hazeleyes1982 10.11.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ale piękna ta wanna OLa:) moj syn o takiej marzył , ale dostał inną . wiesz atak blisko nas było.zobaczymy się podpytam i może następnym razem. :)who knows>??? Monia, nie grzesz...:Dmy mamy ta a skrycie marzy nam sie taka jak Twoja! I tez M. westchnal "moze kiedys", jak zobaczyl ta Twoja na Twoich fotkach...kiedys, jak sie odwiedzimy u siebie w domach, to pozwolimy, zeby chlopaki se przetestowali obie, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 nie wyobrażam sobie innej ;] Dusiu!!!Jak mozesz:eek: I Ty przeciwko mnie? toć skrycie, to moj number one ale za cholerke nie dobiore pozostalych baterii w przyzwoitej cenie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 kakusku poczekaj jakis tydzien.Zrobie dla Ciebie przymiarke tej wanny u mnie w lazience, bo ja tez mam miec obok wc a po drugiej stronie saune, wiec wbrew pozorom miejsca tez nie jest jakos super duzo-i bedziesz miala rozeznanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Witanko ... To Ty masz już wannę??? Kiedy??? Dopiero co ją wybierałaś! Cacuszko. Też taką chciałam. Ale nie mam pokoju kąpielowego ... next time! Ja też chcę Twojego męża w wannie!!!!! (maila masz ) Zostawiam uściski i lecę zajrzeć gdzieś jeszcze Teściowa chrapie obok na siedząco. Głupio mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.11.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziewuszki, jutro wysle bo dostalam taki odgorny komunikat: wiec musze.Bu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.11.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Hezel jesteś niemożliwa, reszta u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.11.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Oki spokojnie poczekam-mam juz w tym wprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.11.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 hazel, wanna A świętujący hydraulicy Kurczę, ja chyba powinnam zmienić zawód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Monia, nie grzesz...:Dmy mamy ta a skrycie marzy nam sie taka jak Twoja! I tez M. westchnal "moze kiedys", jak zobaczyl ta Twoja na Twoich fotkach...kiedys, jak sie odwiedzimy u siebie w domach, to pozwolimy, zeby chlopaki se przetestowali obie, co Ty na to? Ola ale on ma białą??? na górze z Riho;) duża w saunie jest NASZA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) narendil dzieki:oops: hydraulicy dzis zadzwonili, ze w pon sa o 7 rano...pffff,zobaczymy ale gdybys miala jeszcze jakies pytanka-nie krepuj sie. Witanko ... To Ty masz już wannę???Kiedy???Dopiero co ją wybierałaś!Cacuszko. Też taką chciałam. Ale nie mam pokoju kąpielowego ... next time!Ja też chcę Twojego męża w wannie!!!!! (maila masz )Zostawiam uściski i lecę zajrzeć gdzieś jeszcze.Teściowa chrapie obok na siedząco. Głupio mi Moni, to niech tesciowej bedzie glupio, ze chrapie:lol2: Wariacie jeden! Buziole! Kurcze, Ty ciagle ostatnio w biegu, Bidulko...tez tak bede miala tuz na finiszu? Monia996,aaa to widzisz jaka jestes super? Tak czy inaczej zadbalas o Syna...to ja chyba jestem jakas niefajna, bo lazienka, z ktorej bedzie korzystal moj Synus, jak podrosnie,nazwalam...spa i tak tez ja urzadzam:oops: Ale tak naprawde, ona bedzie dla Niego, dla gosci...taka ogolna... Edytowane 11 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kurcze, Ty ciagle ostatnio w biegu, Bidulko...tez tak bede miala tuz na finiszu? Nie wiem Hazel. Możliwe że tylko ja jestem taka zdezorganizowana, wszystko rozślimaczam i tym sposobem non stop mam czymś czas zajęty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 A, i zapomniałam napisać, że ładna babka z Ciebie Ale synek - śliczne dziecko. Malowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzieki:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Istny Hazel:) cała orzechowa. synuś i mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dziekówa,Monia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a awoją drogą . mój M by nie wlazł twój dobry jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Hazel dzieki za fotorelacje :hug:To mi juz w zupełności wystarczy i nie męcz więcej ślubnego bo mnie znienawidzi Jak juz ustawisz ja w swoim SPA to bede miała ogólny pogląd Boje się ze u mnie jest troche ciasnawo ale jeszcze mam odrobine nadziei ze jakos sie zmieści Z Ciebie niezła laska a i Panów masz "ciachowatych":) Tworzycie piekna rodzinke i uważam ze grzechem byloby nie przekazac takich fajnych genow jeszcze jakiejś dziewczynce-pomyslcie o córeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ale sie M smial z Waszych komentow:D Wbity w dume, ze hej.Tylko sie pyta, czemu takienieteges fotki wyslalam. W kazdym razie, teraz jak juz mamy na siebie namiar mailowy, to gdyby bardzo Wam sie nudzilo...fajnie byloby Was tez zobaczyc...Madzie troszke pamietam-wrzucalas jakies fotki z wesela i pamietam Cie jako niezla dzagę Dziewuszki, wracajac do tematow wnetrzarskich-znalazlam kilka niedrogich propozycji w zwiazku z moja wylewka...ale czy fajnych jednoczesnie:???: Zaraz cos wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Moje zdjęcia to chyba wszyscy pamiętają wrzucałam już ze 3-4 razy;) Ale Wasze i tak wymiatają Resztę ochów i wchów masz na mailu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.11.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To musimy namowic reszte Dziewczyn-w kupie sila (jakkolwiek by to nie brzmialo:D) Chyba jednak dzis nie wrzuce tych baterii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts