Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia faktycznie podobne - wrzuciłam do ulubionych :yes:...bardzo, bardzo się zapatrzyłam na te druciaki - są boskie!!! ale już widzę minę mojej rodziny, gdy przy pierwszej nadarzającej się okazji zaproszę do usadzenia szanownych 4 liter na druciakach :lol2:......

Ola U. dzięki :hug: ...pół nocy nie spałam w związku z nową koncepcją jadalnio - salonu ::rolleyes::.....na stronie decolabu zobaczyłam tyle fajnych rzeczy, że potem mnie fantazja ponosiła i ponosiła http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif.....

już się nie mogę doczekać wykańczania.....

Olu czy ja mogę dostać na priva zdjęcia twojego tarasu, podobno tam widać ogrodzenie:Da i tarasik chętnie zobaczę, no i fotkę twojej ławki w wiatrołapie, nie mogę znaleźć, bardzo proszę
Olu czy ja mogę dostać na priva zdjęcia twojego tarasu, podobno tam widać ogrodzenie:Da i tarasik chętnie zobaczę, no i fotkę twojej ławki w wiatrołapie, nie mogę znaleźć, bardzo proszę

Reni siedzisko Oli jest na stronie 192 :D

Ale tarasu i ogrodzenia nie widziałam :eek: Ola why? :lol2:

Kochane, :bye:

szszsztrona jest:yes: ale nie zdąże dzis wszystkim Wam przesłac linka, bo chciałabym jeszcze sie troszkę przespac:cool: wiec wysyłam losowo a reszte jutro:cool:

reni, wysle na maila fotki tarasu i ogodzenia, tylko mi podaj adres, ok? bo przez fm nie umiem załączyc:oops:

Slężanko, Ty moja ulubiona sjekrjetarszo:lol2::hug::hug::hug:

Kochane, :bye:

szszsztrona jest:yes: ale nie zdąże dzis wszystkim Wam przesłac linka, bo chciałabym jeszcze sie troszkę przespac:cool: wiec wysyłam losowo a reszte jutro:cool:

[

ciekawa jestem w której turze się uda do mnie wysłać :D

Kochane

Slężanko, Ty moja ulubiona sjekrjetarszo:lol2::hug::hug::hug:

Olciu zawsze do usług :lol2: :hug: :hug:

Ja oczywiście też poproszę o adres strony internetowej i o fotki tarasu i ogrodzenia. Adres wyślę na prv :D

:hug:

Kochane fotki tarasu jutro, ok? Bo na maila to sie boje dzis zajrzec:D

Co do podstronki z naszymi realizacjami-męczę sie wklejając kolejne foty i chyba cza bedzie zapytac pana od strony....jednak ja to nietechniczna jestem:lol2: takze proszę o wyrozumiałosc:D