mariomili 19.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 strasznie fajnie mi sie z Tobą rozmawiało, Dziefffczyneczko Oluś mi również miło sie z Tobą rozmawiało, masz taki radosny głos aż miło się Ciebie słucha:yes: To do nastepnego:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Olaaa dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałam - gratki :) do Poznania się wybierasz? na targi? jeżeli tak to może się spotkamy pasiulkuuuu, gdzies mi zginął Twoj wpis:oops: Ja bede Kochana u siebie na targach:cool: Cześć mój ukochany producencie Oluś bardzo sie ciesze na sobote No i to nie tylko na łóżeczko które przywieziesz dla Julki ale też towarzysko Co nie zmienia faktu,ze to ma byc pierwsza wizyta Twoja z wielu A w nowym domku zapraszam na ploty, drinkowanie i nocleg Ściągniemy Marjelkę a ty prztachasz ze soba admette i będzie gites No i nie moge doczekać się złożenia reszty moich zamówień u Ciebie JAK JA SIĘ CIESZĘ ,ZE CIE MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug: Karolciu, potwierdzam sobotnie popołudnie:yes::yes: Co do reszty-napisze pw:cool: Kupilas takie slicznosci do tego łózeczka ze az sie boje czy ono bedzie równie piekne:eek: No wariatka :lol2: Hazelko coś tak wiem ale wiedza kosztuje http://emotikona.pl/emotikony/pic/11icon_devil.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0sarcastic.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Niech stracę http://emotikona.pl/emotikony/pic/oczko.gif Str. 158 - korytka czarne, salon (podłoga), teakowe wc, łazienka przy sypialni, ściana w łazience spa Str. 164 - tapeta w gabinecie oraz sypialni, kibelek , korytka w holu Str. 172 - kuchnia, szafa, sypialnia, łazienka, drzwi zew., pokój synka Str. 177 - jadalnia (eamsy jeszcze w workach ), stół, lampy, ławeczka, czekoladowa ściana w łazience, garderoba, blat w łazience spa Str. 183 - czekoladowa ściana w łazience, ściana drewniana z umywalką, hol, stół, łóżko Mi , gabinet, blat w wc (teak), żyrandol przy sypialni Str. 189 - kawałek łazienki przy sypialni, drzwi do spiżarni, przejście do garderoby, gabinet + fotel Str. 192 - dywan do salonu, siedzisko w wiatrołapie Str. 201 - kuchnia, jadalnia Str. 202 - kominek Str. 208 - plakaty do holu, wieszak na winko , lampa Str. 210 - pokój synka, kuchnia Str. 217 - jadalnia (eamsy z poduszkami ) Ależ się napracowałamhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif Slężanko ja Cie ajlowiu normalnie:lol2: Po prostu......brak mi słów, tak sie napracowalas..... to teraz ja sie musze napracowac i wszystkie te strony odwiedzic:lol2: hej Ola!!!! wiszę ,że ktoś pomalu ogarnia twoje zdjęcia( tzn ,ślężanka) ehe:lol2: To w takim razie czekam na pw Oj będzie się dziać na tym zlocie czarownic warto jechać dla tych choćby punktów co wymieniłaś Ale Ty tez oczywiscie jedziesz, prawda? Pw zaraz skrobne. ale nie boj sie, spokojnie-nic strasznego:D o ktorej ten obiad robisz:lol2: nie zalewaj tylko galerię sklecaj oj ,bo dzis musialam zrobic dwie zupki: dla Mi barszczyk biały a dla M zupe Pho z kwestii smaku (jego najukochansza zupka:D) to i zaczelam wczesnie:D do tego upiekłam karczek i zaraz zrobie sałatke:lol2: Bije mi chyba od nadmiaru zajec:lol2: koniecznie dla tych punktow pojadę:lol2: me tooooo:D:yes: Olaaaa to nie chcesz się ze mną w Poznaniu spotkać W Kielcach,pasiulku :yes: a Ty sie bedziesz wystawiac,Kochana, czy jedziesz po inspiracje? Kochane, pokaze Wam jeszcze jeden stół-to tak a propos targów:) Ten jest z kolei baaardzo odwazny:D To na razie wstepna propozycja, wiec jeszcze niedopracowana. http://images47.fotosik.pl/1726/f978b48e2ea352c0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Oo fotki nauczyła sie wstawiać Super stół!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.02.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 już się nie mogę doczekać Twojego asortymentu w całości Koniecznie zrób nam piękną fotorelację z targów, bo jak rozumiem bedzięcie się tam wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hazelko,no rusz dooopkę i zakładaj galerię!!!!