hazeleyes1982 17.11.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Oj, żebyś wiedziała, że znowu przeżywam, ale nic nie piszę, żebyście mnie nie wyśmiały Mam to samo:D Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze wroce do pierwotnej koncepcji...znaczy sie naszej bath tap,ale ciiiii:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ojale nic nie piszę, żebyście mnie nie wyśmiały aż mi się "a nie mówiłam" ciśnie, ale ciiiiiiii Ania, uwielbiam Ciebie i Twoje okna. Chyba je kiedyś na żywo muszę zobaczyć. To będą okna z historią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.11.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Olu ok ok Duśku ale w Tikeju tylko blaszane jak moje były, białe HOME to dziewczyny w Tchibo chyba dopadły ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 aż mi się "a nie mówiłam" ciśnie, ale ciiiiiiii Ania, uwielbiam Ciebie i Twoje okna. Chyba je kiedyś na żywo muszę zobaczyć. To będą okna z historią Monia, historia historią, ale chyba nikt sobie nie zdaje sprawy, ile osób jest w proces wyboru zaangażowany Obecnie już na wątku z oknami przesiaduję, bo tam jakby bardziej w temacie jestem A pan Robert to chyba oskara za cierpliwość powinien dostać. Zwłaszcza, jeśli finalnie okaże się, że jednak nie od niego kupię Paranoja jakaś... Jakby mnie ktoś rok temu zapytał, jakie chcę okna, to powiedziałabym szare z roletami. Kto by pomyślał, że sprawa przybieże taki obrót... Ola, ja też nie dam sobie głowy uciąć, że nie wrocimy do wersji pierwotnej, czyli do antracytu. Ale póki co zapieram się przed nim rękoma i nogami Jeśli natomiast o baterie chodzi... Ja do tej Twojej wanny bez dwóch zdań wybralabym bath tap, ale to oczywiście Wasza decyzja Monia, jak okna wstawimy, to zapraszam na wizję lokalną. Pozwolę nawet ich dotknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Duśku ale w Tikeju tylko blaszane jak moje były, białe HOME to dziewczyny w Tchibo chyba dopadły ;/ obiecał - niech szuka )) na celowniku leroy, casto, obi a jak nie to sam mi je z deseczki wyrżnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Literki HOME (białe) bardzo fajne są w DUKA tylko troszkę kosztują coś 120 zł za cały napis (kupuje się po literce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 obiecał - niech szuka )) na celowniku leroy, casto, obi a jak nie to sam mi je z deseczki wyrżnie oj o butach nie pomyslałam:) ale mnie ubawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Literki HOME (białe) bardzo fajne są w DUKA tylko troszkę kosztują coś 120 zł za cały napis (kupuje się po literce) a są takie blaszane w duce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ANNA MARIA gdyby nie moj mąż też bym tak podejmowała decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 będę o Tobie pamiętać jak mi ich gnida nie dopadnie do soboty, to dam Ci znać poluję na białe HOME byłam wczoraj w Blue City i home białego nie było na bank - wiem bo oglądałam dla siebie, wydaje mi się że home było szare, takie jakby łupkowe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ja potrzebuję z nierdzewki na scianę do syna pokoju. coś musze mu stworzyć . np napis z jego imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dziewczynki ja z innej beczki znacie może hotel Klimczok w Szczyrku bo ofertę na ferie mają całkiem całkiem i się zastanawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Literki HOME (białe) bardzo fajne są w DUKA tylko troszkę kosztują coś 120 zł za cały napis (kupuje się po literce) ;D że też przeczytałam to po 22... będę jutro 1 klientem w duce hyhyhyhyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 przyszłam w końcu te rekawiczki chwalić... ale tu już temat dawno nieaktualny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 no nie teraz literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 no nie teraz literki Ale przynajmniej wiem o co chodzi. Bo na wieszaki nie zdążyłam (to znaczy nie załapałam się na początek dyskusji) i do tej pory nie wiem o co chodziło. Znam tylko hasła: tikej i wieszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Duś z tego co pamietam Efilo zamawiala literki w jakimś studio reklamy -moze jej zapytaj?Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam ) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte. Hazel czyli chcesz wrocic do wersji z bateria wolnostojącą tą ktorą pisałas ze jest za wysoka?Sorki bo sie pogubiłm gdyz wpadam tylko jak po ogien (doby mi ostatnio brakuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.11.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Znam tylko hasła: tikej i wieszaki mój m się jeszcze nie przyzwyczaił, że tak mu w smsach piszę i jak czyta "tikej" albo "ajkija" (jego kuzynka tak mówi) to go szlag trafia i oddzwania po instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.11.2011 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Poczatkiem listopada mieli je w Tchibo w promocyjniej cenie (sama kupiłam ) wiec moze za jakis czas znow wrzucą w oferte. ja też je wtedy kupiłam:wiggle: moim zdaniem jeszcze będą... przecież one są już w ofercie od ponad roku... systematycznie co jakiś czas się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.11.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Monika996, mój mąż już dawno decyzję podjął, tylko jest nieco inna niż bym chciała więc się do niej nie przywiązuję monsanbia, mi też tylko przed oczami słowa "Tikej" i "wieszczaki" latały. I to na kilku wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts