Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olu mam nadzieję, że kabina będzie ok :) Odnośnie zakupów...to do łazienki dolnej gdzie prysznic będzie używany bardzo sporadycznie kupiłam deszczownicę podtynkową w LM nie patrząc na firmę. Faktem jest że mi pod koniec też już zaczęło wisiec czy chrom czy satyna, czy owal czy kwadrat i tak pasuje :lol2:

młode zdrowe? :)

Faktem jest że mi pod koniec też już zaczęło wisiec czy chrom czy satyna, czy owal czy kwadrat i tak pasuje :lol2:

:lol2: dzieeeeeki, bo wlasnie ten stan sie u mnie pogłębia:lol2:

Kabina bedzie za ok 4 tyg dopiero ale najwazniejsze, ze zamowiona-dzieki Tobie. Zobacz, jaki masz na mnie wpływ:wiggle:

młode zdrowe? :)

taaaa,dziekuje,Kochana:hug:dokazuje jak nic-musi nadrobić zeszły tydzien:rolleyes:

Nie ma to jak zdrowe dziecko :D Ja od zeszlej srody walcze z chorobstwem i jesli mi nie przejdzie do poniedzialku ide na wolne .Obudowe kominka odlozylam na wiosne ale bede wdzieczna jesli dowiesz sie o te granity o ktorych pisalam w mailu.

Jak tam plytki ?Mam nadzieje ze pokazesz jakas fotke :rolleyes: Kabina pod prysznic wyglada bardzo ladnie wiec nie widze u Ciebi9e zadnych pochopnych wyborow:P

kakusku Kochany,ale długo Cie nie było...co do chorób, tez walcze z infekcją, zresztą jak pewnie wszyscy-przy tej pogodzie:sick: Zycze Ci dużo zdrówka:hug:

Pamietam o Tobie,tylko nie mogłąm sie zmobilizowac, bo rano jestem z Małym-od popołudnia do wieczora w pracy a w tzw "miedzyczasie"-budowa.Przepraszam oczywiscie, ze odpisze Kochana.Rozmawialam z Tata po przeczytaniu Twojego maila...:oops:

Strasznego niefarta mam do tych swoich "trafnych" wyborów.Juz pisze dlaczego:

1. Kabina Radaway Torrenta jest wycofana z producji do ...czerwca 2012...:cry:

szukam zamiennika no i nie jest latwo, bo ona mi sie bardzo podoba.Jej cena tez jest ok...

2. Te czarne oprawy, które kupiłam...kompletnie nie nadają sie do zamontowania w moje korytka:cry:

Na szczescie pan od sufitów jest moim idolem i wymyslil takie rozwiazanie, ze nawet panu elektrykowi, ktory wczesniej rozłozył rece i powiedzial, ze trzeba oddac-oczy wypadły ze zdumienia...ostatecznie -bedzie dobrze:yes:

kakusku, jeszcze raz Cie przepraszam- odpisze szybciutko,zaraz po Madzi Gessler (jesli nie odpadne) lub jutro.Promise:)

Ola spokojnie :) Tak jak wspomnialam obudowa zajme sie na wiosne wiec mam jeszcze troche czasu na wyceny.Rozumiem Twoje zabieganie i moge poczekac na maila -nie pali sie :no:

Kurcze faktycznie niefart z ta kabina.Nie sprawdzalam ich cen ale skoro mowisz ze maja dobre to moze ja sie na nia zalapie bo do czerwca raczej nie bede miala skonczonych lazienek .A pytalas u ich przedstawiciela?Moze to tylko jeden sklep ma taka scieme z wycofana produkcja?

Masz szczesci z tym fachowcem od zabudowy g-k .Wreszcie jakis myslacy majster ktoremu sie CHCE :)

Bo one sa natynkowe,toficzku i nie ma ich jak zamontowac w tych korytkach.

Do korytek muszą byc oprawy do wbudowania-chodzi o sposób montazu.Poza tym, te moje czarne maja takie wywietrzniki do chłodzenia akurat na tych bokach, ktore beda scisle przylegac do zabudowy korytkowej...

Ola to moze zabuduj te oprawy w ten sposob aby wywietrzniki nie przylegaly bezposrednio do zabudowy ? Nie umiem tego wytlumaczyc ale chodzi mi o zabudowe w ksztalcie odwroconej litery T .Wtedy wywietrzniki znalazlyby sie w pustej przestrzeni pomiedzy sufitem a plytami g-k .

Napisalm Ci priv ale ze trwalo to z godzine nie poszedl :-( -bede produkowac sie jeszcze raz ale juz nie dzisiaj bo padam :-)

Ola ale pech z kabiną. ja ci nie pomogę, bo mam szkło.:confused:

alampy dobrze,że coś z tego wyszło. ja mam podtynkowe zamiast nadtynkowych w korytkach i jest ok:o

Madziulka, zdrówka Wam życze.Nie dajcie sie,tym wstretnym wirusom:hug: My też walczymy-w sensie ja z M. O Synku nie napisze nic-coby nie zapeszyc;)

kakusku,Monia, pan od sufitów już znalazl rozwiazanie, wiec jest ok ale mialam stracha, bo te lampy miały byc zamontowane póżniej-przez elektryka a dobrze, ze wyszło to teraz-i zajmie sie tym pan od sufitów...

Dziewczyny, jestem szalona...wczoraj w Tkju...kupiłam 7 paczek (niektóre po 10 inne po 18 sztuk) czarnych i szarych wieszaków na ubrania:lol: Garberoby-niet,ba-nawet podłogi jeszcze nie połozone...ale...co tam:rolleyes: Chciałam sobie chyba humor poprawic a bylam zbyt zmeczona po pracy, zeby cokolwiek przymierzyc,wiec...padło na wieszaki:lol2:

oj szalona jesteś. ja w środę byłam u nas w tk zM i miałam już słoik na sól, wieszaki. ale jak zobaczyłam kolejkę to wymiękłam i od puściłam. chciałam jeszcze szklaną paterę z przykrywką , ale nie było:confused: ale były piękne skóry na podłogę - takie przecierane z złotym- jasne- beżowe . piękne. cena w sklepie u nas koło 2 ,5 tys. w tk około 1,4. ale mi nigdzie nie pasują .myślę o Anuli. muszę jej napisać, ona lubi sierściuchy i ma jaśniutko w domu

No to ladnie.Niech zgadne-te kolejki, w Krakowskiej były?Chociaz nieee-tam chyba nie ma Tkja,tak?

M. jest kochany i wyrozumiały dla moich pomysłów zakupowych i przez tel sie smial-ale zobaczymy co powie, jak je zobaczy...trzy gigantyczne kj-owskie reklamówy wieszaków...:wtf:

No to ladnie.Niech zgadne-te kolejki, w Krakowskiej były?Chociaz nieee-tam chyba nie ma Tkja,tak?

M. jest kochany i wyrozumiały dla moich pomysłów zakupowych i przez tel sie smial-ale zobaczymy co powie, jak je zobaczy...trzy gigantyczne kj-owskie reklamówy wieszaków...:wtf:

:wtf: musisz ciuchów pokupować:rolleyes:

tk w Bonarce jest:rolleyes: