mirela99 13.02.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Olcia Czarków to wieś pod samą PSzczyną. Masz mój tel ? A co to za miejscowość ??? Hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ola ten stół jest booossski Czy ja mogę prosić cenę takiego cuda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.02.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Wiecie ja też nie wiem Moge dostać privka Stół BOSSSSSSSSSSSSSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 stół rewelacja...a ja niedawno podpytywałam u Ani gdzie taki stół mozna dorwać, a tu widzę że u Ciebie wiec bede napewno dopytywać o c:yes:ny i możłiwości jak nadejdzie pora tez chętnie się dowiem gdzie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Stół przepiękny - w ogóle całe wnętrze obłędne!!!! Widzę, że realizujecie zamówienia z górnej półki, raczej dla majętnej klienteli? Nie wiem Ola, czy mnie będzie na Was stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ola ale zdjęcie wkleiłas!!!Cudne- takie stoly będą????? ja bym podstarzały taki chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Stół boooossskiiii. Vizka też niczego sobie (bo to nie real, nie?) Dlaczego nie chcecie napisać gdzie jedziecie? Boję się, że pół miasta zakorkujecie jak zacznie cie się zjeżdżać ... i będzie jakby co najmniej Obama przyleciał .... warjatki :lol2:. Ps.Mój T. 3 skończy w październiku więc jeszcze trochę rajtek z niego ... chociaż gada jak najęty, cwany za dwóch, uparty za trzech, a słodziak za dziesięciu ... i tylko z pieluchą nie chce się rozstać http://forum.muratordom.images/smilies/icon_cry.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.02.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 o żesz... chcę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Hazelka czy twój Mi poszedł do przedszkola na ulicy Mi.......????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.02.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Olcia Czarków to wieś pod samą PSzczyną. Masz mój tel ? A co to za miejscowość ??? Hę ?? Mam Twoj nr Kochana:yes: No ...tam sie wybudował kuzyn z żonką Ola ten stół jest booossski Czy ja mogę prosić cenę takiego cuda??? Nessko, zaraz Ci skrobne pw w pewnej sprawie:) Wiecie ja też nie wiem Moge dostać privka Stół BOSSSSSSSSSSSSSKI zaraz skrobne priwka. O ile to jest ostateczna wersja naszych dziefffczynek:rolleyes: stół rewelacja...a ja niedawno podpytywałam u Ani gdzie taki stół mozna dorwać, a tu widzę że u Ciebie wiec bede napewno dopytywać o c:yes:ny i możłiwości jak nadejdzie pora tez chętnie się dowiem gdzie jadę ivy, napiszę Ci kochana zara co to za tajemnicze miejsce:cool: Matttttko, ale sie bedzie działo....tyle waryjatek w jednym miejscu, juz sie boje:rotfl: Stół przepiękny - w ogóle całe wnętrze obłędne!!!! Widzę, że realizujecie zamówienia z górnej półki, raczej dla majętnej klienteli? Nie wiem Ola, czy mnie będzie na Was stać Ojjjj, daj nam szansę:hug: i poczekaj niecerpliwcze kochany na stronkę ola ale zdjęcie wkleiłas!!! Cudne- takie stoly będą????? ja bym podstarzały taki chciala Monia, dziekuje Ci za dzisiejszy tel-jestes kochana:hug::hug: Stół boooossskiiii. Vizka też niczego sobie (bo to nie real, nie?) Dlaczego nie chcecie napisać gdzie jedziecie? Boję się, że pół miasta zakorkujecie jak zacznie cie się zjeżdżać ... i będzie jakby co najmniej Obama przyleciał .... warjatki :lol2:. Ps.Mój T. 3 skończy w październiku więc jeszcze trochę rajtek z niego ... chociaż gada jak najęty, cwany za dwóch, uparty za trzech, a słodziak za dziesięciu ... i tylko z pieluchą nie chce się rozstać http://forum.muratordom.images/smilies/icon_cry.gif. Toficzku, a dlaczego "jedziecie":( nie bedzie Ciebie? Cudny opis strzelilas swojego słodziaka, ale sie usmialam:lol2: Toficzku, stół jest nasz, prawdziwy:yes: a wnętrze stworzone po to, by podkreslic jego charakter:D o żesz... chcę go! ja teeeeez:lol2: ale to jedna z naszych perełek na targi wnetrz, wiec no way:no: dzieki dusiu Hazelka czy twój Mi poszedł do przedszkola na ulicy Mi.......????? Juz piszę mailika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Poszło do Cię :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Olka, to ja coś czuje że jak Ty przyjedziesz do tego Lublyna , to ja też z Tobą interes ubyje ktoś mi musi zrobić bufet do jadalni, stolik rtv i biurko do gabinetu, a porządnej firmy u nas niet ... A Ty wiesz w ogóle że jak przyjedziesz do Karolki to ja tez tam do was przyturlam :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ola musze jakoś sie wkręcić na miejscówkę do auta:cool: ja bardzo ci kibicuje .Stól cudny.ja bym go postarzyła i przetarła idodała ciut takiego wgniecionego metalu w sęki . Widzialam taki stól w Krk . Był cudny:yes: jak nózki. Zrobiłaś nalot na tego szarlatana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ja teeeeez:lol2: ale to jedna z naszych perełek na targi wnetrz, wiec no way:no: dzieki dusiu zawojujecie te targi ten akurat egzemplarz i tak byłby do mnie za duży, ale jak już ruszycie z produkcją "masową", to liczę, że znajdę do w mniejszych wymiarach również hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Olcia ja pytała o miejscowość na zjazd . Wiem gdzie Czarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 14.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mirelko, lepiej nie pytaj : No: u MarJelki jest burza mózgów, plany zmieniają się pięć razy dziennie - była Łódź , Warszawa, góry, był shoping, SPA, grill - a do maja jeszcze 3,5 m-ca! lepiej poczekajmy aż zdecydujemy się na coś, coby większości pasowało i jak zarezerwujemy - to wtedy będziemy mieć pewniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 hej Ola!!!! jak tam dziewczynki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 14.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) Hej Olu Dom masz OBŁĘDNY Gratuluję biznesu i 3mam kciuki za powodzenie Szalenie mi się podobają stoły (Twój oraz ten dla miłośników klasyki w nowoczesnym wydaniu ) Wysłałam Ci privka, więc dopisz proszę tam ceny obu Coś mi się wydaje, że jak będę już planowała zakupy wyposażeniowe do domu to trochę Cię pomęczę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Chciałam zapytać o Twoje blaty drewniane w obu łazienkach. Co to za drewno oraz gakie są hłębokości obu blatów jeśli to nie problem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Ostatnie pytanie Pamiętasz może jaki nr miała Twoja tapeta z buźkami 77/1001 czy 77/1002? Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ola dziękuję bardZo za zdjęcia plakacików:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.02.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kochane odpisze wieczorem,bo Mi sie rozchorowal i nie mam czasu nawet odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts