Sharlotka 12.02.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No nie, jak nie masz?????? Ola, jak Ty dbasz o interes i potencjalne klientki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aha... w takim razie ja mogę byc Twoim przewodnikiem (moze kiepskim ale zawsze:lol2:) Oluś, nie ma sprawy na pewno będę go potrzebowała wczoraj mój syn właśnie się zgubił w Tychach dzwoni do mnie - a ja nie wiem gdzie on jest - czarna magia on na ulicy, ja na google mapa przed kompem - całą godzinę trwało zanim wsiadł do właściwego autobusu - a zaliczył ich w sumie 5!!!!!!!! już myśałam że przed końcem tygodnia nie wróci do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Sharlotko, ależ te potencjalne klyjentki niecierpliwe nooo:D Jutro postaram sie je jakos udobruchac:yes: isa, ładna historia:lol2: Jesli chodzi o nr-y autobusów to nie byłabym pomocna:D ale wiem, gdzie jest piramida, dom handlowy "Baron", Paprocany...Obi (nawet dwa:D), giełda kwiatowa....browary tyskie.....ale to chyba niewystarczy zeby byc dobrym przewodnikiem, co? Wklejam fotkę plakatów, o które prosiła Anetka i nie pamietam gdzie je zamawialam.......czy podawalam komus namiar (oprócz Kingi?)? http://images40.fotosik.pl/1945/7cef8e29c41d005dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Olu, a czy Ty w ogóle masz gdzieś zdjęcia Twojego domku? bo ja ani jednego nie widziałam wprawdzie zaczęłam od początku - ale tam były same wizualki i inspiracje, potem przeglądałam dalej, ale zamiast szukać zdjęć to wciagały mnie Wasze posty, a trochę tego jest - ponad 200 stron - i suma sumarum całego wątku nie przeszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 [.......czy podawalam komus namiar (oprócz Kingi?)? chyba pisalaś ze tutaj http://twojainspiracja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a bedzie podróż przez Wawę ? jesli tak to mogę sie dosiąść ivy, pewnie tak. Bo ja ciapągiem będe jechać. Nadal reflektujesz? A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ivy, pewnie tak. Bo ja ciapągiem będe jechać. Nadal reflektujesz? A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę jesli damy radę nim dojechac to raczej tak, bo ja z tych bez prawka, znaczy w trakcie ale pewnie do spotkania sie nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Olu, a czy Ty w ogóle masz gdzieś zdjęcia Twojego domku? bo ja ani jednego nie widziałam wprawdzie zaczęłam od początku - ale tam były same wizualki i inspiracje, potem przeglądałam dalej, ale zamiast szukać zdjęć to wciagały mnie Wasze posty, a trochę tego jest - ponad 200 stron - i suma sumarum całego wątku nie przeszłam isa, dłuuuga historia....były wklejane na bieżąco i sukcesywnie usuwane. Teraz marzy mi sie galeria, tylko trzeba ruszyc cztery literki i obfocic jeszcze raz, bo mi zginela karta do aparatu z cykniętymi juz fotkami:bash: chyba pisalaś ze tutaj http://twojainspiracja.pl/ ivy, jestes niezawodna:hug: dziekuje:hug: ivy, pewnie tak. Bo ja ciapągiem będe jechać. Nadal reflektujesz? A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę jesli damy radę nim dojechac to raczej tak, bo ja z tych bez prawka, znaczy w trakcie ale pewnie do spotkania sie nie uda jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!znaczy sie ze będą ciapągiem, czy innym dziadem ale będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dziefffczynki ,a tak btw wyjazdu....to gdzie my w koncu jedziemy? u Marjelki boje sie zapytac, bo tam o jakis stringach ciągle rozprawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) usunęłam http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Edytowane 12 Lutego 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 aaaaa, to ja sie na innym etapie zatrzymalam:D usun szybko kochana ta info , bo nas zatłuką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dziefffczynki ,a tak btw wyjazdu....to gdzie my w koncu jedziemy? u Marjelki boje sie zapytac, bo tam o jakis stringach ciągle rozprawiają A czy ja się dowiem gdzie jedziemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ivy, pewnie tak. Bo ja ciapągiem będe jechać. Nadal reflektujesz? A mojego pięknego miasta wojewódzkiego wszystkie drogi prowadzą przez stolicę Albo porwiesz Tolę ze sobą, albo się z Tolą porwiesz;), albo wsiądziesz w pociąg, a ja Cię porwę w mój trampek i powiozę gdzie trzeba... tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) A czy ja się dowiem gdzie jedziemy??? no ja już pisałam, że do........................................................ale mi Ola pod groźbą śmierci kazała usunąć a co tam, będę tak pisać i usuwać PS nie wiem czy Rasia doczytała, jakby co to gdzieś jeszcze napiszę Edytowane 12 Lutego 2013 przez isa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) aaaaa, to ja sie na innym etapie zatrzymalam:D usun szybko kochana ta info , bo nas zatłuką no ja już pisałam, ......usuń , bo zatłuczemy tłuczkiem:lol2: Edytowane 12 Lutego 2013 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Monia, no i teraz mnie zabiją - widać w Twoim poście http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Monia, no i teraz mnie zabiją - widać w Twoim poście http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif:lol2: już , bo do zjazdu nie doczekasz ... czyszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 12.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 http://emotikona.pl/emotikony/pic/2gwizd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.02.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie doczytałam:evil::mad::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.02.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Rasiu, ja wiem tylko jaka miejscowosc. Skrobnę Ci pw . A tymczasem moze uda mi sie w koncu pochwalic ta fotką http://images42.fotosik.pl/765/1dc8af2870ffeb98med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts