1976pinacolada 13.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nooo,czyliś nasza :lol:i tym oto sposobem...jedziesz z nami:lol: proszę o rezerwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Hehe następne spotkanko szykujecie ? Ale się rozpędziłyście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Mirela, ja najchetniej poznalabym wszystkich z fm...kurcze jakis zlot forumowiczów by sie przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Olu mam nadzieję, że kabina będzie ok Odnośnie zakupów...to do łazienki dolnej gdzie prysznic będzie używany bardzo sporadycznie kupiłam deszczownicę podtynkową w LM nie patrząc na firmę. Faktem jest że mi pod koniec też już zaczęło wisiec czy chrom czy satyna, czy owal czy kwadrat i tak pasuje młode zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Faktem jest że mi pod koniec też już zaczęło wisiec czy chrom czy satyna, czy owal czy kwadrat i tak pasuje dzieeeeeki, bo wlasnie ten stan sie u mnie pogłębia:lol2: Kabina bedzie za ok 4 tyg dopiero ale najwazniejsze, ze zamowiona-dzieki Tobie. Zobacz, jaki masz na mnie wpływ:wiggle: młode zdrowe? taaaa,dziekuje,Kochana:hug:dokazuje jak nic-musi nadrobić zeszły tydzien:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :lol2:taaaa,dziekuje,Kochana:hug:dokazuje jak nic-musi nadrobić zeszły tydzien:rolleyes: to wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie ma to jak zdrowe dziecko Ja od zeszlej srody walcze z chorobstwem i jesli mi nie przejdzie do poniedzialku ide na wolne .Obudowe kominka odlozylam na wiosne ale bede wdzieczna jesli dowiesz sie o te granity o ktorych pisalam w mailu. Jak tam plytki ?Mam nadzieje ze pokazesz jakas fotke Kabina pod prysznic wyglada bardzo ladnie wiec nie widze u Ciebi9e zadnych pochopnych wyborow:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.12.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 kakusku Kochany,ale długo Cie nie było...co do chorób, tez walcze z infekcją, zresztą jak pewnie wszyscy-przy tej pogodzie:sick: Zycze Ci dużo zdrówka:hug: Pamietam o Tobie,tylko nie mogłąm sie zmobilizowac, bo rano jestem z Małym-od popołudnia do wieczora w pracy a w tzw "miedzyczasie"-budowa.Przepraszam oczywiscie, ze odpisze Kochana.Rozmawialam z Tata po przeczytaniu Twojego maila... Strasznego niefarta mam do tych swoich "trafnych" wyborów.Juz pisze dlaczego: 1. Kabina Radaway Torrenta jest wycofana z producji do ...czerwca 2012... szukam zamiennika no i nie jest latwo, bo ona mi sie bardzo podoba.Jej cena tez jest ok... 2. Te czarne oprawy, które kupiłam...kompletnie nie nadają sie do zamontowania w moje korytka:cry: Na szczescie pan od sufitów jest moim idolem i wymyslil takie rozwiazanie, ze nawet panu elektrykowi, ktory wczesniej rozłozył rece i powiedzial, ze trzeba oddac-oczy wypadły ze zdumienia...ostatecznie -bedzie dobrze:yes: kakusku, jeszcze raz Cie przepraszam- odpisze szybciutko,zaraz po Madzi Gessler (jesli nie odpadne) lub jutro.Promise:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 2. Te czarne oprawy, które kupiłam...kompletnie nie nadają sie do zamontowania w moje zie dobrze:yes: WHY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ola spokojnie Tak jak wspomnialam obudowa zajme sie na wiosne wiec mam jeszcze troche czasu na wyceny.Rozumiem Twoje zabieganie i moge poczekac na maila -nie pali sie Kurcze faktycznie niefart z ta kabina.Nie sprawdzalam ich cen ale skoro mowisz ze maja dobre to moze ja sie na nia zalapie bo do czerwca raczej nie bede miala skonczonych lazienek .A pytalas u ich przedstawiciela?Moze to tylko jeden sklep ma taka scieme z wycofana produkcja? Masz szczesci z tym fachowcem od zabudowy g-k .Wreszcie jakis myslacy majster ktoremu sie CHCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.12.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Bo one sa natynkowe,toficzku i nie ma ich jak zamontowac w tych korytkach.Do korytek muszą byc oprawy do wbudowania-chodzi o sposób montazu.Poza tym, te moje czarne maja takie wywietrzniki do chłodzenia akurat na tych bokach, ktore beda scisle przylegac do zabudowy korytkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No to faktycznie pech. Ale dobrze że fachman z głową na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.12.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ola to moze zabuduj te oprawy w ten sposob aby wywietrzniki nie przylegaly bezposrednio do zabudowy ? Nie umiem tego wytlumaczyc ale chodzi mi o zabudowe w ksztalcie odwroconej litery T .Wtedy wywietrzniki znalazlyby sie w pustej przestrzeni pomiedzy sufitem a plytami g-k . Napisalm Ci priv ale ze trwalo to z godzine nie poszedl -bede produkowac sie jeszcze raz ale juz nie dzisiaj bo padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dobrze że juz dobrze u was ze zdrówkiem... teraz my kichamy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ola ale pech z kabiną. ja ci nie pomogę, bo mam szkło. alampy dobrze,że coś z tego wyszło. ja mam podtynkowe zamiast nadtynkowych w korytkach i jest ok:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.12.2011 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Madziulka, zdrówka Wam życze.Nie dajcie sie,tym wstretnym wirusom:hug: My też walczymy-w sensie ja z M. O Synku nie napisze nic-coby nie zapeszyc;)kakusku,Monia, pan od sufitów już znalazl rozwiazanie, wiec jest ok ale mialam stracha, bo te lampy miały byc zamontowane póżniej-przez elektryka a dobrze, ze wyszło to teraz-i zajmie sie tym pan od sufitów...Dziewczyny, jestem szalona...wczoraj w Tkju...kupiłam 7 paczek (niektóre po 10 inne po 18 sztuk) czarnych i szarych wieszaków na ubrania:lol: Garberoby-niet,ba-nawet podłogi jeszcze nie połozone...ale...co tam:rolleyes: Chciałam sobie chyba humor poprawic a bylam zbyt zmeczona po pracy, zeby cokolwiek przymierzyc,wiec...padło na wieszaki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 oj szalona jesteś. ja w środę byłam u nas w tk zM i miałam już słoik na sól, wieszaki. ale jak zobaczyłam kolejkę to wymiękłam i od puściłam. chciałam jeszcze szklaną paterę z przykrywką , ale nie było:confused: ale były piękne skóry na podłogę - takie przecierane z złotym- jasne- beżowe . piękne. cena w sklepie u nas koło 2 ,5 tys. w tk około 1,4. ale mi nigdzie nie pasują .myślę o Anuli. muszę jej napisać, ona lubi sierściuchy i ma jaśniutko w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.12.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No to ladnie.Niech zgadne-te kolejki, w Krakowskiej były?Chociaz nieee-tam chyba nie ma Tkja,tak? M. jest kochany i wyrozumiały dla moich pomysłów zakupowych i przez tel sie smial-ale zobaczymy co powie, jak je zobaczy...trzy gigantyczne kj-owskie reklamówy wieszaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No to ladnie.Niech zgadne-te kolejki, w Krakowskiej były?Chociaz nieee-tam chyba nie ma Tkja,tak? M. jest kochany i wyrozumiały dla moich pomysłów zakupowych i przez tel sie smial-ale zobaczymy co powie, jak je zobaczy...trzy gigantyczne kj-owskie reklamówy wieszaków... musisz ciuchów pokupować tk w Bonarce jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 szalllllona:rotfl:te wieszaki mam na myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts