monika996 16.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 o rany znow chory:eek::eek::eek: na razie zostaw go w domu i nie dawaj do przedszkola. Może dopiero pod koniec kwietnia , jak się ocviepli i miną te infekcje wirusowe:) A jak twoje nogi???? ja zdecydowalam się i idę w srodę:) na laser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Olaaa dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam - gratki :) do Poznania się wybierasz? na targi? jeżeli tak to może się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.02.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 (edytowane) Olka, to ja coś czuje że jak Ty przyjedziesz do tego Lublyna , to ja też z Tobą interes ubyje ktoś mi musi zrobić bufet do jadalni, stolik rtv i biurko do gabinetu, a porządnej firmy u nas niet ... A Ty wiesz w ogóle że jak przyjedziesz do Karolki to ja tez tam do was przyturlam :P:P:P Martuśka:hug: planuję sobotę-zaraz napiszę Karolci.Mam nadzieje, ze sie spotkamy chociaz na chwilkę Skrobne Ci zreszta pw w tej sprawie, to ustalimy szczegóły:hug: ola musze jakoś sie wkręcić na miejscówkę do auta:cool: ja bardzo ci kibicuje .Stól cudny.ja bym go postarzyła i przetarła idodała ciut takiego wgniecionego metalu w sęki . Widzialam taki stól w Krk . Był cudny:yes: jak nózki. Zrobiłaś nalot na tego szarlatana???? Monia, taki tez bedziemy miec w ofercie:yes: Co do nóg, to nie umówilam sie w koncu, bo chyba pojdze gdzies indziej....ale zaczelam w tych specjalistycznych rajstopkach pomykac i masc sobie kupilam:D Dobrze, ze mi przypomnialas, bo muszę do Daili skrobnac małe ostrzezenie na ten temat:eek: zawojujecie te targi ten akurat egzemplarz i tak byłby do mnie za duży, ale jak już ruszycie z produkcją "masową", to liczę, że znajdę do w mniejszych wymiarach również hehe dusiu,:hug: Olcia ja pytała o miejscowość na zjazd . Wiem gdzie Czarków aaaa:cool: ale juz jest zmiana miejsca, tak jak isa napisała,wiec poczekajmy rzeczywiscie na final countdown Mirelko, lepiej nie pytaj : No: u MarJelki jest burza mózgów, plany zmieniają się pięć razy dziennie - była Łódź , Warszawa, góry, był shoping, SPA, grill - a do maja jeszcze 3,5 m-ca! lepiej poczekajmy aż zdecydujemy się na coś, coby większości pasowało i jak zarezerwujemy - to wtedy będziemy mieć pewniaka no wlasnie:yes: Hej Olu Dom masz OBŁĘDNY Gratuluję biznesu i 3mam kciuki za powodzenie Szalenie mi się podobają stoły (Twój oraz ten dla miłośników klasyki w nowoczesnym wydaniu ) Wysłałam Ci privka, więc dopisz proszę tam ceny obu Coś mi się wydaje, że jak będę już planowała zakupy wyposażeniowe do domu to trochę Cię pomęczę http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Chciałam zapytać o Twoje blaty drewniane w obu łazienkach. Co to za drewno oraz gakie są hłębokości obu blatów jeśli to nie problem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0blush2.gif Ostatnie pytanie Pamiętasz może jaki nr miała Twoja tapeta z buźkami 77/1001 czy 77/1002? Pozdrawiam Sleżanko, dziekuje:hug: a gdzie Ty kochana widzisz moje fotki? Co do tapety....nie pomogę, bo przeszukałam swoją skrzynkę i nie moge znalezc korespondencji ze sklepem....wiem, ze jest to ten jasnoszary odcien ale nie wiem, który numer:( zapytaj moze Agę (Admete) lub Karolcię-One mają identyczny odcien i byc moze pamietają co do blatów w lazienkach, to: w wc: blat jest z teaku i ma głębokosc 31 cm http://images48.fotosik.pl/599/adf909ed57048d3emed.jpg http://images35.fotosik.pl/1812/126bdb340c2459dbmed.jpg a w lazience spa: blat jest z dębu olejowanego i ma 30 cm głębokosci: http://images35.fotosik.pl/1812/bab775696efd3cdemed.jpg Ola dziękuję bardZo za zdjęcia