Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

No tak, misek, salaterek i półmisków trochę mam... I mam taką zasadę, że jak coś dokupuję, to albo białe, albo szkło, wtedy wszystko do wszystkiego pasuje a na stole się misz masz kolorystyczno/wzorkowy nie robi...

:yes:

zgadzam się

(u mnie jeszcze doszło ostatniuo trochę szarości)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hmmmm, ale sie smakowicie zrobiło:wiggle: A ja własnie wypilam "drinka", którego zaserwował mi najepszy osobisty barman ever:wiggle: obawiam sie tylko, ze Wam by nie podszedł, bo to taki raczej leczniczy drink: żółtko, miód, masło, cytryna i spirytus:stirthepot:

kakusku, wysłałam Ci jeszcze raz. Sprawdz skrzynkę.Może masz pełną-jak MadziaZZZ:D Buziaki, Madziolku:hug:

Buziaczki, Monia!Dzieki. A co u Ciebie? Zdążyłas ze wszystkim, co zaplanowalas? Ja jeszcze jutro do pracy a prezenty ...w czwartek dopiero...choinka w piątek...kiepska organizatorka ze mnie w tym roku (i ogólnie chyba:rolleyes:).No nic, może sie od Ciebie i Ani tej logistyki naucze;)

kakusku, dostałam Twojego maila i odpisałam.

Hmmmm, ale sie smakowicie zrobiło:wiggle: A ja własnie wypilam "drinka", którego zaserwował mi najepszy osobisty barman ever:wiggle: obawiam sie tylko, ze Wam by nie podszedł, bo to taki raczej leczniczy drink: żółtko, miód, masło, cytryna i spirytus:stirthepot:

kakusku, wysłałam Ci jeszcze raz. Sprawdz skrzynkę.Może masz pełną-jak MadziaZZZ:D Buziaki, Madziolku:hug:

:lol2: no... nie ważne co gadają, byle gadali - stara maksyma szołbiznesu sprawdza się też na forum:lol2:

MagdaZZZ - słynna z tego, że ma zawsze przepełnioną skrzynkę:rotfl:

Hazel, fajne te korytka będą :yes: Już*Ci zazdroszczę ;)

Pytałaś u Balbiny o parapety.

Moje są*jesionowe, lite, bejcowane i lakierowane. Nie ma mikrowszczepów (co częste) i są klejone z litych desek na długości (przynajmniej tak mi się*wydaje, bo widzialam w warsztacie jak to się robi)

rere, bardzo Ci dziękuję. :hug: Ja Tobie i Twojej Rodzince życzę wszystkiego dobrego na świetą i nie tylko, a w Nowym Roku-żeby ta droga, która teraz wydaję sie być długa-zaprowadziła Was do nowego domku:yes:

:lol2: no... nie ważne co gadają, byle gadali - stara maksyma szołbiznesu sprawdza się też na forum:lol2:

MagdaZZZ - słynna z tego, że ma zawsze przepełnioną skrzynkę:rotfl:

:lol2:

Hazel, fajne te korytka będą :yes: Już*Ci zazdroszczę ;)

Pytałaś u Balbiny o parapety.

Moje są*jesionowe, lite, bejcowane i lakierowane. Nie ma mikrowszczepów (co częste) i są klejone z litych desek na długości (przynajmniej tak mi się*wydaje, bo widzialam w warsztacie jak to się robi)

Dzieki Moni. Kłopot w tym, ze nie miałam nikogo z polecenia i nawet nie wiedziałam, gdzie te parapety zamówic i jeszcze, zeby były dobrze zrobione...dopiero wczoraj dostałam namiar na kogoś sprawdzonego ale dopiero po swietach będzie mógł sie tym zając:(

Hazel światła wyglądają extra :yes:

Czekam z niecierpliwością na tą czerń w korytkach - będzie wyglądało fantastycznie moim zdaniem (może też zgapię ;))

Dziekuje admete:)