ivy17 06.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 superos, widzę że wysyp biznesików jakos ostatnio na FM trzymam kciuki :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 O, to zaciskam kciuki z całych sił Mój ulubiony świstaczek też. hazelku, jak już rozwiniecie skrzydła, to proponuję włączyć do oferty meble z moimi ukochanymi nóżkami I weź się pospiesz z tą galerią Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 superos, widzę że wysyp biznesików jakos ostatnio na FM trzymam kciuki :stirthepot: O, to zaciskam kciuki z całych sił Mój ulubiony świstaczek też. hazelku, jak już rozwiniecie skrzydła, to proponuję włączyć do oferty meble z moimi ukochanymi nóżkami I weź się pospiesz z tą galerią Buziaki! Aneczko, Ty u mnie, a ja u Ciebie:D Swistaczek wymiata:hug: Wiem, ze musi byc galeria... bo juz sie z priwkami i wysylaniem fotek nie wyrabiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Masz szczescie, ze dobre wytlumaczenie masz Super pomysl z biznesem, trzymam kciukasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A ja bylam pewna ze ty ten stol masz z manufaktury:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ola gratuluje i powodzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ola, gratuluję ogromnie!!!!!!!! Świetny pomysł biznesowy!!!!! No to dawaj koleżankom stronkę www, ofertę, cennik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Masz szczescie, ze dobre wytlumaczenie masz Super pomysl z biznesem, trzymam kciukasy. :yes: dzieki za kciukasy, przydadzą sie na starcie:hug: A ja bylam pewna ze ty ten stol masz z manufaktury:eek: Nieskromnie mówiąc, mamy fajniejszy system rozkładania go i równie dyskretny. Emilko, nr tel poszedł na pw. Ola gratuluje i powodzenia:hug: Dzieki Anetko. co z tymi plakatami, Kochana? Dałas sobie rade, czy mam zadzwonic do Kini? Słuchajcie, dzisiaj jedziemy z Mi do alergologa i jak wszystko dobrze pójdzie, zamieszka z nami taki oto maluszek... http://images33.fotosik.pl/554/a034ffb7444f0df7.jpg Ragdollek mały, czyli kotek o charakterze psa-pozbawiony agresji, niskopodłogowy, wiec nie da rady sie wspinac na meble i przytulak straszny. Nigdy jakąs super kociarą nie byłam, ale ta rasa mnie zauroczyła i sie zakochalam po uszy:)Najgorsze, ze ja juz mu prawie kuwetę kupuję a tu moze byc klops z testami skórnymi Mi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ola, gratuluję ogromnie!!!!!!!! Świetny pomysł biznesowy!!!!! No to dawaj koleżankom stronkę www, ofertę, cennik!!!! dziekuje,Kochana:hug: Troche mnie sytuacja zmusiła, bo poprzedni popołudniowo-nocny tryb pracy był wykluczony po przeprowadzce-bez babć w poblizu (na fm juz o tym legendy krążą-co hejzelka moze robic tak pozną porą) a poza tym, podobnie, jak my tu wszystkie jestem zakręcona na punkcie budowy, wnetrz, wiec jakos tak samo wyszło:) Sharlotko, strona bedzie za jakies 2 tyg ale na pewno nie chciałabym w zaden sposób wykorzystywac swojego wątku do tych celów. Podam namiar na pw, oczywiscie tylko, jesli ktos bedzie zainteresowany:) Watek i tak niedługo usunę, bo wyprowadzam sie do galerii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No pewnie, że jestem zainteresowana namiarami!!!!!i ciekawe, co to za tryb pracy miałaś poprzednio, skoro tak legendarny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Olunia, o biznesie już Ci pisałam na privka, ogromnie się cieszę to świetny pomysł i życzę powodzenia Na literki, już namiar mam:yes: Pamiętasz może cene? Ej! a może ta twoja złota rączka umie rzeźbić takie drewniane literki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Olu gratulacje, ja ja chętnie skorzystam z Twoich usług, potrzebuję stolika kawowego do salonu, mój stolarz mnie olał, więc myślę, że nasza współpraca będzie owocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Hejka Trzymam kciuki za testy. Radzie to obok rexów i sfinksów najbardziej psowate koty. I uwież mi, że skakaqnie po meblach to super sprawa. Moje jescze nic nigdy nie stłukły w szafkach czy tez na nich . A oglądanie ich jak sie przechadzaja mięszy kieliszkami dostarcza więcej chyba adrenaliny niż jazda gokartem . Trzymam kciuki Meble ... jeeezu ja dalej szukam do mojego salonu cos niskiego. Białego. Nie rysującego się (jak biały lakier). Alebo palisandrowego Będziesz pamiętać o kolezance jak już będziesz miała wenę twórczą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kochane odpisze wieczorkiem, bo mamy wizyte na 12.00 a jestesmy jeszcze z Mi w proszku:eek::eek: a moje dziecko powyjmowało wszystkie garnki i sztucce na podłoge i gotuje "kolaćje":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.02.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ja też chcę namiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.02.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Olcia,gratuluję i życzę powodzenia :hug:. Czekam na namiar stronkowy ,bo chętnie skorzystam z Twoich usług .Szafkę rtv potrzebuję ,projekt wyrysowałam ,szukam wykonawcy Aaaaa..................i teraz nie masz wyjścia ,musisz się zjawić na naszym spotkanku ,bo czekam na wciry :P:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 :P:P:P odezwalam się , bo kicię widzę - piękna:yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ola, gratuluję biznesu i życzę, żeby jak najlepiej prosperował O namiar na stronkę też się uśmiecham Ps. A mówiłam żebyś nie dotykała tego zastępczego modemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) No pewnie, że jestem zainteresowana namiarami!!!!! i ciekawe, co to za tryb pracy miałaś poprzednio, skoro tak legendarny:D oj, to juz na pw....bedzie jeszcze bardziej ...podejrzanie:D Sharlotko kochana, strona jest w fazie realizacji, wiec jeszcze chwilka:) Olunia, o biznesie już Ci pisałam na privka, ogromnie się cieszę to świetny pomysł i życzę powodzenia Na literki, już namiar mam:yes: Pamiętasz może cene? Ej! a może ta twoja złota rączka umie rzeźbić takie drewniane literki? Oj Martunia, my zamierzamy byc potentatem w branzy meblarskiej a nie literkowej:rotfl: A na powaznie, do tego potrzebna jest maszyna o która sie bedziemy starac za jakis czas:D Olu gratulacje, ja ja chętnie skorzystam z Twoich usług, potrzebuję stolika kawowego do salonu, mój stolarz mnie olał, więc myślę, że nasza współpraca będzie owocna A to gópi stolaszszsz Alu, ja Cie nie oleję Hejka Trzymam kciuki za testy. Radzie to obok rexów i sfinksów najbardziej psowate koty. I uwież mi, że skakaqnie po meblach to super sprawa. Moje jescze nic nigdy nie stłukły w szafkach czy tez na nich . A oglądanie ich jak sie przechadzaja mięszy kieliszkami dostarcza więcej chyba adrenaliny niż jazda gokartem . Trzymam kciuki Meble ... jeeezu ja dalej szukam do mojego salonu cos niskiego. Białego. Nie rysującego się (jak biały lakier). Alebo palisandrowego Będziesz pamiętać o kolezance jak już będziesz miała wenę twórczą ?? Mirelko ale mnie rozbroilas tym opisem:rotfl: na gokartach jezdzilam-super sprawa:D Dziekuje za kciukaski. i pefffka, ze bede pamietac:yes: ja też chcę namiar! dusiulku, za chwilunie-strona w realizacji:D Olcia,gratuluję i życzę powodzenia :hug:. Czekam na namiar stronkowy ,bo chętnie skorzystam z Twoich usług .Szafkę rtv potrzebuję ,projekt wyrysowałam ,szukam wykonawcy Aaaaa..................i teraz nie masz wyjścia ,musisz się zjawić na naszym spotkanku ,bo czekam na wciry :P:rotfl::rotfl: bendem, bendem juz pisałam, ze nie ma ...... tego, no...hmmmm bata:lol2: :P:P:P odezwalam się , bo kicię widzę - piękna:yes::yes::yes: Monia, piękna ale....no wlasnie, zaraz napisze...buuuu:(:( Ola, gratuluję biznesu i życzę, żeby jak najlepiej prosperował O namiar na stronkę też się uśmiecham Ps. A mówiłam żebyś nie dotykała tego zastępczego modemu no wlasnie....ten typ tak ma:D Ale jestescie cholierki-tylko Monia i Mirelka sie kiciolem zachwyciły a reszta olała:P:hug: Kiciunia nie bedzie jednak i to nie ze wzgledu na Mi. Pan doktor powiedzial, ze nie ma sensu robic testów, bo jesli on kiedykolwiek przebywał w otoczeniu kota i nie zareagowal alergicznie, to po prostu nie jest uczulony:wave: a przebywal wielokrotnie-u swojej cioci. Ale ja zapytałam o kwestie toxoplazmozy (pod katem second child kiedys:rolleyes:) i mi powiedzial, ze jest ryzyko....chyba ze nie bede czyscic kuwety sama.....no jak nie bede?innych chętnych nie ma:no: no i zdecydowalismy, ze odkladamy tę decyzję....jeszcze nie dzwonilam z rezygnacja, bo dzis mi zbyt smutno:( a jak to u Was jest? Mirelka....czy Ty mialas kociaki, gdy...no wiesz:oops:? Edytowane 7 Lutego 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ola nie będziesz czyścić kuwety sama...... u mnie czyści mąż:):):) a badań na toksoplazmozę nie robiłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts