Venus_m 02.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Olu a odnośnie tego piaskowca na elewację to macie już wybrany? My szukaliśmy 2 lata kamienia na elewacje (jeszcze nie położony, ale w marcu zaczynamy) i za każdym razem albo był za blady albo nam się nie podobał albo za drogi Znaleźliśmy faceta chyba ze śląska który kamień naturalny w różnych rozmiarach sprzedaje i to uwaga za 80 zł /m2!! Kamień na całą opaskę budynku (elewacja) + wyłożenie przy drzwiach wejściowych wyszedł 2 tysiące - różnica przy cenie najtaniej 160 zł /m2 prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Venusku, wybrany:yes: Bedzie szary piaskowiec-Pietra Serena http://images41.fotosik.pl/1236/c6a91bff121373c6.jpg Podeslalabys mi kontakt do niego na pw? Zapytam z ciekawosci, czy ma ten nasz;) najwyżej sie wkurzę, ze przepłacilismy-a u Was jaki bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ola, i jak tam doktorat z okapów? Wymyśliłaś coś? Imprezki zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 O, narendilku, czyli Ty widzisz fotki:) zrobilam research na podstawie Twoich i myszonika linków-za co Wam baaaardzo dziekuje:hug: obliczylismy optymalna dla nas moc (ok 500m3/h) i znalezlismy idealny dla nas i cichszy od poprzedniego (42 db). Jest tylko jeden problem-nie jest biały ale sprzedawca Teki powiedział, ze tą listwę metalowa bedzie mozna proszkowo pomalowac na biało.I tak zrobimy. http://images38.fotosik.pl/1279/37a3d5e8fc446cc1med.jpg Narendliku, zapomnialam Ci powiedziec, ze sprawdzilam ta lampę Luna (na stronie Vox), ktora pokazywalas u Balbiny-jest pieeeekna...i niestety niedostepna:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Olu, na stronie jest często niedostępna. A w salonach firmowych stoją Nie masz ich w pobliżu? A co? Kupiłabyś sobie? Weź pod uwagę, że ja kupowałam oddzielnie podstawę i oddzielnie abażur. Ten ze złotym wykończeniem mi nie leżał. Świetnie, że okap wybrany. Może sama na tym skorzystam. Zanim ja dojdę do zakupu, Ty już pewnie przetestujesz I zdasz relację z decybeli! OK, że listwę można pomalować. Może to nawet lepiej. Dobierzesz sobie odcień do szafek. Te białe, które ja widziałam na żywo były takie zimne, nawet sine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ola otworzyłam. chyba chwilowo były niedostepne:confused: kominek super. ja mam bizrobiłam komórką zdjęcie, tylko nie mogę na razie bluetootha ustawić , nie chce wykryć komputera:oa i okap masz!!! super coraz bliżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) wszystkozkamienia.pl odnośnie kamienia Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.01.2012 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Hazel zazdroszczę imprezki przy kominku Fajnie że okap też już wybrany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ola a ty jeszcze nie na nartach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) admete W piatek dopiero jedziemy a dzis jeszcze buszuje po necie i szukam tego mojego nieszczesnego okapu (moze jednak znajde z biala listwa) no i zamawiam odpływy liniowe,lampy zewnetrzne i takie tam...nuuuudy;) Edytowane 4 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Olus nadrabiam powoli zaległości:rolleyes:Cieszę się do przodu, że działaś, że decyzji część podjęłaś, że impreza przy kominku udana;) i co ja tu słyszę wyjeżdżasz? Na narty? Na długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Martulka-na trzy dni ale tylko we czworke(tzn: my i nasi Przyjaciele-bez dzieci), wiec bedzie sie dzialo:)Słuchajcie, zmiana koncepcji...okap chyba bedzie Moniowy. Okapy Teki nie maja zbyt dobrych opinii-a pozostaly sprzet jak najbardziej (dziwne),wiec na razie...: http://images37.fotosik.pl/1257/aeffb414f2ad544c.jpg jedyny minus: moc max: 380 m3/h a z obliczen wynika, ze przy naszym metrazu powinno byc ok 430m2/h...chyba wole juz te lampy ogrodowe wybierac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Hazel, a jaką Ty masz kubaturę kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 14m2 ale otwarta na salon (33m2) i jadalnie (18m2).Moze przesadzamy z tym wyliczaniem...biore Smeg i koniec. Dobrze mowie? A Ty chyba o m3 pytalas, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 bo kubatura kuchni x6 to jest najniższa moc na jaką sobie możesz pozwolić, a x12 najwyższa (i wyższa być nie powinna... tak samo jak niższa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 aha...no to...zapytam M. jutro:roll: ale chyba nie ma sensu krasc kredensu (jak mawiano w podstawówce) ...tylko kupic tego, co Ty masz. Znam Cie troszke i wiem, ze jako debeściacka szefowa kuchni-jestes wymagajaca w stosunku do sprzetu agd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.01.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jezu..... jak ja wybierałam okap to nawet nie zerknęłam na moc, czy jakieś tam kubatury nic nie wyliczyłam. Jak przystało na blondynkę patrzyłam tylko na to czy będzie się dobrze prezentował w mojej kuchni:lol2: O dziwo jest oki, codziennie gotuje, smażę często i włączam na najmniejsze obroty i działa a, jaki cichutki przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 aha...no to...zapytam M. jutro:roll: ale chyba nie ma sensu krasc kredensu (jak mawiano w podstawówce) ...tylko kupic tego, co Ty masz. Znam Cie troszke i wiem, ze jako debeściacka szefowa kuchni-jestes wymagajaca w stosunku do sprzetu agd;) Jeszcze nie włączyłam go nawet na 2 bieg, a jest jeszcze 3-ci - turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zeby nie było, ze tylko okap i okap...-takie,prawie metrowe cudo zamówilam do jadalni, dzieki narendilkowi, bo podala namiar na fajną stronkę http://images40.fotosik.pl/1285/f41db277af56c1d7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts