Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia, bede z rana na budowie, to cykne sama wneke plus drzwi, zebys miala poglad, a u kamieniarza bede w okolicy czwartku zobaczyc czy cos zdzialal i tez cos cykne ale pamietaj-on wie, ze nam sie nie spieszy a o nadgorliwosc zadnego fachowca nie podejrzewam:p

Gość monika996
Kochani, nie pokaze Wam na razie wizualki lazienki spa-bo znowu mi zwiejecie i tyle Was bede widziala:lol2:

ale moze mi pomozecie w kwestii obudowy do wanny?Wanna bedzie taka sama.Obudowa tez.

http://img41.imageshack.us/img41/6347/dscn0687y.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ale Koło niestety nie produkuje takich obudów (z forniru) a jedynie pokazuje je na fotkach:D czy znacie jakies firmy robiace cos takiego (z forniru)?

kakusku, wiem przerabialam to z innymi fachowcami.Tylko, ze z tym kamieniem naprawde nam sie nie spieszy, bo pan od elewacji "sie odwołał" z powodu jakichs klopotow a ja nie chce innego:no: Przeprowadzka na Euro 2012, wiec zdazymy chyba z elewacja, jak zaczniemy ja na wiosne:???:

ciezko bedzie z ta obudowa( pisze angielskim alfabetem-komputer sie poprzestawial, a ja nie umie naprawic:eek:)nie widzialam takiej nigdzie. popytaj w Max-flizie

Gość monika996
Kurde, wiecie, co jest najgorsze?ze ja juz kupilam ta cholerna mozaike z Tubadzina na wanne i na siedzisko pod prysznicem...a jak zobaczylam ta okladzine..ta umarłam! i wiedzialam, ze musze ja miec.nie macie jakichs chodów w sklepie z plytkami? mozaika jest nawet jeszcze nie odebrana ale zaplacona :bash:

ale sie wkopalam, no...dobrze ze maz jest wyrozumialy, bo sama mam ochote sobie przywalic!

dlaczego nie możesz tych płytek oddać . u nas wszystko można zwracać, no ewentualnie wymienić:)

Gość monika996
ta mozaika byla na zamowienie...niefart jak nie wiem, bo w kazdym innym sklepie z plytkami Tubadzin jest "standardowym wyposazeniem" a w "naszym" :no:

a w ogole, po zobaczeniu Twojej lazienki-nie mam ochoty dawac zadnych plytek! Tylko Twoje:D

czyli ? ktore?

Nie mam az tyle miejsca:( nawet wolnostojaca bralam pod uwagę ale po pierwsze cholerrrrnie drogie, po drugie 180 cm-to za duzo (ta z Koła ma 163 dł)

Monia Ty mysl co my z tym oswietleniem zrobimy. :D I z kamieniem :yes:

EDIT Te czarne...ehhh

ja do spa musilam zamowic jasne,bo okno jest tuz pod podbitka i strasznie ciemno.Ale tez maja strukture kamienia.

http://img707.imageshack.us/img707/339/uploadsragnosunriversun.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez hazeleyes1982

Monia, nie mam az tyle miejsca:( nawet wolnostojaca bralam pod uwagę ale po pierwsze cholerrrrnie drogie, po drugie 180 cm-to za duzo (ta z Koła ma 163 dł)

Monia Ty mysl co my z tym oswietleniem zrobimy. :D I z kamieniem :yes:

Ale ja miałam na myśli Moniki obudowę wanny!

A co chcesz z oświetleniem robić?

Ja teraz będąc w castoramie obejrzę*te reflektorki co ma Moni

A kamień - muszę*skoczyć do kamieniarza jakiegoś, może wypożyczę*coś ... Tylko ja nie wiem gdzie mam kamieniarza w okolicy

Zobacze co, ale korca mnie te aquaformy natynkowe podwojne wlozone w te wneki...

dziewczynki spadam, bo jutro rano znow wizyta na budowie.Moze jakas fotke cykne pralni-plytki juz tam som:)

:goodnight:

To rób!

Mnie się*ta opcja podoba, ale do łazienki muszę*mieć reflektorki, a w salonie nie mam wnęk i te podwójne aquaformy robię wzdłuż okna tarasowego, sztuk 3 :yes