hazeleyes1982 12.11.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Do mojej wylewki znalazlam takie cóś: umywalkowa: http://images41.fotosik.pl/1172/e6b5d829acac094d.jpg wannowa: http://images38.fotosik.pl/1195/d909a754074b004c.jpg Mam tylko watpliwosc, co do dwoch rzeczy i prosze Was o rade i ew jakies głosowanko;) : 1. Czy chromowane baterie sie sprawdzaja? Zupelnie sie na tym nie znam...2. Czy te kwadraciaki beda pasowaly do wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 1. Czy chromowane baterie sie sprawdzaja? Zupelnie sie na tym nie znam... sprawdzają się przede wszystkim cenowo. odnoszę wrażenie, że wszystko co matowe albo niechromowane - jest co najmniej 2x droższe od wersji chromowanej (w moim wc miały być matowe. hans chciał tysiaka więcej za szczotkowaną baterię) kwadraciki... niczemu nie wadzą. wanna powinna chyba nawiązywać do zlewu i kibelka, a baterie - przycisków i takich tam. no w każdym razie ja tak próbowałam to pozgrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mam tylko watpliwosc, co do dwoch rzeczy i prosze Was o rade i ew jakies głosowanko;) : 1. Czy chromowane baterie sie sprawdzaja? Zupelnie sie na tym nie znam... 2. Czy te kwadraciaki beda pasowaly do wanny? Ad. 1 nie mam pojęcia ale są piękne i takie też sama nabyłam Ad. 2 do twojej pięknej obłej, wolno-stojącej??? dałabym jednak coś w obłej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 ej a ta wannowa wlewka to skąd jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.11.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 ej a ta wannowa wlewka to skąd jest? Dusiu,odbierz wiadomosc. tofee,dziekuje.Zbieram glosy do pon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 a ja tam lubię kontrasty... i skoro obła wanna, to bardziej kanciasta bateria mi się podoba:) A chrom w bateriach??? Co to za pytanie? To z czego wy macie te baterie? Ja mam od lat - i jest the best:lol: Teraz będę miała nickiel i mam nadzieję, że nie będzie jakiejść różnicy w użytkowaniu... chrom się świetnie sprawdza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 hazel, wanna OBŁĘDNA!!!!!!!! Bardzo dziękuję za zdjęcie "dla mnie" teraz wątpliwości żadnych nie mam, że to monolit I bezczelnie się cieszę, że pierwsza zaczniesz ją użytkować, bo za 2 lata zapytam o wrażenia, jakość itd i będę wiedziała, czy kupować Olu, wiem, że wysyłka zdjęć już zakończona, ale może mogłabyś zrobić wyjątek dla koleżanki i jeszcze mężusia w wannie podesłać Bardzo mnie ciekawi, jak ona gabarytowo wypada, bo wiadomo, że obrazki obrazkami, a człowiek swobodnie mieścić się musi... Jakby co, wysyłam adres mailowy na prv Baterie, które pokazałaś, uważam, że świetnie pasują do tej "Twojej" wylewki. Kształtem są idealne Z tą kanciastością też mam problem, bo uważam, że do tej wanny bateria TYLKO obła, ale Twoja wylewka jest obła (w sensie zaokrąglona) więc jest git. Kanciastym mieszaczem bym się już chyba nie przejmowała Zazdroszczę, że nie masz bidetu. Ja normalnie skłonna jestem z niego zrezygnować, taki mam problem z baterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 http://images46.fotosik.pl/1153/6282177654ce4508.jpg Do tej baterii pasują idealnie Uwielbiam takie kwadratowe wykończenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 cześć Hazelko Ta płaska zaokrąglona to też*mój typ Nie jest typowo kanciata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Cześć Hazel, dotarłam do Ciebie po raz pierwszy, zapowiada się bosko, pięknie, klimatycznie; kradnę info o wannie, bo jest rewelacyjna! Będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) a ja tam lubię kontrasty... i skoro obła wanna, to bardziej kanciasta bateria mi się podoba:) A chrom w bateriach??? Co to za pytanie? To z czego wy macie te baterie? Ja mam od lat - i jest the best:lol: Teraz będę miała nickiel i mam nadzieję, że nie będzie jakiejść różnicy w użytkowaniu... chrom się świetnie sprawdza:yes: Madziu,dzieki Kochana:hug: Ja wlasnie pojecia nie mam z czego powinna byc bateria...bo przeciez sa i stalowe i masieżne i ooo,Twoje-niklowane (whatever;)) ale skoro piszecie ze chrom jest ołkej, to super! dzieki,Aneczko wanna wygodna-Mezus z tych praktycznych bardziej (choc nie odmowie mu tego, ze jest i esteta:)) wiec nie zgodzilby sie na taka nieteges Jak bedzie z wygoda w czasie uzytkowania-zdam Ci dokladna relacje-ale dopiero za 6 miesiecy:-P Co do wylewki-kurcze mam do niej słabosc,noooo...wydaje mi sie, ze moze dobrze wygladac z ta wanna...zobaczymy...dzieki Aneczko za glos w tej sprawie. Moni, narendil dzieeeeki :hug:Fajnie, ze dostrzegacie potencjal w tych moich dziwnych pomyslach:D Sharlotka,dziekuje:oops: wpadaj,wpadaj-ja tez obiecuje zajrzec do Ciebie,choc nie wiem, czy juz kiedys nie bylam...hmmm... Edytowane 13 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 cześć Hazelko Ta płaska zaokrąglona to też*mój typ Nie jest typowo kanciata i mój i mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 czesc pasiulku czyli bateria wlasciwie wybrana bo duzo pozytywnych recenzji zebrala:D pasiulku,jak Ty sie dzisiaj czujesz? Ja caly czas walcze ze snem...co za okrrropny dzien... i jeszcze ten powrot do codziennosci po dlugim weekendzie-nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ja całkiem, całkiem;) dzięki, że pytasz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ola chrom jest ok.baterie są fajne i pasują do wanny. Jestem zdania Magdy. baterie muszą pasować . a do wanny szukaj obłej umywalki i kibelka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 aha to ja już oczywiście na końcu;)Ola a masz już wybraną umywalkę i kibelek?Agusia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Monia, szukam czegos w miare taniego...wkleje swoje typy.Monia, jak Ci minal weekend? Bylas w rodzinnych stronach? My sie goscilismy cale weekend i jestem zmasakrowana-bylo super ale przydalby sie jeszcze jeden dzien na odpoczynek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam się u Ciebie. Przybyłam zachęcona twoja wanną .Mamy dość podobne wanny tyle że ja moją wraz z kibelkiem zakupiłam w Extrazone ( chińska ceramika ekskluzywna) Wanna jeszcze nie używana. Natomiast z wc korzystamy już od pewnego czasu. Jak na razie sobie chwalimy Dołączę zdjęcie z moim kibelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.11.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 hej karolek.Rozgosc sie Kochana u mnie. Podziwialam Twoja wanne u Ani i nawet Cie o nia pytalam.Bardzo mi sie podoba. Tak z ciekawosci-jaka ma dlugosc?Moja 1800. Wlasnie poszukuje umywalki i kibelka do swojej:) jaka Ty wybralas umywalke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 OLA SIEDZIAŁAM U SIEBIE/dopiero chyba na święta pojade do O.św. wklejaj typy do łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts