tofee 02.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kominek powala, PRZEPIĘKNY i jaki olbrzym już zzieleniałam z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ty u mnie-a ja u Ciebie:) Dzieki Martulka...a ja kocham Ciebie (i Lady), ze wpadłyscie na taki genialny pomysl...super by było...Ale ja tak, czy inaczej odwiedze Lublin-jak tylko zrobi sie cieplo:wiggle: Lublin czy mnie? to duża różnica , wolałabym opcję drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 W srode aquaformy juz beda zamontowane:wiggle: ło matko ... To u mnie ten etap był w czerwcu, a aquaformy będą się montować dopiero teraz Hazel, super, widać tę wysokość Piękne macie szerokie wejście z wiatrołapu ... Nie no, jak nic drugą budowę*muszę*organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Toficzku Zobaczymy, jak z funkcjonalnoscia, bo chcemy, zeby był biały...juz wiem, ze nie bedzie mi sie chcialo malowac go po kazdej zimie:rolleyes: kurcze, moze nie bedzie tak zle... Martulka, no co Ty mi tu opowiadasz...pewnie, ze ta druga:rolleyes: A to...daleko jest od L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.12.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Martulka, no co Ty mi tu opowiadasz...pewnie, ze ta druga:rolleyes: A to...daleko jest od L? To Lublin!, nie okolice i łatwy dojazd bardzo:) Trzymam za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ło matko ... To u mnie ten etap był w czerwcu, a aquaformy będą się montować dopiero teraz Hazel, super, widać tę wysokość Piękne macie szerokie wejście z wiatrołapu ... Nie no, jak nic drugą budowę*muszę*organizować Monia, nie pitol (jak mawia moj M.) Doczytałam u Ciebie cos o jakiejs przeprowadzce...wiec to ja zazdroszcze. Co do aquaformów, wole teraz-przynajmniej bede miala pewnosc, ze pan dobrze wyciał otwory.Moni, a dasz mi jakis instruktaz a raczej mojemu panu-jak zrobic plafon/swietlik z lacobelu-zlicowany z sufitem? Bo dobrze kojarze, ze u Ciebie taki bedzie? Martusia, ja na Sylwestra do Bydgoszczy (ok 500 km )zamierzam pojechac a do L. myslisz, ze nie dotre?No co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nie no, jak nic drugą budowę*muszę*organizować Prawda? Qrcze tyle piękności człowiek się naogląda podczas budowania tego pierwszego "dla wroga" że już by chciał wszystko mieć inne i drugi dom zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Prawda? Qrcze tyle piękności człowiek się naogląda podczas budowania tego pierwszego "dla wroga" że już by chciał wszystko mieć inne i drugi dom zaczynać Wiem cos o tym, patrzac m.in: na Wasze wnetrza,Kobitki:)ale drugiego domu nie mam ochoty budowac...oj nie:no: za duzo nerwów,za mało wolnego czasu zreszta, komu ja to mówie-Towarzyszkom (Nie)doli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Te nerwy (i to nie wykończeniówki ,a budowy właśnie) plus kredyt w walucie mnie powstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No wlasnie, o mamonie, juz nie wspomne...ehhh ale Toficzku, na tym etapie trzeba juz myslec TYLKO pozytywnie, bo inaczej czlowiek zeswiruje. Masz myslec, ze masz piekny domek i wiedziec, ze dasz rade. Wszyscy damy-wykonczyc i zamieszkac w tych naszych kochanych (cholernych!) domkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 02.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No wlasnie, o mamonie, juz nie wspomne...ehhh ale Toficzku, na tym etapie trzeba juz myslec TYLKO pozytywnie, bo inaczej czlowiek zeswiruje. Masz myslec, ze masz piekny domek i wiedziec, ze dasz rade. Wszyscy damy-wykonczyc i zamieszkac w tych naszych kochanych (cholernych!) domkach:D Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ...i tak trzymac:)Moniiiiii, co z tym lacobelem czy tam plexi wbudowanym i podswietlonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 jak miło wiedzieć, że nie jestem w tej niedoli budowlanej sama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wiem cos o tym, patrzac m.in: na Wasze wnetrza,Kobitki:)ale drugiego domu nie mam ochoty budowac...oj nie:no: za duzo nerwów,za mało wolnego czasu zreszta, komu ja to mówie-Towarzyszkom (Nie)doli;) Bo masz taki że nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ...i tak trzymac:) Moniiiiii, co z tym lacobelem czy tam plexi wbudowanym i podswietlonym? ale zaraz chcesz ten lacobel robić, za 10 minut???? pole pole no to tak Normalnie Ci facet podwiesza sufity, tylko zostawia jakąć przerwę (kształtu tej dziury jaką tam sobie wymyślisz) ... albo ... Wycina ją potem w tym miejscu które wcześniej ustaliliście (czyli musisz wiedzieć gdzie, żeby nie było tam wieszaków) I potem musi na ranty wolne założyć jakieć ceowniki, kątowniki, co tam uzna za właściwe i to przy szpachlowaniu ładnie obrobić i powstaje taki myk Potem pleksę bierzesz po cm na boki szerszą i z długości dłuższą i ją wkłaszasz z ukosa i ona sobie leży Matko, rozumiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 czesc Pasiulku:) A Moni dalej swoje...wiesz ile ja bym rzeczy w swoim domu zmienila? Musiałabym budowac, co rok;) Dziewuszki, ktore maja plexi podswietlone i Monia (bo jestem prawie pewna, ze tak masz), pomozcie-musze miec intrukcje dla pana montazysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 (edytowane) oj, nie zaraz,Głupolku ale wiesz...jak bede taka wyedukowana juz dzis, to lepiej mi sie bedzie spało:lol2:Rozumiem wsjo:wiggle: I Pomimo mojego uwielbienia i milosci do MarJelki, musze przyznac, ze duuuuzo lepiej,Mysza tłumaczysz:hug: Sorki, Martulka:oops: EDIT: Moni, a jakie oswietlenie sie tam wkłada? mozna jakas fotke pogladowa u Ciebie zobaczyc? Edytowane 2 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ola pewnie ze poczekam na Twoje podlogi Musze sie tylko przygotowac na kolejny wstrzas bo po obejrzeniu kominka zzielenialam z zazdrosci .Na poczatku budowy moją inspiracją kominkową byla ta fotka http://img196.imageshack.us/img196/4212/3057761921cc91379a99.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak dzisiaj zobaczylam Twoj kominek od razu pozalowalam ze nie pozostalam wierna pierwszej mysli i poszlam troche w innym kierunku-o ja glupia Coz pozostaje mi wzdychac do Twojej obudowy i zaakceptowac swoja Jakie drzwi planujesz miedzy wiatrolapem a holem?(fajnie ze dorobiliscie ten wiatrolap bo pamietam ze w oryginale tego nie bylo ) Powoli zaczynaja u Ciebie znikac betony czego Ci baaaaaaaardzo zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.12.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 mozna jakas fotke pogladowa u Ciebie zobaczyc? Nieeeee Czekam na wizytację! A serio, muszę*zrobić coś lepszego niż mam Może jutro się uda A o oświetlenie nie pytaj na razie Kupiliśmy ledy, ale że nie wsadzone jeszcze to nie będę*się mundrzyć Fajniejsze są*świetlówki, ale nie do zapalania i gaszenia, tylko do palenia się dłużej, a to w komunikacji u mnie, więc się nie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.12.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Ola pewnie ze poczekam na Twoje podlogi Musze sie tylko przygotowac na kolejny wstrzas bo po obejrzeniu kominka zzielenialam z zazdrosci .Na poczatku budowy moją inspiracją kominkową byla ta fotka Jak dzisiaj zobaczylam Twoj kominek od razu pozalowalam ze nie pozostalam wierna pierwszej mysli i poszlam troche w innym kierunku-o ja glupia Coz pozostaje mi wzdychac do Twojej obudowy i zaakceptowac swoja Jakie drzwi planujesz miedzy wiatrolapem a holem?(fajnie ze dorobiliscie ten wiatrolap bo pamietam ze w oryginale tego nie bylo ) Powoli zaczynaja u Ciebie znikac betony czego Ci baaaaaaaardzo zazdraszczam kakusku,dzieki ale masz lanie, bo w koncu nie wyslalas mi fotki swojego kominka, wiec nawet nie moge go wziac w obronę w tej wersji naszej-zawsze był wiatrolap, bo to jest wersja powiekszona (komf II) a drzwi z wiatrołapu do domu beda w stylu tych MarJelkowych. Z tym betonem, masz racje...jaka ja wczoraj uchachana przyjechałam... Nieeeee Czekam na wizytację! A serio, muszę*zrobić coś lepszego niż mam Może jutro się uda A o oświetlenie nie pytaj na razie Kupiliśmy ledy, ale że nie wsadzone jeszcze to nie będę*się mundrzyć Fajniejsze są*świetlówki, ale nie do zapalania i gaszenia, tylko do palenia się dłużej, a to w komunikacji u mnie, więc się nie nadają Jaka znowu wizytacje? Moni, a moze na pw...jedną, malutką,tyci-tyci ...foteczke...co? a na powaznie, musze chyba do efilo napisac.Kojarze, zeu niej chyba jest cos takiego... a moj pan bez instrukcji...nie bardzo... Edytowane 3 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts