MarJel 18.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To ja przyszłam pogratulować nowej bateryji Doczytałam że za dwa tyg. zaczną kłaść się płytki:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.11.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Hazel oprocz stelaza to Ty musisz przeniesc jeszcze podlaczenie wody i kanalizacji-prawda? Z niecierpliwoscia czekam wiec na relacje z demolki bo sama sie nad tym zastanawaim tylko ta podlogowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 18.11.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przyszłam się przywitać trafiłam od Oli i Marty.... przyznam, że podczytuje od kilku dni, ale jeszcze spore mam zaległości:cool:. Domek zapowiada się super a puki co bardzo jestem ciekawa Twojej łazienki... wanna cudna - marzenie! napisz proszę jakie wymiary ma Twoja łazienka? szerokość na której będzie stała wanna? myślę o takiej do siebie, ale czy ją upchnę? teraz, jak już jestem - to zostaje:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Hazel to macie teraz z Ania takie same baterie Ciut inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.11.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Hazel to macie teraz z Ania takie same baterie kakusku, Ania wkleila strone wczesniej-swoja i moja baterie.Sa zupełnie inne:) kakusku-hydraulicy podlaczyli grzejniki, kociol i pompe i sobie poszli-nie chcieli teraz przenosic geberita, bo chca to zrobic, jak plytkarze pokaza im laczenia plytek,zeby wszystko ladnie wyszlo (tacy z nich esteci:D) wiec jeszcze jakies dwa tyg i ja Ci wszystko powiem i foty pokaze-nie martw sie. Ja nie wiem od strony technicznej-co i jak wiec nie bede sie wymadrzac-bede Ci wszystko opowiadac. Kakusku, co do podlogowki-masz moze zdjecia podlogowki zanim zostala polozona wylewka? jesli tak, to no problem-mozna przeniesc co chcesz nawet na drugi koniec lazienki-tak mi powiedzieli moi hydraulicy. czesc oldzia zostan-bedzie fajnie:D to juz dwie moje imienniczki do mnie zawitaly:D Lazienke zmierze dzis i wieczorem napisze, ok? Martusia Wpadaj do mnie i do Oli czesciej,bo widzisz sama jakie z nas zazdrosnice:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 aaaa:D pasiulku, bylam u Ciebie i widze, ze walczysz z tematem oswietleniowym-nie udzielam sie, bo sama ma problem z lampami nad lustra...wiec sie nie gniewaj oj Hazelku:hug: rok już mieszkam z żarówkami i kablami i muszę w końcu coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.11.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ok "troche" sie pomyliłam z tymi bateriami .Myslałam ze wybrałas nr 2 i taka tez wzieła Ania wiec z która z Was sie nie wstrzeliłam? Ola mam jakies zdjecia z podlogowki ale bez konkretnych wymoarow odleglosci wiec to takie bardziej pogladowe.U nas podlogowke i wylewki robila ta sama ekipa .Nie mam zamontowanego geberitu a wylewke i tak musze troche skuc bo zalali mi betonem odplyw do wanny.Nie wyobrazam sobie tylko jak oni dorobia rure do kanazlizacji w calkiem inne miejsce ale ja laik jestemw wiec moze to tylko dla mnie tak strasznie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.11.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 kakusku, moj znajomy ta rure odplywowa przenosil kilka razy (juz po wylewce!), bo ciagle zmieniali wersje-gdzie postawic wanne wolnostojaca,wiec to jest mozliwe na 100% jesli to ta sama ekipa bedzie robic, to juz w ogole siee nie martw. Baterie wybralam to druga, ktora wyglada jak...no wiesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 czesc oldzia zostan-bedzie fajnie:D to juz dwie moje imienniczki do mnie zawitaly:D Lazienke zmierze dzis i wieczorem napisze, ok? jasne - poczekam - dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 oldzia,M. byl dzis sam na budowie i zapomnialam go poprosic, zeby zmierzyl lazienke...przepraszam.:oops:Jesli nie jutro-w pon zrobie to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 19.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 oldzia,M. byl dzis sam na budowie i zapomnialam go poprosic, zeby zmierzyl lazienke...przepraszam.:oops:Jesli nie jutro-w pon zrobie to na pewno. Ok:) nie ma problemu - nie śpieszy się aż tak bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 (edytowane) Ok, jako ze bateria juz jest kupiona (dzieki Aniu) szukam pozostalych baterii-poprzednie koncepcje wziely w leb, bo 8 tyg to strrrasznie dlugo i nie mam tyle czasu,wiec walcze dalej:) moja bateria wyglada tak: http://images40.fotosik.pl/1210/3a136e4581e7a622med.jpg a umywalkowa podoba mi sie np ta: http://images43.fotosik.pl/1218/d6754e98674a9489.jpg A w kuchni bedzie ta:yes: http://images39.fotosik.pl/1185/57f89d0efecfac68.jpg Poszukuje baterii stojących do dwóch umywalek Roca Bol.Czy ma ktos takie cóś i moglby polecic? Edytowane 19 Listopada 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) ola umywalkowa fajna. będziesz ją miała w lazience spa.? Ola to tej stojącej wannowej pasuja takie. paffoni berry. bardzo fajne, super w utrzymaniu i używaniu:) Edytowane 20 Listopada 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.11.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ja do mojej roca bol mam podtynkową więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Moniaaa,co ja bym bez Ciebie zrobiła? Super jest ta bateria i co najwazniejsze- 3x tansza od Roca albo Hansgrohe. Tylko jaka wysokosc ma Twoja umywalka? Moja 23 cm. Myslisz, ze bedzie ok? Wygodnie sie z nich korzysta?woda sie nie rozchlapuje? Te baterie sa do lazienki przy sypialni: http://images40.fotosik.pl/1211/3f3482901faa7d62med.jpg do lazienki spa-chyba zdecyduje sie na grohe-wkleilam wczesniej. pasiulku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ola nie wiem. ale podejrzewam,że około 23 cm:) zmierzę ci. baterie bardzo wygodne.super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Monia, dzieki:hug: jesli tylko okaze sie,ze te Twoje umywalki nie maja wiecej niz 23 cm a baterie uważasz za wygodne w uzytkowaniu-jutro je zamawiam.Promise. Te do spa grohe, chyba tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 zaraz je zmierzę. żeby nie było na mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Monia, dzieki:hug: jesli tylko okaze sie,ze te Twoje umywalki nie maja wiecej niz 23 cm a baterie uważasz za wygodne w uzytkowaniu-jutro je zamawiam.Promise. Te do spa grohe, chyba tez. Aż miło czytać ile tu moja Oleńka decyzji podjęła i zakupów poczyniła, fiu, fiu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ola chyba jednak się nie nadają . mają 34 cm . do wylewki 28 cm. za niskie będziesz miała te baterie. moje umywali mają około 18 cm:bash:nie zamawiajszukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts