Venus_m 04.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Hazelindko musisz mieć program 7zip TY leniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 13.06.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Helloł :hug: W niedzielę podeślę Ci foteczki :yes: A tak w ogóle ,kiedy wracacie z wyjazdu ???Bo przy okazji fot ,zadzwoniłabym na ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolpus 05.07.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 WitamJuż od dłuższego czasu podczytuje forum i jestem zachwycona mebelkami. Stąd moja gorąca prośba ,czy mogłabym dostać linka do strony? pozdrawiam serdecznie i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw777 17.07.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) / Edytowane 21 Września 2013 przez iw777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) [moderowano - prośba H.] Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 15.10.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 hej Widziałam w wątku "Białe Kuchnie" zdjęcie twojej wymarzonej kuchni, czy zrobiłaś taka własnie jak wstawiałaś zdjęcia? Jezeli tak to mogłabyś pokazać ją u siebie w wątku, czyba że gdzieś juz jest ale 250 stron przebić sie to troche czasu minie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) hej Widziałam w wątku "Białe Kuchnie" zdjęcie twojej wymarzonej kuchni, czy zrobiłaś taka własnie jak wstawiałaś zdjęcia? Jezeli tak to mogłabyś pokazać ją u siebie w wątku, czyba że gdzieś juz jest ale 250 stron przebić sie to troche czasu minie pozdrawiam tutaj i tutaj spis stron ze zdjeciami bardzo pieknie urzadzony domek moje gratulacje Edytowane 15 Października 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti43 06.11.2013 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Większość firm pokazuje jedynie wizualizacje, czyli obraz\ski stworzone przez grafika; nieliczne firmy pokazuję realne zdjęcia oferowanych produktów. Wydawałoby się że to to samo, ale jednak to realne zdjęcia pokazuję prawdziwy wygląd produktów. Niektórym się wydaje, że pokazując wizualizacje otumanią ludzi i sprzedadzą swoje produkty, ale przy zakupach via Internet warto rozejrzeć się za realnymi zdjęciami produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
persa 01.02.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dzien dobrytrafilam do Twojego watku w poszukiwaniu tapety fornasetti, czytajac dowiedzialam sie, ze wycofana byla juz jakis czas temumam pytanie nie została Ci jakas reszta do sprzedania?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 26.02.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Przepraszam że "wklejam się" tu z wiadomości prywatnej, ale Twoja skrzynka nie chce przyjąć mojej wiadomości Witam serdecznie szukam opinii na temat wanny wolnostojącej dush a kilka wątków na FM podpowiada mi, że jesteś jej właścicielką... czy więc mogę Cię prosić o słów kilka na jej temat? Warto?? Na co zwrócić uwagę, może podzielisz się polecanym adresem sklepu gdzie nabyłaś swoją... Mąż ma wizję wanny wolnostojącej i chyba też podoba mi się ten pomysł zważywszy na fakt, że inną opcją miały być wannowe bąbelki Pozdrawiam serdecznie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lsylwia 07.09.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 czy ktoś tu jeszcze zagląda? dobrnełam wreszcie do końca tego wątku i również poproszę namiary na stronę internetową mebelków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwus115 23.02.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Witajcie, również szukam opinii na tema wanny wolnostojącej Dush. Kto ma i użytkuje może się wypowie czy jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts