Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stół boooossskiiii. Vizka też niczego sobie (bo to nie real, nie?)

Dlaczego nie chcecie napisać gdzie jedziecie? Boję się, że pół miasta zakorkujecie jak zacznie cie się zjeżdżać ... i będzie jakby co najmniej Obama przyleciał .... warjatki :lol2::lol2::lol2:.

Ps.Mój T. 3 skończy w październiku więc jeszcze trochę rajtek z niego ;) ... chociaż gada jak najęty, cwany za dwóch, uparty za trzech, a słodziak za dziesięciu :lol2: ... i tylko z pieluchą nie chce się rozstać http://forum.muratordom.images/smilies/icon_cry.gif.

Olcia Czarków to wieś pod samą PSzczyną. Masz mój tel ?

A co to za miejscowość ??? Hę ??

Mam Twoj nr Kochana:yes:

No ...tam sie wybudował kuzyn z żonką:)

Ola ten stół jest booossski :jawdrop: Czy ja mogę prosić cenę takiego cuda???

Nessko, zaraz Ci skrobne pw w pewnej sprawie:)

Wiecie ja też nie wiem :lol2:

Moge dostać privka :D

Stół BOSSSSSSSSSSSSSKI :yes:

:hug: zaraz skrobne priwka. O ile to jest ostateczna wersja naszych dziefffczynek:rolleyes:

stół rewelacja...a ja niedawno podpytywałam u Ani gdzie taki stół mozna dorwać, a tu widzę że u Ciebie :D wiec bede napewno dopytywać o c:yes:ny i możłiwości jak nadejdzie pora :cool:

tez chętnie się dowiem gdzie jadę :-)

ivy,:hug: napiszę Ci kochana zara co to za tajemnicze miejsce:cool:

Matttttko, ale sie bedzie działo....tyle waryjatek w jednym miejscu, juz sie boje:rotfl::rotfl:

Stół przepiękny - w ogóle całe wnętrze obłędne!!!!

Widzę, że realizujecie zamówienia z górnej półki, raczej dla majętnej klienteli?:D

Nie wiem Ola, czy mnie będzie na Was stać:D

Ojjjj, daj nam szansę:D:hug: i poczekaj niecerpliwcze kochany na stronkę:hug::D

ola ale zdjęcie wkleiłas!!!

Cudne- takie stoly będą????? ja bym podstarzały taki chciala

Monia, dziekuje Ci za dzisiejszy tel-jestes kochana:hug::hug::hug:

Stół boooossskiiii. Vizka też niczego sobie (bo to nie real, nie?)

Dlaczego nie chcecie napisać gdzie jedziecie? Boję się, że pół miasta zakorkujecie jak zacznie cie się zjeżdżać ... i będzie jakby co najmniej Obama przyleciał .... warjatki :lol2::lol2::lol2:.

Ps.Mój T. 3 skończy w październiku więc jeszcze trochę rajtek z niego ;) ... chociaż gada jak najęty, cwany za dwóch, uparty za trzech, a słodziak za dziesięciu :lol2: ... i tylko z pieluchą nie chce się rozstać http://forum.muratordom.images/smilies/icon_cry.gif.

Toficzku, a dlaczego "jedziecie":( nie bedzie Ciebie?:(

Cudny opis strzelilas swojego słodziaka, ale sie usmialam:lol2:

Toficzku, stół jest nasz, prawdziwy:yes: a wnętrze stworzone po to, by podkreslic jego charakter:D

o żesz... chcę go!

ja teeeeez:lol2: ale to jedna z naszych perełek na targi wnetrz, wiec no way:no::lol:

dzieki dusiu:hug:

Hazelka czy twój Mi poszedł do przedszkola na ulicy Mi.......?????

Juz piszę mailika:)

Olka, to ja coś czuje że jak Ty przyjedziesz do tego Lublyna , to ja też z Tobą interes ubyje :lol2:

ktoś mi musi zrobić bufet do jadalni, stolik rtv i biurko do gabinetu, a porządnej firmy u nas niet ...

A Ty wiesz w ogóle że jak przyjedziesz do Karolki to ja tez tam do was przyturlam :p:P:P:P

ola musze jakoś sie wkręcić na miejscówkę do auta:cool:

ja bardzo ci kibicuje .Stól cudny.ja bym go postarzyła i przetarła idodała ciut takiego wgniecionego metalu w sęki . Widzialam taki stól w Krk . Był cudny:yes::yes:

jak nózki. Zrobiłaś nalot na tego szarlatana????

Mirelko, lepiej nie pytaj : No:

u MarJelki jest burza mózgów, plany zmieniają się pięć razy dziennie - była Łódź , Warszawa, góry, był shoping, SPA, grill - a do maja jeszcze 3,5 m-ca!

lepiej poczekajmy aż zdecydujemy się na coś, coby większości pasowało i jak zarezerwujemy - to wtedy będziemy mieć pewniaka :D

Hej Olu :bye:

Dom masz OBŁĘDNY :yes::D

Gratuluję biznesu i 3mam kciuki za powodzenie :D Szalenie mi się podobają stoły (Twój oraz ten dla miłośników klasyki w nowoczesnym wydaniu :p ) Wysłałam Ci privka, więc dopisz proszę tam ceny obu ;)

Coś mi się wydaje, że jak będę już planowała zakupy wyposażeniowe do domu to trochę Cię pomęczę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif

Chciałam zapytać o Twoje blaty drewniane w obu łazienkach. Co to za drewno oraz gakie są hłębokości obu blatów jeśli to nie problem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif

Ostatnie pytanie :D Pamiętasz może jaki nr miała Twoja tapeta z buźkami 77/1001 czy 77/1002?

Pozdrawiam :hug:

Edytowane przez Ślężankaaa