plakacików:hug: polecam sie,Anetko:hug: o rany znow chory:eek::eek::eek: na razie zostaw go w domu i nie dawaj do przedszkola. Może dopiero pod koniec kwietnia , jak się ocviepli i miną te infekcje wirusowe:) A jak twoje nogi???? ja zdecydowalam się i idę w srodę:) na laser Monia, zapalenie oskrzeli:( po trzech dniach w przedszkolu.... teraz juz jest lepiej.Dostaje antybiotyk i moze w srode pojdzie, bo sie dopytuje, czy moze pojsc do przedszkola:yes: Monia, trzymam kciuki za srode :hug:i na pewno zadzwonie z milionem pytan juz po:cool: Edytowane 17 Lutego 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Wpadłam zapytać, kiedy ta zbiorcza galeria będzie Uściskaj chorowitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 ola ale się boję:yes::yes: ale coż do odwaznych świat należy:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.02.2013 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Sleżanko, dziekuje:hug: a gdzie Ty kochana widzisz moje fotki? Co do tapety....nie pomogę, bo przeszukałam swoją skrzynkę i nie moge znalezc korespondencji ze sklepem....wiem, ze jest to ten jasnoszary odcien ale nie wiem, który numer:( zapytaj moze Agę (Admete) lub Karolcię-One mają identyczny odcien i byc moze pamietają Hazelka Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Reszta poszła na prv Twoje fotki widziałam ..... niech się zastanowię..... kurcze ........ u Ciebiehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2wysmiewa.gif Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 18.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dobrze, ze mi przypomnialas, bo muszę do Daili skrobnac małe ostrzezenie na ten temat:eek: To czekam Olu na to ostrzeżenie, bo sie już boję Daj zać gdzie sie tym razem wybierasz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć Olciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.02.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Toficzku, a dlaczego "jedziecie":( nie bedzie Ciebie? Cudny opis strzelilas swojego słodziaka, ale sie usmialam:lol2: ja totalnie nieelastyczna po powrocie w kierat Toficzku, stół jest nasz, prawdziwy:yes: a wnętrze stworzone po to, by podkreslic jego charakter:D WOW !!! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć mój ukochany producencie Oluś bardzo sie ciesze na sobote No i to nie tylko na łóżeczko które przywieziesz dla Julki ale też towarzysko Co nie zmienia faktu,ze to ma byc pierwsza wizyta Twoja z wielu A w nowym domku zapraszam na ploty, drinkowanie i nocleg Ściągniemy Marjelkę a ty prztachasz ze soba admette i będzie gites No i nie moge doczekać się złożenia reszty moich zamówień u Ciebie JAK JA SIĘ CIESZĘ ,ZE CIE MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wpadłam zapytać, kiedy ta zbiorcza galeria będzie Uściskaj chorowitka! dzięęęki Aneczko galeria bedzie, jak mi Slezankaaa powie na której stronie sa moje fotki:lol2: a na powaznie, to za chwilunie:D ola ale się boję:yes::yes: ale coż do odwaznych świat należy:):):) baaardzo mądrze,Kochana:hug: Ja wyznaje zasade, ze jesli Cie cos bardzo irytuje-pozbądz sie problemu (jesli oczywiscie ma sie taką mozliwosc:cool:) bede dzwonic-albo Ty zadzwon, po wszystkim:yes: Hazelka Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Reszta poszła na prv Twoje fotki widziałam ..... niech się zastanowię..... kurcze ........ u Ciebiehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2wysmiewa.gif Pozdrawiam oj niedobra Ty:lol2: no wiem, ze u mnie...ale nadal je widzisz?w sensie wiesz, na której stronie? To czekam Olu na to ostrzeżenie, bo sie już boję Daj zać gdzie sie tym razem wybierasz Pozdrawiam Kochana, napisze pw ale to juz chyba jutro.....przepraszam ale padam na twarz dzisiaj:( strrrasznie wyczerpujacy dzis dzien miałam:bash: Cześć Olciu!!! strasznie fajnie mi sie z Tobą rozmawiało, Dziefffczyneczko ja totalnie nieelastyczna po powrocie w kierat łiiiiii tam, wierze w Ciebie toficzku Bedzie super-nie mozesz pozbawic sie: a) bólu brzucha spowodowanego wielogodzinnym smiechem b) totalnego odstresowania sie c) naładowania akumulatorów d) nieprzespanej (bo przegadanej) nocki e) i ....ewentualnie delikatnych dolegliwosci gastrycznych z rana...no chyba ze zazyjesz wczesniej 2KC:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 18.02.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 łiiiiii tam, wierze w Ciebie toficzku Bedzie super-nie mozesz pozbawic sie: a) bólu brzucha spowodowanego wielogodzinnym smiechem b) totalnego odstresowania sie c) naładowania akumulatorów d) nieprzespanej (bo przegadanej) nocki e) i ....ewentualnie delikatnych dolegliwosci gastrycznych z rana...no chyba ze zazyjesz wczesniej 2KC:rotfl::rotfl: No wariatka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 18.02.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 oj niedobra Ty:lol2: no wiem, ze u mnie...ale nadal je widzisz?w sensie wiesz, na której stronie?: Hazelko coś tak wiem ale wiedza kosztuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Niech stracę http://emotikona.pl/emotikony/pic/oczko.gif Str. 158 - korytka czarne, salon (podłoga), teakowe wc, łazienka przy sypialni, ściana w łazience spa Str. 164 - tapeta w gabinecie oraz sypialni, kibelek , korytka w holu Str. 172 - kuchnia, szafa, sypialnia, łazienka, drzwi zew., pokój synka Str. 177 - jadalnia (eamsy jeszcze w workach ), stół, lampy, ławeczka, czekoladowa ściana w łazience, garderoba, blat w łazience spa Str. 183 - czekoladowa ściana w łazience, ściana drewniana z umywalką, hol, stół, łóżko Mi , gabinet, blat w wc (teak), żyrandol przy sypialni Str. 189 - kawałek łazienki przy sypialni, drzwi do spiżarni, przejście do garderoby, gabinet + fotel Str. 192 - dywan do salonu, siedzisko w wiatrołapie Str. 201 - kuchnia, jadalnia Str. 202 - kominek Str. 208 - plakaty do holu, wieszak na winko , lampa Str. 210 - pokój synka, kuchnia Str. 217 - jadalnia (eamsy z poduszkami ) Ależ się napracowałamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 hej Ola!!!! wiszę ,że ktoś pomalu ogarnia twoje zdjęcia( tzn ,ślężanka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Sleżanka,umarłam:rotfl::rotfl: jestes (jak to mówi moj znajomy) de grejtest napiszę Kochane pozniej, bo obiad wzywa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kochana, napisze pw ale to juz chyba jutro.....przepraszam ale padam na twarz dzisiaj:( strrrasznie wyczerpujacy dzis dzien miałam:bash: To w takim razie czekam na pw Oj będzie się dziać na tym zlocie czarownic warto jechać dla tych choćby punktów co wymieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Sleżanka,umarłam:rotfl::rotfl: jestes (jak to mówi moj znajomy) de grejtest napiszę Kochane pozniej, bo obiad wzywa:bash: o ktorej ten obiad robisz:lol2: nie zalewaj tylko galerię sklecaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 To w takim razie czekam na pw Oj będzie się dziać na tym zlocie czarownic warto jechać dla tych choćby punktów co wymieniłaś koniecznie dla tych punktow pojadę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Olaaaa to nie chcesz się ze mną w Poznaniu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ola ale się boję:yes::yes: ale coż do odwaznych świat należy:):):) Monia, co ty już wymyśliłąś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts