Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O, to zaciskam kciuki z całych sił :hug:

Mój ulubiony świstaczek też.

trzymam_kciuki.jpg

hazelku, jak już rozwiniecie skrzydła, to proponuję włączyć do oferty meble z moimi ukochanymi nóżkami ;)

I weź się pospiesz z tą galerią :p

Buziaki!

superos, widzę że wysyp biznesików jakos ostatnio na FM :cool:

trzymam kciuki :stirthepot::stirthepot:

:hug:

O, to zaciskam kciuki z całych sił :hug:

Mój ulubiony świstaczek też.

trzymam_kciuki.jpg

hazelku, jak już rozwiniecie skrzydła, to proponuję włączyć do oferty meble z moimi ukochanymi nóżkami ;)

I weź się pospiesz z tą galerią :p

Buziaki!

Aneczko, Ty u mnie, a ja u Ciebie:D

Swistaczek wymiata:hug:

Wiem, ze musi byc galeria... bo juz sie z priwkami i wysylaniem fotek nie wyrabiam:D

Masz szczescie, ze dobre wytlumaczenie masz :yes:

Super pomysl z biznesem, trzymam kciukasy.:bye:

:D:yes:

dzieki za kciukasy, przydadzą sie na starcie:hug:

A ja bylam pewna ze ty ten stol masz z manufaktury:eek:

:)

Nieskromnie mówiąc, mamy fajniejszy system rozkładania go i równie dyskretny.;) Emilko, nr tel poszedł na pw.

Ola gratuluje i powodzenia:hug:

Dzieki Anetko.:hug: co z tymi plakatami, Kochana? Dałas sobie rade, czy mam zadzwonic do Kini?

Słuchajcie, dzisiaj jedziemy z Mi do alergologa i jak wszystko dobrze pójdzie, zamieszka z nami taki oto maluszek...:rolleyes:

http://images33.fotosik.pl/554/a034ffb7444f0df7.jpg

Ragdollek mały, czyli kotek o charakterze psa-pozbawiony agresji, niskopodłogowy, wiec nie da rady sie wspinac na meble :D i przytulak straszny. Nigdy jakąs super kociarą nie byłam, ale ta rasa mnie zauroczyła i sie zakochalam po uszy:)Najgorsze, ze ja juz mu prawie kuwetę kupuję a tu moze byc klops z testami skórnymi Mi:(

Ola,

gratuluję ogromnie!!!!!!!!

Świetny pomysł biznesowy!!!!!

No to dawaj koleżankom stronkę www, ofertę, cennik!!!!:D

dziekuje,Kochana:hug: Troche mnie sytuacja zmusiła, bo poprzedni popołudniowo-nocny tryb pracy był wykluczony po przeprowadzce-bez babć w poblizu (na fm juz o tym legendy krążą-co hejzelka moze robic tak pozną porą:lol2:) a poza tym, podobnie, jak my tu wszystkie jestem zakręcona na punkcie budowy, wnetrz, wiec jakos tak samo wyszło:)

Sharlotko, strona bedzie za jakies 2 tyg ale na pewno nie chciałabym w zaden sposób wykorzystywac swojego wątku do tych celów. :no: Podam namiar na pw, oczywiscie tylko, jesli ktos bedzie zainteresowany:)

Watek i tak niedługo usunę, bo wyprowadzam sie do galerii;)

Hejka :)

Trzymam kciuki za testy. Radzie to obok rexów i sfinksów najbardziej psowate koty. I uwież mi, że skakaqnie po meblach to super sprawa. Moje jescze nic nigdy nie stłukły w szafkach czy tez na nich :). A oglądanie ich jak sie przechadzaja mięszy kieliszkami dostarcza więcej chyba adrenaliny niż jazda gokartem ;). Trzymam kciuki :)

Meble ... jeeezu ja dalej szukam do mojego salonu cos niskiego. Białego. Nie rysującego się (jak biały lakier). Alebo palisandrowego :) Będziesz pamiętać o kolezance jak już będziesz miała wenę twórczą ??

Olcia,gratuluję i życzę powodzenia :hug::hug:.

