Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewuszki kochane...odpadlam przed tapmadl...musialam chyba odespac ostatnia nocke na fm. Na szczescie jest pudelek i juz wiem, kto odpadl z programu.:D

Wanne obfoce na pewno a siebie ...ojoj -dajcie troche czasu:D ... sie do zalozenia galerii przymierzalam pol roku a fote tak od razu...:oops: Matko kochana...dajciez sie przelamac czlowiekowi:lol:

Anetko dziekuje.Jestes kochana:hug:,te baterie pasuja idealnie ale ich cena mnie zabila...wiesz-obiecalam sobie, ze przyoszczedze na pozostalych bateriach troche, jesli sie zdecyduje na wanne wolnostojaca i podlogowa baterie/wylewke...wiec odpada, niestety:(

Olciu dzieki:D rowniez za szybki kurs pt "jak rozpoznac oryginał":D Lampa to Italux Sferros.

Monia wanne odbieram na ulicy Balickiej.Tym razem tez z M. Ale nastepnym razem, juz nie bede jechac po wanne, tylko po lampy z Max-Fliza, wiec wspolna kawka wchodzi w gre, prawda? Co do Rogalskiej-tez ja bardzo lubie:yes: to dla mnie taki Prokop w spodnicy, bo jego tez uwielbiam:D

kakusku...Ty jakies kosmate mysli masz:lol2: Ona jest gigantyczna i mega wygodna.W tym szerszym miejscu, gdzie opiera sie plecy ma 90 cm...nie znam sie, ale to chyba duza, jak na wanne:roll:

Edytowane przez hazeleyes1982

Olu, a ja Ci jeszcze coś wrzucę. Bateria nie w Twoim stylu (chyba), ale można zobaczyć, jak zabudowana w ścianie z wanną wygląda... To oczywiście łazienka Grażyny Wolszczak - ja co chwila wracam do jej wnętrz bo część dzienną chcę mieć w podobnym klimacie i akurat na łazienkę się natknęłam (po raz pierwszy).

http://i2.fmix.pl/fmi897/7d9b8b240024765b4ebb81dd/zdjecie.jpg

Jakie kosmate???-gdzież bym śmiała :lol2:przecież mówie że to dla dobra moich mężczyzn .

Szerokośc 90 cm to faktycznie sporo ale jak dasz rade to namów męża żeby osobiście sie do niej przymierzył i poleżałtam z 15 min :rotfl:Ola u Ciebie ta wanna będzie w łazience małżeńskiej -tak? Czyli będziesz miała jeszcze jakąś inna wanne a u mnie ja chce ją wtrynić do łazienki rodzinnej (jedyniej na piętrze) Mam tam troche mało miejsca ale gdyby pozbyć się bidetu ...............

Ania ja raczej jestem zdecydowana na takie rozwiązanie z bateria przy wannie i spodobał mi się jeszzce pomysł z podświetlonym paskiem na "murku" Ide szukać na necie tego meiszkania :yes:

Hazelku z opóźnieniem ale odpowiadam. Nie reklamowaliśmy, bo nam to nie przeszkadza, większość znajomych mówi że to normalne i baterie się wyrabiają. Nie jest to uciążliwe jak pisałam, paffoni lvl które mamy poza tym sprawują się bardzo dobrze zarówno umywalkowa i bidetowa, jeszcze w przyszłości do sprawdzenia panel prysznicowy, ale to jak szkło będzie ;) Jeżeli zastanawiasz się nad paffoni do pokoju spa z którego non stop nie będziesz korzystać (jak my teraz z wanny) to ja bym brała. A z tym niefartem...hmn no u nas zawsze, zawsze, zawsze COŚ :lol2:

ola ok nawet jak będziesz zM . nastepnym razem to niby przypadkiem na kawce się spotkamy.

a tak w ogóle to ja mieszkam rzut beretem od Balickiej.gdzie jest tam jakaś firma z rzeczami łazienkowymi;) cos mi umknęło. ? mąz nawet tam miał firmę??

Będziecie pózniej w Leroyu? tam jest obok nowy outlet i witek . i w ogóle miejsce na kawkę;) w tym outlecie. p[odam ci na priv moj telefon . Dzwoń jak będziesz. co prawda Max fliz już z drugiej strony. ale cosie nie robi dla kuleżanki- krajanki:)

Tak, wiem-foty,foty,foty :yes: ale musze najpierw poruszyc kilka kwestii:

Jakie kosmate???-gdzież bym śmiała :lol2:przecież mówie że to dla dobra moich mężczyzn .

Szerokośc 90 cm to faktycznie sporo ale jak dasz rade to namów męża żeby osobiście sie do niej przymierzył i poleżałtam z 15 min :rotfl:Ola u Ciebie ta wanna będzie w łazience małżeńskiej -tak? Czyli będziesz miała jeszcze jakąś inna wanne a u mnie ja chce ją wtrynić do łazienki rodzinnej (jedyniej na piętrze) Mam tam troche mało miejsca ale gdyby pozbyć się bidetu ...............

Ania ja raczej jestem zdecydowana na takie rozwiązanie z bateria przy wannie i spodobał mi się jeszzce pomysł z podświetlonym paskiem na "murku" Ide szukać na necie tego meiszkania :yes:

kakusku,Mezus (musi mnie kochac:D) wszedl do tej nieszczesnej wanny dla Ciebie:D ale zdjecie tylko na pw:lol: Swoja droga,mowil, ze bardzo wygodna, wiec kakusku drogi, smialo mozesz wyrzucic bidet:yes:

Juz Ci odpowiadam,Kochana.Wanna bedzie w lazience spa a w lazience przy sypialni mamy tylko prysznic.Zrobilismy to z pelna premedytacja:)

Venusek, dzieki kochana.Hydraulicy postanowili zaczac swietowac juz w srode,wiec mam jeszcze kilka dni na podjecie decyzji...

Monia, na Balickiej jest magazyn firmy, w ktorej zamawialam wanne. Monia, Twoj nr zapisalam i natentychmiast przeslalam swoj.Nastepnym razem nam sie uda:yes:

Anulka, dzieki za fotke. Mieszkanie Wolszczak znam.Baaadzio fajne:yes:

No dobra teraz foty.Nie ma ich duzo, bo po tym, jak zrobilam 4 fotki-padla bateria...

http://images38.fotosik.pl/1192/4227ea22d2e2eaf8med.jpg

jakis dziwny cien wyszedl na brzegu (widoczny tylko na jednej focie:roll:),

wiec od razu zblizenie dla Aneczki, zebu zobaczyla ze nie ma zadnych laczen ani przebarwien na brzegu:D

http://images41.fotosik.pl/1168/bd2494ba0e872fe0med.jpg

Ołki, to byloby na tyle:)

senkju, senkju Madziulku-oby tylko nie zzieleniala po pol roku albo nie zaczela swiecic w nocy :D bo V&B to to nie jest a produkcja byla chyba w Chinach:D takie ma podejrzenia-choc pan sprzedawca twierdzi, ze w Niemczech:lol2: ale piekna jest wiec who cares:lol: