Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

u mnie dylemat jest głownie z typu kolorystycznych. massivy podobają mi się białe, aquaformy tylko stalowe.

lampki maja byc 2: sufitowa i wysoko umieszczony kinkiet, w dwoch koncach przedpokoju dlugiego na 6m. kolor w przedpokoju jest średnio trafiony, najpewniej kiedyś będzie siwym lub białym plus w przedpokoju są dosyć ciężkie szafy, ciemne i o klasycznym froncie. światło górne będzie widoczne z salonu, wiec chciałabym, żeby nie gryzło się z moja wizją tegoż (nowocześnie i prosto, raczej elegancko).

jakby tego było mało - mój korytarzoprzedpokoj w pewnym miejscu się rozszerza i tam jest wejście do mieszkania z miejscem na wieszak, coś (ostatnio... stary regal) i siedzisko, i będzie tam barisol.

te głupie lampki maja to wszystko pogodzić :bash:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jej ja nie mam żadnego napisu . oprócz cyferek na skrzynce pocztowej.;) ale skuszę sie i poszukam coś do syna na ścianę przy drzwiach suwanych.juz zapisuję teadresy z tymi literkami.aha ja widziałam takie napisy we Flo:) muszę tam zajrzeć przy okazji.

Jeny, Olu, a ja zawsze spóźniona:bash:, decyzja już podjęta z umywalką, ale dorzucę swój skromny głosik na tak.

Ja wczoraj oglądałam też wieszczki do wiatrołapu w almi decor, mam takie malutkie miejsce na ścianie, na 3-4 wieszaki.

Świetne te literki,bierz, mi niestety nie będą pasowały.

Bardzo mi się podoba oświetlenie z wnękami które planujesz, za późno je kiedyś wyczaiłam w jednym sklepie były wnęki na czarno pomalowane, przepięknie to wyglądało. Pomyślałam sobie o holu u mnie na górze, ale miałam już prawie skończone kasetony i po ptokach. Teraz będę do ciebie przychodzić nacieszyć gały:D

dus-iu, musze zerknac do Twojej galerii -jestem wzrokowcem i ten opis nie pomogl:roll: a jestem strasznie ciekawa, co tez kombinujesz:D

Martusia, ja wiem, ze teraz jest dla Ciebie goracy okres-przeprowadzka, wiec absolutnie sie nie gniewam. Twoj glosik jest dla mnie bardzo wazny i ciesze sie, ze chcialo Ci sie nadrabiac u mnie zaleglosci.Dzieki. A o jakich wieszaczkach myslisz?zreszta fotki pewnie beda, to poczekam.

Ciesze sie, ze ten napis sie Wam podoba. Mnie bardzo. Cena juz troche mniej, wiec jeszcze zobacze;)

Masakra, ale korzystaj "pukiś" (czy tak to sie pisze?) młoda:D A mowie to ja-prawie trzydziestolatka.Matko, jak to brzmi.Fuj! W tym roku, zgodnie z tradycja z lat poprzednich imprezy nie budiet:D Moze znajomi zapomna i wtedy ja tez nie bede pamietac?:lol: Dus a Ty ile masz wiosenek?

Rany, a ja nadal nie mam tych krzeseł:bash:, o tych nilsach nadal myślę, dla mnie one były wygodne, tylko mąż coś kręcił nosem.

Na pewno przeszłyby mały tuning u tapicera, tzn. poszyłabym im nowe ubranka.

Teraz mam haka na męża bo zgodziłam się, a w zasadzie zmuszona przez niego na jakieś durne kółko z kostki z przodu domu. Dzisiaj było widać efekt:sick:, raz jedyny pozwoliłam mu zadecydować i teraz mam za swoje. Już mu dziś zapowiedziałam, że nigdy tej kostki nie zamiotę i nie odśnieżę :D i że od dzisiaj decyzję podejmuję ja:popcorn:, chyba kupię te krzesła:lol:

A moze da sie taki wieszak zrobic, coooo?:)

Pewnie, że się da :)

Robisz projekt i masz dwa wyjścia:

albo sama wyrzynarką kombinujesz,

albo zlecasz to firmie, która ma ploter (jakaś poligrafia)

Dokręcasz haczyki/kołeczki.

Malujesz na ulubiony kolor.

I jest :lol2:

Znam to, Martusia...ale ta druga strone tez: Mezus do tej pory wypomina mi orzechowe okna-ale co mam zrobic, ze na tamtym etapie takie wydawaly mi sie naj? Nadal swoje lubie, ale...;)

Co do krzesel-kup te ikeowskie, bo one sa Twoim numero uno, po co szukac czegos innego? ;) sposob na Meza juz masz;)