Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

narendil, myslisz, ze pleksi utrzyma powieszone ubrania? W kazdym razie pomysl bardzo fajny. Na pewno zadzwonie i zapytam-jesli tylko wyjdzie taniej, to why not? Dzieki:hug: Dzieki za rady- artystyczna duszyczko:yes:

kocimieta modo4u.pl ale ten model jest na razie niedostepny:(

Dziewczyny, czy do wanny kolo ego pasuje kibelek kolo ego:-? Wydaje mi sie, ze :no:... ale Mezusiowi sie podoba...i sama nie wiem...czy ktos z Was ma moze ten kibelek u siebie, zebym mogla zobaczyc jak sie prezentuje w "naturalnym srodowisku"?;)

Przypomne Wam wanne:

http://images38.fotosik.pl/1162/8c7c1e5a124d5f2am.jpg

a oto i pan kibelek:

http://images38.fotosik.pl/1162/1cc39daeaa29f34fm.jpg

Edytowane przez hazeleyes1982

Lidzia, siadasz na tym kibelku czasem?

Ja miałam taki w hotelu i ani ja ani K nie mogliśmy usiąść na dłużej niż chwilę. Może to jakiś*wadliwy egzemplarz był

Ale mikiada pisała o swoim, że też*niewygodny bardzo (wpija się)

ja siadam i nic mi się nie wbija, ale to może mój tłuszczyk na udach mnie chroni :lol2:

:mad::mad:Ja mam ego i jestem meganiezadowolona.

Deska bardzo niewygodna. Wcina się w tyłek. Bardzo szybko popękały nam te owalne odbojniki, a raczej chudziny jesteśmy. reklamacje uwzględniono, dostaliśmy nowe, ale po kilku miesiącach dzieje się to samo. Poza tym bardzo irytuje mnie sposób spłukiwania wody i wiszace krople przy brzegu. No ale moze ja jakaś dziwna jestem ;)

a tak poza tym to pozdrawiam :)

Dziewczyny dzieeeki! Jaksie-;)

Lidszu (moge "Lidzia"? to takie fajne imie i bedzie mniej oficjalnie:)), dziekuje za fotke, ale...no wlasnie:

wyobrazcie sobie, ze poszlam dzis zamowic wanne no i ta okladzine drewniana, wybralam kolor i taki maly szczegół:mialam dostac konkretna wycene...no i umarlam! Wiecie, na ile mily pan wycenil mi ten bajer? 2000 zl!!! plus koszt wanny, to prawie 4000 tys.:jawdrop: Okazuje sie, ze gdyby wanna byla zupelnie wolnostojaca kosztowaloby to mniej a tak-te zawijasy przy scianie PODOBNO sprawiaja, ze trzeba cos tam z tym fornirem cudowac:???:

Dopoki nie znajde tanszej oferty-zegnam sie na razie z seria Kolo ego.

Na budowie nic sie nie dzieje. Czekam na hydraulikow i dopiero wtedy ruszamy z plytkami i sufitami:(

Swoja droga, niezle ze az tyle z Was narzeka na ten model....wiec pewnie szukalabym czegos innego.

Swoja droga, niezle ze az tyle z Was narzeka na ten model....wiec pewnie szukalabym czegos innego.

ja to przez przypadek

spodobał mi się*w tym białym hotelowym apartamencie (Hazel, Ty chyba nie widziałaś), okazało się*że jest niewygodny, a potem się z miakiadą zgadałam

\ okazało się*że jest niewygodny, a potem się z miakiadą zgadałam

Potwierdzam to co powiedziały dziewczyny, też się swego czasu czaiłam na ten klozecik, miałam okazję przysiąść i mi nie przypasował. Zależało mi na dość okrągłym kształcie, akurat w tej łazience z wanną wolno stojącą. Zamieniłam ten model na villeroy&boch subway i ten zdecydowanie polecam:)