Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

ale piękna ta wanna OLa:) moj syn o takiej marzył , ale dostał inną . ;) wiesz atak blisko nas było.zobaczymy się podpytam i może następnym razem. :)who knows>???

Monia, nie grzesz...:Dmy mamy ta a skrycie marzy nam sie taka jak Twoja!:cry: I tez M. westchnal "moze kiedys", jak zobaczyl ta Twoja na Twoich fotkach...kiedys, jak sie odwiedzimy u siebie w domach, to pozwolimy, zeby chlopaki se przetestowali obie, co Ty na to?:lol:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witanko ...

To Ty masz już wannę???

Kiedy???

Dopiero co ją wybierałaś!

Cacuszko. Też taką chciałam. Ale nie mam pokoju kąpielowego ... next time!

Ja też chcę Twojego męża w wannie!!!!! (maila masz :p)

Zostawiam uściski i lecę zajrzeć gdzieś jeszcze

Teściowa chrapie obok na siedząco. Głupio mi

Monia, nie grzesz...:Dmy mamy ta a skrycie marzy nam sie taka jak Twoja!:cry: I tez M. westchnal "moze kiedys", jak zobaczyl ta Twoja na Twoich fotkach...kiedys, jak sie odwiedzimy u siebie w domach, to pozwolimy, zeby chlopaki se przetestowali obie, co Ty na to?:lol:

Ola ale on ma białą??? na górze z Riho;)

duża w saunie jest NASZA:)

narendil dzieki:oops:

hydraulicy dzis zadzwonili, ze w pon sa o 7 rano...pffff,zobaczymy ale gdybys miala jeszcze jakies pytanka-nie krepuj sie.

Witanko ...

To Ty masz już wannę???Kiedy???Dopiero co ją wybierałaś!Cacuszko. Też taką chciałam. Ale nie mam pokoju kąpielowego ... next time!Ja też chcę Twojego męża w wannie!!!!! (maila masz :p)Zostawiam uściski i lecę zajrzeć gdzieś jeszcze.Teściowa chrapie obok na siedząco. Głupio mi

Moni, to niech tesciowej bedzie glupio, ze chrapie:lol2: Wariacie jeden!:D Buziole! Kurcze, Ty ciagle ostatnio w biegu, Bidulko...tez tak bede miala tuz na finiszu?:eek:

Monia996,aaa to widzisz jaka jestes super? Tak czy inaczej zadbalas o Syna...to ja chyba jestem jakas niefajna, bo lazienka, z ktorej bedzie korzystal moj Synus, jak podrosnie,nazwalam...spa i tak tez ja urzadzam:oops: Ale tak naprawde, ona bedzie dla Niego, dla gosci...taka ogolna...

Edytowane przez hazeleyes1982

Hazel dzieki za fotorelacje :hug:To mi juz w zupełności wystarczy i nie męcz więcej ślubnego bo mnie znienawidzi ;) Jak juz ustawisz ja w swoim SPA to bede miała ogólny pogląd :yes: Boje się ze u mnie jest troche ciasnawo ale jeszcze mam odrobine nadziei ze jakos sie zmieści :yes:

Z Ciebie niezła laska a i Panów masz "ciachowatych":) Tworzycie piekna rodzinke i uważam ze grzechem byloby nie przekazac takich fajnych genow jeszcze jakiejś dziewczynce-pomyslcie o córeczce :D

Ale sie M smial z Waszych komentow:D Wbity w dume, ze hej.Tylko sie pyta, czemu takienieteges fotki wyslalam.:wtf:

W kazdym razie, teraz jak juz mamy na siebie namiar mailowy, to gdyby bardzo Wam sie nudzilo...fajnie byloby Was tez zobaczyc...Madzie troszke pamietam-wrzucalas jakies fotki z wesela i pamietam Cie jako niezla dzagę:D

Dziewuszki, wracajac do tematow wnetrzarskich-znalazlam kilka niedrogich propozycji w zwiazku z moja wylewka...ale czy fajnych jednoczesnie:???: Zaraz cos wkleje.