Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przerwa:) ide pogadać. jeszcze przepis wcześniej oglądałam. ta Ostaszewska nieżle igra z doktorkiem:)

Ola pokaż się w nowej czapce. ja do niej w Mango widziałam szalik i rękawice:)

Monia, pokaze Ci sie w pelnym umundurowaniu jak bedzie zima a nie teraz-tak od czapy!:D

Dzieki za smsa:lol2:

Uuu Ola :D Jaki ładny zestawik. Ja w Tikeju też zwykle pędzę na sekcję dom, ale jaki ja w Poznaniu płaszcz widziałam omg tylko kosztował 1500 zł :p no i rozmiar był tylko XL :p

W każdym razie muszę się przyznać, że jestem Tikejowym nałogiem i wczoraj po 19 zmęczyłam męża żeby podjechać do Blue City (wieszaczków już nie było, ja nie potrzebuję, ale bym kupiła bo może ktoś z forum by się po nie zgłosił, a jak nie dałabym na prezent). Mąż oczywiście przeciwny i obiecał że w sobotę pojedziemy, a ja nałóg prawie płaczę i mówię że do soboty to 4 dni dostaw będą i na pewno mi coś przepadnie :lol2: Śmiał się ze mnie całą drogę, do domu nic nie kupiłam ale jaką fajną zabawkę chrześniakowi na 6 urodziny dorwałam za 64 zł. W ogóle zabawki też są tańsze, siostra w Poznaniu dorwała w TK właśnie zabawkę którą kupiła synkowi w Smyku za 89 zł, w TK cena 36 zł...nie muszę mówić jak wściekła była :)

Pare dni "odwyku" od forum i nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci-moglybyscie tyle nie klikac :lol2:

:D No wlasnie, gdzie Ty sie podziewalas?

Ola bardzo fajne te umywalki :yes: Przypomnialam sobie ze tez mam te firme zapisana w ulubionych :)

Chcialam ja wlasnie zamowic ale musze jeszcze raz zmierzyc sciane,bo nie pamietam.Zastanawiam sie miedzy dwiema dlugosciami umywalki (60 i 80 cm), bo sciana jest dosc szeroka.

Jakie wieszaczki kupujesz -na Swieta?

Wiesz co, MadziaZZZ wkleila ostatnio foty-bo kupila w tkmaxx takie stojaczko-wieszaczki na skarpety Mikołajowe-do postawienia na kominku-REWELACJA. Niestety u mnie nie bylo:( moze jutro bedzie dostawa.W kazdym razie stojaczko-wieszaczki zrobiły furore na calym forum:D

Venusku,jesli spotkasz jeszcze te wieszaczki-mozesz mi kupic,jesli to dla Ciebie nie klopot (oczywiscie przesle wczesniej pieniazki).

Ja tego tkeja, to dopiero dzieki forum odkrylam-nadal uwazam, ze ...za duzo tam...no wiesz...chińskich klimatow,mowiac dyplomatycznie ale fajne rzeczy mozna wyhaczyc. Zabawek nie sprawdzalam-musze to koniecznie uczynic.Szczegolnie teraz-przed Swietami.

Maja Ci nasi Mezowie z nami,co?:D A plaszcz za 1500-przegiecie na maxxa.Tkmaxxa:D

Monia,dzieki Kochana. Koszele uwielbiam i znam ale tej łazienki nie widzialam wczesniej.Szkoda, ze u mnie tyle miejsca nie ma...:(

Edytowane przez hazeleyes1982

Hej

Przyszłam Hazelku do Ciebie, bo właśnie oglądałam jeden z projektów Koszeli i jest tam fajna łazienka z wolnostojącą owalną wanną, kanciatą baterią i umywalkami

http://www.koszela.pl/?dzial_nr=1&zestaw=5

fajne rozwiązanie na stojak na przybory do mycia i wieszak na ręczniki - boski. Ola ściągnij.i zobacz nie trzeba się kierować okrągłe do okrągłego:)a kanciaste do kanciastego:)

już choruje na taką wannę. ja mam takie pograomniaste , że woda się leje z 20 minut ,żeby się w niej wykąpać:cool: a prysznicy w zimę niee toleruję:eek:

kurka no mać was z tym tikejem.

przez was pojechałam wczoraj po te pierdzielnięte venuskowe literki. po robocie, kwadrans przed zamknięciem, z czającą się za winklem grypą. nic nie kupiłam i jeszcze wysmarkałam przy tym wszystkie chusteczki i sraj-taśmy jakie były w domu. no i się spóźniłam przez to wszystko do ikei po ramki (nazbierałam i będe się bawić w ich suszenie). foch!

a niech was normalnie tikej pochłonie!

Dziewczyny, wczoraj w dc w tkmaxxie były wieszaczki na kominek. Ja mam wrażenie, że przy tych moich dzieciakach te wieszaczki mogłyby wylądować któremuś na głowie, a to ustrojstwo dość ciężkie. Zabawki są faktycznie tańsze, fajne układanki i gry w polskiej wersji językowej można wyszukać.

Z czystym sumieniem dopisuje się do grona pasjonatów tkeja :)

chcesz tylko te które Madzia kupiła? żadne inne? przy kurierze zapłacisz jakby co, jak będą to na pewno kupię :)

Venusku, mogą być inne-ważne zeby z motywem swiat 3 sztuki byly i tej samej wielkosci.Bo Madzia pisala, ze niektore mogą byc wieksze,inne mniejsze.Dzieki:hug: Kiedy bedziesz?Bo ja jutro.

dus,po prostu Cie uwielbiam:D Zwlaszcza za srajtasme:lol2:

Dzieki Monia...ale po tym jak zamowilam i wylewke i baterie-musze zmienic koncepcje...okazalo sie, ze w kazdym sklepie na te baterie la torre czeka sie 8 tyg a ja mam za dwa tygodni plytkarzy...wiec odpada...dzis musze znalezc inne rozwiazanie. Na szczescie moglam anulowac zamowienie. I nie marudz z ta Twoja wanna,Kochana-moj Maz bardzo chetnie by sie zamienil.Ja tez nie widzialabym przeszkod:D

Monia, ja pierwszy raz w zyciu tam w ogole weszlam:lol2:

ale po takich rekomendacjach forumek...:D zawsze mi sie ten sklep z lumpeksem kojarzyl...ale jednak mozna cos fajnego wyhaczyc:D

to tak jak mojemu małżowi:D ale działu z domowymi rzeczami nie omijamy - dziś wracając od lekarza też tam wpadłam;)

u nas stał jeden zestaw tych potrójnych wieszaczków ale od razu sobie wyobraziłam jak toto ląduje na głowie moich dzieci - kupię za rok;)

to tak jak mojemu małżowi:D ale działu z domowymi rzeczami nie omijamy - dziś wracając od lekarza też tam wpadłam;)

u nas stał jeden zestaw tych potrójnych wieszaczków ale od razu sobie wyobraziłam jak toto ląduje na głowie moich dzieci - kupię za rok;)

pasiulku, u nas kominek ma bardzo nisko polke, wiec w najgorszym wypadku spadnie nam na stopy:D ale co tam-swieta som,wiec trza sie poswiecic:D

Monia, zebys Ty wiedziala, co ja przezywam z tymi bateriami..to jak Ania z oknami normalnie:D

1000 mysli na minute-zamawiam, anuluje...masakra jakas...w kazdym razie nic na razie nie piszeo dnosnie baterii...pochwale sie,jak bedzie konkretna decyzja:yes:

Venusek,dzis bede w tkeju i zobacze,co z ta dostawa i wtedy napisze wieczorkiem-czy sie wpisuje na liste zamawiajacych,czy nie,ok?

Edytowane przez hazeleyes1982

Duś czarownico jedna, napisz jakie literki chcesz to Ci je kupię bo w Wawie w Blue City było ich więcej jak w centrum...nawet się zastanawiałam nad napisem BATH do łazienki :)

będę o Tobie pamiętać :D jak mi ich gnida nie dopadnie do soboty, to dam Ci znać :D

poluję na białe HOME :)

a ponieważ jestem obłożnie chora z gorączkami, katarami i w ogóle całym tym syfem, to w tej chwili wszystko mi wolno i nieślubny obiecuje cuda na kiju i gruszki na wierzbie (myślicie, że kupi mi też kolejne buty? :D (kurka no, próbowałyście kiedyś zbijać gorączkę bez butów?! duuuh!))

:D