monika996 15.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 przerwa:) ide pogadać. jeszcze przepis wcześniej oglądałam. ta Ostaszewska nieżle igra z doktorkiem:)Ola pokaż się w nowej czapce. ja do niej w Mango widziałam szalik i rękawice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 zajawki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.11.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 przerwa:) ide pogadać. jeszcze przepis wcześniej oglądałam. ta Ostaszewska nieżle igra z doktorkiem:) Ola pokaż się w nowej czapce. ja do niej w Mango widziałam szalik i rękawice:) Monia, pokaze Ci sie w pelnym umundurowaniu jak bedzie zima a nie teraz-tak od czapy! Dzieki za smsa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pare dni "odwyku" od forum i nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci-moglybyscie tyle nie klikac Ola bardzo fajne te umywalki :yes:Przypomnialam sobie ze tez mam te firme zapisana w ulubionych Jakie wieszaczki kupujesz -na Swieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Monia, pokaze Ci sie w pelnym umundurowaniu jak bedzie zima a nie teraz-tak od czapy! Dzieki za smsa:lol2: to i tak mało już się działo . wszyscy wczoraj padli:yes: no to w całym rynsztunku zimą a za sms to nie ma za co:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Uuu Ola Jaki ładny zestawik. Ja w Tikeju też zwykle pędzę na sekcję dom, ale jaki ja w Poznaniu płaszcz widziałam omg tylko kosztował 1500 zł no i rozmiar był tylko XL W każdym razie muszę się przyznać, że jestem Tikejowym nałogiem i wczoraj po 19 zmęczyłam męża żeby podjechać do Blue City (wieszaczków już nie było, ja nie potrzebuję, ale bym kupiła bo może ktoś z forum by się po nie zgłosił, a jak nie dałabym na prezent). Mąż oczywiście przeciwny i obiecał że w sobotę pojedziemy, a ja nałóg prawie płaczę i mówię że do soboty to 4 dni dostaw będą i na pewno mi coś przepadnie Śmiał się ze mnie całą drogę, do domu nic nie kupiłam ale jaką fajną zabawkę chrześniakowi na 6 urodziny dorwałam za 64 zł. W ogóle zabawki też są tańsze, siostra w Poznaniu dorwała w TK właśnie zabawkę którą kupiła synkowi w Smyku za 89 zł, w TK cena 36 zł...nie muszę mówić jak wściekła była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 HejPrzyszłam Hazelku do Ciebie, bo właśnie oglądałam jeden z projektów Koszeli i jest tam fajna łazienka z wolnostojącą owalną wanną, kanciatą baterią i umywalkamihttp://www.koszela.pl/?dzial_nr=1&zestaw=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.11.2011 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) Pare dni "odwyku" od forum i nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci-moglybyscie tyle nie klikac No wlasnie, gdzie Ty sie podziewalas? Ola bardzo fajne te umywalki Przypomnialam sobie ze tez mam te firme zapisana w ulubionych Chcialam ja wlasnie zamowic ale musze jeszcze raz zmierzyc sciane,bo nie pamietam.Zastanawiam sie miedzy dwiema dlugosciami umywalki (60 i 80 cm), bo sciana jest dosc szeroka. Jakie wieszaczki kupujesz -na Swieta? Wiesz co, MadziaZZZ wkleila ostatnio foty-bo kupila w tkmaxx takie stojaczko-wieszaczki na skarpety Mikołajowe-do postawienia na kominku-REWELACJA. Niestety u mnie nie bylo:( moze jutro bedzie dostawa.W kazdym razie stojaczko-wieszaczki zrobiły furore na calym forum:D Venusku,jesli spotkasz jeszcze te wieszaczki-mozesz mi kupic,jesli to dla Ciebie nie klopot (oczywiscie przesle wczesniej pieniazki). Ja tego tkeja, to dopiero dzieki forum odkrylam-nadal uwazam, ze ...za duzo tam...no wiesz...chińskich klimatow,mowiac dyplomatycznie ale fajne rzeczy mozna wyhaczyc. Zabawek nie sprawdzalam-musze to koniecznie uczynic.Szczegolnie teraz-przed Swietami. Maja Ci nasi Mezowie z nami,co? A plaszcz za 1500-przegiecie na maxxa.Tkmaxxa:D Monia,dzieki Kochana. Koszele uwielbiam i znam ale tej łazienki nie widzialam wczesniej.Szkoda, ze u mnie tyle miejsca nie ma... Edytowane 16 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Olu ale ten płaszcz był jakiejś dobrej firmy tylko ja nie pamiętam teraz jakiej No mają się mają z nami te chłopy, ale chcesz tylko te które Madzia kupiła? żadne inne? przy kurierze zapłacisz jakby co, jak będą to na pewno kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Hej Przyszłam Hazelku do Ciebie, bo właśnie oglądałam jeden z projektów Koszeli i jest tam fajna łazienka z wolnostojącą owalną wanną, kanciatą baterią i umywalkami http://www.koszela.pl/?dzial_nr=1&zestaw=5 fajne rozwiązanie na stojak na przybory do mycia i wieszak na ręczniki - boski. Ola ściągnij.i zobacz nie trzeba się kierować okrągłe do okrągłego:)a kanciaste do kanciastego:) już choruje na taką wannę. ja mam takie pograomniaste , że woda się leje z 20 minut ,żeby się w niej wykąpać a prysznicy w zimę niee toleruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 kurka no mać was z tym tikejem. przez was pojechałam wczoraj po te pierdzielnięte venuskowe literki. po robocie, kwadrans przed zamknięciem, z czającą się za winklem grypą. nic nie kupiłam i jeszcze wysmarkałam przy tym wszystkie chusteczki i sraj-taśmy jakie były w domu. no i się spóźniłam przez to wszystko do ikei po ramki (nazbierałam i będe się bawić w ich suszenie). foch!a niech was normalnie tikej pochłonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 16.11.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dziewczyny, wczoraj w dc w tkmaxxie były wieszaczki na kominek. Ja mam wrażenie, że przy tych moich dzieciakach te wieszaczki mogłyby wylądować któremuś na głowie, a to ustrojstwo dość ciężkie. Zabawki są faktycznie tańsze, fajne układanki i gry w polskiej wersji językowej można wyszukać. Z czystym sumieniem dopisuje się do grona pasjonatów tkeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.11.2011 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 chcesz tylko te które Madzia kupiła? żadne inne? przy kurierze zapłacisz jakby co, jak będą to na pewno kupię Venusku, mogą być inne-ważne zeby z motywem swiat 3 sztuki byly i tej samej wielkosci.Bo Madzia pisala, ze niektore mogą byc wieksze,inne mniejsze.Dzieki:hug: Kiedy bedziesz?Bo ja jutro. dus,po prostu Cie uwielbiam:D Zwlaszcza za srajtasme Dzieki Monia...ale po tym jak zamowilam i wylewke i baterie-musze zmienic koncepcje...okazalo sie, ze w kazdym sklepie na te baterie la torre czeka sie 8 tyg a ja mam za dwa tygodni plytkarzy...wiec odpada...dzis musze znalezc inne rozwiazanie. Na szczescie moglam anulowac zamowienie. I nie marudz z ta Twoja wanna,Kochana-moj Maz bardzo chetnie by sie zamienil.Ja tez nie widzialabym przeszkod:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Monia, ja pierwszy raz w zyciu tam w ogole weszlam:lol2: ale po takich rekomendacjach forumek... zawsze mi sie ten sklep z lumpeksem kojarzyl...ale jednak mozna cos fajnego wyhaczyc:D to tak jak mojemu małżowi:D ale działu z domowymi rzeczami nie omijamy - dziś wracając od lekarza też tam wpadłam;) u nas stał jeden zestaw tych potrójnych wieszaczków ale od razu sobie wyobraziłam jak toto ląduje na głowie moich dzieci - kupię za rok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Musze zapamietac ten sklep Juz wie o ktore wieszaczki chodzi-bardzo fajne ale u mnie nie mialabym gdzie postawic bo przy kominku nie mam zadnej polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a ja nie mam kominka:)ola może skuś się na paffoni baterie/są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ja będę w sobotę w Tikeju i Duś czarownico jedna, napisz jakie literki chcesz to Ci je kupię bo w Wawie w Blue City było ich więcej jak w centrum...nawet się zastanawiałam nad napisem BATH do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.11.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) to tak jak mojemu małżowi:D ale działu z domowymi rzeczami nie omijamy - dziś wracając od lekarza też tam wpadłam;) u nas stał jeden zestaw tych potrójnych wieszaczków ale od razu sobie wyobraziłam jak toto ląduje na głowie moich dzieci - kupię za rok;) pasiulku, u nas kominek ma bardzo nisko polke, wiec w najgorszym wypadku spadnie nam na stopy:D ale co tam-swieta som,wiec trza sie poswiecic:D Monia, zebys Ty wiedziala, co ja przezywam z tymi bateriami..to jak Ania z oknami normalnie:D 1000 mysli na minute-zamawiam, anuluje...masakra jakas...w kazdym razie nic na razie nie piszeo dnosnie baterii...pochwale sie,jak bedzie konkretna decyzja:yes: Venusek,dzis bede w tkeju i zobacze,co z ta dostawa i wtedy napisze wieczorkiem-czy sie wpisuje na liste zamawiajacych,czy nie,ok? Edytowane 17 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Monia, zebys Ty wiedziala, co ja przezywam z tymi bateriami..to jak Ania z oknami normalnie:D Oj, żebyś wiedziała, że znowu przeżywam, ale nic nie piszę, żebyście mnie nie wyśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Duś czarownico jedna, napisz jakie literki chcesz to Ci je kupię bo w Wawie w Blue City było ich więcej jak w centrum...nawet się zastanawiałam nad napisem BATH do łazienki będę o Tobie pamiętać jak mi ich gnida nie dopadnie do soboty, to dam Ci znać poluję na białe HOME a ponieważ jestem obłożnie chora z gorączkami, katarami i w ogóle całym tym syfem, to w tej chwili wszystko mi wolno i nieślubny obiecuje cuda na kiju i gruszki na wierzbie (myślicie, że kupi mi też kolejne buty? (kurka no, próbowałyście kiedyś zbijać gorączkę bez butów?! duuuh!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts