Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hazelku, uściskać przyszłam.

I wklej większe zdjęcie :p Ja ślepawa, a ten znaczek pocztowy mi nie ułatwia :p

Kurcze, tak piszecie o wspólnej jeździe :( A ja taka jedna samotna ze ściany wschodniej :cry:

Co ja czytam PRZEDSZKOLAK??? http://forum.muratordom.images/smilies/jawdrop.gif TO ile ma ten twój synu??? Mi się wydawało że on taki malutek.

ps. No i gratki biznesu!! Kciuki i wogóle, ale coś w trawie piszczy że to będzie hicior bo pół znanego mi forum o tym gada :lol2::lol2:

No to jest blisko Paprocanów, tylko sęk w tym że ja Tychów w ogóle nie znam :lol2:

generalnie to pochodzę z samego serca śląska - czyli Katowic i to w dodatku z samego centrum - niezbyt ładne miasto, a teraz mieszkam po drugiej stronie śląska czyli w Zagłębiu - ale Tychy mi się zawsze podobały - i jak szukaliśmy działki to właśnie w tych okolicach - no i się udało - a ja mam nadzieję już za niedługo będę mogła poznać Tychy bliżej

Aha...:D w takim razie ja mogę byc Twoim przewodnikiem (moze kiepskim ale zawsze:lol2:)

Ty mi nawet nie wspominaj o Tychach !! Wiesz ile do mnie jest km ? 15.!!!!!!!!!!!!

Daj proszę znać jak będziecie, może by nam się udało spotkać ????

Isa - ja w K-cach Ligocie pracuję :).

Mirelko, wieeeem :oops: obiecuje, ze nastepnym razem, jak bedziemy na dłuzej-dam cynk. Bo ogólnie, to zawsze mamy napiety terminarz dom cioci i wujka, potem jednego kuzyna i drugiego ale bede pamietac:yes: a najlepsze...ze nasi kuzyni wybudowali domek w Czarkowie...a to tez chyba w okolicy Pszczyny, prawda?

Ja mozie będę jak dostanę dloździoofkę :lol2:

Hazelka pieronie :mad: ja nie mogę zobaczyć zdjęć, bo tutaj są wielkości znaczka pocztowego a jak klikam to przekierowuje mnie na fotosika gdzie nie mam podglądu bez założonego profilu :mad:

Ja też postuluję o większe zdjęcia tych cudności!!!

I o przykładowe ceny, Hazelko!!!

Bedzie dlozdzóffffka,Venusku i to nawet z wkładką:lol2: Kobitki, ja tez juz chce zeby stronka była skonczona ale dostałam taki termin i nic nie da sie wynegocjowac:( Foteczke wysłałam Tobie, Venusku na skrzynke-moze uda Ci sie ją wstawic tak, zeby nie była znaczkiem pocztowym:lol2:

Sharlotko, jak bedzie stronka, to pokazesz model, który interesuje Cie pod kątem ceny,ok? Na razie widziałyscie tylko dwie z naszych propozycji:rolleyes:

Hazelku, uściskać przyszłam.

I wklej większe zdjęcie :p Ja ślepawa, a ten znaczek pocztowy mi nie ułatwia :p

Kurcze, tak piszecie o wspólnej jeździe :( A ja taka jedna samotna ze ściany wschodniej :cry:

:hug:

Aneczko, najwazniejsze ze bedziesz.:wave: Czytałam, jak to Marjelka Cie na listę wpisała:D

A nie ma tam w okolicy zadnej fajnej forumeczki, coby było Ci razniej?Bu:(

Fotke moze Venusek wklei:rolleyes:

[bola[/b]:bye:

fajnie ,że dziecko zadowolone, to i ty tez szczęsliwa.

aż bije jasnośc z monitora:lol2::lol2::lol2::lol2:

ja mam zdjęcia twojego stolu :D:D:D:D:D:D

Spryciula:D

Monia, czytasz w moich myslach:D:yes: Jeeeny, jakie to fajne uczucie....mam pewnosc, ze jest tam bezpieczny, ze sie bawi a nie nudzi (jak w domu) i ja wreszcie moge cos zalatwic albo po prostu sie zrestartowac:)

ola co ja czytam... do Lublina jedziesz:cool: na biznesy:):):)

pozdrow i ucałuj lublinianki ( a krolową Martę najmocniej):D

Monia,słowo "biznesy" jest tu baaardzo na wyrost:lol2: ale fakt, nasze pierwsze zamówienie było dla Karolci wlasnie:yes: Strasznie Jej dziekuje za wsparcie i zaufanie:hug:

Co ja czytam PRZEDSZKOLAK??? http://forum.muratordom.images/smilies/jawdrop.gif TO ile ma ten twój synu??? Mi się wydawało że on taki malutek.

ps. No i gratki biznesu!! Kciuki i wogóle, ale coś w trawie piszczy że to będzie hicior bo pół znanego mi forum o tym gada :lol2::lol2:

toficzku,dzieeeki :lol2: i super, ze wpadłas:hug:

ale mi humor poprawilas:lol2::hug:

Mi w styczniu skonczył 3 latka a Twój T. jest młodszy chyba, prawda?:rolleyes: