie obiecuj tylko bierz się do roboty . Czekam z niecierpliwością na Twoją galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 jak to jutro????//a co z Krk????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.01.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ola poszedł mailik Jestes super.Dziekuje za poswiecenie:lol: Ja już mam z tym roku z głowy aaaa jakby coś nie teges, daj znać to zrobie fotke pod innym kątem;) Jest super:hug: Sportsmenko:D Hazel, Ty już nie obiecuj tylko bierz się do roboty . Czekam z niecierpliwością na Twoją galerię. Rere, Ty Pieronku nr 2 (zaraz po Kini:D) Jutro wstaniesz, wejdziesz sobie w dział galerie.....a tam hejzelka-zobaczysz:lol2: jak to jutro????//a co z Krk????? Monia, dont worry:wiggle: ksiądz bedzie ok 9.00. Wlasnie sie martwie, czy ja dam rade wstac..... Pewnie mnie opierdaczy, bo ja jeszcze nie byłam w tym nowym kosciele....wpadamy czasem do naszego starego-u Mamy:rolleyes: Mowilam Ci, ze za tydzien ide na naczynka? Moje 3 zylaczki (z których dwa okazaly sie po prostu ...zylkami:o) se juz oszczyknęlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 jutro pobudka o 6:p:p:p:p coś ty ostrzyknęląs?/??? ja żaluję ,że ruszalam te moje żyłki;) mam ich więcej. idę za miesiac na laser:sick: ale jak się na nie patrzę , to jestem zalamana. Wolę nie myśleć:sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.01.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No coś Ty nie przepraszaj, nic się nie stało Mój mail [email protected] nie śpieszy mi się więc wyślij w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Olu ja po prośbie ... mogłabyś rzucić okiem na moje wątpliwości i skrobnąć w temaciehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?52523-Wanna-wolnostoj%C4%85ca-realizacje-opinie-inspiracje-rady-baterie&p=5745493#post5745493 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Olu przyszłam uściskać I pamiętaj że ja Cię loveu . Zapisałaś numer? Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Olu a możesz podać na privka, gdzie byłaś na usuwaniu tych żylaczków, bo ja mam i żylaczki i żylaki, no i pasowało by coś zrobić przed wiosną by ładnie nogi wyglądały. Byłaś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Sciskam Was wszystkie:hug: ale ja tak na szybko-nadaje od Mamy-bo zepsuł mi sie modem (iPlus) i jutro oddaje do reklamacji:( Toficzku, byłam i skrobnelam Daila, wysle zaraz priwka:wiggle: Agus, Nesska, poszło:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Oj bido, coś sprzęty wybitnie Cię nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 20.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Olu dzięki za privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.01.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No masz....znowu jej nie będzie przez dwa miesiące (a ja wciąż czekam na tą galerię) Dziękuję za wiadomość ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 jestem:wiggle: zareklamowałam zepsuty modem i dostałam zastępczy:rolleyes: Wieczorkiem odpisze na privki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.01.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No hello, że jesteś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Olu, chciałam podziękować za pamięć, za gest i że byłyście duchowo ze mną w tym trudnym dla mnie czasie, to dla mnie bardzo ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.01.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 O Olcia jest Tylko nie popsuj tego zastępczego, bo obiecałaś nam galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 I gdzie ta galeria Cześć Oleńka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 24.01.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Olcia miała odezwać się wieczorkiem i coś znów ją porwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Czesc Kochane:D Wiem, ze u kilku z Was, mam na pieńku (Monia...) Niestety modem zastepczy dzialal dwa dni a potem znowu klops:sick: I tak funkcjonowalam dwa tyg bez netu:( Dodatkowo, strasznie duzo rzeczy mam na głowie, bo....zaczynam swoja dzialalnosc ... niektóre z Was wiedzą...bo wycisnęły to ze mnie:D Mam nadzieje, ze ten brak internetu na starcie-to dobra wrózba, bo pamietam, ze u Madzi ZZZ było identycznie:D Miliard rzeczy do ogarniecia a internetu brak. Na szczescie juz jest ok. Co do dzialalnosci, postanowilam, ze zrobie "coming out", bo to obiecałam, jak juz bedzie wszystko pewne...a wiec, moze tak bardziej obrazowo...zwiazalam sie zawodowo z pewnym baaardzo utalentowanym, sumiennym i skromnym czowiekiem i wykonujemy meble z drewna -głownie stoły, stoliki kawowe, łózka ale równiez drewniane zabudowy i pozostałe meble-równiez na indywidualne zamówienie.Współpracujemy z dwoma młodymi architektami którzy pomagają nam je projektowac oraz nadzorują i staraja sie okiełznac moje szalone pomysły. Oto jeden z nich:) http://images49.fotosik.pl/1790/dad429f3e19571f2.jpg to dopiero render a nie skonczona wizualka ale mam nadzieje, ze juz cos widac:) m.in.: taki stoliczek zamierzamy zaprezentowac na targach wnetrz ale potem stanie u mnie w salonie, pod warunkiem, ze pomozecie mi dobrac dywan-tak, tak przekonałyscie mnie i ten obecny wyfrunie do innego pokoju:yes: Co do galerii bedzie, bedzie ale trzymam sie swojego pomysłu, ze najpierw skasuje komentarze.... kurcze dajcie jeszcze pare dni, noo...pliiiiis. I beda fotki, jak nic:D Aha, mojego współpracownika tak naprawde juz znacie-mój stół w jadalni, to jego dzieło:yes: http://images33.fotosik.pl/554/37dccc73dcb9e637med.jpg P.S. Marjelko,juz wysyłam priwka:hug: Lece do Was:stirthepot: Edytowane 6 Lutego 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts