monsanbia 03.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 czyli ze masz fotki z plytkami ...ale akurat nie ma ich na fotkach:lol2: no jak nie ma jak są Tylko w minimalistycznym wydaniu No ale coś tam widać Poszukam, może mam zdjęcie chociaż pół na pół a jak nie to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Monia, nie wyglupiaj sie.Przeciez sobie jaja robie:Da Ty nadal chcesz wymiary tej naszej sereny?zdecydowalas juz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 zdecydowalas juz cos? za mało mnie znasz Ja i zdecydowanie - wykluczamy się* Ale na wymiary czekam, nie chciałam naciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 jutro bede z rana, to zmierze-no problem! naciskaj, naciskaj bo ja z tych roztrzepancow i teraz mi sie przypomnialo:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 jutro bede z rana, to zmierze-no problem! naciskaj, naciskaj bo ja z tych roztrzepancow i teraz mi sie przypomnialo:-P to jeszcze zmierz mi grubość jeśli możesz I jakąś fotę byś cyknęła. Da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Monia, bede z rana na budowie, to cykne sama wneke plus drzwi, zebys miala poglad, a u kamieniarza bede w okolicy czwartku zobaczyc czy cos zdzialal i tez cos cykne ale pamietaj-on wie, ze nam sie nie spieszy a o nadgorliwosc zadnego fachowca nie podejrzewam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja juz przestałam mówić majstrom że mi się nie spieszy bo jak zaczęli robić elewacje w czerwcu tak dopiero teraz skończyli (jeszcze gdzieniegdzie muszą dorobić podbitkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kochani, nie pokaze Wam na razie wizualki lazienki spa-bo znowu mi zwiejecie i tyle Was bede widziala:lol2: ale moze mi pomozecie w kwestii obudowy do wanny?Wanna bedzie taka sama.Obudowa tez. http://img41.imageshack.us/img41/6347/dscn0687y.jpg Uploaded with ImageShack.us ale Koło niestety nie produkuje takich obudów (z forniru) a jedynie pokazuje je na fotkach:D czy znacie jakies firmy robiace cos takiego (z forniru)? kakusku, wiem przerabialam to z innymi fachowcami.Tylko, ze z tym kamieniem naprawde nam sie nie spieszy, bo pan od elewacji "sie odwołał" z powodu jakichs klopotow a ja nie chce innego:no: Przeprowadzka na Euro 2012, wiec zdazymy chyba z elewacja, jak zaczniemy ja na wiosne:???: ciezko bedzie z ta obudowa( pisze angielskim alfabetem-komputer sie poprzestawial, a ja nie umie naprawic:eek:)nie widzialam takiej nigdzie. popytaj w Max-flizie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ciezko bedzie z ta obudowa( pisze angielskim alfabetem-komputer sie poprzestawial, a ja nie umie naprawic:eek:)nie widzialam takiej nigdzie. popytaj w Max-flizie Moni, a Ty z czego masz obudowę swojej wanny z tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Hazel, myślisz, że to Twoja pierwsza pochopna decyzja na budowie? Przygotuj się*na takie niespodzianki. Ja mam np do oddania grzejnik i zawory (w cenie grzejnika ) których nie można już zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Moni, a Ty z czego masz obudowę swojej wanny z tv? takie deszczółki drewniane. coś jakby dawniej boazeria:)to chyba jest świerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Kurde, wiecie, co jest najgorsze?ze ja juz kupilam ta cholerna mozaike z Tubadzina na wanne i na siedzisko pod prysznicem...a jak zobaczylam ta okladzine..ta umarłam! i wiedzialam, ze musze ja miec.nie macie jakichs chodów w sklepie z plytkami? mozaika jest nawet jeszcze nie odebrana ale zaplacona ale sie wkopalam, no...dobrze ze maz jest wyrozumialy, bo sama mam ochote sobie przywalic! dlaczego nie możesz tych płytek oddać . u nas wszystko można zwracać, no ewentualnie wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 takie deszczółki drewniane. coś jakby dawniej boazeria:)to chyba jest świerk. Hazel, a Ty takiej nie chcesz? Moim zdaniem jest super Grzejnik okazało się że nie pasuje i zamówiłam nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 ta mozaika byla na zamowienie...niefart jak nie wiem, bo w kazdym innym sklepie z plytkami Tubadzin jest "standardowym wyposazeniem" a w "naszym" a w ogole, po zobaczeniu Twojej lazienki-nie mam ochoty dawac zadnych plytek! Tylko Twoje:D czyli ? ktore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 (edytowane) Nie mam az tyle miejsca:( nawet wolnostojaca bralam pod uwagę ale po pierwsze cholerrrrnie drogie, po drugie 180 cm-to za duzo (ta z Koła ma 163 dł) Monia Ty mysl co my z tym oswietleniem zrobimy. I z kamieniem EDIT Te czarne...ehhh ja do spa musilam zamowic jasne,bo okno jest tuz pod podbitka i strasznie ciemno.Ale tez maja strukture kamienia. http://img707.imageshack.us/img707/339/uploadsragnosunriversun.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Monia, nie mam az tyle miejsca:( nawet wolnostojaca bralam pod uwagę ale po pierwsze cholerrrrnie drogie, po drugie 180 cm-to za duzo (ta z Koła ma 163 dł) Monia Ty mysl co my z tym oswietleniem zrobimy. I z kamieniem Ale ja miałam na myśli Moniki obudowę wanny! A co chcesz z oświetleniem robić? Ja teraz będąc w castoramie obejrzę*te reflektorki co ma Moni A kamień - muszę*skoczyć do kamieniarza jakiegoś, może wypożyczę*coś ... Tylko ja nie wiem gdzie mam kamieniarza w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 reflektorki nazywają się KURIANA:)NAJFAJNIEJSZE DO ŁAZIENEK TYPU SPA SĄ KAMIENNE PŁYTKI LUB ICH IMITACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ale ja miałam na myśli Moniki obudowę wanny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Zobacze co, ale korca mnie te aquaformy natynkowe podwojne wlozone w te wneki... dziewczynki spadam, bo jutro rano znow wizyta na budowie.Moze jakas fotke cykne pralni-plytki juz tam som:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Zobacze co, ale korca mnie te aquaformy natynkowe podwojne wlozone w te wneki... dziewczynki spadam, bo jutro rano znow wizyta na budowie.Moze jakas fotke cykne pralni-plytki juz tam som:) To rób! Mnie się*ta opcja podoba, ale do łazienki muszę*mieć reflektorki, a w salonie nie mam wnęk i te podwójne aquaformy robię wzdłuż okna tarasowego, sztuk 3 :yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts