hazeleyes1982 08.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Madziu, lepiej dla sprzedawcy, zeby byl oryginal, bo takiego licytowalam Oryginal ponad 5 stow.Ja zaplacila 180 plus przesylka. Co do oryginalnosci, Ola.U zrobila ostatnio superancki mini-wyklad u MarJelki, jak odroznoc od insp. W zyciu bym nie wpadla na to-a teraz sama jestem w stanie odroznic z daleka:yes: EDIT: Ten zostal kupiony dla 10 letniego dziecka i okazal sie za maly-ale ze niby NIE byl uzywany. Stad ta cena. Zobaczymy, jak przysla:) Edytowane 8 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a dacie linka do wykładu nt. oryginalności, please? śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page3Proszzzzzz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 czytałam, czytałam ten wykład:yes: Też byłam w szoku:o W życiu tego stelaża bym nie zauważyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 dzięki! a nie, nei dzięki, linkuje mi do strony z maja... Jaki nr postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja toże:D zobaczymy, co przyjdzie...aaaaaa!!!!! Kocham Olszówke w "apetycie"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 1996ale ja normalnie otwieram ta wlasciwa strone,sprzed dwoch dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Madelene, jak tam?kurs ukonczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 fajna jest, ale ja znów kocham Ostaszewską i Adamczyka .są cudniPiękne krzesełko Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Madelene, jak tam?kurs ukonczony?tak, udało mi się w końcu trafić. Kiedyś gdzieś czytałam o wzmocnieniach, ale o logo nie wiedziałam. No to teraz "tylko" zbierać kasę. Ale powiem Wam, że dużo bardziej kręcą mnie pantony do dzieci niż salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.11.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Monia, Ostaszewska jest genialna-masz racje:) Adamczyk...dla mnie gra tak samo, jak w Och,Karol...sorki:D choc ogolnie go lubie. Czekam na Listy do M. chociaz za Zielinska nie przepadam ale cala reszta moze byc super.Madeleine, mnie sie pantony bardzo podobaja ale tez nie widze ich u siebie w salonie. Tzn, sa piekne...ale chyba jakis dziwny mam tylek...bo nie sa dla mnie wygodne:D Czego nie moge powiedziec o Eamsach-w ktorych jest moj Mezus zakochany:yes: Edytowane 8 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hazel, dotrłam! Byłam pewna że to insp po pierwszym zdj, a Ty oryginała dorwałaś!!! Bosko! Wywiad idę przeczytać, w końcu planuję pantony. Chociaż*o stelażu już wiedziałam To co? Teraz pokój będzie do zielonego pantona dobierany? znów kocham Ostaszewską i Adamczyka Monia, a ja Ciebie!!! Też uwielbiam ich kunszt. Takiego pastiszu dawno nie widziałam. Majstersztyk! Brawa dla scenarzysty i aktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hazel, dotrłam! Byłam pewna że to insp po pierwszym zdj, a Ty oryginała dorwałaś!!! Bosko! Wywiad idę przeczytać, w końcu planuję pantony. Chociaż*o stelażu już wiedziałam To co? Teraz pokój będzie do zielonego pantona dobierany? Monia, a ja Ciebie!!! Też uwielbiam ich kunszt. Takiego pastiszu dawno nie widziałam. Majstersztyk! Brawa dla scenarzysty i aktorów No i Pantony dziś udział w filmie wzięły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Czaderski pantonik będzie miał synuś i nawet ordżynal Olu mi się takie żyrandole w stylu maria teresa podobają, sama mam taki w sypialni:yes: Jednak nie widzi mi się już do nich kinkiet z kompletu, a nawet podobny, ja do swojej maryi dałam kinkiety z abażurami. I tak zrobisz po swojemu , ale żeby nie było, że nie jestem u Ciebie na bieżąco to przyszłam się trochę po przemądrzać że zaglądam i jestem w temacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.11.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Dzieki, Martusia Martusia, uwielbiam,jak jestes u mnie na biezaca i sie wymadrzasz (choc wcale tak nie uwazam). Wlasnie wstrzymalam akcje pt: kinkiety, bo jest 1000 innych spraw, z ktorymi ugrzęzłam:rolleyes: Wszystko idzie ostatnio, jak po grudzie.Hydraulicy sobie zrobili wolne a plytkarze i pan od sufitow, zostali przesunieci i czekaja w kolejce:bash: Jutro za to odbieram wanne:wave: Spadam do Ciebie, bo chyba nowe foty som Edytowane 9 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.11.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jutro za to odbieram wanne:wave: To obfoć ją koniecznie i zdaj relację z użytkowania na sucho Jestem strasznie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To obfoć ją koniecznie i zdaj relację z użytkowania na sucho Jestem strasznie ciekawa o to to, najlepiej wejdź do niej, mąż niech pyknie fote, a my po twojej minie stwierdzimy jak jest z jej wygodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Krzeselko cudniaste no i super okazja sie trafila! Wedlug mnie do tej pierwszej baterii mogly by te przypasowac http://www.elazienki.com/advanced_search_result.php?keywords=allure+grohe&x=0&y=0&gclid=CL_Mjv2uqqwCFRRc4QodGDCR-g grohe allure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No i Pantony dziś udział w filmie wzięły wlaśnie. ja już obczajałam czy original tyle ich tam było:) Monia ja Cibie też a przepis oglądam dla Pani doktor ginekolog i jej mężusia.Och Karol nie oglądałam:) mam czego żałować? Listy do M może jutro . a Zielińską dawniej lubiłam. tera zrobiła się taka plastikowa. tylko wiodzę te jej ciuchy. jej po prostu nie ma. za to lubię Marzenę Rogalską w Kocham cię Polsko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ola gdzie odbierasz te Wannę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts