myszonik 19.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wycofałam całe zamówienie-w zwiazku z tym nie bede miała jednak baterii z deszczownica hansgrohe...ale znalazlam juz zamiennik i negocjuje cene z innym sklepem. dobrze jej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Moniaaaa, łi-tam... nie doczytałas, co Ci napisałam u Ciebie o kabinie-moi kieleccy szklarze sa drożsi niz warszawscy..:to jest jakis matrix:rolleyes: Doczytałam I napisałam przecież że 3,5 to jednak nie 4,7. Wolałabym zapłacić 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 hazel - super z ta kabiną ! Wkurza mnie jednak, że nie mozna ufać ludziom. że wszystko trzeba sprawdzać..... Ile czasu można by było zaoszczędzić gdyby każdy był uczciwy. ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.12.2011 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Hazelku troche na wyrost te podziekowania ale bardzo mi milo ze w jakis sposob pomoglam Jaki teraz zestaw prysznicowy masz na oku? Mi podoba sie ten http://img841.imageshack.us/img841/1705/zestawtinaanbudrzeszow.jpg Uploaded with ImageShack.us Ola pochwal sie gresem bo umieram z ciekawosci Edytowane 20 Grudnia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Olunia, żadnego mailika z wytycznymi nie dostałam... A wiesz, święta idą i od czwartku w garach będę siedzieć Jak chcesz wizkę to podeślij coś dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 ola czy ty juz w garach siedzisz, czy prezentów szukasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.12.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Anulka, no własnie-zapomniałam Ci napisac, ze ja nie chcę Ci teraz głowy zawracać...Tata przyjedza, masz przygotowania do swiat...Wyslę Ci to dzis lub jutro ale poczekamy az minie ten gorący okres,ok? Dasz mi znac po swietach,jak bedziesz miała wolną chwilkę. Jeszcze raz dziekuje.Jestes kochana. :hug:Aaaaa i adres do wysyłki napiszę wieczorkiem...ale skleroza ze mnie:oops: kakusku bardzo fajna ta bateria. Napiszesz cos wiecej o niej? Ja mysle o takiej deszczownicy excellent (35 cm srednicy i dosc fajna cena) http://images43.fotosik.pl/1275/be3877ff9d4dc3e9med.jpg Dostałas ode mnie maila na skrzynkę fm? Co do płytek-pokaże, pokażę tylko, na razie robią kotłownię-a to nieciekaaaaaaawe:no: Monia, prezenty niekupione...wszystko w proszku i na ostatnią chwilę....:oale co tam!damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 u mnie też. dobrze ,że choinka jest, okna umyte i wczoraj kupiłam prezenty:p zostały zakupy spożywcze, pieczenie, sałatka i obiad na 2 dzień świąt:o a dom na zewnątrz jak był nie ubrany , tak dalej jest- zadanie M nie do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A ja prezenty kupuję przez cały rok. Zaczynam w styczniu, zaraz po Nowym Roku Mam 17 osób do obdarowania więc jest nad czym myśleć... I przeważnie tak koło listopada prezenty są już gotowe. Pozostaje pakowanie. A kulinarnie... Wigilia u mamy więc się nie wysilam, za to 1 dzień Świąt jest u mnie - mam 15 osób na cały dzień więc i śniadanie i obiad i kawka i kolacyjka. I miło jest baaaaardzo więc kocham te dni pomimo zmęczenia przygotowaniami. No i drugi dzień Świąt też u mnie, bo mam urodziny więc znowu obiadek, kawka Ale ja bardzo zorganizowana jestem więc nie ma z tym najmniejszego problemu. Lista zakupów jest, lista menu jest, mam nawet rozpiskę co którego dnia gotuję itd. więc wystarczy trzymać się harmonogramu... A propos harmonogramu... Dzisiaj w grafiku słodkości na jutrzejszą wiglię w przedszkolu u syna więc czas się brać do roboty. Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A ja prezenty kupuję przez cały rok. Zaczynam w styczniu, zaraz po Nowym Roku Mam 17 osób do obdarowania więc jest nad czym myśleć... I przeważnie tak koło listopada prezenty są już gotowe. Pozostaje pakowanie. A kulinarnie... Wigilia u mamy więc się nie wysilam, za to 1 dzień Świąt jest u mnie - mam 15 osób na cały dzień więc i śniadanie i obiad i kawka i kolacyjka. I miło jest baaaaardzo więc kocham te dni pomimo zmęczenia przygotowaniami. No i drugi dzień Świąt też u mnie, bo mam urodziny więc znowu obiadek, kawka Ale ja bardzo zorganizowana jestem więc nie ma z tym najmniejszego problemu. Lista zakupów jest, lista menu jest, mam nawet rozpiskę co którego dnia gotuję itd. więc wystarczy