monika996 07.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Ola dopiero teraz przeczytałam ,że to nie zwykłe przeziębienie pilnuj małego i mną sie nie przejmuj, wrócę spokojnie do domu. a zobaczymy się next time:)może w Krakowie. byłam dziewczyny w galerii w Kielcach Echo:rolleyes: jest piękna, a sklepów masę wybór super wszędzie , dużo wszystkiego i do tego nie powybierane. większy wybór niz w Krakowie:rolleyes: chyba na zakupy to do kIELCOLA a z tym telefonem:wave: nie do wiary Edytowane 7 Grudnia 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 08.12.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) oldzia, zmierzyłam (wreeeeeszcie:p) 14,5 m2. Spadam Madzie Gessler obejrzec:wiggle: Dzięki kochana:hug: kominek masz cudny (wstaw fotę z bliska wkładu z kamieniem:)) Ps. zdrówka dla synka życzę Edytowane 8 Grudnia 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.12.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) narendil, inhalujemy Małego niestety dosc czesto- jakakolwiek choroba (nawet wirusowa) objawia sie u niego silnymi dusznosciami. Cos czuje, ze jestes moja bratnia duszyczka w temacie dusznosci i inhalacji-widze, ze tez swoje z tym przeszlas...pociesze Cie-choc pewnie to wiesz, ze z alergii najczesciej sie wyrasta i im starsze dziecko, tym powinno byc coraz lepiej...U nas jest to na pewno kwestia górnych dróg oddechowych-to wiemy na pewno ale testy musimy zrobic, bo kto wie, czy nie cos jeszcze. Z naszym Malym dzis juz jest bardzo dobrze, wiec na pewno unikniemy szpitala:wave:I dziekuje WSZYSTKIM za kciuki:hug::hug: admete, nie ma sprawy;) wiesz co...ja na pewno nie pisalam o cenie forniru na scianie, bo nawet nie pytalam nikogo,wiec to musialo byc cos innego...kurcze, ja zawsze tak chaotycznie pisze i tyle sie dzieje, ze nie potrafie powiedziec co to moglo byc:rolleyes: co do kolorowego grzejnika...no wlasnie-kosztowna zabawa a grzejnika nie wymienia sie co dwa lata;) ja myslalam jeszcze o grzejniku-do pokoju Synka w kształcie klocków lego. Czad po prostu...no ale...wlasnie-Maly wyrosnie i te klocki...takie srednio mlodziezowe beda:D A bylas u Moni w watku? Pytalas o ta sciane u niej? Moniaaaaa,smutno mi, ze nam sie nie udalo wczoraj spotkac ale mamy naprawde blisko-i wyjazd do krk planujemy z M niebawem, wieeeeeec...:wiggle:wiesz, co a ta reklame galerii musimy wkleic w watku u MarJelki, to na pewno przyjedzie z dziewczynami:lol2: oldzia wstawie fotke,jak zrobie z bliska, bo nie mam teraz takiej:yes: Najnowsze moje nabytki: lampa do malego wc: http://images49.fotosik.pl/1210/eaf8d233f8b1cc95.jpg i ...swietlik, ktory bedzie...nawet nie potrafie nazwac,gdzie:rolleyes: jak sie wejdzie z wiatrolapu do domu,to...nad głowa:D kolor : BIAŁY. http://images47.fotosik.pl/1257/1028ac01220540f9.jpg Edytowane 8 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 hazel mnie te grzejniki - klocki Lego też się podobają Co do alergii - oj znam ja ten temat tylko od drugiej strony - u nas alergia skórna - i teraz po trzech latach pomału zanika..... A u Moni znalazłam "tą ścianę" - będę zaraz właśnie pytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 niooo, grzejnik-klocki tez długo chodził mi po głowie:) ale w koncu zdecydowalismy sie na Kermi Plan (kompaktowy).Widzialam je w kolorze -do pokoju dzieciecego i super wygladaly ale ostatecznie za namowa M. zostalismy przy bialych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Olu lampa do wc b.fajna a ten świetlik to też lampa czy taki prawdziwy świetlik:rolleyes: a co do alergii - mój Starszy tak do 4 lat wszelkie katary zaraz przechodziły w kaszel z dusznościami, niby jest alergikiem ale na szczęście ostatnio jakoś z tego wszystkiego wyrósł ja sama przeszłam chyba wszystkie postacie alergii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ola wkleiłas reklamę galerii do marjelki??? jak mały dziś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ola, jak synek? Jest poprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nie:)A moge?No to juz:) Z Małym bylismy dzis na kontroli i juz jest ok-jeszcze tylko antybiotyk musi dokonczyc no i inhalowanie-do wtorku.Dzieki, ze pytasz Kochana:hug: Musze sie pochwalic, ze płytkarze (znaczy sie po krakowsku fliziarze ) zaczynaja w pon:wave: Czyli kolejny krok naprzód:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nie:)A moge?No to juz:) Z Małym bylismy dzis na kontroli i juz jest ok-jeszcze tylko antybiotyk musi dokonczyc no i inhalowanie-do wtorku.Dzieki, ze pytasz Kochana:hug: Musze sie pochwalic, ze płytkarze (znaczy sie po krakowsku fliziarze ) zaczynaja w pon:wave: Czyli kolejny krok naprzód:yes: no to super. czyli coraz bliżej przeprowadzka:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ola, jak synek? Jest poprawa? tak, Kochana.Dzieki:hug:-pisalam wlasnie, ze musimy skonczyc antybiotyk, no i kontynuowac inhalowanie i koniec...znaczy sie...do nastepnego wirusa,koniec. A jak u Was? Jak Twój Synek?Lepiej?Uporaliscie sie z dusznosciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.12.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 no to super. czyli coraz bliżej przeprowadzka:wave: I coraz blizej wyjazdu do Krk po kanape:D czytaj naszego spotkania:D postaram sie nie byc wtedy ...zablokowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.12.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Cieszę się, że z synkiem lepiej Oby jak najdłużej opierał się wirusom i innym paskudom! Super, że zaczynacie kafelki To kiedy przeprowadzka? Z Jakubem raz lepiej, raz gorzej. Na razie lepiej. I to o tyle, że wywieźliśmy go na weekend do teściów. Mama się śmieje, że jak Jakub przyjeżdża to mają ciepło w domu. Teść pali w piecu jak szalony. A jak małego nie ma, to przechodzą na tryb oszczędnościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.12.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 I coraz blizej wyjazdu do Krk po kanape:D czytaj naszego spotkania:D postaram sie nie byc wtedy ...zablokowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 hazel... - witam się u Ciebie. Pamietasz - to ta kopnieta od srebrnych klamek w brązowych oknach "przeleciałam" dzis cały Twój watek - ale na raty - bo moje dziecię tez chore (40st gorączki) i też ma niecałe 2 latka Ukradłam namiary na wanne wolnostojącą i baterie z e-baya Będę kombinować, żeby ją jakoś zdobyć bo cena rewelacyjna Na dziś sie żegnam bo juz późno a maleństwo nadal nie spi - musze zmienić tatusia Zaglądnę w najbliższym czasie ,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.12.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) kakusku, dostałam wiadomosc.Postaram sie dzis wieczorkiem odpisac. narendil,przeprowadzka na poczatku czerwca-akurat na Euro-i chyba nie mamy wyjscia, bo M. zaprosil juz wszystkich znajomych na mecze do nas:D Ja tez zycze Kubusiowi duzo, duzo zdrówka:) pinacolada, no pewnie ze pamietam:D i , Kochana:D a namiary-kradnij sobie do woli, a pewnie! ja Twoj dziennik juz prawie caly łyknęłam-strasznie fajnie sie Ciebie czyta. Masz chyba, jak ja- ADHD, co?Chyba wyczuł swój swojego:lol2: Zakupów c.d. Tym razem miska wc do łazienki przy sypialni-pasująca (mam nadzieje) do umywalek Roca Bol. A przy okazji-podziekowania dla atiki za namiary:hug: http://images35.fotosik.pl/1074/7dc279d7f0c55677med.jpg No i cały czas mam dylemat z kwadratowym kibelkiem do małego wc...wszystkie "kwadraciaki" sa niemilosiernie drogie. Mam fantazje i potrafie wydac sporo na buty:D, lampe, płytki...ale 2 tys na wc... :eek:No way Jakas chyba dziwna jestem:D Wybrałam wiec miske z Kola- http://images49.fotosik.pl/1215/de6e7ebdbecbcbb6.jpg dosc fajnie wypada cenowo (choc i tak duzo za duzo,niestety)ale zastawiam sie, czy jest wygodna. Wybiłyscie mi z glowy-Koło Ego do łazienki spa (bedzie Roca Meridian-N) i tak sobie mysle, ze moze z tym modelem jest taka sama historia...napiszcie prosze, jesli ktos ma/korzysta(ł) i co myslicie:???: Edytowane 11 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 hazel - ADHD powiadasz? A może z kwadratowych kibelków taki? Mnie osobiście baaardzo się podoba. 800zł z deską wolnoopadającą http://img710.imageshack.us/img710/6355/heidelbergx.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Dziewczyny - a czy któras z Was kupiła w końcu tę baterię do wanny wolnostojacej z e-bay'a ?? Chodzi mi o uczciwośc sprzedawcy i jakość baterii? Bo zamierzam ją kupić tylko chciałam się jeszcze upewnić.... Proszę o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.12.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 (edytowane) pinacolada, anna-maria najpierw kupila swoja, a potem ja Ja poprosilam i zamówila równiez dla mnie, wiec pewnie Ania bedzie bardziej pomocna, bo ja nawet w tym nie uczestniczylam:oops: tylko, ze ten sprzedawca nie wysyla chyba za granice...trzeba ja odebrac tam... Edytowane 11 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Cześć Olu:)Przyszłam sprawdzić jak zdrówko szkrabka, dobrze, że już lepiej, uff.Widzę poczyniłaś zakupy, lampa bardzo fajna:yes:, świetliki też, a Ty wiesz, że ja mam świetliki w górnym holu i dolnej czarnej łazience? Moje są wielkie i były robione przez moich fachmanów, ale może nie będę Ci tłumaczyła jak:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts