Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mi się podoba pierwsza umywalka:yes:

Mi też:lol:

A co to za umywalka Hezelku? Bardzo mi przypomina moją, którą mam w łazience z wanną wolno stojącą:D

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Kochane:hug:

umywalka jest ze strony lineablue-poleconej przez atike i zamierzam ja wlasnie kupic. Mnie tez sie pierwsza podoba:yes:

z kibelkiem juz nie jestem taka sklonna zaryzykowac...boje sie ,ze bedzie niewygodny...:D

Sluchajcie, a propos pantona- moj niespelna dwuletni wlasciciel stwierdzil, ze ma "kojoj jak sisiel",co w wolnym tlumaczeniu oznacza,ze ma kolor,jak kisiel:D i jest "siupej",wiec od razu mi sie humor poprawil...a zepsul sie poranna akcja-wyjezdzajac z domu na budowe zagadalam sie z M. przez tel i...wjechalam tylem samochodu w znak drogowy...:bash: Nic nie mowcie. Dzisiejszy dzien, to masakra jakas.

Ola co ty mówisz. u mnie też 13 dziś. same korki wszędzie. pojechałam na ćwiczenia na 10. nie było gdzie zaparkować . 10 minut spóznienia,weięc wróciłam do domu. mam blisko 5 minut samochodem, 15 rowerem:). pojechalam pod sklep osiedlowy- brak miejsc na parkingu. Rety!!!! czy nikt nie chodzi już na nogach???!!!!czy nikt nie pracuje???!!!!

na 15 na ćwiczenia. i jakiś matoł porysował mi drzwi w samochodzie:bash: nie mogł przejśc a nie stałam blisko to się przecisnąl z czymś mega twardym!!!!!

więć Ola możemy sobie dziś ręce podać już się odstresowuję . bo jeszcze do tego wieczorem jechaliśmy z M po lampkę do biurka. i wjechal by w nas następny matoł. pędził na czerwonym?????!!!! kurcze jakbym chciała być policjantką;)

Zolwik w takim razie, choc wolalabym go z Toba przybijac w innych okolicznosciach... bardzo masz,Monia zarysowane te drzwi?

Ja wyjezdzalam tylem z bramy i przewrocilam znak, ze sa roboty drogowe.Nie bylo go tam wczesniej...tyl samochodu wyglada srednio-duzo bialych rysek na czarnym lakierze:(

ja tez czarne. porysowane, ale blacha nie wgięta, nie do białego. takie 2 ( chyba ) krechy. i M mowi,że do polerowania. ufff .

już mi sie nawet nie chce oglądać.COŚ MNIE RUSZYŁO . BO SAMOCHOD CAŁY ZAKURZONY, A TE DRZWI TAKIE JAKBY PRZEYTARTE Z KURZU BYŁY!!!

ale cóż!!! jutro pojadę do polerowania. bo ja rys nie lubię:yes:

ale uniknęłam wypadku. nie wiem co by z nas zostało:offtopic: tam są cały czas takie wypadki na czerwonym .powinni tam zainstalować kamery nad światłami. KOSZMAR

coś ty Ola . no problem:)

a przypomnialo mi się . jak u was w k pod mc Donaldem wycofując , bo chciałam na mc drive nówką puntem czarnym cofnęłam w Pana samochod:)

nie pierwsza mała kraksa gdzieś 10 lat temu. rodziców wiozłam do siebie:) nic sie nie stało . ja miałam delikatne ryski na zderzaku, a pan jakis stary samochód i nic.:eek: po za tym nie byłam na pełnym gazie:cool: teraz tył ma czujniki:)

ola ja tez wczoraj poszlam spać

Balbinko, ja tez sobie zamawiam z tej strony umywalke-wkleilam ja stronke wczesniej.

Monia,pracuje-napisze Ci na pw,co i jak:)

Sluchajcie Dziewuszki-w tkju byly: JEDNA GWIAZDKA I JEDNA CHOINKA i tyle...:eek: ma byc dostawa jutro,wiec nie odpuszczam-jesli ktos chce zamowic i akurat przyjda te wieszczki-moge kupic:yes:

Tak, czy inaczej nie wyszłam z pustymi ręcami ofkorz i zakupilam taki oto ciepluchny zestawik w sam raz na narty:D

http://images41.fotosik.pl/1177/ef25d2bcaf6cfdd6med.jpg

Monia, ja pierwszy raz w zyciu tam w ogole weszlam:lol2:

ale po takich rekomendacjach forumek...:D zawsze mi sie ten sklep z lumpeksem kojarzyl...ale jednak mozna cos fajnego wyhaczyc:D