Ślężanka się narobiła nie na darmo chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ale Ty tez oczywiscie jedziesz, prawda? Oczywiście jadę jak mnie TAKA JEDNA zabierze :lol2: Fajny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Oo fotki nauczyła sie wstawiać Super stół!!!! już się nie mogę doczekać Twojego asortymentu w całości Koniecznie zrób nam piękną fotorelację z targów, bo jak rozumiem bedzięcie się tam wystawiać yhy:yes: żrobię, żrobię Hazelko, no rusz dooopkę i zakładaj galerię!!!! Ślężanka się narobiła nie na darmo chyba:D No wieeem:lol: Sharlotko, motywujesz, jak nikt na swiecie:lol2: Oczywiście jadę jak mnie TAKA JEDNA zabierze :lol2: Fajny stół AAAAAA, znaczy ze ja? Choljera, zapomnialam:lol2: No to bedzie wesoło, jak nic:lol2: Pod warunkiem, ze nie zapomne Cie wziac,Kochana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Heyzelka-kurde to co udalo mi sie wylukac bylo piekne ,ale czy ty masz gdzies zdjecia tak razem zebym mogla calkiem pasc na p.sk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gumisiuuuuu, nie rób mi tego:rotfl: Toć tresc mojego wątku opiera sie głównie na odpieraniu ataków o brak galerii:rotfl: Praca Slęzanki nie moze pojsc na marne:lol2: i sie wezme za tą robote:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ola no piękny stól:yes::yes:widzę ,że będę miała gdzie realizować swoje wizje:):):) no ja jadę . przed zjazdem będziemy sie zdzwaniać. Bo nie wiem jak do ciebie dotrę. jak M mnie przywiezie pojadę z tobą , a jak nie , to biere auto i może ja was wezmę:) daj przepis na zupkę pho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gumisiuuuuu, nie rób mi tego:rotfl: Toć tresc mojego wątku opiera sie głównie na odpieraniu ataków o brak galerii:rotfl: Praca Slęzanki nie moze pojsc na marne:lol2: i sie wezme za tą robote:yes::yes: kiedy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ja jadé do Poznania na poszukiwania producentów ......... stołów serio mam w sklepie stoły nierozkładane a mam wielu klientów chętnych na okrągłe i do tego rozkładane.... a do Kielc to mój małż jeździł ale na targi wojskowe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 19.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 AAAAAA, znaczy ze ja? Choljera, zapomnialam:lol2: No to bedzie wesoło, jak nic:lol2: Pod warunkiem, ze nie zapomne Cie wziac,Kochana:lol2: TAKA JEDNA to Nasza Marjelka . Już Jej trasę wyznaczyłam, co by z trasy nie zboczyła , a ona gdzieś przepadła i chyba trza wyruszyć na poszukiwania No,no kiedy ta galeria bo sie doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wpadłam zobaczyć galerię.. a ona się produkuje i produkuje i wyprodukować nie może... To ja poczekam.. I gdzie i kiedy jesteś na targach.. bo już pogubiłam się... U nas też są targi od piątku.. Narendil.. z tego co wiem to Tola jedzie z Twojego miasta... Isa99 gdzie budujesz?????? A może gdzieś koło mnie... No i mam nadzieję, że do wyjazdu zapadnie jeszcze i termin i miejsce ostatecznie.. bo chętnie bym pojechała.. ale nie TEN weekend.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 19.02.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Sleżanka,umarłam:rotfl::rotfl: jestes (jak to mówi moj znajomy) de grejtest Jestem De grejtest, powiadasz? Podoba mi się Slężanko ja Cie ajlowiu normalnie:lol2: Po prostu......brak mi słów, tak sie napracowalas..... to teraz ja sie musze napracowac i wszystkie te strony odwiedzic:lol2: Wszyscy czekamy na efekty tej ciężkiej pracy Hazelko, no rusz dooopkę i zakładaj galerię!!!! Ślężanka się narobiła nie na darmo chyba:D No właśnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif Gumisiuuuuu, nie rób mi tego:rotfl: Toć tresc mojego wątku opiera sie głównie na odpieraniu ataków o brak galerii:rotfl: Praca Slęzanki nie moze pojsc na marne:lol2: i sie wezme za tą robote:yes::yes: Już mi do roboty http://emotikona.pl/emotikony/pic/2zlosc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.02.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Przyszłam w te pędy żeby nie było Myślałam że Ty tak zapracowana że na fm czasu Pani nie ma http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.02.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Olu a książkę czytasz w oryginale???? bo jednak oryginał jest lepszy od polskiego tłumaczenia, w przeciwieństwie do Harrego Pottera. Ja to książkę postrzegam jak okropne przeżycia z dzieciństwa mogą wpłynąć na nasze dalsze życie. I jeszcze z punktu widzenia matki chłopca, czy jesteśmy w stanie ustrzec nasze dzieci przed pedofilią ?????? Ja w każdym razie zaostrzyłam dyscyplinę mojemu nastolatkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Następna się nabrała na Greya ? JA jednak nie zaryzykuję Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Następna się nabrała na Greya ? JA jednak nie zaryzykuję Emi Mirelko ja tez tak sądze, że ta ksiązka nie jest zupełnie dla Ciebie, nic Ci nie ujmując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ale ja o sexie lubię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts