anna-maria3 12.12.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wróciłam i nadrobiłam co nieco... Jak Maluszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 pinacolada, podoba mi sie ten kibelek-tylko,ze on nie jest do konca kanciasty...wiec szukam dalej.Ale dziekuje:)Jak nie znajde,bedzie z Koła, choc nikt nie napisal,czy wygodny:(Martulka, pamietam, ze u Ciebie sa swietliki...ale pamietam tez, ze chyba nie wiedzialas, jak one sa dokladnie zamontowane...tak?jesli sie mysle, przepraszam ze od razu Cie nie zapytalam.W kazdym razie kupilam gotowy,wiec po sprawie.Anulka, super, ze juz jestes:hug:Dziewczynki,Mały juz zdrowiutki:yes:Dziekuje. Odetchnęlam z ulgą. Nic mnie tak nie dołuje, jak to,kiedy kaszle...ale juz jest superascie! Pytanie na dzis:Przymierzam sie do kabiny Radaway ale bez brodzika (do lazienki przy sypialni), http://images37.fotosik.pl/1226/914bdd0b2f3dfd48.jpgbo szklarz wycenil mi zrobiona przez siebie na...3500 (!!!) wiec nie skorzystam:no: Czy uzytkuje ktos kabine tej firmy? Jak sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 nadrobiłam....Dobrze , że Synek już lepiej! kominek boski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Olu ja prawie kupiłam kabinę Radaway Torrenta, ale ze względu że u nas na wymiar wyszła za 2500 to będziemy robić na zamówienie niestandardową. Glazurnik chwalił, że te Radaway to bardzo dobre kabiny w przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Venusek,dziękuję:hug:Własnie ja zamówilam-po Twojej rekomendacji, wiec zostałas matką chrzestną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Anetko, dopiero teraz zauważylam, ze napisalas. Czesc Kochana:hug: A ja dalej w szale zakupowym -choc to akurat niefortunne okreslenie, bo coraz mniej sie nad tymi zakupami rozwodze i zastanawiam.Tez tak miałyście robiac te prawie ostatnie zakupy? Kupilam zestaw prysznicowy do spa i ... zupelnie nie przeszkadza mi, ze kwadratowa deszczownica srednio pasuje do stylu pozostałych baterii ...do niedawna nie bralam takowej pod uwage-tylko owalną.A teraz?Byla swietna promocja-wiec nie zastanawialam sie (sama siebie sie boje...) oto i ona-we własnej osobie: http://images40.fotosik.pl/1256/17c1f33e3f2bb686.jpg Oprócz tego-zamówiona kabina radaway (dzieki Venusku;)) i kibelek Koło z deską wolnoopadajaca:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 bardzo ładna deszczownica:)Ola jutro w Wawie zlot czarownic:) czekamy na fotki, bo nic innego nam nie zostało:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzieeeeeki:hug: A ja własnie napisałam u Ciebie,ze ...oglądam inne....masakra...ta jest hansgrohe-hydraulicy sie ucieszą.Wszystko, co sie nazywa inaczej jest "be";) Z tymi fotkami masz racje-no nic, popatrzymy,pozazdroscimy i ...też zaplanujemy wyjazd do Wawy!:DTo bedzie najlepsza mobilizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 tylko chyba na wiosnę dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 http://img710.imageshack.us/img710/6355/heidelbergx.jpg - ten mam w szarej łazience. Jestem z niego bardzo zadowolona.Super się myje, deska rewelacyjne.Mam prośbę - ta lampa do kibelka - możesz pokazać fotki jak świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Monia, ja tez mysle, ze na wiosne-ale to co?Damy rade:yes:Mirela,dziekuje-bardzo fajny ten kibelek-myslalam o nim ale juz poszło-zamówilam kwadraciaka z Koło.Co do lampy-wlasnie miałam spiecie ze sprzedawca z allegro. Zamówilam ja 6 dni temu (na szczescie za pobraniem) i zero informacji, ze wysłana, ze jest...masakra:rolleyes: Pan przeprosił i powiedzial, ze jutro wysla...obiecuje, ze poprosze M, zeby podłączył i pokaże Ci fotkę.Dzis wielki dzień-zaczynamy kłaść płytki:popcorn: Juz wyszły rózne hocki-klocki...a to ze płytek trzeba domówic a to, ze pewne rzeczy do zmiany...jak ja juz bym chciała,zebysmy byli na etapie podłóg...ehhh...to chyba duzo przyjemniejsze... Edytowane 13 Grudnia 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hazel też będę szukała kwadratowego kibelka do górnej łazienki - z jakiej firmy jest ten kibelek który zachwala mirela - bo piszesz że go rozważałaś? I jak tam płyteczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 admete, kibelek jest ze strony lineablue.plPłytki sie kłada...chyba, bo zobacze ewentualne postepy w czwartek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 admete, kibelek jest ze strony lineablue.pl Płytki sie kłada...chyba, bo zobacze ewentualne postepy w czwartek;) czekam na ten postep:p widziałaś gwiazdy??? są u Magdy Z:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Widziałam, nawet napisałam posta:wiggle: to co, no way-my tez musimy pojechac na wiosne,prawda? Monia, czy Ty tez jestes brunetką jak ja?Pytam, bo fotkę zdominowały blondynki i to w jakim stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a skąd Wy kobitki bo może sie przykleję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 cola ,to bedzie rebus i na pewno nie zgadniesz;)- Monia -gród Kraka a ja-góry swietokrzyskie:lol:No to, teraz jak juz zgadłas, napisz, czy bedziesz miala do nas blisko:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 cola ,to bedzie rebus i na pewno nie zgadniesz;)- Monia -gród Kraka a ja-góry swietokrzyskie:lol: No to, teraz jak juz zgadłas, napisz, czy bedziesz miala do nas blisko:popcorn: Do Krakowa to ja mam 20 min autostradą Mój m pracue w Krakowie i niemal codziennie tam dojeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A w Kielcach byłam tylko przelotem pedząc do Wa-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nooo,czyliś nasza :lol:i tym oto sposobem...jedziesz z nami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts