Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Do mojej wylewki znalazlam takie cóś:

umywalkowa:

http://images41.fotosik.pl/1172/e6b5d829acac094d.jpg

wannowa:

http://images38.fotosik.pl/1195/d909a754074b004c.jpg

Mam tylko watpliwosc, co do dwoch rzeczy i prosze Was o rade i ew jakies głosowanko;) :

1. Czy chromowane baterie sie sprawdzaja? Zupelnie sie na tym nie znam...

2. Czy te kwadraciaki beda pasowaly do wanny?

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

sprawdzają się przede wszystkim cenowo. odnoszę wrażenie, że wszystko co matowe albo niechromowane - jest co najmniej 2x droższe od wersji chromowanej (w moim wc miały być matowe. hans chciał tysiaka więcej za szczotkowaną baterię)

kwadraciki... niczemu nie wadzą. wanna powinna chyba nawiązywać do zlewu i kibelka, a baterie - przycisków i takich tam. no w każdym razie ja tak próbowałam to pozgrywać :)

Mam tylko watpliwosc, co do dwoch rzeczy i prosze Was o rade i ew jakies głosowanko;) :

2. Czy te kwadraciaki beda pasowaly do wanny?

Ad. 1 nie mam pojęcia ale są piękne i takie też sama nabyłam :p

Ad. 2 do twojej pięknej obłej, wolno-stojącej??? dałabym jednak coś w obłej postaci.

a ja tam lubię kontrasty... i skoro obła wanna, to bardziej kanciasta bateria mi się podoba:)

A chrom w bateriach??? Co to za pytanie? To z czego wy macie te baterie?:lol2: Ja mam od lat - i jest the best:lol: Teraz będę miała nickiel i mam nadzieję, że nie będzie jakiejść różnicy w użytkowaniu... chrom się świetnie sprawdza:yes:

hazel, wanna OBŁĘDNA!!!!!!!! Bardzo dziękuję za zdjęcie "dla mnie" :hug: teraz wątpliwości żadnych nie mam, że to monolit :wiggle: I bezczelnie się cieszę, że pierwsza zaczniesz ją użytkować, bo za 2 lata zapytam o wrażenia, jakość itd i będę wiedziała, czy kupować :p

Olu, wiem, że wysyłka zdjęć już zakończona, ale może mogłabyś zrobić wyjątek dla koleżanki i jeszcze mężusia w wannie podesłać :???: Bardzo mnie ciekawi, jak ona gabarytowo wypada, bo wiadomo, że obrazki obrazkami, a człowiek swobodnie mieścić się musi... Jakby co, wysyłam adres mailowy na prv :oops:

Baterie, które pokazałaś, uważam, że świetnie pasują do tej "Twojej" wylewki. Kształtem są idealne :yes: Z tą kanciastością też mam problem, bo uważam, że do tej wanny bateria TYLKO obła, ale Twoja wylewka jest obła (w sensie zaokrąglona) więc jest git. Kanciastym mieszaczem bym się już chyba nie przejmowała :no: Zazdroszczę, że nie masz bidetu. Ja normalnie skłonna jestem z niego zrezygnować, taki mam problem z baterią :mad:

a ja tam lubię kontrasty... i skoro obła wanna, to bardziej kanciasta bateria mi się podoba:)

A chrom w bateriach??? Co to za pytanie? To z czego wy macie te baterie?:lol2: Ja mam od lat - i jest the best:lol: Teraz będę miała nickiel i mam nadzieję, że nie będzie jakiejść różnicy w użytkowaniu... chrom się świetnie sprawdza:yes:

Madziu,dzieki Kochana:hug:

Ja wlasnie pojecia nie mam z czego powinna byc bateria...bo przeciez sa i stalowe i masieżne i ooo,Twoje-niklowane (whatever;)) ale skoro piszecie ze chrom jest ołkej, to super!

dzieki,Aneczko:hug: wanna wygodna-Mezus z tych praktycznych bardziej (choc nie odmowie mu tego, ze jest i esteta:)) wiec nie zgodzilby sie na taka nieteges:-) Jak bedzie z wygoda w czasie uzytkowania-zdam Ci dokladna relacje-ale dopiero za 6 miesiecy:-P

Co do wylewki-kurcze mam do niej słabosc,noooo...wydaje mi sie, ze moze dobrze wygladac z ta wanna...zobaczymy...dzieki Aneczko za glos w tej sprawie.

Moni, narendil dzieeeeki :hug:Fajnie, ze dostrzegacie potencjal w tych moich dziwnych pomyslach:D

Sharlotka,dziekuje:oops: wpadaj,wpadaj-ja tez obiecuje zajrzec do Ciebie,choc nie wiem, czy juz kiedys nie bylam...hmmm...:roll:

Edytowane przez hazeleyes1982

Witam się u Ciebie. Przybyłam zachęcona twoja wanną .

Mamy dość podobne wanny tyle że ja moją wraz z kibelkiem zakupiłam w Extrazone ( chińska ceramika ekskluzywna) Wanna jeszcze nie używana. Natomiast z wc korzystamy już od pewnego czasu. Jak na razie sobie chwalimy Dołączę zdjęcie z moim kibelkiem.