Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pinacolada, podoba mi sie ten kibelek-tylko,ze on nie jest do konca kanciasty...wiec szukam dalej.Ale dziekuje:)Jak nie znajde,bedzie z Koła, choc nikt nie napisal,czy wygodny:(

Martulka, pamietam, ze u Ciebie sa swietliki...ale pamietam tez, ze chyba nie wiedzialas, jak one sa dokladnie zamontowane...tak?jesli sie mysle, przepraszam ze od razu Cie nie zapytalam.W kazdym razie kupilam gotowy,wiec po sprawie.

Anulka, super, ze juz jestes:hug:

Dziewczynki,Mały juz zdrowiutki:yes:Dziekuje. Odetchnęlam z ulgą. Nic mnie tak nie dołuje, jak to,kiedy kaszle...ale juz jest superascie!

Pytanie na dzis:

Przymierzam sie do kabiny Radaway ale bez brodzika (do lazienki przy sypialni),

http://images37.fotosik.pl/1226/914bdd0b2f3dfd48.jpg

bo szklarz wycenil mi zrobiona przez siebie na...3500 (!!!) wiec nie skorzystam:no:

Czy uzytkuje ktos kabine tej firmy? Jak sie sprawuje?

Anetko, dopiero teraz zauważylam, ze napisalas. Czesc Kochana:hug:

A ja dalej w szale zakupowym -choc to akurat niefortunne okreslenie, bo coraz mniej sie nad tymi zakupami rozwodze i zastanawiam.Tez tak miałyście robiac te prawie ostatnie zakupy?:o

Kupilam zestaw prysznicowy do spa i ... zupelnie nie przeszkadza mi, ze kwadratowa deszczownica srednio pasuje do stylu pozostałych baterii ...do niedawna nie bralam takowej pod uwage-tylko owalną.A teraz?Byla swietna promocja-wiec nie zastanawialam sie (sama siebie sie boje...:eek:)

oto i ona-we własnej osobie:

http://images40.fotosik.pl/1256/17c1f33e3f2bb686.jpg

Oprócz tego-zamówiona kabina radaway (dzieki Venusku;)) i kibelek Koło z deską wolnoopadajaca:wave:

Dzieeeeeki:hug: A ja własnie napisałam u Ciebie,ze ...oglądam inne....masakra...ta jest hansgrohe-hydraulicy sie ucieszą.Wszystko, co sie nazywa inaczej jest "be";)

Z tymi fotkami masz racje-no nic, popatrzymy,pozazdroscimy i ...też zaplanujemy wyjazd do Wawy!:DTo bedzie najlepsza mobilizacja!:yes:

Monia, ja tez mysle, ze na wiosne-ale to co?Damy rade:yes:

Mirela,dziekuje-bardzo fajny ten kibelek-myslalam o nim ale juz poszło-zamówilam kwadraciaka z Koło.Co do lampy-wlasnie miałam spiecie ze sprzedawca z allegro. Zamówilam ja 6 dni temu (na szczescie za pobraniem) i zero informacji, ze wysłana, ze jest...masakra:rolleyes: Pan przeprosił i powiedzial, ze jutro wysla...obiecuje, ze poprosze M, zeby podłączył i pokaże Ci fotkę.

Dzis wielki dzień-zaczynamy kłaść płytki:popcorn: Juz wyszły rózne hocki-klocki...a to ze płytek trzeba domówic a to, ze pewne rzeczy do zmiany...jak ja juz bym chciała,zebysmy byli na etapie podłóg...ehhh...to chyba duzo przyjemniejsze...

Edytowane przez hazeleyes1982

cola ,to bedzie rebus i na pewno nie zgadniesz;)- Monia -gród Kraka a ja-góry swietokrzyskie:lol:

No to, teraz jak juz zgadłas, napisz, czy bedziesz miala do nas blisko:popcorn:

Do Krakowa to ja mam 20 min autostradą :p :D

Mój m pracue w Krakowie i niemal codziennie tam dojeżdża ;)