trzymać się harmonogramu... A propos harmonogramu... Dzisiaj w grafiku słodkości na jutrzejszą wiglię w przedszkolu u syna więc czas się brać do roboty. Zmykam a ja juz czekam na efekty!!! jatez zorganizowana jestem. ale gotowanie na ilośc więcej niż 4 jest dla mnie masakrą , bałagan jak na weselu:lol2: a na 15 osób byłby tylko zimny bufet:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 a na 15 osób byłby tylko zimny bufet:sick: Nie, nie, zimnego u nas nie będzie Będzie za to zupa grzybowa, na drugie 3 rodzaje mięsa, 3 rozdaje surówek, ziemniaki i frytki, na kolację sałatki, bigos (jedyna rzecz, jaka zostanie przyniesiona od mamy), wędliny, śledzik, no a na deser kawka i ciacho - rogaliki z makiem, keks, sernik, jabłecznik... Oczywiście piątek i sobotę spędzę w kuchni, ale jak pomyślę o wszystkich bliskich, którzy przyjadą, o atmosferze przy stole, a tych śmiechach, anegdotkach, radości, to wiem, że warto Zwykle tradycyjnie spotykaliśmy się u mojej babci, ale od jakichś 3 lat już u mnie i mam nadzieję, że na długo tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 oj bardzo rodzinnie:p ja tylko chyba żurek zrobię i tagiatelle z kurczaka z serkiem pleśniowym:p może jakięs inne mięso wymyślę. sernik i makowiec od teściowej. w piatek pieke tort czekoladowy i piernik. jak starczy czasu to ciasto krówka bez pieczenia. ( ale mam za małą lodówkę i balkonu nie posiadam, nie mam gdzie wszystkiego pomieścić:sick:w starym domu miałam side by side i dużą lodówkę w garażu. a teraz nie wiem jak się pomieszczę dlatego przyjęć nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 sałatki, bigos Czas się zabierać z tego świata Przeczytałam: "sałatka gyros" Anna, pięknie. Podoba mi się. Mogę być 16-sta? A powiedz mi z ciekawości. Jak podajesz te 3 rodzaje mięs, surówki, ziemniaki i frytki? Na półmiskach i te 15 osób się wszystkim dzieli? To jest logistyka - przygotować*gorące mięsko, surówki i wyjechać*z frytkami i gorącymi ziemniaczkami w jednym czasie. Brawo! Będą*jakieś*zdjęcia? Rób koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Czas się zabierać z tego świata Przeczytałam: "sałatka gyros" Anna, pięknie. Podoba mi się. Mogę być 16-sta? A powiedz mi z ciekawości. Jak podajesz te 3 rodzaje mięs, surówki, ziemniaki i frytki? Na półmiskach i te 15 osób się wszystkim dzieli? To jest logistyka - przygotować*gorące mięsko, surówki i wyjechać*z frytkami i gorącymi ziemniaczkami w jednym czasie. Brawo! Będą*jakieś*zdjęcia? Rób koniecznie! LOGISTYKA I ZDOLNOŚCI KULINARNO- DEKORATORSKIE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 O widzisz... Może gyros na kolacyjkę zapodam. W szklanej misie wygląda pięknie A dawno nie robiłam... To jest myśl Ale że zdjęcia czego... Wujka z kieliszkiem, czy bigosu? Wiecie, ja za gospodynię robię, ale jak znajdzie się jakiś chętny fotograf to i zdjęcia będą. Monia, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aha... Bo nie napisałam... Stół jest dość długi więc muszę wszystko dzielić... Ziemniaki w dwóch misach, na środku frytki na jednym półmisku. Mięsa na dwóch półmiskach, wszystkie rodzaje na każdym półmisku. Surówki w małych salaterkach, 3x3 salaterki na stole. Już trochę tych imprez było więc logistykę podawania do stołu mam obcykaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 logistykę podawania do stołu mam obcykaną Logistyka logistyką, być musi i bez niej przy takim przedsięwzięciu ani rusz. Ale ja np bym miała problem z naczyniami - półmiskami, salaterkami. Zaczynam etap kolekcjonowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Logistyka logistyką, być musi i bez niej przy takim przedsięwzięciu ani rusz. Ale ja np bym miała problem z naczyniami - półmiskami, salaterkami. Zaczynam etap kolekcjonowania od każdego na parapetówkę jakaś szklana misa , salaterka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 od każdego na parapetówkę jakaś szklana misa , salaterka..... Oby nie ze złoceniami i wzorkami (czasami to lepiej takich prezentów nie dostawać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No tak, misek, salaterek i półmisków trochę mam... I mam taką zasadę, że jak coś dokupuję, to albo białe, albo szkło, wtedy wszystko do wszystkiego pasuje a na stole się misz masz kolorystyczno/wzorkowy nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts