duś1719506024 20.10.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 u mnie dylemat jest głownie z typu kolorystycznych. massivy podobają mi się białe, aquaformy tylko stalowe. lampki maja byc 2: sufitowa i wysoko umieszczony kinkiet, w dwoch koncach przedpokoju dlugiego na 6m. kolor w przedpokoju jest średnio trafiony, najpewniej kiedyś będzie siwym lub białym plus w przedpokoju są dosyć ciężkie szafy, ciemne i o klasycznym froncie. światło górne będzie widoczne z salonu, wiec chciałabym, żeby nie gryzło się z moja wizją tegoż (nowocześnie i prosto, raczej elegancko). jakby tego było mało - mój korytarzoprzedpokoj w pewnym miejscu się rozszerza i tam jest wejście do mieszkania z miejscem na wieszak, coś (ostatnio... stary regal) i siedzisko, i będzie tam barisol. te głupie lampki maja to wszystko pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ja ostatnio mam własnie na napisy fazę i też szukam czegoś do wiatrołapu:rolleyes: TEEEEŻ mam fazę*na napisy!!!!!!!!!!! Zobaczyłam u kogoś (w galeriach) napis "welcome in our home" i taaaaaaaaaaaaak mi się*to spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 jej ja nie mam żadnego napisu . oprócz cyferek na skrzynce pocztowej. ale skuszę sie i poszukam coś do syna na ścianę przy drzwiach suwanych.juz zapisuję teadresy z tymi literkami.aha ja widziałam takie napisy we Flo:) muszę tam zajrzeć przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jeny, Olu, a ja zawsze spóźniona:bash:, decyzja już podjęta z umywalką, ale dorzucę swój skromny głosik na tak. Ja wczoraj oglądałam też wieszczki do wiatrołapu w almi decor, mam takie malutkie miejsce na ścianie, na 3-4 wieszaki.Świetne te literki,bierz, mi niestety nie będą pasowały. Bardzo mi się podoba oświetlenie z wnękami które planujesz, za późno je kiedyś wyczaiłam w jednym sklepie były wnęki na czarno pomalowane, przepięknie to wyglądało. Pomyślałam sobie o holu u mnie na górze, ale miałam już prawie skończone kasetony i po ptokach. Teraz będę do ciebie przychodzić nacieszyć gały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 dus-iu, musze zerknac do Twojej galerii -jestem wzrokowcem i ten opis nie pomogl:roll: a jestem strasznie ciekawa, co tez kombinujesz:DMartusia, ja wiem, ze teraz jest dla Ciebie goracy okres-przeprowadzka, wiec absolutnie sie nie gniewam. Twoj glosik jest dla mnie bardzo wazny i ciesze sie, ze chcialo Ci sie nadrabiac u mnie zaleglosci.Dzieki. A o jakich wieszaczkach myslisz?zreszta fotki pewnie beda, to poczekam.Ciesze sie, ze ten napis sie Wam podoba. Mnie bardzo. Cena juz troche mniej, wiec jeszcze zobacze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 dus-iu, musze zerknac do Twojej galerii -jestem wzrokowcem i ten opis nie pomogl:roll: a jestem strasznie ciekawa, co tez kombinujesz:D to ja będę musiała kiedyś mój przedpokój obfotografować, bo z racji pustek - jeszcze go w galerii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No to koniecznie:yes: a jak idzie nauka? Masz wene? Bo bez tego, to raczej ani rusz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 jak krew z nosa, ale najważniejsze, że do przodu. tylko jutro pracuje i potem jeszcze 3 dni w przyszłym tyg ;( dvpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Masakra, ale korzystaj "pukiś" (czy tak to sie pisze?) młoda:D A mowie to ja-prawie trzydziestolatka.Matko, jak to brzmi.Fuj! W tym roku, zgodnie z tradycja z lat poprzednich imprezy nie budiet:D Moze znajomi zapomna i wtedy ja tez nie bede pamietac? Dus a Ty ile masz wiosenek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 26 ale chwiliowo czuję się jak stara zrzęda (no bo marudzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Małolata z Ciebie:p Spadam do pracy a Ty do nauki, raz, dwa. Zadnych fb, pudelków i innych (bo juz doczytalam u Venuska, ze to sa Twoje "przeszkadzajki":D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wy obie jesteście małolaty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wrzucam-ku pamieci moj kolejny..."number one" jesli chodzi o krzesla: http://img716.imageshack.us/img716/510/615611.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Rany, a ja nadal nie mam tych krzeseł, o tych nilsach nadal myślę, dla mnie one były wygodne, tylko mąż coś kręcił nosem. Na pewno przeszłyby mały tuning u tapicera, tzn. poszyłabym im nowe ubranka. Teraz mam haka na męża bo zgodziłam się, a w zasadzie zmuszona przez niego na jakieś durne kółko z kostki z przodu domu. Dzisiaj było widać efekt:sick:, raz jedyny pozwoliłam mu zadecydować i teraz mam za swoje. Już mu dziś zapowiedziałam, że nigdy tej kostki nie zamiotę i nie odśnieżę i że od dzisiaj decyzję podejmuję ja:popcorn:, chyba kupię te krzesła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A moze da sie taki wieszak zrobic, coooo? Pewnie, że się da Robisz projekt i masz dwa wyjścia: albo sama wyrzynarką kombinujesz, albo zlecasz to firmie, która ma ploter (jakaś poligrafia) Dokręcasz haczyki/kołeczki. Malujesz na ulubiony kolor. I jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Znam to, Martusia...ale ta druga strone tez: Mezus do tej pory wypomina mi orzechowe okna-ale co mam zrobic, ze na tamtym etapie takie wydawaly mi sie naj? Nadal swoje lubie, ale... Co do krzesel-kup te ikeowskie, bo one sa Twoim numero uno, po co szukac czegos innego? sposob na Meza juz masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 narendil, Iloveyou! :hug:Serio???? Ale w poligrafii zrobia mi to w metalu?/stali? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hazeleyes1982 to krzesło u góry strony jest świetne też jest w mioch wyborach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.10.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hej malkul, ono nie jest na razie dostepne niestety-przynajmniej w modo. A Ty tez je stamtad znasz czy z jakiejs innej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 21.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam! Piękne krzesło Jakiś link do niego/nazwa, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts