kakusek 29.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hazelku jak tam po Swietach? Ciezko Cie teraz "dołapać" bo zniknął link do komentarzy-specjalnie go usunełaś z podpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.12.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Olunia, jak tam po świętach? Monia, drożdżóweczki widzę lukrowane? Ja jutro kolejną porcję robię bo Sylwester za pasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jak potomek? Zdrowy? zniknął link do komentarzy-specjalnie go usunełaś z podpisu? No właśnie. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 hazel muszę częściej u ciebie bywać bo fajniutko dziewczyny gadają, korytka boskie , też takie chciałam ale za późno sobie je wymyśliłam, ale cóż, będę podziwiać u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Monia, drożdżóweczki widzę lukrowane? Ja jutro kolejną porcję robię bo Sylwester za pasem... Nieee, ja moje tylko jajkiem przeciągam Fajne są, zawsze wychodzą i tydzień są świeżutkie. Robię zawsze bardzo dużo na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.12.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Wygrzebałyscie mnie, Kochane z czelusci:hug: już wszystko tłumacze-ale najpierw: reniu,bardzo bede sie cieszyc, jesli bedziesz u mnie stałym bywalcem.kakusku, usunęlam na jakis czas link, bo zależało mi,zeby apel o pomoc dla Oliwierka był widoczny. Za jakis czas wróci na miejsce-dziekuje, ze mnie odnalazłas, w tym gąszczu:)Aneczko, po swietach-pewnie jak kazdy musze dojsc do siebie, a nie jest łatwo. Przeczytałam, ze jestes chora-wiec trzymam kciuki, zebys szybciutko wyzdrowiala. Widzicie, kochane-jestem na bieżaco i wiem co u Was;)Moni, widziałam te Twoje cudenka, ale w swieta nie zagladalam na fm prawie wcale, wiec nic nie napisalam-ale obiecałąs, ze poczestujesz kazdego, kto Cie odwiedzi w domku...a wiesz, ze my sie z Monia wybieramy:Dnarendilku, dziekuje:hug:Mały raz lepiej, raz gorzej. Obecnie przechodzi bunt dwulatka-mający w rodzinie opinię idealnego wrecz dziecka i słynący ze swoich manier...przemienia sie w małego uparciucha i złośnika...kurcze, mam nadzieje, ze to minie-ja chce mojego grzecznego Synka z powrotem...bu.Dziewczynki, na budowie płytki dalej sie kłądą.(Obiecuję, ze obfocę już nie długo), dzis zamówiliśmy materiał na elewację (z którą spoznilismy sie w lato, przez pewnego niesłownego producenta drzwi:bash:).Zaczynamy z nadejsciem wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hazelku, kiedy!?Mam już po mąkę biec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.12.2011 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Monia, a nie zepsuje sie do wiosny? Bo my wtedy atakujemy;) Powoli zaczynamy wybierac AGD. Wklejam nasze (moje;)) typy: okap-do wbudowania-podszafkowy,biały: http://images47.fotosik.pl/1287/354b766dfe8f4bcamed.jpg Nie wiem tylko, czy ma wystarczającą moc i czy nie jest za głosny...pomożecie? wydajnosc: 800 (m3/h)poziom hałasu: 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja mam taki okap smeg i na razie jestem zadowolona. Działa bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ten jest troszkę tanszy, wiec sie połasiłam -choc nie znam firmy, ale parametry ma chyba podobne. Jaki masz, Moni, model? Glosny jest? Oszczedzanie mi sie włączylo-zbieram na suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.12.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ale mój nie był drogi (ok 1,5tys)Głośny? Chyba normalnie. Poprzedni Fagor był sporo głośniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Moj-ok 600 zł (dobre i to;)). Co do pralki i suszarki, to moim marzeniem jest taki oto tandem Siemens: pralka: http://images40.fotosik.pl/1277/393904d7ee8aea33.jpg suszarka: http://images37.fotosik.pl/1249/f3edf5fb025bbfb4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 hehe też*je wczoraj piekłam (ale nikomu nie wysłałam ) [ATTACH=CONFIG]91552[/ATTACH] Za to mogę poczęstować na miejscu jak ktoś chętny mnie odwiedzić Olunia, jak tam po świętach? Monia, drożdżóweczki widzę lukrowane? Ja jutro kolejną porcję robię bo Sylwester za pasem... Oooo też zrobiłam te drożdżóweczki na święta, ale dodatkowo z cieniutką warstwą cytynowego lukru;) - obłędne:rolleyes: A jutro robię z marmoladą Monia, a nie zepsuje sie do wiosny? Bo my wtedy atakujemy;) Powoli zaczynamy wybierac AGD. Wklejam nasze (moje;)) typy: okap-do wbudowania-podszafkowy,biały: http://images47.fotosik.pl/1287/354b766dfe8f4bcamed.jpg Nie wiem tylko, czy ma wystarczającą moc i czy nie jest za głosny...pomożecie? wydajnosc: 800 (m3/h) poziom hałasu: 59 Wg parametrów bardzo głośny:roll: Ja szukam takich do 40 dB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.12.2011 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No to mój ma wg parametrów 43. Ale ja w zapewnienia nie do końca wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.12.2011 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No tym bardziej... jakby nie patrzeć 43 a 59 wg zapewnień to wielka różnica;) To ten 59 w realu może mieć 70-80:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Madziu i Moni-przeczytałam Was mojemu M. i podsumował: "Dziewczyny,mają rację-zaoszczedzisz 600 zł a nie bedziesz z niego korzystac, bo bedzie za głosny"...kurcze, za duzo Was przeciwko mnie, wiec szukam dalej-tym razem cichszego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A jaka wydajność jest Ci potrzebna? Może się mylę, ale im mocniejszy, tym głośniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Narendilku, chyba jest tak jak mówisz-ze poziom hałasu zalezy od wydajnosci ale ...mozna jakos sprawdzic, jakiej wydajnosci sie potrzebuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 można. Gdzieś to kiedyś wygooglałam -po trzeba wydajność zależy od kubatury kuchni. Jak znajdę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ola ja więc z okapem ci nie pomogę , bo mam wyspowy i od lat wierna jestem Ciarko.i już:confused:ale nie wiem czemu? jest ok. troche głośny na najsilniejszym . ale... Ola pewnie ,że na wiosne do Moni sie wybierzeny. raptem około 4 miesięcy bedzie na nas czekała. a co na elewacji macie mieć???? a pralkę i suszarkę wybrałaś super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts