MarJel 05.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To co idziemy spać?, czy impreza u hezel ? Bo raz, tak, raz tak, nie wiem czy mam buty ściągać Hezelku na tą chwilę w sprawie rur w kotłowni nic mądrego Ci nie powiem, bo w swojej byłam z pięć razy, a i to już dawno było:D, ale jutro obiecuję obfocić swoją to będziesz miała porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witaj, Przyszłam za monsanbią Fajny domek budujecie U mnie w kotłowni rurki są na wierzchu i jakoś mnie to bardzo w oczy nie kłuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 anetko, super ze jestes:hug: podczytywalam "Cie" czasem:yes: i Twoje wnetrza znam, wiec jest mi baaardzo milo. Monia, wyglada to u Ciebie...REWELACYJNIE.Bardzo duze dzieki za fotke.Pokaze mezusiowi. Kucze, wiecie ze przez fm, to chodze ciagle niewyspana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 AAAA, żebyś spokojnie zasnąć mogła, to wspomnę, że rur w kotłowni od groma u mnie, tych widocznych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Noooo, drinki poszly w ruch i od razu jakos tak nas wiecej:lol2: a Wy co preferujecie? ja jestem "malolitrazowa" jak mowi moj Maz i tylko winko...chociaz dobrym drinkiem nie pogardze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Tam widać tylko 3 rurki i kilka*z lewej. Kiedy były jeszcze w peszlach i na wierzchu wyglądało to nie za bardzo.Musiał schować i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 dzieki lidszu:) ja u Ciebie chyba nie bylam...nadrobie to obiecuje. Mam wrazenie ze w mojej pralni widac najpierw rury potem dlugo, dlugo nic i dopiero plytki.Matko, kobitki az mi lepiej-znaczy sie ze roznie u Was z tymi rurami (nie zabrzmialo to najlepiej, wiem) ale jak mozna schowac, tak jak Monia to why not? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 A jeśli o drinkowanie chodzi to ja:1. wino z naciskiem na czerwone w zimie, na białe w lecie - wytrawne li tylko2. Margerita3. Gin z tonikiem na jednej szali z mohito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 :Dto ja poprosze o kakao:D bo na drinki ma szlaban do odwolania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 bo na drinki ma szlaban do odwolania:lol2: Coś przeskrobała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, Ty to masz podniebienie:) dwie ostatnie pozycje...ehh marze ze kiedys polubie:) No to Monia: cheers http://img31.imageshack.us/img31/8371/images2ap.jpg Uploaded with ImageShack.us a Wy, kobitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Coś przeskrobała? no wlasnie? Wedle zyczenia anetko: http://img265.imageshack.us/img265/1317/images3hb.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Uhhhh, smacznie! Już siorbię Wszelkie kolorowe, jaskrawe i słodkie - no no no, ble Czasami też*wypiję danielska z colą, ale to już na 4-tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Hazel, a spróbuj kiedyś bombaya z tonikiem. Ja innego ginu nie piję. A przed spróbowaniem bombaya (jakieś*4 lata temu) uważałam gin z tonikiem za drinka nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja lubię mohito i martini bianco z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Od razu przeskrobala...:lol2:wypraszam sobie ja grzeczna dziewczynka jestem:yes: Marysie karmie mlekiem cycusiowym i dlatego z procentow musze zrezygnowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja nie jestem taka wybredna znowu:PWinko to podstawa, na tygodniu i w weekendy zawsze lekko wchodzi:lol:Na imprezkach whisky nie pogardzę, ale z colą i lodem:cool:Kolorowe drinie rzadko, jedynie na wakacjach w ciepłych krajach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 kurde, mnie gin swierkiem zajezdza...ja to amatorszczyzna-Carlo Rossi rozane-oklepane jak nic, ale wchodzi jak oranzada:)Monia, teraz doczytalam, ze Ty margerite chcialas, ups.Na wesele wsjo masz?buty check kiecka check a resza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ja nie jestem taka wybredna znowu:P Winko to podstawa, na tygodniu i w weekendy zawsze lekko wchodzi:lol: Na imprezkach whisky nie pogardzę, ale z colą i lodem:cool: Kolorowe drinie rzadko, jedynie na wakacjach w ciepłych krajach:D edit koniecznie z parasolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jak Was tak coraz lepiej poznaje, to odnosze wrazenie , ze procentow Wam nie trzeba, zeby byly jaja z Wami:D Dla lidszu: http://img823.imageshack.us/img823/1891/image5sn.jpg Uploaded with ImageShack.us Dla Martusi... http://img600.imageshack.us/img600/3719/images4kg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts