Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To skoro już jestescie, pokaże salon i kuchnie w aquaformach-choc musze powiedziec, ze zdjęcia nie są najlepsze.Nie oddaja tego,ze one są mega symetryczne wzgledem siebie:lol:

http://images40.fotosik.pl/1264/0c4ed99cfba90121med.jpg

http://images35.fotosik.pl/1086/84a0d52ba1efcb55med.jpg

To skoro już jestescie, pokaże salon i kuchnie w aquaformach-choc musze powiedziec, ze zdjęcia nie są najlepsze.Nie oddaja tego,ze one są mega symetryczne wzgledem siebie:lol:

Ależ oczywiście że widac symetrię :yes: Brawo - kolejny kroczek do przodu :D

Ależ oczywiście że widac symetrię :yes:

Ufff:hug:

Dziewuszki, mam problem z umiejscowieniem umywalki w łazience spa... nie mogę sie zdecydowac, gdzie ma byc przeniesiona... Potrzebuję Waszej pomocy a konkretnie...zrobienie choćby roboczej wizualki...plosie...:oops:

witam witam witam

teraz będę już regularnie :yes:

Buziaki

a szare i czarne wieszaki to sama bym sobie sprawiła

Trochę pasie mnie zraziła kiedy powiedziała że odpadają im te metalowe elementy :(

Ja zrobiłam w garderobie zestaw pudełek na buty - białe moje, czarne K. Mieszane wieszaki wskazane :yes:

Czesc Kochana,cieszę sie ze jestes:hug:

kurcze...a wyglądają tak...masywnie...no dobra, to złe słowo: stabilnie i porządnie. Nic, zobaczymy, ale M. sie bardzo podobają-jest zachwycony, ze jest ich tak duzo... bo On chce miec wszystko na wieszakach. Nawet T-shirty:o a pudełka na buty-super pomysł. Tylko... skąd bedzie wiadomo, w którym pudełku sa jakie buty...?wiem, wiem-pytanie z serii głupich:rolleyes:

Czesc Kochana,cieszę sie ze jestes:hug:

kurcze...a wyglądają tak...masywnie...no dobra, to złe słowo: stabilnie i porządnie. Nic, zobaczymy, ale M. sie bardzo podobają-jest zachwycony, ze jest ich tak duzo... bo On chce miec wszystko na wieszakach. Nawet T-shirty:o a pudełka na buty-super pomysł. Tylko... skąd bedzie wiadomo, w którym pudełku sa jakie buty...?wiem, wiem-pytanie z serii głupich:rolleyes:

Tam są miejsca na foto, można porobić zdjęcia, wydrukować i powkładać w te okienka :lol: i po kłopocie.

Moniaaaa, łi-tam...:p

nie doczytałas, co Ci napisałam u Ciebie o kabinie-moi kieleccy szklarze sa drożsi niz warszawscy..:to jest jakis matrix:rolleyes:

Swoją drogą, chciałam bardzo ale to bardzo podziekowac kakuskowi. Dzięki Niej zadzwoniłam do producenta i okazało sie, ze moja kabina jest jak najbardziej w sprzedazy a to, co powiedziała pani w sklepie internetowym-ze model, który wybrałam jest wycofany z produkcji, to po prostu kłamstwo. Wycofałam całe zamówienie-w zwiazku z tym nie bede miała jednak baterii z deszczownica hansgrohe...ale znalazlam juz zamiennik i negocjuje cene z innym sklepem.

Dla pani: :p a dla kakuska :hug: