Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

oj Ola to ja na te kawę się wproszę . i może cos potachasz:) jak będę do mamy jechać dam znać. one może do mnie wpadna na weekand. jak nie to ja we wtorek wyruszę.ale to jeszcze w planach.:)

gdzie te sklepy są u Was ??? moja siostra też jezdzi do Radomia na zakupy. ja znam tylko te galerię przy Tesco , a w pobliżu jest Mc donald. tam blisko mieszka moja kuzynka.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj tak:yes: Ja też własnie bedę miała wysokie drzwi -240 cm skrzydło... ale jak wspomniąłam, ja musiałam coś wymyślić, żeby optycznie tą "studnię" podnieść:mad: hazelek nie musi się tym martwić:p

Ajlawju wery macz,Madziu:hug:

Moniaaaa, na galerie, to musisz sobie zarezerwowac caly dzien-nie zartuje...dawniej wydawalo mi sie, ze galeria krakowska jest duza-teraz juz wiem, ze nie:D a na powaznie-jestes w kregu VIP-ów, ktorym z przyjemnoscia potowarzysze i ponosze zakupy-wiec przyjezdzaj Kochana w try miga:hug:

moja siostra też jezdzi do Radomia na zakupy.

normalnie nie wierzę

Jeszcze rok temu w Radomiu nie było dosłownie nic (żadnej Zary, H&M, nawet Cubusa, czy C&A, o Peeku czy Royal Collection nie wspomnę)

Wszyscy przyjeżdżali do Wawy

Dziś ludzie jeżdża do Radomia :no:

Monia hm nawet była w poprzednią sobotę i zahaczyła o tk max. ale ona nie jest jego miłośniczką:) musi przyjechac do mnie to ja zarażę.

Ola przyjadę . coffee haeven tez nie lubię, a te kubki papierowe - fuj. choć ostatnio w Krakowskiej widziałam filiżanki.a Starbucksa:cool:nie , bo za słaba kawa.

ale gdzie wy maci etę galerię???

Moni, niezle sie porobilo, co?:D my tez na takie wieksze zakupy od kilku lat jezdzilismy do krakowa a teraz...a buduja jeszcze dwie: galeria korona i plaza...tylko czasem sie zastanawiam, czy to aby madre-na takie male miasto. Zycie w centrum umarło.Zostały same banki. Nie ma fajnych knajp, restauracji-bo zycie przenioslo sie do centrum handlowego...Na glownej ulicy kielc i w bocznych uliczkach standardem sa informacje: "lokal do wynajecia" albo" likwidacja sklepu":(

Monia-w tym samym miejscu-tylko obecna galeria jest kilka razy wieksza:)

A Starbucks'a kocham, bo ja taka wlasnie kawe pije:) kawe-niekawe:) ale jak przyjedziesz, to nawet moge espresso wypic:D

Ola nawet przy lampach wyszła moja drobiazgowosc http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Pocieszam sie tym ze jak szybko przychodzi tak szybko odchodzi i za kilka dni zapomne o szczegółach ;).Aquaformy sa jednak za drogie wiec nadal temat oswietlenia pozostawiam otwarty.Na szczescie mam sporo czasu na myslenie :rotfl:

Przez te wasze rozmowy o TK Maxx sprawdzilam temat i taki sklep jest rowniez tutaj i to nawet niedaleko.Teraz M nie ma glowy na szwedanie sie ze mna po sklepach ale jak tylko lekko ochlonie na pewno wyciagne go zeby zobaczyc tutejszy asortyment :yes:

Ola Ty dalej przed TV?;) Przygladam sie tym Twoim plytkom i chcialam zapytac jak odbierasz ich kolor?Czy one sa bezowe i jesli tak czy jest to kolor cieply czy raczej chlodny?Na zdjeciach ktore mi kiedys pokazalas w zblizeniu wygladaja na jednolite zas w sklepie widac wyrazne maziaje . Moze ogladajac te kolekcje patrzylas rowniez na Mythos Blanco lub Dessau Ivory (rowniez ceramika Tau )? i mozesz cos o nich powiedziec? Czy sa duzo jasniejsze od Twojego gresu i ktore ewentualnie mialyby domieszke szarego?

kakusku, ciezko mi powiedziec,czy ten bez jest cieply czy zimny...a maziaje sa, ale nie dominuja na calej plytce.Sa takie stonowane.Jesli mozesz poczekac dwa tyg-zobaczysz te polozone plytki na duzej powierzchni i moze to Ci ulatwi zadanie. Panowie plytkarze zaczynaja juz w najblizszy czwartek:wave:

Tych dwóch nazw, ktore podalas w ogole nie kojarze...kurcze, chyba niebardzo Ci pomogłam...

Tymczasem, takie oto rzeczy sie dzieja:

A wysokosc wyszła 2,78!!!:wiggle:

salon:

http://images39.fotosik.pl/1194/af4a30dd0464cb46med.jpg

kuchnia:

http://images46.fotosik.pl/1204/5496c12f3b6b781cmed.jpg

sciana tv:

http://images41.fotosik.pl/1193/ca4fc76a6e75e910med.jpg

wiatrołap:

http://images43.fotosik.pl/1248/bc7cf6fa9917c0c1med.jpg

Niby niewiele...a cieszy:wiggle: W srode aquaformy juz beda zamontowane:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982