monika996 28.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 oj Ola to ja na te kawę się wproszę . i może cos potachasz:) jak będę do mamy jechać dam znać. one może do mnie wpadna na weekand. jak nie to ja we wtorek wyruszę.ale to jeszcze w planach. gdzie te sklepy są u Was ??? moja siostra też jezdzi do Radomia na zakupy. ja znam tylko te galerię przy Tesco , a w pobliżu jest Mc donald. tam blisko mieszka moja kuzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 oj tak:yes: Ja też własnie bedę miała wysokie drzwi -240 cm skrzydło... ale jak wspomniąłam, ja musiałam coś wymyślić, żeby optycznie tą "studnię" podnieść hazelek nie musi się tym martwić Ajlawju wery macz,Madziu Moniaaaa, na galerie, to musisz sobie zarezerwowac caly dzien-nie zartuje...dawniej wydawalo mi sie, ze galeria krakowska jest duza-teraz juz wiem, ze nie:D a na powaznie-jestes w kregu VIP-ów, ktorym z przyjemnoscia potowarzysze i ponosze zakupy-wiec przyjezdzaj Kochana w try miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 moja siostra też jezdzi do Radomia na zakupy. normalnie nie wierzę Jeszcze rok temu w Radomiu nie było dosłownie nic (żadnej Zary, H&M, nawet Cubusa, czy C&A, o Peeku czy Royal Collection nie wspomnę) Wszyscy przyjeżdżali do Wawy Dziś ludzie jeżdża do Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Monia hm nawet była w poprzednią sobotę i zahaczyła o tk max. ale ona nie jest jego miłośniczką musi przyjechac do mnie to ja zarażę. Ola przyjadę . coffee haeven tez nie lubię, a te kubki papierowe - fuj. choć ostatnio w Krakowskiej widziałam filiżanki.a Starbucksa:cool:nie , bo za słaba kawa. ale gdzie wy maci etę galerię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Moni, niezle sie porobilo, co? my tez na takie wieksze zakupy od kilku lat jezdzilismy do krakowa a teraz...a buduja jeszcze dwie: galeria korona i plaza...tylko czasem sie zastanawiam, czy to aby madre-na takie male miasto. Zycie w centrum umarło.Zostały same banki. Nie ma fajnych knajp, restauracji-bo zycie przenioslo sie do centrum handlowego...Na glownej ulicy kielc i w bocznych uliczkach standardem sa informacje: "lokal do wynajecia" albo" likwidacja sklepu":( Monia-w tym samym miejscu-tylko obecna galeria jest kilka razy wieksza:) A Starbucks'a kocham, bo ja taka wlasnie kawe pije:) kawe-niekawe:) ale jak przyjedziesz, to nawet moge espresso wypic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ola nawet przy lampach wyszła moja drobiazgowosc http://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif Pocieszam sie tym ze jak szybko przychodzi tak szybko odchodzi i za kilka dni zapomne o szczegółach .Aquaformy sa jednak za drogie wiec nadal temat oswietlenia pozostawiam otwarty.Na szczescie mam sporo czasu na myslenie Przez te wasze rozmowy o TK Maxx sprawdzilam temat i taki sklep jest rowniez tutaj i to nawet niedaleko.Teraz M nie ma glowy na szwedanie sie ze mna po sklepach ale jak tylko lekko ochlonie na pewno wyciagne go zeby zobaczyc tutejszy asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.11.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ale co wy dziewczyny... jedna o Radomiu, druga o Radomiu... hazelek o Kielcach... czy wyście aby na pewno się dogadały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Magda tak my z Olą tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Magda tak my z Olą tak:) Ja też*wiem o co chodzi O Radomiu Moni odpowiedziałam, Hazel napisała że w Kielcach pdoobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.11.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no to jeszcze Monia wtajemniczona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.11.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a no jak tak to luz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.11.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Madziu, zebrałas wszystkie zeznania i nam odpuszczasz?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 oldzia, zmierzyłam (wreeeeeszcie:p) 14,5 m2. Spadam Madzie Gessler obejrzec:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 oldzia, zmierzyłam (wreeeeeszcie:p) 14,5 m2. Spadam Madzie Gessler obejrzec dobrze, że mi przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 dobrze, że mi przypomniałaś a ja Borgiow na Canal + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ola Ty dalej przed TV? Przygladam sie tym Twoim plytkom i chcialam zapytac jak odbierasz ich kolor?Czy one sa bezowe i jesli tak czy jest to kolor cieply czy raczej chlodny?Na zdjeciach ktore mi kiedys pokazalas w zblizeniu wygladaja na jednolite zas w sklepie widac wyrazne maziaje . Moze ogladajac te kolekcje patrzylas rowniez na Mythos Blanco lub Dessau Ivory (rowniez ceramika Tau )? i mozesz cos o nich powiedziec? Czy sa duzo jasniejsze od Twojego gresu i ktore ewentualnie mialyby domieszke szarego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a ja Borgiow na Canal + Który sezon tam dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) kakusku, ciezko mi powiedziec,czy ten bez jest cieply czy zimny...a maziaje sa, ale nie dominuja na calej plytce.Sa takie stonowane.Jesli mozesz poczekac dwa tyg-zobaczysz te polozone plytki na duzej powierzchni i moze to Ci ulatwi zadanie. Panowie plytkarze zaczynaja juz w najblizszy czwartek:wave: Tych dwóch nazw, ktore podalas w ogole nie kojarze...kurcze, chyba niebardzo Ci pomogłam... Tymczasem, takie oto rzeczy sie dzieja: A wysokosc wyszła 2,78!!! salon: http://images39.fotosik.pl/1194/af4a30dd0464cb46med.jpg kuchnia: http://images46.fotosik.pl/1204/5496c12f3b6b781cmed.jpg sciana tv: http://images41.fotosik.pl/1193/ca4fc76a6e75e910med.jpg wiatrołap: http://images43.fotosik.pl/1248/bc7cf6fa9917c0c1med.jpg Niby niewiele...a cieszy:wiggle: W srode aquaformy juz beda zamontowane:wiggle: Edytowane 11 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Koooocham twój kominek!!! Jak go skończysz umrę z zazdrości:P Już wczoraj z Lady obgadałyśmy plan, że niebawem Kielce nawiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ty u mnie-a ja u Ciebie:)Dzieki Martulka...a ja kocham Ciebie (i Lady), ze wpadłyscie na taki genialny pomysl...super by było...Ale ja tak, czy inaczej odwiedze Lublin-jak tylko zrobi sie cieplo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts