hazeleyes1982 26.10.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 znalazlam pana z ... Grodziska Mazowieckiego :lol2: na jutro ma zrobic wycene;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ale o co z tą wanną chodzi? O obudowę drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Wlasnie nie, Aniu-fornirem.Mam byc tak, jak na tym zdjeciu na poprzedniej stronie. Pisalam wczesniej ile mi pan zaspiewal za to obudowanie fornirem-2 tys:jawdrop: Jak nie znajde nic taniej rozwazam wolnostojaca ale woda bedzie sie lala z syfonu przelewowego. Ceny tych wolnostojacych sa chore... Edytowane 26 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jak nie znajde nic taniej rozwazam wolnostojaca ale woda bedzie sie lala z syfonu przelewowego. Ceny tych wolnostojacych sa chore... To prawda O co chodzi z tym syfonem przelewowym? To jakieś specjalne (tańsze) rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Aniu, to taki "dzyndzel", ktory ma chyba kazda wanna w srodku-ale tym moim leje sie woda. Wyglada to tak: http://images35.fotosik.pl/988/122973caa34913ca.jpga bateria (moja) tak:http://images38.fotosik.pl/1165/b2da8baa8ff59317.jpg Mam juz substytut wanny z Kola:wiggle: http://images50.fotosik.pl/1185/24fa96bc98a5327c.jpg I kolejne krzeslo-cudeńka do jadalni: http://images35.fotosik.pl/988/59874a220b880613med.jpg Edytowane 26 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 no nie wiem , czy ten substytut nie lepszy!!! przemyślcie to jeszcze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 wiem, wiem...ale to cholernie karkolomne...cenowo of course, bo wizualnie wiem, ze rulezzz:roll: gdzie sie Monia, podziewalas, jak Cie nie bylo? Tap madl ogladalas? czy aerobik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Monia byla w Radomiu:p po małą.Monika miala maraton Tapl madel, potem kolacja, trochę bylam na forum i spać.Aerobik był dopoludnia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Moni i Monia, jestescie dla mnie:P mam wycene forniru na wanne...jest "lepiej", niz myslalam:4 tys a termin wykonania-styczen...no to Houston, mamy problem:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 no lepiej razy 2:confused: Ola ale wy kiedy planujecie kończyć? i na jakim etapie jesteście???w ogóle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) W przyszlym tyg montuja piec, pompe i inne gadzety potrzebne do tego, zeby w domu bylo cieplo, no i jak skoncza, to plytki sie beda klasc, sufity podwieszane robic i cala reszta prac potem. Termin przeprowadzki: Euro 2012;) EDIT: Co do wanny-cholerka chyba mnie czeka wyprawa do Max-Fliza. Obczaje ta wolnostojaca Excellent, wyżebram jakis rabat i tyle...a zaoszczedze na kibelku i umywalce. Trudno... Edytowane 27 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.10.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 To i ja się przywitam u Ciebie w wątku. Bardzo fajnie się zapowiada. Moje kolory... Mam taki sam układ - przejściowa garderoba do łazienki. Ciekawe jak się sprawdzi. Nie chcecie iść od razu dalej ?? po sufitach i płytkach już niewiele zostanie do wprowadzenia sie. Dlaczego dopiero Euro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.10.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja sem monia tamta jes moni a myszonik monik u mnie tak jest jeszcze niech jedna na EM przylezie ... będzie trzeba przepędzać Hazel, piękna cena, nie ma co Czemu nie chcesz robić takiej obudowy jak ma MONI (Monika996)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja mam obudowę z Max fliza!!!! taka boazeria:p ale fajnie wygląda. Monia buziaki. Olajak będziesz w Krakowie daj znąc , może akurat się wyrwię na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) atika, wpadaj czesciej. Ja do Ciebie zagladam caly czas, tylko sie nie udzielam, bo u Ciebie na tapecie elewacja, a mysmy ta kwestie odlozyli na wiosne-i tak nam sie nie spieszy. Ta przeprowadzka jest nam na reke w czerwcu, bo mamy z M. dlugasny urlop (to znaczy ja dlugasny a on jakikolwiek;)) a poza tym mam tu dwie babcie pod reka-do czerwca pracuje Pytalas, czy ten uklad garderoba-lazienka sie sprawdzi.Jestem pewna, ze tak. Ciuchy "sru" w garderobie;) i od razu pod prysznic, a potem masz wszystkie ubrania pod reka. U mnie: moja krajanka i ziomalka zarazem:D to Monia, a moje guru kulinarne -Moni. Obie rownie zakrecone, jak ja:p Fajna prezentacja? Dziewuszki, na Moni wannie to drewno wyglada super. Pasuje do jej ksztaltu a przy wannie Kolo, takie rozwiazanie moim zdaniem nie wygladaloby fajnie. Dalam sobie spokoj i bedzie wolnostojaca. Za to umywalka i kibelek z marketu i wyjdzie na to samo;) Monia, bede z M. i jak zwykle z nim, po 15 min chodzenia uslysze: "długo jeszcze?", wiec na pewno nie tym razem:( Ale wiesz, ze ja w Max-Flizie bywam czesto, wiec bedzie jeszcze okazja.Strasznie milo, ze pomyslalas.Dzieki:hug: Lublinianki i Warszawianki sie umawiaja, to my tez, a co? Edytowane 27 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ola ty gdzies w okolicach Krakowa budujesz czy zle pokojarzyłam ? Kiedyś pytałam o Twoje płytki na parterze i chyba nie odpisałaś (lub mi umkneło) Możesz w takim razie jeszcze raz podać co to takiegoi w jakiej są cenie? Szukam płytek lappato jasno szarych lub beżowych w zimnej tonacji.Może Twoje by mi spasowały skoro łaczą obie te cechy Czy bardzo widać na nich te maziaje i czy beż jest ciepły czy taki chłodny? Fajnie że zdecydowałaś sie na wolnostojącą wanne.Ja ostatnio pubuje rozplanować sobie płytki (których jeszcze nie wybrałam;)) i ciężko to mi idzie.Chyba muszę poszukać jakiegoś projektanta który zrobi mi wizualizacje łazienki "na odległość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.10.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 kakusku, domek budujemy pod Kielcami, wiec w sumie do Krakowa niedaleko;) Nie wiem, czy mnie pytalas o plytki. Jesli tak, to mi umknelo,przepraszam.Płytki to Tua Ceramica Gres Porcelanico -spisalam nazwe z pudelkA- a nie mogE znalezc w necie W pon bede w Max-Flizie, to dopytam. One sa lappato wlasnie. Kolor szaro-bezowy.60x60. Wydaje mi sie, ze te maziajki na nich sa bardzo delikatne.Tak mniej wiecej wygladaja z bliska: http://images45.fotosik.pl/1178/6be32d261a7e0680m.jpg Nie zazdroszcze Ci, ze takie decyzje na odleglosc musisz podejmowac...jak chcesz, porobie Ci jakies fotki w Max-Flizie, tylko musisz mi napisac, jakie plytki Cie interesuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 atika, wpadaj czesciej. Ja do Ciebie zagladam caly czas, tylko sie nie udzielam, bo u Ciebie na tapecie elewacja, a mysmy ta kwestie odlozyli na wiosne-i tak nam sie nie spieszy. Ta przeprowadzka jest nam na reke w czerwcu, bo mamy z M. dlugasny urlop (to znaczy ja dlugasny a on jakikolwiek;)) a poza tym mam tu dwie babcie pod reka-do czerwca pracuje Pytalas, czy ten uklad garderoba-lazienka sie sprawdzi.Jestem pewna, ze tak. Ciuchy "sru" w garderobie;) i od razu pod prysznic, a potem masz wszystkie ubrania pod reka. U mnie: moja krajanka i ziomalka zarazem:D to Monia, a moje guru kulinarne -Moni. Obie rownie zakrecone, jak ja:p Fajna prezentacja? Dziewuszki, na Moni wannie to drewno wyglada super. Pasuje do jej ksztaltu a przy wannie Kolo, takie rozwiazanie moim zdaniem nie wygladaloby fajnie. Dalam sobie spokoj i bedzie wolnostojaca. Za to umywalka i kibelek z marketu i wyjdzie na to samo;) Monia, bede z M. i jak zwykle z nim, po 15 min chodzenia uslysze: "długo jeszcze?", wiec na pewno nie tym razem:( Ale wiesz, ze ja w Max-Flizie bywam czesto, wiec bedzie jeszcze okazja.Strasznie milo, ze pomyslalas.Dzieki:hug: Lublinianki i Warszawianki sie umawiaja, to my tez, a co? a jak:p z moim M. podobnie jest. dlatego wolę sama polatać po sklepach, ale siła wyższa czasami:o w takim razie jak będziesz bez to dzwoń. a gdzie budujesz w tych K.?trochę znam mam tam kuzynkę w pobliżu galerii Tesco, teraz inaczej się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Hazeleyes wydaje mi sie ze na pudelku jest tylko nazwa firmy .Sprawdziłam max-fliz (bo tam chyba kupowałas) i maja takie rodzaje tego gresu :http://www.okazje.info.pl/sklep-internetowy/sklep-max-fliz/ceny/tau-ceramica-1/dom-i-ogrod/elementy-wykonczeniowe/opis,ceny/ Wg mnie to może Ty masz Dessau Ivory albo Mythos Blanco .Gdybys miała fakture gdzies pod reka to moze tam bedzie dokladnie napisana nazwa gresu? Faktycznie nie masz daleko do Krakowa Niedlugo bede miała w rodzinie kolesia z Towich terenów Zapomniałam Ci napisac ze kiedys gdy wybieralam projekt z "gotowcow" komfortowy był jednym z moich faworytów.Do dzis mam powklejane fotki wykonczonych wnetrz tego domku Najbardziej podobała mi sie tam fajna jadalnia,uklad wielkich okien w salonie i zadaszony taras (jeszcze pustka nad salonem ) Skonczyło sie na projekcie indywidualnym ale uklad czesci dziennej mamy troche podobny.Rowniez moj kominek oddziela salon od kuchni i jadalnia jest w "wykuszu" ale prostokatnym.Po prostu powiekszylam dom Natalka z Mgprojekt modyfikujac nieco bryle "na kształt" komfortowego Z tymi wyborami na odleglosc to prawdziwa meczarnia.Drecze przy okazji inne forumki o fotki i nazwy Obawiam sie że bedąc z mezem nie bedziesz miala zbyt duzo czasu na robienie fotek w dodatku dla osob trzecich ale gdyby wpadly Ci w oko jakies fajne plytki lappato w kolorach jasnoszarym,bezowym (ale chlodnym) lub mieszanina tych kolorkow ale bez bardzo wyraznych maziai to poprosze chociaz o spisanie nazwy i ceny (najlepiej cena nie przekraczajaca zbytnio 160-180 zl) Gdybys mogla mi zrobic fotke plytek TAU DESSAU GREY LAPPATO byłabym baardzo wdzieczna . Ja przed samym zakupem i tak musze poleciec i zobaczyc je w realu ale zawsze jestem w Pl bardzo krotko wiec wole sobie przygotowac liste co i gdzie konkretnie mam ogladnac bo jakbym zaczela wtedy dopiero dumac i zastanawaic sie to na pewno musialabym zaliczyc kilka przelotow zanim zapadlaby dezycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.10.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Monia, pw:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts