kakusek 09.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 A ja bym wolała zobaczyć w tej wannie faceta i jeszcze usłyszeć czy było mu wygodnie Może namowisz męża żeby się poświecił U mnie w domu same chłopy więc jeśli im sprawię wanne z któej bedą wyłazić poobijani lub z przykurczami to mnie zlinczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) Dziewuszki kochane...odpadlam przed tapmadl...musialam chyba odespac ostatnia nocke na fm. Na szczescie jest pudelek i juz wiem, kto odpadl z programu. Wanne obfoce na pewno a siebie ...ojoj -dajcie troche czasu:D ... sie do zalozenia galerii przymierzalam pol roku a fote tak od razu... Matko kochana...dajciez sie przelamac czlowiekowi:lol: Anetko dziekuje.Jestes kochana:hug:,te baterie pasuja idealnie ale ich cena mnie zabila...wiesz-obiecalam sobie, ze przyoszczedze na pozostalych bateriach troche, jesli sie zdecyduje na wanne wolnostojaca i podlogowa baterie/wylewke...wiec odpada, niestety:( Olciu dzieki:D rowniez za szybki kurs pt "jak rozpoznac oryginał":D Lampa to Italux Sferros. Monia wanne odbieram na ulicy Balickiej.Tym razem tez z M. Ale nastepnym razem, juz nie bede jechac po wanne, tylko po lampy z Max-Fliza, wiec wspolna kawka wchodzi w gre, prawda? Co do Rogalskiej-tez ja bardzo lubie:yes: to dla mnie taki Prokop w spodnicy, bo jego tez uwielbiam:D kakusku...Ty jakies kosmate mysli masz:lol2: Ona jest gigantyczna i mega wygodna.W tym szerszym miejscu, gdzie opiera sie plecy ma 90 cm...nie znam sie, ale to chyba duza, jak na wanne:roll: Edytowane 10 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Olu, a ja Ci jeszcze coś wrzucę. Bateria nie w Twoim stylu (chyba), ale można zobaczyć, jak zabudowana w ścianie z wanną wygląda... To oczywiście łazienka Grażyny Wolszczak - ja co chwila wracam do jej wnętrz bo część dzienną chcę mieć w podobnym klimacie i akurat na łazienkę się natknęłam (po raz pierwszy). http://i2.fmix.pl/fmi897/7d9b8b240024765b4ebb81dd/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Jakie kosmate???-gdzież bym śmiała :lol2:przecież mówie że to dla dobra moich mężczyzn . Szerokośc 90 cm to faktycznie sporo ale jak dasz rade to namów męża żeby osobiście sie do niej przymierzył i poleżałtam z 15 min :rotfl:Ola u Ciebie ta wanna będzie w łazience małżeńskiej -tak? Czyli będziesz miała jeszcze jakąś inna wanne a u mnie ja chce ją wtrynić do łazienki rodzinnej (jedyniej na piętrze) Mam tam troche mało miejsca ale gdyby pozbyć się bidetu ............... Ania ja raczej jestem zdecydowana na takie rozwiązanie z bateria przy wannie i spodobał mi się jeszzce pomysł z podświetlonym paskiem na "murku" Ide szukać na necie tego meiszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Hazelku z opóźnieniem ale odpowiadam. Nie reklamowaliśmy, bo nam to nie przeszkadza, większość znajomych mówi że to normalne i baterie się wyrabiają. Nie jest to uciążliwe jak pisałam, paffoni lvl które mamy poza tym sprawują się bardzo dobrze zarówno umywalkowa i bidetowa, jeszcze w przyszłości do sprawdzenia panel prysznicowy, ale to jak szkło będzie Jeżeli zastanawiasz się nad paffoni do pokoju spa z którego non stop nie będziesz korzystać (jak my teraz z wanny) to ja bym brała. A z tym niefartem...hmn no u nas zawsze, zawsze, zawsze COŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ide szukać na necie tego meiszkania TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ola ok nawet jak będziesz zM . nastepnym razem to niby przypadkiem na kawce się spotkamy. a tak w ogóle to ja mieszkam rzut beretem od Balickiej.gdzie jest tam jakaś firma z rzeczami łazienkowymi;) cos mi umknęło. ? mąz nawet tam miał firmę?? Będziecie pózniej w Leroyu? tam jest obok nowy outlet i witek . i w ogóle miejsce na kawkę w tym outlecie. p[odam ci na priv moj telefon . Dzwoń jak będziesz. co prawda Max fliz już z drugiej strony. ale cosie nie robi dla kuleżanki- krajanki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 TUTAJ bardzo ładne. wyspa kuchenna jest super . fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Tak, wiem-foty,foty,foty ale musze najpierw poruszyc kilka kwestii: Jakie kosmate???-gdzież bym śmiała :lol2:przecież mówie że to dla dobra moich mężczyzn . Szerokośc 90 cm to faktycznie sporo ale jak dasz rade to namów męża żeby osobiście sie do niej przymierzył i poleżałtam z 15 min :rotfl:Ola u Ciebie ta wanna będzie w łazience małżeńskiej -tak? Czyli będziesz miała jeszcze jakąś inna wanne a u mnie ja chce ją wtrynić do łazienki rodzinnej (jedyniej na piętrze) Mam tam troche mało miejsca ale gdyby pozbyć się bidetu ............... Ania ja raczej jestem zdecydowana na takie rozwiązanie z bateria przy wannie i spodobał mi się jeszzce pomysł z podświetlonym paskiem na "murku" Ide szukać na necie tego meiszkania kakusku,Mezus (musi mnie kochac:D) wszedl do tej nieszczesnej wanny dla Ciebie:D ale zdjecie tylko na pw:lol: Swoja droga,mowil, ze bardzo wygodna, wiec kakusku drogi, smialo mozesz wyrzucic bidet:yes: Juz Ci odpowiadam,Kochana.Wanna bedzie w lazience spa a w lazience przy sypialni mamy tylko prysznic.Zrobilismy to z pelna premedytacja:) Venusek, dzieki kochana.Hydraulicy postanowili zaczac swietowac juz w srode,wiec mam jeszcze kilka dni na podjecie decyzji... Monia, na Balickiej jest magazyn firmy, w ktorej zamawialam wanne. Monia, Twoj nr zapisalam i natentychmiast przeslalam swoj.Nastepnym razem nam sie uda:yes: Anulka, dzieki za fotke. Mieszkanie Wolszczak znam.Baaadzio fajne:yes: No dobra teraz foty.Nie ma ich duzo, bo po tym, jak zrobilam 4 fotki-padla bateria... http://images38.fotosik.pl/1192/4227ea22d2e2eaf8med.jpg jakis dziwny cien wyszedl na brzegu (widoczny tylko na jednej focie:roll:), wiec od razu zblizenie dla Aneczki, zebu zobaczyla ze nie ma zadnych laczen ani przebarwien na brzegu:D http://images41.fotosik.pl/1168/bd2494ba0e872fe0med.jpg Ołki, to byloby na tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ulala, ale bomba:wiggle: la bomba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ła-ła-łi-ła zaje.....a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 kakusku,Mezus (musi mnie kochac:D) wszedl do tej nieszczesnej wanny dla Ciebie:D ale zdjecie tylko na pw:lol: Ja kcem foty wanna miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 senkju, senkju Madziulku-oby tylko nie zzieleniala po pol roku albo nie zaczela swiecic w nocy bo V&B to to nie jest a produkcja byla chyba w Chinach:D takie ma podejrzenia-choc pan sprzedawca twierdzi, ze w Niemczech:lol2: ale piekna jest wiec who cares:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Piękna, taka romantic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja kcem foty wanna miodzio. i-miejla poprosze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzieki tofee i dusiu Jeszcze TYLKO baterie trzeba wybrac:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ale piękna ta wanna OLa:) moj syn o takiej marzył , ale dostał inną . wiesz atak blisko nas było.zobaczymy się podpytam i może następnym razem. :)who knows>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 i-miejla poprosze:lol: Juz masz:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 http://images46.fotosik.pl/1153/6282177654ce4508.jpg nie wyobrażam sobie innej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ola I LOVE YOU http://emotikona.pl/emotikony/pic/kiss.gif Podziekuj mezusiowi w moim imieniu .Jestem taka szczesliwa http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gif[/url] i teraz tylko pozostaje mi pokombinowac jak ja zmieścic do mojej łazienki.U mnie długość łazienki to 430 cm ( na tej scianie stałaby wanna) tylko ze na jednym koncu (na prostopadłej scianie) bedzie umywalka a na drugiej prostopadłej bidet i wc .Musze wiec zostawic tam troche luzu na przejscia. Najwyzej jak pisalam wywale bidet.Jak sie nadal nie zmiesci wywale umywalke (mozna rece myc nad wanna ) a jak dalej nie wejdzie to pomysle o likiwdacji wc (jest drugi na dole ) ale wanna MUSI BYC http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Juz sie nie moge doczekac kiedy zrobisz ta swoja lazieneczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts