Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

aż mi się "a nie mówiłam" ciśnie, ale ciiiiiiii

:lol:

Ania, uwielbiam Ciebie i Twoje okna. Chyba je kiedyś na żywo muszę zobaczyć. To będą okna z historią :lol2:

Monia, historia historią, ale chyba nikt sobie nie zdaje sprawy, ile osób jest w proces wyboru zaangażowany ;) Obecnie już na wątku z oknami przesiaduję, bo tam jakby bardziej w temacie jestem :lol2: A pan Robert to chyba oskara za cierpliwość powinien dostać. Zwłaszcza, jeśli finalnie okaże się, że jednak nie od niego kupię :roll: Paranoja jakaś... Jakby mnie ktoś rok temu zapytał, jakie chcę okna, to powiedziałabym szare z roletami. Kto by pomyślał, że sprawa przybieże taki obrót...

Ola, ja też nie dam sobie głowy uciąć, że nie wrocimy do wersji pierwotnej, czyli do antracytu. Ale póki co zapieram się przed nim rękoma i nogami :)

Jeśli natomiast o baterie chodzi... Ja do tej Twojej wanny bez dwóch zdań wybralabym bath tap, ale to oczywiście Wasza decyzja :lol:

Monia, jak okna wstawimy, to zapraszam na wizję lokalną. Pozwolę nawet ich dotknąć :lol2:

Duś z tego co pamietam Efilo zamawiala literki w jakimś studio reklamy -moze jej zapytaj?Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam :)) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte.

Hazel czyli chcesz wrocic do wersji z bateria wolnostojącą tą ktorą pisałas ze jest za wysoka?Sorki bo sie pogubiłm gdyz wpadam tylko jak po ogien (doby mi ostatnio brakuje :bash:)

Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam :)) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte.

ja też je wtedy kupiłam:wiggle: moim zdaniem jeszcze będą... przecież one są już w ofercie od ponad roku... systematycznie co jakiś czas się pojawiają:)