isa99 12.02.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mirelko, ja przez 15 lat pracowałam na Brynowie tak że znam te rejony prawie jak własną kieszeń ale z Pszczyny na Ligotę to masz kawałek dojazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja mozie będę jak dostanę dloździoofkę Hazelka pieronie ja nie mogę zobaczyć zdjęć, bo tutaj są wielkości znaczka pocztowego a jak klikam to przekierowuje mnie na fotosika gdzie nie mam podglądu bez założonego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja też postuluję o większe zdjęcia tych cudności!!!I o przykładowe ceny, Hazelko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mirelko, ja przez 15 lat pracowałam na Brynowie tak że znam te rejony prawie jak własną kieszeń ale z Pszczyny na Ligotę to masz kawałek dojazdów pociagiem 29 minut . Książeczka leci jedna za drugą - super ja na kolejowej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hazelku, uściskać przyszłam. I wklej większe zdjęcie Ja ślepawa, a ten znaczek pocztowy mi nie ułatwia Kurcze, tak piszecie o wspólnej jeździe A ja taka jedna samotna ze ściany wschodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kurcze, tak piszecie o wspólnej jeździe A ja taka jedna samotna ze ściany wschodniej a bedzie podróż przez Wawę ? jesli tak to mogę sie dosiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 [bola[/b] fajnie ,że dziecko zadowolone, to i ty tez szczęsliwa. aż bije jasnośc z monitora:lol2::lol2: ja mam zdjęcia twojego stolu :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ola co ja czytam... do Lublina jedziesz:cool: na biznesy:):) pozdrow i ucałuj lublinianki ( a krolową Martę najmocniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.02.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Co ja czytam PRZEDSZKOLAK??? http://forum.muratordom.images/smilies/jawdrop.gif TO ile ma ten twój synu??? Mi się wydawało że on taki malutek. ps. No i gratki biznesu!! Kciuki i wogóle, ale coś w trawie piszczy że to będzie hicior bo pół znanego mi forum o tym gada :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 :lol2::lol2: następna biznesowa forumka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No to jest blisko Paprocanów, tylko sęk w tym że ja Tychów w ogóle nie znam generalnie to pochodzę z samego serca śląska - czyli Katowic i to w dodatku z samego centrum - niezbyt ładne miasto, a teraz mieszkam po drugiej stronie śląska czyli w Zagłębiu - ale Tychy mi się zawsze podobały - i jak szukaliśmy działki to właśnie w tych okolicach - no i się udało - a ja mam nadzieję już za niedługo będę mogła poznać Tychy bliżej Aha... w takim razie ja mogę byc Twoim przewodnikiem (moze kiepskim ale zawsze:lol2:) Ty mi nawet nie wspominaj o Tychach !! Wiesz ile do mnie jest km ? 15.!!!!!!!!!!!! Daj proszę znać jak będziecie, może by nam się udało spotkać ???? Isa - ja w K-cach Ligocie pracuję . Mirelko, wieeeem obiecuje, ze nastepnym razem, jak bedziemy na dłuzej-dam cynk. Bo ogólnie, to zawsze mamy napiety terminarz dom cioci i wujka, potem jednego kuzyna i drugiego ale bede pamietac:yes: a najlepsze...ze nasi kuzyni wybudowali domek w Czarkowie...a to tez chyba w okolicy Pszczyny, prawda? Ja mozie będę jak dostanę dloździoofkę Hazelka pieronie ja nie mogę zobaczyć zdjęć, bo tutaj są wielkości znaczka pocztowego a jak klikam to przekierowuje mnie na fotosika gdzie nie mam podglądu bez założonego profilu Ja też postuluję o większe zdjęcia tych cudności!!! I o przykładowe ceny, Hazelko!!! Bedzie dlozdzóffffka,Venusku i to nawet z wkładką Kobitki, ja tez juz chce zeby stronka była skonczona ale dostałam taki termin i nic nie da sie wynegocjowac:( Foteczke wysłałam Tobie, Venusku na skrzynke-moze uda Ci sie ją wstawic tak, zeby nie była znaczkiem pocztowym:lol2: Sharlotko, jak bedzie stronka, to pokazesz model, który interesuje Cie pod kątem ceny,ok? Na razie widziałyscie tylko dwie z naszych propozycji:rolleyes: Hazelku, uściskać przyszłam. I wklej większe zdjęcie Ja ślepawa, a ten znaczek pocztowy mi nie ułatwia Kurcze, tak piszecie o wspólnej jeździe A ja taka jedna samotna ze ściany wschodniej Aneczko, najwazniejsze ze bedziesz. Czytałam, jak to Marjelka Cie na listę wpisała:D A nie ma tam w okolicy zadnej fajnej forumeczki, coby było Ci razniej?Bu:( Fotke moze Venusek wklei:rolleyes: [bola[/b] fajnie ,że dziecko zadowolone, to i ty tez szczęsliwa. aż bije jasnośc z monitora:lol2::lol2: ja mam zdjęcia twojego stolu :D:D:D:D:D Spryciula Monia, czytasz w moich myslach:D:yes: Jeeeny, jakie to fajne uczucie....mam pewnosc, ze jest tam bezpieczny, ze sie bawi a nie nudzi (jak w domu) i ja wreszcie moge cos zalatwic albo po prostu sie zrestartowac:) ola co ja czytam... do Lublina jedziesz:cool: na biznesy:):) pozdrow i ucałuj lublinianki ( a krolową Martę najmocniej) Monia,słowo "biznesy" jest tu baaardzo na wyrost:lol2: ale fakt, nasze pierwsze zamówienie było dla Karolci wlasnie:yes: Strasznie Jej dziekuje za wsparcie i zaufanie:hug: Co ja czytam PRZEDSZKOLAK??? http://forum.muratordom.images/smilies/jawdrop.gif TO ile ma ten twój synu??? Mi się wydawało że on taki malutek. ps. No i gratki biznesu!! Kciuki i wogóle, ale coś w trawie piszczy że to będzie hicior bo pół znanego mi forum o tym gada :lol2: toficzku,dzieeeki i super, ze wpadłas:hug: ale mi humor poprawilas:lol2: Mi w styczniu skonczył 3 latka a Twój T. jest młodszy chyba, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 oluś:lol2::lol2::hug::hug::hug: waryjatko ty!!!!!! chcesz zdjęcie stołu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wysłałam Ci privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wstawie jak zdążę przed raszpla monia krk, a poważnie jak dojade do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wstawie jak zdążę przed raszpla monia krk, a poważnie jak dojade do domu;):confused::lol2: przed roaszpla moi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Raszplą/Franczeską Proszzzzzzz: [ATTACH=CONFIG]169567[/ATTACH] Pjeeeeeenkny!!! ale tez jakis taki znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ivy ogarniam HAZELKA PIERONIE do mnie tez wysłałaś taki maleńki znaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a ja nie ogarniam Venuski:lol2: nic a nic. ona po ślasku gada:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no a ja ze wschodu, więc ja bardziej DA! a serio jak to mój mąż powiedział kiedyś znajomym: gdybym ja chciał Justę zrozumieć to i tak na pierwszym jej zakręcie wypadłbym z torów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Venusku i za to Cie własnie kochamy:lol2:Nie mam innej fotki....to chyba jednak nici:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts