Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
hej

Widziałam w wątku "Białe Kuchnie" zdjęcie twojej wymarzonej kuchni, czy zrobiłaś taka własnie jak wstawiałaś zdjęcia?

Jezeli tak to mogłabyś pokazać ją u siebie w wątku, czyba że gdzieś juz jest ale 250 stron przebić sie to troche czasu minie ;)

pozdrawiam :)

tutaj i tutaj spis stron ze zdjeciami :D

bardzo pieknie urzadzony domek :yes: moje gratulacje :D

Edytowane przez Mmelisa

• 3 weeks później...
Większość firm pokazuje jedynie wizualizacje, czyli obraz\ski stworzone przez grafika; nieliczne firmy pokazuję realne zdjęcia oferowanych produktów. Wydawałoby się że to to samo, ale jednak to realne zdjęcia pokazuję prawdziwy wygląd produktów. Niektórym się wydaje, że pokazując wizualizacje otumanią ludzi i sprzedadzą swoje produkty, ale przy zakupach via Internet warto rozejrzeć się za realnymi zdjęciami produktu.

• 2 months później...
  • 4 weeks później...

Przepraszam że "wklejam się" tu z wiadomości prywatnej, ale Twoja skrzynka nie chce przyjąć mojej wiadomości :(

Witam serdecznie :bye:

szukam opinii na temat wanny wolnostojącej dush a kilka wątków na FM podpowiada mi, że jesteś jej właścicielką... czy więc mogę Cię prosić o słów kilka na jej temat? Warto??

Na co zwrócić uwagę, może podzielisz się polecanym adresem sklepu gdzie nabyłaś swoją...

Mąż ma wizję wanny wolnostojącej i chyba też podoba mi się ten pomysł zważywszy na fakt, że inną opcją miały być wannowe bąbelki :sick:

Pozdrawiam serdecznie :)

Kasia

• 6 months później...
  • 5 months później...