Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aha...:D w takim razie ja mogę byc Twoim przewodnikiem (moze kiepskim ale zawsze:lol2:)

Oluś, nie ma sprawy ;)

na pewno będę go potrzebowała

wczoraj mój syn właśnie się zgubił w Tychach :lol2:

dzwoni do mnie - a ja nie wiem gdzie on jest - czarna magia

on na ulicy, ja na google mapa przed kompem - całą godzinę trwało zanim wsiadł do właściwego autobusu - a zaliczył ich w sumie 5!!!!!!!! już myśałam że przed końcem tygodnia nie wróci do domu :D

Sharlotko, ależ te potencjalne klyjentki niecierpliwe nooo:D

Jutro postaram sie je jakos udobruchac:yes:

isa,:rotfl: ładna historia:lol2: Jesli chodzi o nr-y autobusów to nie byłabym pomocna:D ale wiem, gdzie jest piramida, dom handlowy "Baron", Paprocany...Obi (nawet dwa:D), giełda kwiatowa....browary tyskie.....ale to chyba niewystarczy zeby byc dobrym przewodnikiem, co?:lol2:

Wklejam fotkę plakatów, o które prosiła Anetka i nie pamietam gdzie je zamawialam.......czy podawalam komus namiar (oprócz Kingi?)?:(

http://images40.fotosik.pl/1945/7cef8e29c41d005dmed.jpg

Olu, a czy Ty w ogóle masz gdzieś zdjęcia Twojego domku?

bo ja ani jednego nie widziałam :(

wprawdzie zaczęłam od początku - ale tam były same wizualki i inspiracje, potem przeglądałam dalej, ale zamiast szukać zdjęć to wciagały mnie Wasze posty, a trochę tego jest - ponad 200 stron - i suma sumarum całego wątku nie przeszłam :D

a bedzie podróż przez Wawę ? jesli tak to mogę sie dosiąść :D

ivy, pewnie tak. Bo ja ciapągiem będe jechać. Nadal reflektujesz?

A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę :rotfl:

Olu, a czy Ty w ogóle masz gdzieś zdjęcia Twojego domku?

bo ja ani jednego nie widziałam :(

wprawdzie zaczęłam od początku - ale tam były same wizualki i inspiracje, potem przeglądałam dalej, ale zamiast szukać zdjęć to wciagały mnie Wasze posty, a trochę tego jest - ponad 200 stron - i suma sumarum całego wątku nie przeszłam :D

:D

isa, dłuuuga historia....były wklejane na bieżąco i sukcesywnie usuwane.:D Teraz marzy mi sie galeria, tylko trzeba ruszyc cztery literki i obfocic jeszcze raz, bo mi zginela karta do aparatu z cykniętymi juz fotkami:bash:

chyba pisalaś ze tutaj http://twojainspiracja.pl/

ivy, jestes niezawodna:hug: dziekuje:hug:

A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę :rotfl:

jesli damy radę nim dojechac to raczej tak, bo ja z tych bez prawka, znaczy w trakcie ale pewnie do spotkania sie nie uda :sick:

jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!znaczy sie ze będą:wave: ciapągiem, czy innym dziadem ale będą:wave:

Albo porwiesz Tolę ze sobą, albo się z Tolą porwiesz;), albo wsiądziesz w pociąg, a ja Cię porwę w mój trampek i powiozę gdzie trzeba... tylko gdzie?:rolleyes:

A czy ja się dowiem gdzie jedziemy???;):rolleyes:

no ja już pisałam, że do........................................................ale mi Ola pod groźbą śmierci kazała usunąć :D

a co tam, będę tak pisać i usuwać :lol2:

PS nie wiem czy Rasia doczytała, jakby co to gdzieś jeszcze napiszę :rotfl:

Edytowane przez isa99