Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wygrzebałyscie mnie, Kochane z czelusci:hug: już wszystko tłumacze-ale najpierw: reniu,bardzo bede sie cieszyc, jesli bedziesz u mnie stałym bywalcem.

kakusku, usunęlam na jakis czas link, bo zależało mi,zeby apel o pomoc dla Oliwierka był widoczny. Za jakis czas wróci na miejsce-dziekuje, ze mnie odnalazłas, w tym gąszczu:)

Aneczko, po swietach-pewnie jak kazdy musze dojsc do siebie, a nie jest łatwo. Przeczytałam, ze jestes chora-wiec trzymam kciuki, zebys szybciutko wyzdrowiala. Widzicie, kochane-jestem na bieżaco i wiem co u Was;)

Moni, widziałam te Twoje cudenka, ale w swieta nie zagladalam na fm prawie wcale, wiec nic nie napisalam-ale obiecałąs, ze poczestujesz kazdego, kto Cie odwiedzi w domku...a wiesz, ze my sie z Monia wybieramy:D

narendilku, dziekuje:hug:Mały raz lepiej, raz gorzej. Obecnie przechodzi bunt dwulatka-mający w rodzinie opinię idealnego wrecz dziecka i słynący ze swoich manier...przemienia sie w małego uparciucha i złośnika...kurcze, mam nadzieje, ze to minie-ja chce mojego grzecznego Synka z powrotem...bu.

Dziewczynki, na budowie płytki dalej sie kłądą.(Obiecuję, ze obfocę już nie długo), dzis zamówiliśmy materiał na elewację (z którą spoznilismy sie w lato, przez pewnego niesłownego producenta drzwi:bash:).Zaczynamy z nadejsciem wiosny.

Monia, a nie zepsuje sie do wiosny? Bo my wtedy atakujemy;)

Powoli zaczynamy wybierac AGD. Wklejam nasze (moje;)) typy:

okap-do wbudowania-podszafkowy,biały:

http://images47.fotosik.pl/1287/354b766dfe8f4bcamed.jpg

Nie wiem tylko, czy ma wystarczającą moc i czy nie jest za głosny...pomożecie?

wydajnosc: 800 (m3/h)

poziom hałasu: 59

hehe :lol2:

też*je wczoraj piekłam :yes: (ale nikomu nie wysłałam :oops:)

[ATTACH=CONFIG]91552[/ATTACH]

Za to mogę poczęstować na miejscu jak ktoś chętny mnie odwiedzić :yes:

Olunia, jak tam po świętach?

Monia, drożdżóweczki widzę lukrowane? Ja jutro kolejną porcję robię bo Sylwester za pasem...

Oooo też zrobiłam te drożdżóweczki na święta, ale dodatkowo z cieniutką warstwą cytynowego lukru;) - obłędne:rolleyes:

A jutro robię z marmoladą:wiggle:

Monia, a nie zepsuje sie do wiosny? Bo my wtedy atakujemy;)

Powoli zaczynamy wybierac AGD. Wklejam nasze (moje;)) typy:

okap-do wbudowania-podszafkowy,biały:

http://images47.fotosik.pl/1287/354b766dfe8f4bcamed.jpg

Nie wiem tylko, czy ma wystarczającą moc i czy nie jest za głosny...pomożecie?

wydajnosc: 800 (m3/h)

poziom hałasu: 59

Wg parametrów bardzo głośny:roll: Ja szukam takich do 40 dB

ola ja więc z okapem ci nie pomogę , bo mam wyspowy i od lat wierna jestem Ciarko.i już:confused:ale nie wiem czemu? jest ok. troche głośny na najsilniejszym . ale...

Ola pewnie ,że na wiosne do Moni sie wybierzeny. raptem około 4 miesięcy bedzie na nas czekała.:o

a co na elewacji macie mieć????

a pralkę i suszarkę wybrałaś super