Czekam na namiar stronkowy ,bo chętnie skorzystam z Twoich usług :rolleyes:.Szafkę rtv potrzebuję ,projekt wyrysowałam ,szukam wykonawcy :lol:

Aaaaa..................i teraz nie masz wyjścia ,musisz się zjawić na naszym spotkanku ,bo czekam na wciry :p:P:rotfl::rotfl::rotfl:

No pewnie, że jestem zainteresowana namiarami!!!!!

i ciekawe, co to za tryb pracy miałaś poprzednio, skoro tak legendarny:D

oj, to juz na pw....bedzie jeszcze bardziej ...podejrzanie:D

Sharlotko kochana, strona jest w fazie realizacji, wiec jeszcze chwilka:)

Olunia, o biznesie już Ci pisałam na privka, ogromnie się cieszę to świetny pomysł i życzę powodzenia :)

Na literki, już namiar mam:yes:

Pamiętasz może cene?

Ej! a może ta twoja złota rączka umie rzeźbić takie drewniane literki?

Oj Martunia, my zamierzamy byc potentatem w branzy meblarskiej a nie literkowej:rotfl: A na powaznie, do tego potrzebna jest maszyna o która sie bedziemy starac za jakis czas:D

Olu gratulacje, ja ja chętnie skorzystam z Twoich usług, potrzebuję stolika kawowego do salonu, mój stolarz mnie olał, więc myślę, że nasza współpraca będzie owocna :)

A to gópi stolaszszsz:D

Alu, ja Cie nie oleję:no::hug:

Hejka :)

Trzymam kciuki za testy. Radzie to obok rexów i sfinksów najbardziej psowate koty. I uwież mi, że skakaqnie po meblach to super sprawa. Moje jescze nic nigdy nie stłukły w szafkach czy tez na nich :). A oglądanie ich jak sie przechadzaja mięszy kieliszkami dostarcza więcej chyba adrenaliny niż jazda gokartem ;). Trzymam kciuki :)

Meble ... jeeezu ja dalej szukam do mojego salonu cos niskiego. Białego. Nie rysującego się (jak biały lakier). Alebo palisandrowego :) Będziesz pamiętać o kolezance jak już będziesz miała wenę twórczą ??

Mirelko ale mnie rozbroilas tym opisem:rotfl: na gokartach jezdzilam-super sprawa:D

Dziekuje za kciukaski.:hug:

i pefffka, ze bede pamietac:yes:

ja też chcę namiar! :D

dusiulku, za chwilunie-strona w realizacji:D

Olcia,gratuluję i życzę powodzenia :hug::hug:.

Czekam na namiar stronkowy ,bo chętnie skorzystam z Twoich usług :rolleyes:.Szafkę rtv potrzebuję ,projekt wyrysowałam ,szukam wykonawcy :lol:

Aaaaa..................i teraz nie masz wyjścia ,musisz się zjawić na naszym spotkanku ,bo czekam na wciry :p:P:rotfl::rotfl::rotfl:

bendem, bendem juz pisałam, ze nie ma ...... tego, no...hmmmm bata:lol2:

:p:P:P:P

odezwalam się , bo kicię widzę - piękna:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Monia, piękna ale....no wlasnie, zaraz napisze...buuuu:(:(:(

Ola, gratuluję biznesu i życzę, żeby jak najlepiej prosperował ;) O namiar na stronkę też się uśmiecham :D

Ps. A mówiłam żebyś nie dotykała tego zastępczego modemu :p

no wlasnie....ten typ tak ma:D

Ale jestescie cholierki-tylko Monia i Mirelka sie kiciolem zachwyciły a reszta olała:P:hug:

Kiciunia nie bedzie jednak i to nie ze wzgledu na Mi. Pan doktor powiedzial, ze nie ma sensu robic testów, bo jesli on kiedykolwiek przebywał w otoczeniu kota i nie zareagowal alergicznie, to po prostu nie jest uczulony:wave: a przebywal wielokrotnie-u swojej cioci. Ale ja zapytałam o kwestie toxoplazmozy (pod katem second child kiedys:rolleyes:) i mi powiedzial, ze jest ryzyko....chyba ze nie bede czyscic kuwety sama.....no jak nie bede?innych chętnych nie ma:no: no i zdecydowalismy, ze odkladamy tę decyzję....jeszcze nie dzwonilam z rezygnacja, bo dzis mi zbyt smutno:(

a jak to u Was jest?

Mirelka....czy Ty mialas kociaki, gdy...no wiesz:oops:?

Edytowane przez hazeleyes1982