Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Madziu, lepiej dla sprzedawcy, zeby byl oryginal, bo takiego licytowalam :D Oryginal ponad 5 stow.Ja zaplacila 180 plus przesylka. Co do oryginalnosci, Ola.U zrobila ostatnio superancki mini-wyklad u MarJelki, jak odroznoc od insp. W zyciu bym nie wpadla na to-a teraz sama jestem w stanie odroznic z daleka:yes:

EDIT: Ten zostal kupiony dla 10 letniego dziecka i okazal sie za maly-ale ze niby NIE byl uzywany. Stad ta cena. Zobaczymy, jak przysla:)

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia, Ostaszewska jest genialna-masz racje:) Adamczyk...dla mnie gra tak samo, jak w Och,Karol...sorki:D choc ogolnie go lubie. Czekam na Listy do M. chociaz za Zielinska nie przepadam ale cala reszta moze byc super.

Madeleine, mnie sie pantony bardzo podobaja ale tez nie widze ich u siebie w salonie. Tzn, sa piekne...ale chyba jakis dziwny mam tylek...bo nie sa dla mnie wygodne:D Czego nie moge powiedziec o Eamsach-w ktorych jest moj Mezus zakochany:yes:

Hazel, dotrłam!

Byłam pewna że to insp po pierwszym zdj, a Ty oryginała dorwałaś!!!

Bosko!

Wywiad idę przeczytać, w końcu planuję pantony. Chociaż*o stelażu już wiedziałam :yes:

To co? Teraz pokój będzie do zielonego pantona dobierany? :lol:

znów kocham Ostaszewską i Adamczyka

Monia, a ja Ciebie!!!

Też uwielbiam ich kunszt. Takiego pastiszu dawno nie widziałam. Majstersztyk! Brawa dla scenarzysty i aktorów :yes:

Hazel, dotrłam!

Byłam pewna że to insp po pierwszym zdj, a Ty oryginała dorwałaś!!!

Bosko!

Wywiad idę przeczytać, w końcu planuję pantony. Chociaż*o stelażu już wiedziałam :yes:

To co? Teraz pokój będzie do zielonego pantona dobierany? :lol:

Monia, a ja Ciebie!!!

Też uwielbiam ich kunszt. Takiego pastiszu dawno nie widziałam. Majstersztyk! Brawa dla scenarzysty i aktorów :yes:

No i Pantony dziś udział w filmie wzięły :p

Czaderski pantonik będzie miał synuś i nawet ordżynal :p

Olu mi się takie żyrandole w stylu maria teresa podobają, sama mam taki w sypialni:yes: Jednak nie widzi mi się już do nich kinkiet z kompletu, a nawet podobny, ja do swojej maryi ;) dałam kinkiety z abażurami.

I tak zrobisz po swojemu , ale żeby nie było, że nie jestem u Ciebie na bieżąco to przyszłam się trochę po przemądrzać że zaglądam i jestem w temacie:D

Dzieki, Martusia:hug:

Martusia, uwielbiam,jak jestes u mnie na biezaca i sie wymadrzasz (choc wcale tak nie uwazam). Wlasnie wstrzymalam akcje pt: kinkiety, bo jest 1000 innych spraw, z ktorymi ugrzęzłam:rolleyes:

Wszystko idzie ostatnio, jak po grudzie.Hydraulicy sobie zrobili wolne a plytkarze i pan od sufitow, zostali przesunieci i czekaja w kolejce:bash:

Jutro za to odbieram wanne:wave:

Spadam do Ciebie, bo chyba nowe foty som:D

No i Pantony dziś udział w filmie wzięły :p
wlaśnie. ja już obczajałam czy original :) tyle ich tam było:)

Monia ja Cibie też a przepis oglądam dla Pani doktor ginekolog i jej mężusia.Och Karol nie oglądałam:) mam czego żałować?:eek:

Listy do M może jutro . a Zielińską dawniej lubiłam. tera zrobiła się taka plastikowa. tylko wiodzę te jej ciuchy. jej po prostu nie ma. za to lubię Marzenę Rogalską w Kocham cię Polsko;)