anna-maria3 18.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ja też melduję, że jestem Jakoś ostatnio czasu na nadrabianie brak ale podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 i ja jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 To skoro już jestescie, pokaże salon i kuchnie w aquaformach-choc musze powiedziec, ze zdjęcia nie są najlepsze.Nie oddaja tego,ze one są mega symetryczne wzgledem siebie:lol:http://images40.fotosik.pl/1264/0c4ed99cfba90121med.jpg http://images35.fotosik.pl/1086/84a0d52ba1efcb55med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 To skoro już jestescie, pokaże salon i kuchnie w aquaformach-choc musze powiedziec, ze zdjęcia nie są najlepsze.Nie oddaja tego,ze one są mega symetryczne wzgledem siebie:lol: Ależ oczywiście że widac symetrię Brawo - kolejny kroczek do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ależ oczywiście że widac symetrię Ufff:hug: Dziewuszki, mam problem z umiejscowieniem umywalki w łazience spa... nie mogę sie zdecydowac, gdzie ma byc przeniesiona... Potrzebuję Waszej pomocy a konkretnie...zrobienie choćby roboczej wizualki...plosie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dawaj jakis rzut bo w ogóle nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.12.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Olunia, no jak wizualka, to dawaj szczegóły i się zrobi Aquaformy widać, że symetrycznie I jak ich tam dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no dużo tych lamp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Anulka,dziekuje:hug::hug: wieczorkem podesle wymiary mailem...a raczej rzut wykonany przeze mnie i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 witam witam witam teraz będę już regularnie Buziaki a szare i czarne wieszaki to sama bym sobie sprawiła Trochę pasie mnie zraziła kiedy powiedziała że odpadają im te metalowe elementy Ja zrobiłam w garderobie zestaw pudełek na buty - białe moje, czarne K. Mieszane wieszaki wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Czesc Kochana,cieszę sie ze jestes:hug:kurcze...a wyglądają tak...masywnie...no dobra, to złe słowo: stabilnie i porządnie. Nic, zobaczymy, ale M. sie bardzo podobają-jest zachwycony, ze jest ich tak duzo... bo On chce miec wszystko na wieszakach. Nawet T-shirty:o a pudełka na buty-super pomysł. Tylko... skąd bedzie wiadomo, w którym pudełku sa jakie buty...?wiem, wiem-pytanie z serii głupich:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Czesc Kochana,cieszę sie ze jestes:hug: kurcze...a wyglądają tak...masywnie...no dobra, to złe słowo: stabilnie i porządnie. Nic, zobaczymy, ale M. sie bardzo podobają-jest zachwycony, ze jest ich tak duzo... bo On chce miec wszystko na wieszakach. Nawet T-shirty:o a pudełka na buty-super pomysł. Tylko... skąd bedzie wiadomo, w którym pudełku sa jakie buty...?wiem, wiem-pytanie z serii głupich:rolleyes: Tam są miejsca na foto, można porobić zdjęcia, wydrukować i powkładać w te okienka i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tam są miejsca na foto, można porobić zdjęcia, wydrukować i powkładać w te okienka i po kłopocie. ale jak Monia i Ola mają bardzo dużo butów to kłopot ze zdjęciami będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tam są miejsca na foto, można porobić zdjęcia, wydrukować i powkładać w te okienka i po kłopocie. :no: y y te pudełka są*z przodu przezroczyste (mają taką jakby siateczkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 aaaa, no...yyy...mówiłam, ze to pytanie z serii głupich bedzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 aaaa, no...yyy...mówiłam, ze to pytanie z serii głupich bedzie:lol2: spoko loko, skąd miałaś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Taką garderobę z pudełkami butów z nalepionymi zdjęciami to ja chyba w tv u jakiejś hamerykańskiej celebryki widziałam proste skandynawskie rozwiązanie z "szybką" jest o wiele praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 oluś, dziękuję myszonik, czyli jednak Ikea-nie byłam własnie pewna, gdzie takie cuda sprzedają ale z tymi pudełkami...to ja jednak ...na garderobę poczekam...a nie tak w ciemno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 na garderobę poczekam...a nie tak w ciemno;) No co Ty. Wieszaki są to i pudełka być muszą Potem myślisz będziesz miała do tego głowę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Moniaaaa, łi-tam... nie doczytałas, co Ci napisałam u Ciebie o kabinie-moi kieleccy szklarze sa drożsi niz warszawscy..:to jest jakis matrix:rolleyes: Swoją drogą, chciałam bardzo ale to bardzo podziekowac kakuskowi. Dzięki Niej zadzwoniłam do producenta i okazało sie, ze moja kabina jest jak najbardziej w sprzedazy a to, co powiedziała pani w sklepie internetowym-ze model, który wybrałam jest wycofany z produkcji, to po prostu kłamstwo. Wycofałam całe zamówienie-w zwiazku z tym nie bede miała jednak baterii z deszczownica hansgrohe...ale znalazlam juz zamiennik i negocjuje cene z innym sklepem. Dla pani: a dla kakuska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts