hazeleyes1982 25.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 foty apartamentu widzialam... :oops:ale wtedy tylko Cie podgladalam i nie mialam odwagi zagadnac:DPolazilam po watkach i kazdy przepis na zycie naparza:) Monia, to m.in.:stamtad te wyczesane przepisy bierzesz, czy z glowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 czesc Martusia dziwne, co?przeciez to nie jest jakis shit, to kolo tylko taka srednia pólka... sorki, ze sie nieladnie wyrazam ale po 22 jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 foty apartamentu widzialam... :oops:ale wtedy tylko Cie podgladalam i nie mialam odwagi zagadnac:D Polazilam po watkach i kazdy przepis na zycie naparza:) Monia, to m.in.:stamtad te wyczesane przepisy bierzesz, czy z glowy? z przepisu na życie zrobiłam jedynie tartę z kozim serkiem, szpinakiem i pomidorkami cherry (bardzo dobra swoją drogą) część przepisów moja, część gdzieś skądś złapana. różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nigdy tarty nie robilam...kurcze Monia , tylko ten kozi ser:sick: Monia, a korzystasz z jakiegos kuchennego pomocnika w kuchni? Moja Mama ma Thermomix i powiem Ci, ze tak jak nie wiem nadal, czy w domu zrobie plyte czy gaz, tak Thermomix to pierwszy zakup. Super jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Thermomix co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 z niczego nie korzystam patelnia, patelnia grillowa, rondelki, garnki, tyle nawet malaksera nie mam. Zupe krem robię*w dołączanej do miksera ręcznego przystawce Ale jak moja kuchnia będzie 10 razy większa od obecnej to się*zaopatrzę co to jest thermomix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) O kurna, dziewczyny...ciezko opisac...miksuje, szatkuje, uciera, gotuje (rowniez na parze), urabia ciasta drozdzowe i nie tylko, robi dzemy,maslo, jogurty, desery...dłuuugo by pisac.Nawet watek jest na fm o thermomixie. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?79887-Nasze-przepisy-z-termomixa Sa ksiazki z przepisami do tego specjalne...tylko cena nie fajna-ale warto.Nawet moj Maz mowi, ze to pierwszy zakup do domku bedzie. http://images41.fotosik.pl/1140/ec31dfeb1bdb4761m.jpg Edytowane 25 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ale to do tego trzeba specjalne przepisy mieć?najgorzej, że ja raczej bez przepisów tworzę ... na razie nie widzę konieczności posiadania czegoś takiego, ale kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ola ja nie kupiłam tego termomixa, bo by musial stać w kuchni na blacie, a ja pochowane wszystko lubię mieć więc mam malakser , czyli taki duży robot kuchenny, wktórym szatkuję , ucieram , biję pianę , robię koktajle.dla mnie szkoda kasy na ten wynalazek. wolę iśc do knajpy na cos dobrego , niż stać w kuchni przy garach.jak tylko moge to na miasto jeść . niestety młody ze szkoły musi mieć obiad:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 U mnie bedzie stal w spizarce-nawet juz polke M. zaplanowal:) Moni, jesli Ty masz rzeczywiscie inwencje tworcza jesli chodzi o przepisy, to rzeczywiscie nie dla Ciebie. Tam masz w przepisach podane miarki wszystkiego i robisz...ketchup, majonez...nawet advocata kiedys zrobilam:-) Moja Mama ma manie zdrowego odzywiania-nie uzywa vegety tylko sama robi sobie w termomixie przyprawe. Ogolnie, ja tez nie lubie jakis tam wynalazkow, ale co do tego-nie mam watpliwosci. I Monia, w termo jest wlasnie szybko i wszystko sie udaje- nawet ciasto na pizze,chleb, bulki i tak dalej. Ja jestem len patentowany i na pewno nie chcialoby mi sie samej z tym ciastem babrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ola ja robię ciasto na hot dogi w misce tuuperware . ja tez trochę leniwa jestem co do gotowania:P ide spac , ale jeszcze się musiałam udzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 skoro robisz to ciasto sama...to jestes pracowita jak pszczółka:P a te hot-dogi Twoje to kiedys zrobie.Obiecuje.Tzn, ciasto zrobi termomix a ja reszte:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 eeee, pewnie mi sie fiksacja naukowa udziela, ale ciekawe czy jest jakaś unijna norma albo choćby ISO na dechy do kibelka... bo jak to tak kurka, żeby niewygodne były w obrocie... przecież ludzka rzecz posiedzieć... hmmm:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 :lol2: taaa, a swistak siedzi i zawija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja też przez lata miałam (a nawet mam, jak do Szczecina pojadę) Koło Ego - tragedia:mad: Ta decha ma zwyczajnie za wąski otwór. chyba u daguni ten temat poruszyłam... śmiałyśmy się, że trzeba wybrać, którym półdupkiem usiąść, bo tylko jeden do dziury wejdzie:lol2::lol2: A thermomixa też znam:yes: Moja ciocia-mega-kuchara ma:yes: Niesamowite cuda w nim wyprawia:rolleyes: Ona zawsze wybitnie gotowwała... ale teraz:o I chleby w nim robi (odkąd mają to ustrojstwo NIGDY bochenka nie kupili - ten orkiszowy to najlepszy chleb jaki jadamy, uwierzcie mi:yes: Zawsze dostajemy w prezencie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.10.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja też przez lata miałam (a nawet mam, jak do Szczecina pojadę) Koło Ego - tragedia:mad: Ta decha ma zwyczajnie za wąski otwór. chyba u daguni ten temat poruszyłam... śmiałyśmy się, że trzeba wybrać, którym półdupkiem usiąść, bo tylko jeden do dziury wejdzie:lol2::lol2: umarlam:rotfl::rotfl: (po raz drugi, bo pierwsza rozwalila mnie Elfir swoim wpisem u dus:lol2:) Uwielbiam Was, po prostu! Co do t(h)ermomixa...zgadzam sie w 100%.My z Mama pieczemy czesto chlebek orkiszowy-i potem juz kupny tak nie smakuje. Madzia, opuchlizna zeszla, Bidulko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Madzia, opuchlizna zeszla, Bidulko? miło, że się pytasz... już dużo lepiej:yes: choć boli nadal - trza to przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 co ty Magda robiłaś !!! wyrywałaś zęba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jeeeeny, czy Wy tez dzisiaj spicie na stojaco?Masakra jakas... wychodzi nocne przesiadywanie na fm;) Z dobrych wiesci-w przyszlym tyg wchodza hydraulicy montowac piec a ze zlych-nie wiem, co robic z ta wanna...szukam w necie firm,, ktore robia takie rzeczy.Moze znajdzie sie jakas dobra duszyczka, ktora nie bedzie chciala mnie okantowac i zrobi to w jakiejs normalnej cenie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 OLA SZUKAJ INNEGO FACHOWCA DO TEJ WANNY:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts