pasie 07.11.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ja mam 3 Tresy - dwie podtynkowe i jedną normalną - jak na razie działają bez najmniejszego problemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dzieki pasiulku-w takim razie zaczynam studiowanie tematu, bo do srody musze dac znac hydraulikom co i jak...Matko,wstyd sie przyznac, ale obejrzalam M jak Masakra(jak mowi moj M.), bo na RmF robili zaklady: jak zginie Hanka:cool: To nie do przyjecia na trzezwo-ide po drina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dusiu, gdzie Ty sie podziewalas? ależ jestem cały czas masz ta baterie swoja gdzies uchwycona? hansa mam prysznicowego i tą wysoką w wucecie przy umywalce. grohe z kolei jest przy dużej umywalce. jedne i drugie były nam polecane kilkanaście lat temu, jak rodzice budowali chałupę. służą bezproblemowo do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Super, a co myslisz o mojej lampie do lazienki przy sypialni? Przeca Ty jestes oswietleniowe guru...jeno mnie nie oszczedzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 tja oświetleniowe guru, a proces decyzyjny na poziomie 3-latka... no dobre sobie znam ten żyrandol, też się nad nim zastanawiałam. ostatnio się rozmyśliłam, bo obawiam się, że czarny jest jednak zbyt mocny (zdecydowany) do mojej wizji, a po drugie - to samo o czym pisałam u siebie - nie wiem, czy "gołe żarówy" to jest to. ty rozważasz tą lampę do łazienki... to się może udać a co do kinkietów - nie lubię kompletów, ale ten od pary ma ładniejsze te wiszące detale. "maria teresa" wygląda straszne plastikowo, na żywo w ogóle do mnie nie przemawia (tym bardziej, że zawsze wychodzi lekko transparentna ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ola mnie lampa świecznik się podoba.( zresztą mam taka w mojej gościnnej łazience). jeżeli chodzi o kinkiety to tez nie lubię kompletów. może kup coś mało ingerującego;) takiego niewidocznego ( wbudowane światło).baterie mam Paffoni - bardzo fajne. dobre w użytkowaniu). zresztą TREs też jest fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak pisałam u nas cała górna łazienka w paffoni lvl, nie wiem czy najtańsze czy nie ważne że kanciaste Czytałam przed kupnem opinie na temat paffoni, jedni pisali że problem ze zwrotem na gwarancji inni że wcale się nie psują, kupiłam. Szału nie ma lub mocniej rzopki nie urywa Bateria wannowa z wężem po 5 miesiącach żyje, ale! czasem po zakręceniu wody pstryczek nie wskakuje na pierwotne położenie i wtedy atak prysznica w twarz oraz powódź w łazience da się z tym żyć, ja się już nauczyłam prysznić odkładać tak żeby jakby co to lał na ścianę Ale chyba nie o to chodzi w nowym domu/mieszkaniu prawda? Ja mam i z tym żyję, nie sprawia mi to większych problemów, ale chyba nie polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzieki dusiu, musze te Twoje hasła sobie zaczac zbierac, jak Moni przepisy:D "Proces decyzyjny na poziomie trzylatka"-dobre:lol2: W kazdym razie, dla mnie jestes-i czas podejmowanie przez Ciebie decyzji nie jest dla mnie wazny (mam to samo:D) A co z ta lampa? http://images40.fotosik.pl/1187/5915382949798396.jpg kiedys sie nad nia zastanawialas.Ja kupie na pewno, tylko jeszcze nie wiem, gdzie ja postawie:D Dusi-u, nie widzialam Marii Teresy na zywo, wiec dzieki za info, jak naprawde wyglada. W takim razie rezygnuje. Moni, a wiesz, ze ja nie pamietam takiej lampy u Ciebie? Zrob jakies foty aparatem Twoich wnetrz...mysle, ze dla niejednego bylyby inspiracja. Co do paffoni, Dziewczyny, u Venuska nie za ciekawie to wyglada po tak krotkim czasie...ale mysle, ze zawsze tak jest.Ze nawet najlepsza marka daje ciala i chyba Venusek mialas niefarta. A co z serwisem? Paffoni i Tres dostepne sa tylko poprzez sklepy internetowe, tak? I to one odpowiadaja za gwarancje czy jest jakis przedstawiciel w PL? Venusek, probowalas reklamowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 hehehe ta lampka jest dalej chwilowym number 1 jako lampka nocna. choć jak mi się moja inspiracja przypomina, to chyba musze to jeszcze raz przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ola nie da rady tam zrobić zdjęcia.łazienka jest cała czarna ze szkła. nawet sufit czarny( malowany). ale jest okno i lustro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ola nie da rady tam zrobić zdjęcia.łazienka jest cała czarna ze szkła. nawet sufit czarny( malowany). ale jest okno i lustro:) No i po takim opisie mam odpuscic?? Toz to sie w glowie nie miesci:D Moniaaaa, no, weeeeez:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny, co do tej mojej wylewki- http://images46.fotosik.pl/1153/6282177654ce4508.jpgstrrrasznie trudno wybrac pozostale baterie-umywalkową i prysznicową...w zwiazku z tym, moze pojsc na latwizne i wziac ta? http://images49.fotosik.pl/1170/807e145b2647500f.jpg Srednio mi sie podoba,ale :a) cena jest debesciackab) problem z wyborem ksztaltu baterii -z glowyDoradzcie prosze Co do tematu oswietleniowego: Kinkiety na razie odpuszczam.Zobacze lampe na zywo i moze wtedy bedzie latwiej;) Edytowane 8 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.11.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 b) problem z wyborem ksztaltu baterii -z glowy Na pewno? Ja mam taką wylewkę w tej mojej baterii i dopiero mam problem z umywalką i bidetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Anulka, nie mam bidetu:) a umywalkową chce podtynkową, to ksztaltem tej drugiej wylewki latwiej sie wpasowac...chyba:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzień dobry Nie mam czasu nadrabiać*(teściowa siedzi ramię w ramię) Tak wpadam, żebyś o mnie nie zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 OLa jedna i druga fajna. zobacz te paffoni seria stick, berry to okrągłe, a level kanciaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzień dobry Nie mam czasu nadrabiać*(teściowa siedzi ramię w ramię) Tak wpadam, żebyś o mnie nie zapomniała Głupolek:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 OLa jedna i druga fajna. zobacz te paffoni seria stick, berry to okrągłe, a level kanciaste Juz sprawdzam.Dzieki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziewczynki!!! Kupilam na alleg. takie oto cudo do pokoju Synka:http://images43.fotosik.pl/1198/9d84974f7467d344.jpg a to dla Oli U. -ekspertki od pantonów:) http://images47.fotosik.pl/1198/f1984b0cb88fe846med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wow, że niby taki mini oryginał ci się trafił? Super:wiggle: Ile za taką miniaturę biorą? Ja małęj ducha brałam, ale isnpirowanego - to nawet znośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts