Justka_krk 05.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Niesmialo, ale ja rowniez prosze o linka do tych meblowych cudow swiata....Ola plissssssssss..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.03.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Olu zapomniałaś o stronie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ola juz pisałam na PW. Totalnie profesjonalna stronka !! Zdolniacha ! Marzy mi się piękny stolik kawowy .../. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuchacz 06.03.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam, systematycznie podczytuję...piękne wnętrzna..a łóżko dla Karoliny cudne...mogę prosić o link do strony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 no właśnie pisałam u Karolki że u mnie w maju będzie samowolka budowlana http://emotikona.pl/emotikony/pic/zezloszczony.gif bo ja jeszcze nie mam PnB a wszystko już zorganizowane i czeka na ogłoszenie godziny "0" ekipa budowlana siedzi na wailzkach, materiały "czekają" pod telefonem a jakiś urzędniczyna nas wodzi za nos!!!!!!!!!!!!!! i to żeby były jakieś problemy! NIE! zwykła papierologia Jezu, ile to może trwać!!! isa, doczytałam szczegóły u Karolci. Nie odpuszczaj i wydzwaniaj do nich nawet kilka razy dziennie:mad: Masssakra z tymi urzednikami:bash: Ola, a jaki masz kolor dachówki? to jest czarny czy antracytowy? Antracytowy:yes: Isuniu, czy Ty juz gdzies pokazywalas swoj domek? W sensie rzuty albo wizualke z zewnątrz? Niesmialo, ale ja rowniez prosze o linka do tych meblowych cudow swiata....Ola plissssssssss..... Olu zapomniałaś o stronie dla mnie Witam, systematycznie podczytuję...piękne wnętrzna..a łóżko dla Karoliny cudne...mogę prosić o link do strony??? Już się robi i przepraszam, ze musiałyscie sie Basiu i Justko przypomniec ale i tak nie wysłałam jeszcze pewnie połowie osób, które mnie o to prosiły:rolleyes: czuchacz, i dziękuję jasne, ze tak. Za chwilkę bedzie na skrzynce. Ola juz pisałam na PW. Totalnie profesjonalna stronka !! Zdolniacha ! Marzy mi się piękny stolik kawowy .../. :hug: Odpiszę na pw za chwilkę. Co do pokoju-zarezerwowalam dwie dwójki (dla nas i dla Agi z karolkiem) ale pan Menedżer jeszcze nie odpisał i nie mam dalszych instrukcji:rolleyes: Słuchajcie, po długiej (2,5 tyg) chorobie moj Mi wrócił do przedszkola w pon i chodzil do niego...całe dwa dni:bash: W nocy i nad ranem pojawila sie gorączka...i wracamy do punktu wyjscia:bash: ja chce wiosnyyyyyyyy ale takiej juz naprawde-bez widoku topniejącego jeszcze sniegu, bez wirusów, bez zimna.....buuuuu:( To sie pożaliłam:cool: Kochane, poszukuję fajnego sklepu z dywanami. Po niedzieli, u mnie w salonie stanie czterokolorowy stolik (szachownica) http://images46.fotosik.pl/1979/a88b0fbc525ef384med.jpg i potrzebuję ciemnoszarego, nowoczesnego dywanu (takiego, jak na fotce) a nawet nie wiem, od czego rozpocząć poszukiwania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 zobacz tutaj , może znajdziesz coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ola, piękny ten stolik kawowy!!! Sama chetnie bym go przygarneła I przypominam, że JA TEŻ CHCĘ ADRES STRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A łóżka sypialnianego Karolci na stronce nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ola:wave: wszystko bomba. ja chcę adres salonu- tam na kawę będziemy się umawiać!!!!!!! i zdrowia dla Mi I:) i dostawkę mi do pokoju dorezerwuj!!!!!!!!albo pokoj dojadę ( więc trojkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej zelko proszę w ten natychmiast odpowiedzieć mi na priv bo już się gorączkować zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ola,podaj mi proszę adres strony!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Tiaaa, a o mnie to hazelka zapomniała Też chcę popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 zobacz tutaj , może znajdziesz coś ciekawego dzięki:hug: byłam, widziałam:yes: Super stronka i fajne dywany.Musze tylko wieczorem dokladnie przejrzec, bo są fajne szarosci ale ja potrzebuje antracytu. Przelecę wieczorkiem jeszcze raz-jakkolwiek to brzmi:rotfl: Ola, piękny ten stolik kawowy!!! Sama chetnie bym go przygarneła I przypominam, że JA TEŻ CHCĘ ADRES STRONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A łóżka sypialnianego Karolci na stronce nie ma:( Ej,kózko, no jak to nie ma, jak jest:D ola:wave: wszystko bomba. ja chcę adres salonu- tam na kawę będziemy się umawiać!!!!!!! i zdrowia dla Mi I:) i dostawkę mi do pokoju dorezerwuj!!!!!!!!albo pokoj dojadę ( więc trojkę) Dorezerwuję Monia, dzieki za zyczenia zdrówka dla Mi. Nie chce krakac....ale on ma chyba ....ospe:eek: Ma cały czas goraczke i wyskoczyła mu jedna krostka na policzku. Jutro mamy wizyte o 15.00, to sie okaze:( Monia, na showroom bedziemy musiły jeszcze troszkę poczekac.Zobaczymy, jak zostaniemy przyjęci na targach:cool: Hej zelko proszę w ten natychmiast odpowiedzieć mi na priv bo już się gorączkować zaczęłam No wlasnie widze i sie nie dziwie-nie wiedzialam, ze mi odpisalas:D Chyba Twoja wiadomosc przeczytalam na wariata na komórce i potem juz w domu zapomnialam i odpisalam tylko na te swieżutnie. W imieniu firmy HW pragnę przeprosic za tę niedogodnosc i zrekompensuję to Pani wieczornym mailikiem:hug: Takie powazne tematy, to załatwiam wieczorową porą, jak Mi spi, bo wtedy sie mogę skupic:rolleyes: Ola, podaj mi proszę adres strony!!!!!! Tiaaa, a o mnie to hazelka zapomniała Też chcę popatrzeć! FFFcale nie zapomniała...nic innego nie robię od wczoraj tylko wysyłam:lol2: cały czas wysyyyyyyyłam i zaraz do Was poleci info:hug:tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Olu dziękuję! Taras i ogrodzenie EKSTRA!!!! super wszystko ze sobą współgra:yes: A stronka firmowa też mi się podoba, bardzo fajne zdjęcia macie - sami robicie czy macie fotografa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ola a czy robicie tylko własne wzory czy też np według życzenia klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Oleńko ja też poproszę o adres strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Kochana ,zdrówka dla Mi życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hazelko zdrówka dla Mi z ospą jest tak, że przejść ją trzeba, trudno. Ja do tej pory pamiętam swoją i drapanie się ukradkiem kiedy mama nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 06.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hazelko ale ja o tym łóżku co Karolcia do swojej sypialni kupiła a nie dla córy. No chyba że coś pokręciłam i ono nie od was było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 06.03.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hazelko czy ja też mogę prosić o link? Bo mnie się bardzo łóżko Julci podoba, no i szlaki do Lublina przetarte już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts