narendil 21.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Hazel, jak poszukasz, to na pewno znajdziesz i w metalu. Tak na szybko, jeden z wyników z google'a: http://www.laserowe-ciecie.pl/galeria.php Chociaż ja bym sobie robiła z pleksi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Wy obie jesteście małolaty:D stara prukwa się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 stara prukwa się odezwała :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 narendil, myslisz, ze pleksi utrzyma powieszone ubrania? W kazdym razie pomysl bardzo fajny. Na pewno zadzwonie i zapytam-jesli tylko wyjdzie taniej, to why not? Dzieki:hug: Dzieki za rady- artystyczna duszyczko:yes:kocimieta modo4u.pl ale ten model jest na razie niedostepny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 22.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Thx, krzeseł brak ale fajna ta stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Hmm, jeśli grube, to chyba tak?A może mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wy obie jesteście małolaty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.10.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja też niestety mam z modo to krzesło. więc dupa zbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.10.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Tez zaluje, bo to krzeslo to dla mnie debesciak. Szukam alternatywy-stad pomysl na krzesla Noti, ale one sa niemilosiernie drogie...a masz jakis number two, jesli tych "naszych" nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Dziewczyny, czy do wanny kolo ego pasuje kibelek kolo ego:-? Wydaje mi sie, ze ... ale Mezusiowi sie podoba...i sama nie wiem...czy ktos z Was ma moze ten kibelek u siebie, zebym mogla zobaczyc jak sie prezentuje w "naturalnym srodowisku"? Przypomne Wam wanne: http://images38.fotosik.pl/1162/8c7c1e5a124d5f2am.jpg a oto i pan kibelek: http://images38.fotosik.pl/1162/1cc39daeaa29f34fm.jpg Edytowane 25 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja mam ten kibelek u dziewczynek w łazience, zaraz poszukam zdjęć, to ci wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 http://img546.imageshack.us/img546/3682/20110307360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lidzia, siadasz na tym kibelku czasem?Ja miałam taki w hotelu i ani ja ani K nie mogliśmy usiąść na dłużej niż chwilę. Może to jakiś*wadliwy egzemplarz byłAle mikiada pisała o swoim, że też*niewygodny bardzo (wpija się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lidzia, siadasz na tym kibelku czasem? Ja miałam taki w hotelu i ani ja ani K nie mogliśmy usiąść na dłużej niż chwilę. Może to jakiś*wadliwy egzemplarz był Ale mikiada pisała o swoim, że też*niewygodny bardzo (wpija się) ja siadam i nic mi się nie wbija, ale to może mój tłuszczyk na udach mnie chroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja siadam i nic mi się nie wbija, ale to może mój tłuszczyk na udach mnie chroni no ja do suchelców się nie zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 :mad:Ja mam ego i jestem meganiezadowolona. Deska bardzo niewygodna. Wcina się w tyłek. Bardzo szybko popękały nam te owalne odbojniki, a raczej chudziny jesteśmy. reklamacje uwzględniono, dostaliśmy nowe, ale po kilku miesiącach dzieje się to samo. Poza tym bardzo irytuje mnie sposób spłukiwania wody i wiszace krople przy brzegu. No ale moze ja jakaś dziwna jestem a tak poza tym to pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 oj Ola szukaj innego kibelka . Moja siostra ma taki i na chwilę jest ok. ja tam długo nie wysiaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dziewczyny dzieeeki! Jaksie- Lidszu (moge "Lidzia"? to takie fajne imie i bedzie mniej oficjalnie:)), dziekuje za fotke, ale...no wlasnie: wyobrazcie sobie, ze poszlam dzis zamowic wanne no i ta okladzine drewniana, wybralam kolor i taki maly szczegół:mialam dostac konkretna wycene...no i umarlam! Wiecie, na ile mily pan wycenil mi ten bajer? 2000 zl!!! plus koszt wanny, to prawie 4000 tys. Okazuje sie, ze gdyby wanna byla zupelnie wolnostojaca kosztowaloby to mniej a tak-te zawijasy przy scianie PODOBNO sprawiaja, ze trzeba cos tam z tym fornirem cudowac:???: Dopoki nie znajde tanszej oferty-zegnam sie na razie z seria Kolo ego. Na budowie nic sie nie dzieje. Czekam na hydraulikow i dopiero wtedy ruszamy z plytkami i sufitami:( Swoja droga, niezle ze az tyle z Was narzeka na ten model....wiec pewnie szukalabym czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Swoja droga, niezle ze az tyle z Was narzeka na ten model....wiec pewnie szukalabym czegos innego. ja to przez przypadek spodobał mi się*w tym białym hotelowym apartamencie (Hazel, Ty chyba nie widziałaś), okazało się*że jest niewygodny, a potem się z miakiadą zgadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 \ okazało się*że jest niewygodny, a potem się z miakiadą zgadałam Potwierdzam to co powiedziały dziewczyny, też się swego czasu czaiłam na ten klozecik, miałam okazję przysiąść i mi nie przypasował. Zależało mi na dość okrągłym kształcie, akurat w tej łazience z wanną wolno stojącą. Zamieniłam ten model na villeroy&boch subway i ten zdecydowanie polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts