Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Paulinko, mysle,ze ten stół, który zalinkowalas teraz, pasuje do tych krzeseł, bo tak samo, jak one -ma kanciaste nogi i jest w stylu kolonialnym a nie klasycznym.A na fotce od Ciebie stół miał obłe nogi i dlatego tak mi sie gryzie....

Ogólnie, to nie wiem czemu tak mi to przeszkadza, skoro moj stół ma proste kwadratowe nogi a krzesła (eamsy) w zadnym razie:lol2:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jejciu jak tu się wstawia zdjęcia?? Pomocy:)

W oknie odpowiedzi masz ikonkę z drzewkiem w ramkach, klikasz, wybierasz zdjęcia, dołączasz i już:D.

Albo skopiowany adres zdjęcia wstawiasz pomiędzy ręcznie wpisane znaki: ...[i]adres zdjęcia.[/i]..

Czesc Kochane:bye:

Strasznie Wam dziękuję, ze jestescie jak zawsze bardzo pomocne i mozna na Was liczyc:hug::hug::hug:

Ślężanko, pięęękne inspiracje. Jestes kochana:hug:

Pytałam Cie w któryms wątku i w koncu nie wiem:rolleyes: jaki kolor tej naszej tapetki udało Ci sie kupic? To chyba była ostatnia w Europie, co?:lol2:

kurcze - taki stół tylko czarny. jak ktoś namierzy, ozłocę (i jeszcze za przystepną cenę hehe)

a proszszsz, dusiu niech stracę:lol2: :lol2:

http://images44.fotosik.pl/611/497ebe15331ee111med.jpg

EDIT: Z inspiracji Slęzanki, powaliły mnie ghosty z pod...pupnikami:D

Edytowane przez hazeleyes1982

Czesc Kochane:bye:

Strasznie Wam dziękuję, ze jestescie jak zawsze bardzo pomocne i mozna na Was liczyc:hug::hug::hug:

Ślężanko, pięęękne inspiracje. Jestes kochana:hug:

Pytałam Cie w któryms wątku i w koncu nie wiem:rolleyes: jaki kolor tej naszej tapetki udało Ci sie kupic? To chyba była ostatnia w Europie, co?:lol2:

Proszę bardzo :D :hug:

Przepraszam ale nie widziałam pytania :-? Odpowiedziałam na pw :yes: Ta tapeta rozchodzi się jak świeże bułeczki pomimo ceny, więc nie tylko ja jestem stuknięta :lol2:

a proszszsz, dusiu niech stracę:lol2: :lol2:

http://images44.fotosik.pl/611/497ebe15331ee111med.jpg

EDIT: Z inspiracji Slęzanki, powaliły mnie ghosty z pod...pupnikami:D

Cudny ten stół :yes:

Wiesz, że ja też przed chwilą byłam wpatrzona w te ghosty z pod...pupnikami jak to napisałaś :p

Witam. Podglądam od wczoraj jak doczytałam u Karoliny że to piękne łóżko do sypialni jest dziełem autorki wątku.

Czekam z niecierpliwością na stronę internetową a w miedzyczasie uświadomcie mnie proszę jak wstawić duże zdjecie bo jak klikam przez drzewko to takie popierdółki dodaje

no to teraz namiar na sklep i przystępną cenę plis :D

hehehe

(wyczekuję pn)

a ten akurat stół to jeden z moich absolutnie faworytów :)

dusiu, on kosztuje mniej wiecej tyle, co cztery pary dobrych butów:rotfl:

Olisko jak się umawiamy na zlocik ? Przygarniecie mnie ? Już się nie mogę doczekać.

Aha... zlot jest singli ? Bez rodzin ?

dzwoniłam, Mirelko wiec oddzwon, jak bedziesz mogła, to ustalimy wszystko,ok? Przeciez Cie zajęłam sobie wczoraj, wiec nie ma opcji-jedziesz z nami:wiggle: To spotkanie bez naszych połówek:rolleyes: ale podobno nastepne ma byc juz z rodzinami;)

Już sie nie focham więc przyszłam pomagać :)

Uffffffffff:hug::D

Witam. Podglądam od wczoraj jak doczytałam u Karoliny że to piękne łóżko do sypialni jest dziełem autorki wątku.

Czekam z niecierpliwością na stronę internetową a w miedzyczasie uświadomcie mnie proszę jak wstawić duże zdjecie bo jak klikam przez drzewko to takie popierdółki dodaje

Kozo (nie mogę....jak to brzmi:lol2:) :welcome: Dziekuję:wiggle:

Łozeczko, to niestety nie moje dzieło w sensie dosłownym (a szkoda:rolleyes:) ale wszystkie komplementy przekazuję sukcesywnie mojemu współpracownikowi, który jest prawdziwym artystą w swojej dziedzinie:wiggle:

Jesli chodzi o wklejanie fotek, mam nadzieje, ze Dziefffczeta pomogą, bo ja wklejam z fotosika i nie znam innego sposobu:rolleyes:

ujawniam się i witam :hug:

i błagam wręcz o namiary - co to są za stołki????? (i nie pisz, że z programu do wizualek bo się zapłaczę na śmierć..... )

Justka:welcome: Niestety ale na tej fotce prawdziwy jest tylko stół-reszta stanowi idealnie skomponowane przez architekta wnętrze;) ale moze Dziefffczynki pomoga:rolleyes: Wiecie, gdzie mozna znalezc takie krzesła?

Niestety ale na tej fotce prawdziwy jest tylko stół?

tak czułam w swoich starych kościach, a jednak poczułam się oszukana jak dziecko ciepłym lodem http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif....mówi się trudno, brnę dalej przez wątki wnętrzarskie w poszukiwaniu inspiracji, ale stołki są boskie - pasowałyby mi do jadalni...o ile wogóle coś z niej wyjdzie, bo nadal nie mogę nigdzie znaleźć bordowych płytek podłogowych w rozmiarze 45+ :sick: (sorry za OT żale)