mirela99 05.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ooooo... właśnie w projektach wnętrz się męczę z moją sypialnią (może ktoś pomoże) i to lustro ... hmmm.... dasz jakiś namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) mirelka ,wiem-byłam u Ciebie wczoraj i podziwialam łózko;)Musze zajrzec co Ty tam z tymi lampami działasz:)Lustro jest ze strony http://www.meble.vox.pl/artykuly-dekoracyjne/lustra/ Przyszly wreszcie moje baterie do umywalek Roca Bol:wiggle: Po...8 tyg. Szybko im poszło,nie ma co;) http://images46.fotosik.pl/1252/b23e1de4da795456med.jpg Edytowane 5 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.01.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Przyszly wreszcie moje baterie do umywalek Roca Bol:wiggle: Po...8 tyg. Szybko im poszło,nie ma co;) Się ciesz, że doszły całe . Oj pomóż mi proszę, bo wysiadam. Te lampy mnie dobijają. Porobiłam se kabelków to teraz mam za swoje . Edytowane 5 Stycznia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 hazel próbuję wysłać priva - ale chyba skrzynka do wyczyszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Ok....juz sie robi:oops:admete, juz mozesz próbowac:) Edytowane 5 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.01.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No melduję sie po świateczno-noworocznej przerwie . Baterie śliczne ale strasznie "wolne" 8 tygodni toz to strasznie długo W okapie nie pomoge bo nigdy takowego nie użytowałam ani nie zamierzam użytkować - skupiam się na wyspowych. Zakochałam sie w jednym ale chyba odłożę na niego w okolicach swojej emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 oooo kurcze, piękne to lustro Do mojej czarnej sypialni mogłoby pasować! Koniecznie musisz z nim do mnie przyjechać Skąd ono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) hazeleyes1982 ja w sprawie okapu , tu zagladałaś : http://www.okapykuchenne.pl/shop,seealso,1. tam są białe i jeszcze chyba na ceneo jeden widziałam ale jak namierzę to Ci podeslę.O np. ten: http://www.ceneo.pl/6471115s A te z Teki to mają fatalne opinie, myslę że nie ma co ryzykować. Edytowane 5 Stycznia 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dziewczynki, odpisze wieczorkiem, bo zmykam do pracy.Monia, nizej wkleilam link sklep vox.malkul, dzieki-wieczorkiem przejrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia[/b]' date=' nizej wkleilam link [/quote'] wyżej? Rzeczywiście, przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.01.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ola lustro śliczne lubię takie , ale ja bym duże takie przynajmniej 1, 7 chciała i srebne i stare:)obfocę swoje - mam 3 zawieszone, ze 3 na strychu:)a te baterie to te wyższe od moich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.01.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wow, luistro czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Olu, cieszę się, że coś sobie znalazłaś Mają całkiem fajne dodatki, prawda? Kupowałaś przez net czy znalazłaś obok siebie ich sklep? A co z lampą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Olu, cieszę się, że coś sobie znalazłaś Mają całkiem fajne dodatki, prawda? Kupowałaś przez net czy znalazłaś obok siebie ich sklep? A co z lampą? narendilku, przez net-jutro ma dotrzec.Mam nadzieje,ze w całosci:lol: lampa bardzo mi sie podoba ale jest niedostepna w sklepie internetowym a nie orientowalam sie jeszcze, czy u mnie jest VOX... wow, luistro czad! dzieki dus-iu gdzie Ty sie podziewasz?juz myslalam, ze sobie gdzies od nas poszłas:rolleyes: Ola lustro śliczne lubię takie , ale ja bym duże takie przynajmniej 1, 7 chciała i srebne i stare:)obfocę swoje - mam 3 zawieszone, ze 3 na strychu:) a te baterie to te wyższe od moich??? Dzieki:) obfoć,Kochana.Moze sie poinspiruje, bo teraz szukam do sypialni i koniecznie srebrne,bo sypialnia bedzie szara. Czaje sie na to MarJelki i Jaksie ale nie wiem, czy mnie cena nie wyrwie z butów;) Co do tych baterii...no wlasnie nie wiem, jakie w koncu zamówilam...a M. juz je zawiózł na budowe, wiec nawet nie moge sprawdzic:razz: wyżej? Rzeczywiście, przeoczyłam Oj ,Moniaaaa:rolleyes: hazeleyes1982 ja w sprawie okapu , tu zagladałaś : http://www.okapykuchenne.pl/shop,seealso,1. tam są białe i jeszcze chyba na ceneo jeden widziałam ale jak namierzę to Ci podeslę.O np. ten: http://www.ceneo.pl/6471115s A te z Teki to mają fatalne opinie, myslę że nie ma co ryzykować. malkul, dziekuje Ci bardzo za linki.Sprawdzilam i ...chyba zostane przy Smeg'u Moniowym:) Bardzo mi sie podoba a listwe...tak, jak pisalam-se machnę na biało:yes: A Ty cos wybrałas? oooo kurcze, piękne to lustro Do mojej czarnej sypialni mogłoby pasować! Koniecznie musisz z nim do mnie przyjechać Juz wiesz skad a przyjedziemy niebaweeeeeeem.Juz sie nie moge doczekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ola jakbym nie wiedziala gdzie zamawialas to pomyslalabym ze kupowalas baterie w Ie bo oni tutaj własnie takie tempo maja Cóż do wszystkiego można sie przyzwyczaić-ważne że doszły i są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Vox jest w Deku na Olszewskiego i to dość sporych rozmiarów maja ekspozycję - ja przed świętami miałam nadzieje na szybkiego budzik kupić - ale na stanie nie mieli a na drogę internetowa nie miałam już czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Olu, jakby co, to u mnie są. A potem karton, kurier i po kłopocie Ale skoro masz w pobliżu sklep, to polecam wizytę. Jeśli nie będą mieli na miejscu, to powiedz, że w Białymstoku są i chcesz sprowadzić. Może coś jeszcze Ci w oko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.01.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ojjj zazdroszczę imprezy przykominkowej Lustro znam i jest bardzo fajne, dobry wybór Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ola Ty dzisiaj wybywasz na narty? Udanego białego szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ola Ty dzisiaj wybywasz na narty? Udanego białego szaleństwa przyłączam się i bardzo zazdroszczę też*chcę na narty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts