Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj, żebyś wiedziała, że znowu przeżywam, ale nic nie piszę, żebyście mnie nie wyśmiały :p

Mam to samo:D Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze wroce do pierwotnej koncepcji...znaczy sie naszej bath tap,ale ciiiii:lol2:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ojale nic nie piszę, żebyście mnie nie wyśmiały :p

aż mi się "a nie mówiłam" ciśnie, ale ciiiiiiii

:lol:

Ania, uwielbiam Ciebie i Twoje okna. Chyba je kiedyś na żywo muszę zobaczyć. To będą okna z historią :lol2:

aż mi się "a nie mówiłam" ciśnie, ale ciiiiiiii

:lol:

Ania, uwielbiam Ciebie i Twoje okna. Chyba je kiedyś na żywo muszę zobaczyć. To będą okna z historią :lol2:

Monia, historia historią, ale chyba nikt sobie nie zdaje sprawy, ile osób jest w proces wyboru zaangażowany ;) Obecnie już na wątku z oknami przesiaduję, bo tam jakby bardziej w temacie jestem :lol2: A pan Robert to chyba oskara za cierpliwość powinien dostać. Zwłaszcza, jeśli finalnie okaże się, że jednak nie od niego kupię :roll: Paranoja jakaś... Jakby mnie ktoś rok temu zapytał, jakie chcę okna, to powiedziałabym szare z roletami. Kto by pomyślał, że sprawa przybieże taki obrót...

Ola, ja też nie dam sobie głowy uciąć, że nie wrocimy do wersji pierwotnej, czyli do antracytu. Ale póki co zapieram się przed nim rękoma i nogami :)

Jeśli natomiast o baterie chodzi... Ja do tej Twojej wanny bez dwóch zdań wybralabym bath tap, ale to oczywiście Wasza decyzja :lol:

Monia, jak okna wstawimy, to zapraszam na wizję lokalną. Pozwolę nawet ich dotknąć :lol2:

Duśku ale w Tikeju tylko blaszane jak moje były, białe HOME to dziewczyny w Tchibo chyba dopadły ;/

obiecał - niech szuka :)))

na celowniku leroy, casto, obi a jak nie to sam mi je z deseczki wyrżnie :D

obiecał - niech szuka :)))

na celowniku leroy, casto, obi a jak nie to sam mi je z deseczki wyrżnie :D

oj o butach nie pomyslałam:) ale mnie ubawiłaś
Literki HOME (białe) bardzo fajne są w DUKA tylko troszkę kosztują coś 120 zł za cały napis (kupuje się po literce)
a są takie blaszane w duce?
będę o Tobie pamiętać :D jak mi ich gnida nie dopadnie do soboty, to dam Ci znać :D

poluję na białe HOME :)

byłam wczoraj w Blue City i home białego nie było na bank - wiem bo oglądałam dla siebie, wydaje mi się że home było szare, takie jakby łupkowe:rolleyes:

Literki HOME (białe) bardzo fajne są w DUKA tylko troszkę kosztują coś 120 zł za cały napis (kupuje się po literce)

;D

że też przeczytałam to po 22... będę jutro 1 klientem w duce hyhyhyhyhyhy

no nie teraz literki:)

:rotfl:

Ale przynajmniej wiem o co chodzi.

Bo na wieszaki nie zdążyłam (to znaczy nie załapałam się na początek dyskusji) i do tej pory nie wiem o co chodziło.

Znam tylko hasła: tikej i wieszaki :lol:

Duś z tego co pamietam Efilo zamawiala literki w jakimś studio reklamy -moze jej zapytaj?Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam :)) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte.

Hazel czyli chcesz wrocic do wersji z bateria wolnostojącą tą ktorą pisałas ze jest za wysoka?Sorki bo sie pogubiłm gdyz wpadam tylko jak po ogien (doby mi ostatnio brakuje :bash:)

Znam tylko hasła: tikej i wieszaki :lol:

mój m się jeszcze nie przyzwyczaił, że tak mu w smsach piszę i jak czyta "tikej" albo "ajkija" (jego kuzynka tak mówi) to go szlag trafia i oddzwania po instrukcje :D

Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam :)) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte.

ja też je wtedy kupiłam:wiggle: moim zdaniem jeszcze będą... przecież one są już w ofercie od ponad roku... systematycznie co jakiś czas się pojawiają:)

Monika996, mój mąż już dawno decyzję podjął, tylko jest nieco inna niż bym chciała więc się do niej nie przywiązuję :lol2:

monsanbia, mi też tylko przed oczami słowa "Tikej" i "wieszczaki" latały. I to na kilku wątkach :lol2: