Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola poszedł mailik ;)

Jestes super.Dziekuje za poswiecenie:lol::hug:

Ja już mam z tym roku z głowy :rolleyes:

aaaa jakby coś nie teges, daj znać to zrobie fotke pod innym kątem;):rotfl:

Jest super:hug: Sportsmenko:D

Hazel, Ty już nie obiecuj tylko bierz się do roboty :p ;). Czekam z niecierpliwością na Twoją galerię.

Rere, Ty Pieronku nr 2 (zaraz po Kini:D) Jutro wstaniesz, wejdziesz sobie w dział galerie.....a tam hejzelka-zobaczysz:lol2:

jak to jutro????//a co z Krk?????

Monia, dont worry:wiggle: ksiądz bedzie ok 9.00. Wlasnie sie martwie, czy ja dam rade wstac.....:lol2: Pewnie mnie opierdaczy, bo ja jeszcze nie byłam w tym nowym kosciele....wpadamy czasem do naszego starego-u Mamy:rolleyes:

Mowilam Ci, ze za tydzien ide na naczynka? Moje 3 zylaczki (z których dwa okazaly sie po prostu ...zylkami:o) se juz oszczyknęlam:rolleyes:

• 2 weeks później...

Czesc Kochane:D

Wiem, ze u kilku z Was, mam na pieńku (Monia...:oops::lol:) Niestety modem zastepczy dzialal dwa dni a potem znowu klops:sick: I tak funkcjonowalam dwa tyg bez netu:( Dodatkowo, strasznie duzo rzeczy mam na głowie, bo....zaczynam swoja dzialalnosc ...:rolleyes: niektóre z Was wiedzą...bo wycisnęły to ze mnie:D Mam nadzieje, ze ten brak internetu na starcie-to dobra wrózba, bo pamietam, ze u Madzi ZZZ było identycznie:D Miliard rzeczy do ogarniecia a internetu brak. Na szczescie juz jest ok.

Co do dzialalnosci, postanowilam, ze zrobie "coming out", bo to obiecałam, jak juz bedzie wszystko pewne...a wiec, moze tak bardziej obrazowo...zwiazalam sie zawodowo z pewnym baaardzo utalentowanym, sumiennym i skromnym czowiekiem i wykonujemy meble z drewna -głownie stoły, stoliki kawowe, łózka ale równiez drewniane zabudowy i pozostałe meble-równiez na indywidualne zamówienie.Współpracujemy z dwoma młodymi architektami którzy pomagają nam je projektowac oraz nadzorują i staraja sie okiełznac moje szalone pomysły. Oto jeden z nich:)

http://images49.fotosik.pl/1790/dad429f3e19571f2.jpg

to dopiero render a nie skonczona wizualka ale mam nadzieje, ze juz cos widac:)

m.in.: taki stoliczek zamierzamy zaprezentowac na targach wnetrz ale potem stanie u mnie w salonie, pod warunkiem, ze pomozecie mi dobrac dywan-tak, tak przekonałyscie mnie i ten obecny wyfrunie do innego pokoju:yes:

Co do galerii bedzie, bedzie ale trzymam sie swojego pomysłu, ze najpierw skasuje komentarze....:lol: kurcze dajcie jeszcze pare dni, noo...pliiiiis. I beda fotki, jak nic:D

Aha, mojego współpracownika tak naprawde juz znacie-mój stół w jadalni, to jego dzieło:yes:

http://images33.fotosik.pl/554/37dccc73dcb9e637med.jpg

P.S. Marjelko,juz wysyłam priwka:hug:

Lece do Was:stirthepot:

Edytowane przez hazeleyes1982