Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Aż miło czytać ile tu moja Oleńka decyzji podjęła i zakupów poczyniła, fiu, fiu:D

Martusia,nie smiej sie-wiesz jak ja sie wczułam w te wybory bateriowe? prawie tak samo, jak w wannowe:rotfl:

Monia,jestes kochana. Ale wiesz co...mi sie wydaje, ze beda pasowac...Bateria, ktora jest na tej fotce (Roca Atai)

http://images46.fotosik.pl/1178/c59bf5b4c1e99493.jpg

ma do wylewki 27 cm!

Czyli jeszcze mniej.

Wiec-bedziemy mialy takie same baterie! Na-na-na-na-na:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hazel, szperam te moje akcesoria łazienkowe i w sklepie 2hd.pl są całkiem konkretne wyprzedaże :)

przeglądam sobie właśnie zakładkę wyprzedaże/promocję i widzę tu kilku wysokich hansów w konkurencyjnych cenach, paffoni i grohe. nie wiem dokładnie jaki przedział cenowy cię interesuje, ale nawet bez promocji, za 300-700 można tu wyhaczyć konkrety

Edytowane przez duś

Bateria, ktora jest na tej fotce (Roca Atai)

http://images46.fotosik.pl/1178/c59bf5b4c1e99493.jpg

Najważniejsze żeby do tego typu umywalki nie dać takiej baterii żeby trzeba było myć ręce pod samą ścianką umywalki.

Zdarzyło mi się*kilka razy taki układ użytkować*i jest to piekielnie niewygodne

Te Moniki wydają się być idealne (pod względem praktyczności) i wyglądają super :yes:

Czekam na wycene z ostatniego sklepu internetowego-a jak na złość nie przyslali jej dzisiaj:bash:

Decyzje podejme jak juz zobacze wszystkie wyceny-ale chyba skłaniam sie w strone tej poleconej przez kakuska, bo jest najwyzsza ze wszystkich i włascielka jest zadowolona (a ma ta sama umywalkę co ja).Ta Twoja z kolei-Moniu ,podoba mi sie najbardziej-ale nie jestesmy pewne, czy jest wystarczajaco wysoka do tej umywalki. Kurcze, mam nadzieje, ze ten sklep-to nie jacys oszusci, bo nie zwrocili mi pieniedzy za anulowaną transakcję(z ta wylewka stojaca la torre w roli glownej)-czekam na ich wycene i u nich zamowie coś-jako zamiennik tamtej. Mam nadzieje...:eek:

Edytowane przez hazeleyes1982

Olu ja mam pieniądze w sklepie z lampami. na allegro ogłaszali się z lampą. kupiliśmy po czym okazało się ,że jej nie mają.i przelali nam spowrotem pieniądze na konto płace z allegro, którego już nie mam. i:offtopic: i dalej czekam na pieniądze. nie wiadomo gdzie są:bash:

No własnie...zaczynam sie martwic, bo powinni oddac mi pieniadze, jesli wycofalam sie z zamowienia- a ja zgodzilam sie zamowic zamiennik tego z czego zrezygnowalam...no i masz babo placek...Moze niepotrzebnie panikuje ale z innych sklepów dostalam wyceny w przeciagu godziny a od nich drugi dzien nic :eek: