Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzieki pasiulku-w takim razie zaczynam studiowanie tematu, bo do srody musze dac znac hydraulikom co i jak...Matko,wstyd sie przyznac, ale obejrzalam M jak Masakra(jak mowi moj M.), bo na RmF robili zaklady: jak zginie Hanka:cool: To nie do przyjecia na trzezwo-ide po drina:D

dusiu, gdzie Ty sie podziewalas?

ależ jestem cały czas :)

masz ta baterie swoja gdzies uchwycona?

hansa mam prysznicowego i tą wysoką w wucecie przy umywalce. grohe z kolei jest przy dużej umywalce.

jedne i drugie były nam polecane kilkanaście lat temu, jak rodzice budowali chałupę. służą bezproblemowo do dnia dzisiejszego.

tja oświetleniowe guru, a proces decyzyjny na poziomie 3-latka... no dobre sobie :)

znam ten żyrandol, też się nad nim zastanawiałam. ostatnio się rozmyśliłam, bo obawiam się, że czarny jest jednak zbyt mocny (zdecydowany) do mojej wizji, a po drugie - to samo o czym pisałam u siebie - nie wiem, czy "gołe żarówy" to jest to. ty rozważasz tą lampę do łazienki... to się może udać :)

a co do kinkietów - nie lubię kompletów, ale ten od pary ma ładniejsze te wiszące detale. "maria teresa" wygląda straszne plastikowo, na żywo w ogóle do mnie nie przemawia (tym bardziej, że zawsze wychodzi lekko transparentna ;/)

Ola mnie lampa świecznik się podoba.( zresztą mam taka w mojej gościnnej łazience). jeżeli chodzi o kinkiety to tez nie lubię kompletów. może kup coś mało ingerującego;) takiego niewidocznego ( wbudowane światło).

baterie mam Paffoni - bardzo fajne. dobre w użytkowaniu). zresztą TREs też jest fajny:)

Jak pisałam u nas cała górna łazienka w paffoni lvl, nie wiem czy najtańsze czy nie ważne że kanciaste ;)

Czytałam przed kupnem opinie na temat paffoni, jedni pisali że problem ze zwrotem na gwarancji inni że wcale się nie psują, kupiłam. Szału nie ma lub mocniej rzopki nie urywa :lol2: Bateria wannowa z wężem po 5 miesiącach żyje, ale! czasem po zakręceniu wody pstryczek nie wskakuje na pierwotne położenie i wtedy atak prysznica w twarz oraz powódź w łazience :lol2: da się z tym żyć, ja się już nauczyłam prysznić odkładać tak żeby jakby co to lał na ścianę :) Ale chyba nie o to chodzi w nowym domu/mieszkaniu prawda? Ja mam i z tym żyję, nie sprawia mi to większych problemów, ale chyba nie polecę ;)

Dzieki :hug:dusiu, musze te Twoje hasła sobie zaczac zbierac, jak Moni przepisy:D "Proces decyzyjny na poziomie trzylatka"-dobre:lol2:

W kazdym razie, dla mnie jestes-i czas podejmowanie przez Ciebie decyzji nie jest dla mnie wazny (mam to samo:D) A co z ta lampa?

http://images40.fotosik.pl/1187/5915382949798396.jpg

kiedys sie nad nia zastanawialas.Ja kupie na pewno, tylko jeszcze nie wiem, gdzie ja postawie:D

Dusi-u, nie widzialam Marii Teresy na zywo, wiec dzieki za info, jak naprawde wyglada. W takim razie rezygnuje.

Moni, a wiesz, ze ja nie pamietam takiej lampy u Ciebie?:oops: Zrob jakies foty aparatem Twoich wnetrz...mysle, ze dla niejednego bylyby inspiracja. Co do paffoni, Dziewczyny, u Venuska nie za ciekawie to wyglada po tak krotkim czasie...ale mysle, ze zawsze tak jest.Ze nawet najlepsza marka daje ciala i chyba Venusek mialas niefarta. A co z serwisem? Paffoni i Tres dostepne sa tylko poprzez sklepy internetowe, tak? I to one odpowiadaja za gwarancje czy jest jakis przedstawiciel w PL? Venusek, probowalas reklamowac?

Dziewczyny, co do tej mojej wylewki-

http://images46.fotosik.pl/1153/6282177654ce4508.jpg

strrrasznie trudno wybrac pozostale baterie-umywalkową i prysznicową...w zwiazku z tym, moze pojsc na latwizne i wziac ta?

http://images49.fotosik.pl/1170/807e145b2647500f.jpg

Srednio mi sie podoba,ale :

a) cena jest debesciacka

b) problem z wyborem ksztaltu baterii -z glowy

Doradzcie prosze

Co do tematu oswietleniowego: Kinkiety na razie odpuszczam.Zobacze lampe na zywo i moze wtedy bedzie latwiej;)

Edytowane przez hazeleyes1982